Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğin sizi sevebilmesi için ilk önce saygı duyabiliyor olması gerekiyor kızlar. Haberiniz olsun. Bunun için de kişilik karakter meseleleri ön plana çıkıyor, dişilikten ziyâde.
Sizi bilmem ama ben de bir erkekte ilk karaktere baktığımdan dolayı eğer karakterli bir insan tarafından yine sevilebilme ihtimaliniz varsa o kişi kişiliğinize ilk değeri verecektir zaten.
Yani diyeceğim şu ki kimsenin açık giyinmesine karışmak haddime değil sadece şunu belirtmek istiyorum siz ne tür değer görmek istiyorsanız insanlara kendinizi ona göre doğru bir şekilde tanıtmak daha mühim olacaktır. Çünkü insanlar görerek tanık olduklarına inanıyor daha çok, sizin hakkınızda sizden duyduklarına değil. 😊10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAçık giyinebilirsin ama bu kombin gömleğini salaş bırakıp içine askılı crop bir tişört tercih etmeye müsait tabi bu anlattığım kombinde yazın tatilde deniz kenarında hafif estiği için üzerine çektiğin gömlek kombini ve ilk buluşmada bir erkeğin yanına bu şekilde gidersen sadece f*ck body ilişkiniz olur gömleği yine salaş bırakıp içine crop altına pantolon ve hoş bir çanta takip saçlarını sıkı at kuyruğu veya düz bıraksan daha hoş olur ve karşındaki erkeğe ilk izlenimini verip seni tek gecelik görmesini engeller tanımasına izin verirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Ve bu kombinle seni sadece kezban gibi görür tek gecelik bile görmeyip kaçabilir 😂
+1 yılSenin giyimine karışamam ama giyiniş tarzın bu mu yoksa karşında kini etkilemek için mi giydin bilemem ama etkilemek için fazla iddialı altına dar bir pantolon giyip gömlek kalabilir veya üstüne büstiyer tarzı bir şey de giyebilirsin bana göre daha düzgün olur ve karşıda ki kişi için de öyle düşünüyorum
10 Yorumla
Spor salonunda bulusacaksaniz tabiki olur. Ama normal buluşma için erkeklerin pek anlamadığı dil oluyor bu. Çoğu erkekler açık bir kadın görünce ona herşeyi yapabileceğini düşünüyor lar. Hâlbuki kiz bu şekilde kendini rahat mutlu ve özgüvenli hissediyor. Sanki elinde kader çizgisi gördüm 🤔
18 Yorumla
Soran+1 yılKisami uzun mu ymus kader cizgim
Soran+1 yılBen mi şanslı sayılmam ya
Soran+1 yılVay be baya şey biliyosun
- +1 yıl
☺️☺️ çok şey bildikce ne kadar şey bilmediğinin farkına variyorsun. Ve buda seni insanların hata ve gunahlariyla uğraşmak yerine kendini tanimakla uğraşmaya götürüyor. El çizgileri ilminide kendimi tanimak için öğrenmiştim kendimi az çok oradan çözdüm ve yoluma devam ettim. Gerçi şu an uğraşmıyorum ama elinde kader çizgisi olup ta hayatın bir makamina oturmayani görmedim.
Soran+1 yılNice
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Boyle boyle sogudum iste kadindan. Aseksuelligin en guzel sebeplerisiniz siz.
Aseksuel degilim de sanki olcak gibi.
