Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor ama sevgili yapınca hemen aklını kaybediyor bazı insanlar. Size de denk geldi mi hiç?

Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor ama sevgili yapınca hemen aklını kaybediyor bazı insanlar. Size de denk geldi mi hiç?
Kızlarda sadece bir kez oldu. O da sevgili değildi. Platonikti. Sevdiği kişiyle bir kez konuştuk. Ekleyip duruyordu ikidir. İlkinde arkadaşıma sordum. İnstagram profilim herkese açık olduğu için direkt takibe almış. İlk seferde yazsa da yanıt vermedim ve arkadaşıma belki rahatsız olur diye "Ben de takip edeyim mi?" diye sordum. O, da "Sen bilirsin." dedi ve ben de takip isteği attım. Dünden meraklı oldum. Ben, de konuşmadım bir süre. Gönlümü almaya çalıştı ama dinlemedim. Baktım devam ediyor en son dinledim ve özür diledi. Neyse, gel zaman git zaman aramızda yine sohbeti döndü ve onunla ilgili konuşsak rahatsız olmayacağını dediği için ikinci sefere ben de takip attım ve konuştuk. Arkadaşımın hakkında ileri geri konuşmuş olduğu için canı sıkılsın istemediğim için başlarda ne konuşmuş olduğumu anlatmadım. Sonra konuşmaların ekran görüntüsünü atmadım diye kötü oldum. Bana bir sürü küfretti. Kaç sene geçmesine rağmen pişman olduğunu dese, bana değerli olduğumu dese de az üstüne gitsem yine kendini küfrederken haklı bulmuş olduğunu dediği için ben de barışmadım. Kız olarak tekçe onda sıkıntı yaşadım bu konuda.
Erkek arkadaşlarımda daha çok yaşadım. Biri evlendi. Sohbetim kalmadı resmen. Arada fotoğraflarımı beğenirdi. Eşinden korkusuna onu da yapamaz hale geldi. 😂😂
Öteki üniversiteden sınıf arkadaşımdı. Sevgilisinin yüzünden yaklaşık bir yıl öncesine kadar bir zaman önce numarama varana kadar sildi.
Geri kalanı evli değil. Evlenince onlar da değişir.
Aaaa... Bir tane daha kız arkadaşım vardı yurtta. Yurda geldiği ilk yıl kimseyle doğru düzgün muhataplığı bile. Bir benimle vardı. Ertesi sene oda arkadaşı oldu bunun. O kız da yurttaki diğer kızlarla da arkadaş oldu. Tabii, o arkadaşımla da samimi idiler. Bir gün onların odasında oturduk. Sonradan gelen kız ek yerleştirmeyle gelmişti. Geleli 1.5,2 ay falan olmuştu o zamanlar. Oda arkadaşını daha az zamanda tanısa da ona bana göre sevgilileri konusunda daha çok güvenmiş olduğunu demişti. Çok kırıldım ama hiç belli etmedim. Bunun geldiği sene iki tane farklı sevgilisi oldu. Birinin bende numarası da vardı. İstesem yürürdüm. Yapmadım. Buna rağmen daha yeni tanıdığı birine bana göre daha çok güvenmiş olması kırıcı oldu. Ki o geldikten sonra zaten benimle eskisiü kadar takılmaz olmuştu. Bildiğin satış olmuştu. Galiba bazı insanlara güvensin diye sevgililerine yürümek lazım. 😂Neyse buna karakterim müsade etmiyor.
Eskisi*
Teşekkür ederim
Var. evlendikten sonra bizimle görüşmeyen oldu, sevgili yapınca önce bana onun hakkında dert yanıp daha sonra görüşmeyen oldu, sevgilisinden kıskanıp uzak tutmaya çalışan oldu.
insanlar gerçekten komik ve buldumcuk. Bunlar bağımlı hasta insan harektleri
Herkes kendi hayatında özgür gibisi yok
biri gelir biri gider o yüzden pek takmamak gerek aşk sadece anlayana sahte insanlarla muhabeti kestim böylesi daha iyi bence kimse için kendimi üzemem artık çünkü değmiyor şimdi hızlı bir şekilde işimi ve hayatıma alacağım kişileri iyi seçmem lazım çok kaybım oldu zararın neresinde dönersem benim için keardır.
Bir kadına bozulan erkeği anlarım. Sevgilisi var sonuçta sorumluluğu vardır, çok sevmiştir abartmıştır. Ama kimileri var her kadına bozuluyor.
Sosyal hayattaki yakın arkadaşlarımda evli ya da nişanlı. Daha değişemezler.
Cevap
18Cevap
Çok fazla oldu görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş ilk arkadaşlarını satmış standart
Bazen oluyor smaç umursamıyorum🤣🤣 yaş ortada kaçırmamalı gelen fırsatı...
Evet zamanında olmuştu 😬
evet vardı ama artık yok
Evet, değişen arkadaşlarım var.
