Arkadaş çevreniz güzel giyindiğinde aynı şekilde sizde öyle giyiniyor musunuz? 

ne önemi var ki peki onu sor kendine bence giysinin en güzel giysiyi giydirsen ne mesela dünyanın en kötü insanına anladın önemli olan çevren sana güzel bakıyor mu sende çevrenin giysilerine bakma önemli olan içinde ki sonra kandırırlar seni güzel giyinen çirkin insanlar
Hayır asla değiştirmem. Ben modaya uyan sürekli ikonları takip eden bi tip değilim. Kendime has bir insanım maskülen ya da bazen aykırı bir havam vardır ve kimse için bundan ödün vermem.. Size şunu da söyliyeyim sizi eleştiren kim varsa sizden sonra sizi taklit ediyor.. Keyifli günler
Hayır değiştirmem bana ne yakışırsa onu giyiyorum.🌸
Yıkık mıyım ben arkadaş çevreme göre tarzımı değiştireyim ergen işleridir onlar.
Cevap
37Cevap
Neysem oyum ama arkadas cevremden olumlu amlamda etkileneceksem bunun giyim tarzı olarak degil konusma durus uslup olarak degismek isterdim
Hayır, neden değiştireyim ki? Bir insan nasıl mutluysa öyle hareket etmeli. Çevremde birilerinden özenme huyum yok. Nasıl giyiniyorsam klasik öyleyim, değişikliğe pek gitmem. :)
Çevre için tarzımı değiştirmiyorum. Tarz giyinmeyide sevmem zaten. 2-3 parça bir şey giyer çıkarım. Kim ne der, ne demiş'e takılmıyorum.
Genelde benimle takılmaya başlayan kişiler daha bakımlı olmaya başlıyor ve giyimlerini düzeltiyorlar, bunu bizzat kendilerinden duydum.
Arkadaşla değilde ortamla alakalı. Ortama göre uygun giyinmeyi severim hani ama öyle onu görünce ayrı, bunu görünce ayrı giyinen bir tip değilim.
Hayır hiç bir zaman arkadaş çevreme göre giyinmedim. Kendim nasıl hissediyorsam ona göre giyindim.
Benim tarzımdan rahatsız olan benimle aynı yerde bulunmasın, ben kimsenin tarzına karışmam - kimsede bana karışmasın
tabiki seni arkadan vuran arkandan iş çeviren kim olursa olsun tölerans tanımam ayrıca en güzeli kendinle barışık olman lazım gerisi boş
ne yani bi arkadaşım nişantaşından diğeri bağcılardan değil ki yani pek fark yok hepsi benim gibi garibanlar aşfjşsdkjlşhg değiştirmiyorum
Arkadaşlarıma göre giyinmek mi saçma istediğim gibi giyinirim
hayıııııır.
canım ne isterse onu giyiyorum. popüler, trend olsun olmasın
Muhafazakar bir yere gidince kısa etek giymem anlamıyorlar laf ederler
Hayır Ben Neysem Oyum Hiç Değişmem Asla Kim Olursa Olsun
Hayır Bukre. Parti vs. olursa kostüm giyeriz tabi).
bunlar pek arkadaşa benzemiyor ama yine de sen bilirsin
arkadaş seçmem seçersem de hayatıma ömür boyu alırım ama çekip gidenler hariç tabii.
Cevreme göre degil kendime göre özenir giyinirim cevreye göre giyinmek biraz özenti gibi olur
Arkadaş çevreme göre giyim tarzımı değiştirmem fakat içerisine gireceğim ortama göre değiştiririm..
ruh halime bide kendi zevkime gore giyinirim arkadas markadas bilmem
Hayır kendi içimde sabit bir tarzım var ve pek değiştirmeyi sevmiyorum
Hayır koyun değilim o yüzden sürü psikolojisine girmem.
aynı giyiniyorum ben kıyafete çok para harcamam onun yerine kişiliğimi değiştiriyorum
Kendime göre tarzım var arkadaş çevreme göre tarzımı mu değiştiricem işim gücüm yok😌
Herkesin kendisine has bir tarzı vardır başkalarından dolayı degisiyorsa o kendine has değildir hep çevreden etkilenir ve hiçbir zaman kendisine ait bir giyim tarzı olmaz
Çevreye göre tarz değiştirmek bence insanın kalitesini düşürür kendini nerede nasıl hissediyorsan öyle giyinmelisin gerekirse düğüne eşofmanla spora smokinle giderim tabi o kadar değilde :D
değiştirmem zaten genellikle beğeniliyor tarzım markete bile özenli gidiyorum arkadaş çevresinde tabiki özenliyim
Hiç kimse kendisinden daha iyi birini çekemez çevremde iyi giyinen çok bende iyi giyiniyorum o yüzden ve mutlu ediyor alta olmamak vev şık giyinmek
Benim giyim tarzım gayet güzel :) Insanlara göre hayatını şekillendirmek saçma bence.
Hayır, kişilere göre şekil almaz hayatımda ki hiç birşey.
hayir. kendi tarzima gore arkadas cevresi ediniyorum
Elbette buluşmadan önce nasıl geleceklerini sorup ona göre bir şeyler giyiyorum :)
Bunlar sevgili miydi ya
Hayır değiştirmem bu arada
Arkadaş çevremde hic marjinal insan yok kii ama severim öyle şeylerde Manisa kaldırmaz... kıps ;)
Karakterimiz neyse oyuz ortama göre şekil almıyoruz
Yoo ama onlar bana göre değiştiriyor onun farkındayım
Hayır canım nasıl isterse öyle takılıyorum
Hayırlı ossun s modluk ❤️
Kendi keyfime göre arkadaş ortama göre değil
Hayır kimse için tarzımı değiştirmem
ben genelde arkadaş çevremden güzel giyiniyorum
Benim arkadaşım yokki tek arkadaşım KizlarSoruyor
Hayır, asla kimse için tarzımdan taviz vermem.
Niye biz bukalemun muyuz
Tarzımı asla değiştirmem kim olursa olsun...
Evet normalde kibarım
böyle saçma bir düşünce olamaz.
Hayır, değiştirmiyorum.
Ben zaten hep güzel giyinirim.
Hiç öyle bir düşüncem olmadı.
Sabit, kimseye göre değişmez...
Onlar kim? Niye değiştireyim?
Nöö, tarzım başkalarına göre şekil almaz
O ne öyle bkalemun gibi mi yaşayalım saçma
Evet
Hayir
Hayır neysem oyum