Biri ovsun sunu. Ben diger sorulara geceyim...00 Yorumla- 34 Yorumla
Soran+1 yılHaha o kadar mı kötü
Soran+1 yılAma diyorum fitness ci bı arkadaşla bulusucaz
+1 yılbu kıyafetle gitme derim ama sen bilirsin ahlak dersi verecek halim yok
70 YorumlaYok artık yani Bu Ne yav git üstüne doğru düzgün birşey giy
49 Yorumla- +1 yıl
Belki aranıyor bırak ta belki bulur aradığını
Soran+1 yılAbartin abartin
- +1 yıl
@Kendimce25 Bence de aranıyor 😂
Soran+1 yılBen size fikir danıştım asagilayin demedim
- +1 yıl
Yok yok neden kaçalım yanından ya beraber spor yapardık
- +1 yıl
kzm_23 niye bu kadar kizin üstüne gidiyorsun anlamıyorum ki
- +1 yıl
@kzm_23
Altındaki güzel değil kot falan gitsen daha iyi olur belki
20 YorumlaBuluşacağın kişi de spor giyinecekse sorun değil tabii ama ilk buluşmada biraz daha resmi giyiniliyor genelde.
23 Yorumla
Soran+1 yılSoruda flortumle bulusucaz diye bişey demedim ki niye hepiniz böyle anladınız
Soran+1 yılUzun zamandır konuştuğum bir arkadaşımla bulusucaz yani arkadaş olarak işte
- +1 yıl
İlk defa buluşacağını söylediğin için böyle anladık. Herhangi bir arkadaşınla ilk buluşma diye düşünmedik, çoğu insan bunu dert edinmez diye. Yine de cevabım geçerli sanırım. Kendisi de sportmenmiş zaten sorun olmaz gibi. Ama bu konuda çok fazla karşıt görüş var belli ki, aklına yatıyorsa giyin. Kendini bu kıyafetlerle yansıtıyorsan yani.
+1 yılKolay soyunursun knk amacta o gibi zaten o zaman ok
511 Yorumla- +1 yıl
Uşağum yine karşılaştık 😄
- +1 yıl
Hee oyle oldi 😂
- +1 yıl
ama güzel kıyafet, dışarı çıkılmaz ama olaylara bakarsan😅
- +1 yıl
Evde giyilir😂
- +1 yıl
e tamam işte al gel diom😏
- +1 yıl
Rüyandaaaaa
- +1 yıl
valla düşündüm birkaç saniye ne desem diye 😂
- +1 yıl
Ama disarda kafede kahve cay olabilir😂
- +1 yıl
kapalı, eve gel. nasıl olsa annem var merak etme 😂 😂
- +1 yıl
ben pcye geçiom hemen yazamayabilirim da
- +1 yıl
Tamam bal😂
+1 yılTamamen kendin ol, aklına ne esiyorsa onu giy insanların önerdiklerini değil.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir sen nasıl rahat ve güzel hissediyorsan kendini
10 Yorumlaaynen kesin bu senin fotoğrafın burda ifşalatacak kadar... etkileşim için yaptıklarınız. kusacağım. Giyiyorsan giy burdan alacağın tepkilerle hareket edeceksen zaten... haahha
10 Yorumla
+1 yılGörüşeceğin kişinin mesleği ile senin giyiminin ne alakası var ki o kişi doktor olsaydı beyaz önlük mü giyecektin yani 😀
20 Yorumla
+1 yılAşkım özür dilerim ama ben seni görsem yollu derdim ( çocuğun yerinde olsam yani ) tabi istediğini giy de ilk buluşöa için kötü izlenim bırakabilir
20 YorumlaDaha şık giyinebilirdin babasının gömleğini yolda bağlayan köylü kızı stilini sevmedim 💋
30 Yorumla
+1 yılAlay eder eder dururdum çok net..
Bana küfür gibi gelirdi böyle bir giyim..
Veya belki şansın yüyürde sevgilin mağazaya sokar seni şansını dene11 YorumlaTemizlik yaparken böyle giyiniyorum bu ne kıızz seksi bi şeyler seç kırmızı seç etek falan giyin bu neee
10 YorumlaHıc gıyme bence zahmet etmıssın cıplak gıt gercı bunlarla gıtsen yıne soyunacaksın degısen bıse olmaz her turlu vermek zorunda kalacaksın 😂
10 YorumlaBiriyle ilk buluşmada böyle karşıma gelse ona karşı tek amacım yatağa atmak olur.
20 YorumlaBen erkek olsam ilk buluşmada kız karşıma böyle çıksa koşarak uzaklaşırım.
20 Yorumla
+1 yılBen üstünde bir şey göremedim umarım nude değildir bu 😁
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi yerlerini göstermek istiyosan bu mevsime daha uygun bir kıyafet giy en azından.. Ben evde giyinmem böyle ya
22 Yorumla
Soran+1 yılBurası sıcak tatlım ruh hastası değiliz heralde böyle gezelim dışarda
Cevap sahibi+1 yılSıcak olsa bile bence hoş durmuyor ikili olarak.. O şort o gömleğin altına olmaz
+1 yılÇok tesettürlü olmş ilk buluşma için daha dekolte kıyafetler tercih etmelisin bu ne böyle
03 Yorumla
Soran+1 yılYav flortumle bulismicam
Soran+1 yılSoruyu düzgün okumuyosunuz gelip assagiliyosunuz
- +1 yıl
Yine de çok tutucu bi kıyafet daha dekolte transparan kıyaftler tercih et
+1 yılGidebilirsin tabi. Ve oraya gidene kadar da güvenlik sorunları olacağını bilmelisin. Maalesef burası Türkiye.