Bu değişimi normal karşılıyorum. Şu açıdan ele alabiliriz, hayatıma bir kadın girince ister istemez müdahale ediyorum ve eskiden çok samimi olduğu erkek arkadaşlarıyla arasına mesafe koyuyor. Bu da onların gözünde "bu kız çok değişti oluyor"
Bu duruma kendi ilişkimden bakınca aslında normal bir durum. Bunun dışında gerçekten bencil bir işte dönüşen insanlar var. Onlar bizden uzak olsun.
Çokkk yüzden kaç senelik arkadaşlarımla ilişkimi kestim. Şu an aşırı sinir oldum aklıma geldi yine. İkisinin sevgilisi de ikisini kullanıyordu bide sevgilileri gitti şimdi, konuşmaya çalıştılar msja bile bakmadım😃
Tabii ki denk geldi normalde çok iyiydi mesela her şeyi anlata biliyordun konuşabiliyordun daha sonra 180° döndü O demekki iyi bir arkadaş değilmiş işte beni silenin tozunu attırırım öyle düşünmek lazım😄 sevgilisi oluyor diye çevresindeki herkesten uzaklaşıyorsa bu kişinin kendi problemidir
Var var. Sevgilisi yokken esip gürleyen, sevgilisi olunca kediye dönen krallar tanıdım 😄
Evet var 😄 inşallah bitmezde ilişkileri o bittiği zaman görecem ben onları 😄 nasıl ah canım arkadaşım tek dostum vah kankam nasıl böyle olduu bitti bitti gittiiii🤭
benim sevgili yapınca değil de evlenen arkadaşım ve eşi çok değişti sevgiliyken nişanlıyken hep beraberdik evlendiler değiştiler ama haklarım ikisine de helal değil
Sevgili yapınca değil de evlendi diye değişen arkadaşlarımız var.. Çirkin eşlerini ellerinden alacağımızı sanıp kız arkadaşlarına bile mesafe bırakan aciz ve karaktersizler..
Aman bırak yahu 😑 erkek arkadaşım ile gezince bile laf yiyorum, sevgilim olursa o zaman nasıl olur düşünemiyorum.
Vardı şimdi arkadaşım bile değil sildim, sevgilisi terk edince düşer sağa sola yazar yüzsüz gibi arar mesaj atar bana öylede sıkıntılı biri.
Yaniii değişmek demeyelim de haliyle daha az vakit ayrılan kişi durumuna düşmüştüm. Ama bu da doğal bir sonuç olarak diye düşünüyorum artık.
Olmaz mı çok 2 günlük sevgilisi için arkadaşını satanlar var neyse yinede canları sağ olsun ne diyeyim ki
Sevgili yapıp hiç söylemeden mesafe koyanlarda var söylese sanki ben onun mutlu olmasını istemeyeceğim zaten sevgilisi olan biriyle ben arkadaşlık yapmam ben kendim mesafe koyarım ama hiçbir şey soylemeden sessiz sedasız gidenler ne yasıyor acaba insan merak etmiyor değil
Var gormemisin sevgilisi olmus diyorum. Bide ayrilinca geri yapisiyolar ya canim arkadasim diye gulup geciyorum.
Aynen bazı insanlar sevgillerinin
kuklası bile oluyordur
Taki ayrılana kadar
Evet engelledi hatta tabi isi bitti kendine yeni dert kutusu buldu
Koca bulunca değişeni gördüm. ahahaha zekasız çok napcan
Değişen kız arkadaşlarım olmadı erkeklerde normal bence
Olmuştu, bu tavırları takındığı gün iletişimimi kesmiştim.
Öyle beyinden yoksun insanlarla arkadaşlık etmiyorum
Ben gerçekten bir şey sormak istiyorum neden aklımdaki sorulari caliyorsunuz? yeter ama ya :/
Var bi arkadaşım en az 10 senedir görüşmüyoruz arayıp sormuyor bende sormuyorum 🤷♂️
Uzaklaşma olmaz
Ama o iş değişmez
Artık kişi kuşbakışı havadan bakar
Var iki gün önce dibimde ayrılmayan kız telefonlarımı açmıyor artık
Ah 2 tane, onlar kaybetti😄
Öyle kişileri hayatıma almıyorum ben
Kisilik olarak degismek degilde, artik tum dunyasi sevgilisi oluyor hepsinin
sevgili değilde evlenenlerle arkadaşlığım bitiyor bi anda
Sevgili yapınca kazık çok yiyorsun
varsa da artık yok 😀
Sevgilisini saklıyor sanki yiyecez ya
Evlenip değişen oldu. Ben de arama mesafe koydum.
hayır, hiç olmadı.
Evet vardı bir zamanlar
Hayır yok..
Değişimler olabiliyor evet…
İşe girince değişen arkadaşım var 🤦🏻♀️
Değişen yok
Okul bitince arkadaslikta bitti.
Hayır yok çok şükür :D
Tabiii
Allahtan o yok
Çokkk
Olmaz mı. Gırla var