Billie Eilish Tarzını yansıtan kombinler önerir misiniz? Sizce Billie Eilish Tarzı nasıl? Ben çok beğeniyorum ama nasıl kombin yapacağımı bilmiyorum.Billie Eilish Tarzı nasıl?
Kendini deliliğe vuran basit bir ergen. 😒 şu ülkede gelip bir yaşasalar da delilik neymiş görseler diyorum. Öyle fosforlu şeyler giyip kendilerini bir bok sanan basit batılılar işte
Herkesin farklı bir giyim tarzı var sonuçta. Benim de billie eilish gibi olmasa da bol bir giyim tarzım vardı. Bu yüzden de çok ergen etiketi alıyordum. Şunu söyleyeyim (bu örneği sanatçılar üzerinden vereceğim ) eğer gerçek giyim tarzı sahneye on ton makyaj ve yarı çıplak bir halde çıkmaksa billie bir sanatçı değil. Renkler ve zevkler farklıdır sakın bunu edepsizlikle karıştırmayınız ve önünüze gelen her şeye de ergen lakabını yapıstırmayiniz. Bu hayatta ergenlikten çıkıp,60 yaşına gelip de hala insanlığı bilmeyen edepsizler var. Aslında sen bu yazınla dışarıdan bir b. k sanar gibi gözüküyorsun.
Billie Eilish'in tarzı oversize parçalardan oluşuyor. Yani bir oversize parçayı, diğer oversize parça ile kombinliyor. Ortaya rahat ve salaş bir görüntü çıkıyor.
Billie Eilish'in tarzı nelerden oluşuyor?
- İlk başta olmazsa olmazı "bere" renkli ve cool şapkalar kullanmalısın. - Neon yeşiller Billie'nin tarzını oluşturan anahtar noktalardan. Neredeyse tüm tarzını neon yeşil renkli parçaların üstüne kuran Billie Eilish bu renk ile tanınıyor diyebiliriz. Eğer cesaretin varsa neon yeşil kıyafetler seçmelisin. - Uyumsuzluk içinde bile renk göndermeleri ile uyumu yakalıyor Billie. Bu neden ile o dağınık görüntü bile rahatsız edici bir hal almıyor. Yani kombin yaparken uyumu yakalamana gerek yok. Zıt renkler ile kombin yapmalısın.
Billie Eilish'in tarzı
- İkonik parçalar seçmelisin. Mesela kocaman tüylü bir pantolon ve zam zıttı neon bir tişört ile kombin yapmalısın. - Bol, salaş ve sokak modasına uygun kıyafetler seçmelisin.
Siyah jean'in içine beyaz t-shirt'i sıkıştırıp koluna siyah toka bağlayan tarzdan anlamayan andavallara yorum hakkı verirseniz sonuç bu olur :D Sanatçı dediğin özgün olur aksi takdirde benim gözümde sanatçı değildir ve Billie'yi de başarıya götüren bu zaten :)
Evladım olsa kemerle döverim. Sokacan banyoya kemerede biraz tereyağı sürecen ama yer misin yemez misin harita gibi yapacan heryerini bak bakalım bir daha böyle geziyor mu😂😂😂 evladım olsa böyle yaparım ama şu an sadece benim tarzım değil demekle yetinmek istiyorum 😂😂😂
Kadın demek üstüne dar kıyafetleri yapıştırıp fiziğini gösterenler demek değildir. İster kadınlar dar giyer ister billie gibi bol giyer. Kadın kendini kendi baştan yaratır, kendine özgü giyinir.
Haklısın her şeyin abartısı kötü bu fikrine hak veriyorum. Fakat uygun ölçüde dar ve bol giyinen insanlar da var tarz ölçüsünü bildikten sonra bize kalmış.