00 YorumlaSeni bu şekilde görürse Allah muhafaza başina iş alırsın
10 Yorumla
+1 yılAbi Türkiye'de yaşıyorsan burası maimi değil burası başına bişey gelir
10 Yorumla
+1 yılBu mevsim için abartı görünüyor. Bence alta bir kot tercih edersen çok hoş olur.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDeliii misiiin çok giyinmişsin çıkar çıkar 😅🤦🏼♀️
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Ben begenmedim, ilk defa bulusma için cok rahat kaçmış.
10 YorumlaBayağı rahat kaçmış olur hem de. Bu kıyafetle biraz zor.
10 Yorumla
+1 yılDalga geçmenin de bir adabı var mk, yapamayan geçmesin 🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılfiziğin olağan üstü, senin gibi bir eşim olsun isterim.. kıyafet ne giyersen giy hiç önemli değil..
00 YorumlaAltına yüksek bel kot spor ayakkabı giysen daha iyi
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin bence güzel ama üstünü başka renk yapabilirsin bence tabi senin tercihin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok güzel ama bişey eksik gibi kombinini güzel bir renkle taçlandır sönük duruyor çünkü. He bu abazaların yazdıklarına bakma gayet iyi ama bizim cahil kafalı insanlarımız hep böyle.
00 YorumlaFazla rahat evet. Karşı taraf gaza gelebilir. Ben olsam hoşuma giderdi açıkcası.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüşmeyeceksin bilmemnereni tatmin etmeye geldin sadece 😅
21 Yorumla- +1 yıl
Amacını çok mu belli etmiş
+1 yılÜst fazla değil mi ya onuda çıkar en iyisi sdopssdf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFitness eğitmeni olması böyle giyinme sebebi olamaz. Bu açık davet giyim modeli olur daha çok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit dabiki ama biraz fazla kapalı degilmi birazdaha. Modern ol çıkart rahatla🥰
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgüzel değil çok açık şort yerine eşofman falan giy
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSüper olmuş ama kesin başka şeyler düşünür. Eminim bundan ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşortu nerden aldın bende uzun zamandır bu tarz arıyordum bulamadım :/
00 Yorumla
+1 yılÇok ciddi, çok hanımefendi bir tarz... Eğitmenin aklına yanlış birşey gelmez...
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle... 🤣🤣
+1 yılHarbi kötü ya 😂😂bir kız böyle gelse gülerim
44 Yorumla
Soran+1 yılYav arkadaşım soruyu dikkatli oku fitness ci bı arkadaşla bulusucaz ona göre giyinmek istiyorum
- +1 yıl
Tamam bende fitnesscıyım
- +1 yıl
Açmak için açmışsın yemin ederim kötü bak samimi diyorum
Soran+1 yılZaten fikir almak istedim aşağılanmak degil
Bacım ne gerek var buna!
Normal giyinemez misiniz. Ah siz kızlar biz erkekleri yoldan çıkaran siz kızlar 😭00 Yorumla
+1 yılbunla gidersen cikartma gibi bi derdi olmaz adamin yirtar
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂 tövbe
- +1 yıl
yalanmi 🤣
Soran+1 yılBana göre normal bı giysi ya abrtilacak bişey yok
- +1 yıl
bencede normal 🤣👌👌
+1 yılKarşıma böyle gelse güler uzaklaşırım bu ne gfhkl
10 Yorumla
+1 yılolur neden olmasın ki
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki gidersin, heyecanlı bir buluşma olur
10 Yorumla :D gidersin knkda nası dönersin sıkıntı orda
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok muhafazakar bi giyim tarzı.. manevi değerlerine derinden bağlısın anlaşılan.. bye
00 Yorumla
+1 yılKanka fazla olmuş bunlar abartmışsın biraza iki üç tanesini çıkar at üstünden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleve gidiyosan sıkıntı yok dışarsı buz gibi toton donar 😂😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgörüşlere cvp gelmşyor
kanka çok kapatmıssın biraz aç
31 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yılrahat değil bildiğin b#k gibi kombin
20 Yorumla
+1 yılGel beni... Yap diyorsun bu kıyafetle kusura bakma
20 YorumlaBu kıyafetle karşıma çıkan bir kıza yol verirdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kıyafetle bulusmaya kadar gidebilir misin acsba burası türkiye anladın sen,;)
00 Yorumla
+1 yılKnk biraz kapalı değil mi
20 Yorumla
+1 yılKıyafeti gören çaldırssın
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Yani çocuğa ilk günden kalp krizi geçirtme
022 Yorumla
Soran+1 yılXdxd😅
Soran+1 yılBu tahrik ediciyse 😅
Soran+1 yılBen biraz rahatima düşkünüm ya😆
Soran+1 yılOlabilir