Moda & Stil İlk buluşmaya böyle bir elbiseyle gidilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Gelinlikle gidecektim ama neyse xknxkdnd İlk buluşmaya böyle bir elbiseyle gidilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet gidilir bence 0 0 Yorumla
Munis1Bey Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sana yakışıyorsa kendini rahat hissediyorsan giyinebilirsinİlk buluşma son buluşma gibi düşünme Kendini kendin ve rahat hissedeceğin şekilde olmalısın 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Bulusacagin kişiye tarzına bağlı ama bence şeker yasina göre biraz hippi biraz oldii... Liv tylerin lolita filmindeki kıyafetleri gibi ❣️ 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl benim elbiseden bu ama yırtmac var önünde benimkisinin bunda yok mu 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. aynen nişan söz elbisesi de olurmuş hazırsın sen:D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biraz basit gibi olmuş çiçekli olmasi düz bişey tercih edebilirsn 1 1 Yorumla Kenank07 1 yıl Çiçekli basit düz olunca daha mi komplex 🤔 Yorumla
hmmaynenn Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Ay ben beğendim gidilir bence hoş bir elbise ve sende de gayet güzel durmus 1 0 Yorumla
RomanY Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Çok tatli bir elbise eger sana da yakistigini dusunuyorsan ve mutluysan neden olmasın! 0 0 Yorumla
Emre_kivanc Takip Et Xper 2 Yaş: 40 1 yıl Yüreğinde heyecan, kalbinde umudu almayı da unutma🙏 0 0 Yorumla
DuygusalEjderha Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Neden olmasın nasıl rahat hissediyirsan öyle git kimseye göre hareket etme bence 0 0 Yorumla
ahmethmşir24 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Yok be gitme böyle daha sade git bu olma z nişana gider gibi 0 1 Yorumla ahmethmşir24 1 yıl Bi dk ulaşırnısın Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bence çok tatlı duruyor ama ağırmı olur bilemedim 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 969 cevap paylaştı. cok guzel ya bayiliyorum bunlara 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Baya iş kolaylaştırır 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ay ben giderdim tam benlik 😂🤣 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 354 cevap paylaştı. Daha uzunu yok mu? 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Gelin olmuş gidiyorsun 😄 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Gidilir ben giyerdim şahsen. 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 540 cevap paylaştı. etek çok uzun hacım. 0 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Gidilir. Seven sevdiğini ne giyse de sever. 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Moda & Stil konusunda 324 cevap paylaştı. elisa mısın nesin bu ne :d 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gidilmes. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla BloodyGamer 1 yıl Masa örtüsü gibi. Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. Gidilir 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. gidilir 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoook kötü 0 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 496 cevap paylaştı. Tabi gayet güzel 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 732 cevap paylaştı. gidilir bence 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. harika 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Moda & Stil konusunda 899 cevap paylaştı. Gidilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Evet gidilir bence
Sana yakışıyorsa kendini rahat hissediyorsan giyinebilirsin
İlk buluşma son buluşma gibi düşünme
Kendini kendin ve rahat hissedeceğin şekilde olmalısın
Bulusacagin kişiye tarzına bağlı ama bence şeker yasina göre biraz hippi biraz oldii... Liv tylerin lolita filmindeki kıyafetleri gibi ❣️
benim elbiseden bu ama yırtmac var önünde benimkisinin bunda yok mu
aynen nişan söz elbisesi de olurmuş hazırsın sen:D
Vaaayyy süpermiş senin gibi bir eşim olur inşallah.
Biraz basit gibi olmuş çiçekli olmasi düz bişey tercih edebilirsn
Çiçekli basit düz olunca daha mi komplex 🤔
Ay ben beğendim gidilir bence hoş bir elbise ve sende de gayet güzel durmus
Çok tatli bir elbise eger sana da yakistigini dusunuyorsan ve mutluysan neden olmasın!
Yüreğinde heyecan, kalbinde umudu almayı da unutma🙏
Neden olmasın nasıl rahat hissediyirsan öyle git kimseye göre hareket etme bence
Yok be gitme böyle daha sade git bu olma z nişana gider gibi
Bi dk ulaşırnısın
Çok tatlı olmuş. Gidilir
Bence çok tatlı duruyor ama ağırmı olur bilemedim
Bence gidilir çok tatlış olur🥰😍🥰
cok guzel ya bayiliyorum bunlara
gideceğin yere gore değişir
Baya iş kolaylaştırır
Pek olmaz sanki😁
Ay ben giderdim tam benlik 😂🤣
Daha uzunu yok mu?
Gelin olmuş gidiyorsun 😄
Gidilir ben giyerdim şahsen.
Biraz kötü duruyor. Sevemedim.
Gayet şık ve tatlı. Gidilir.
Bayılıyorum bu elbiselere ya efsane ❤️
etek çok uzun hacım.
Gidilir. Seven sevdiğini ne giyse de sever.
Kanka çok hanım hanım duruyon 😂
Bence gayet sade ve şık yakışmış
Guzel cok hos duruyor.
Çok hoşşş bence tam yaz elbisesiiii
Bence tatlı elbise
Çok iyi ya nerden aldın?
elisa mısın nesin bu ne :d
Abartiya kaçmış ya sanki
Bunla en fazla evin bahçesine çıkılır
Gidilir
Gidilmes.
Neden