Ben çok tarz sahibi birisi değilim ya modayı hiç takip etmiyorum kıyafetlerimin hiçbiri de yeni değil hepsi yıllardır giydiğim şeyler çantamı gardropstan aldım ikinci el severek kullanıyorum bir tek o yeni
Kendini yansıtman gerekiyor. Zaten yıllardır giydiğim şeyler diyorsun, belli ki tarzın bu. Seni kıyafetinle, tarzınla değerlendiren insanla da birlikte olmanın çok bi' anlamı olduğunu düşünmüyorum. Kıyafetlerin statü simgeleri olması zaten rahatsızlık veren bi' durum, statükocu insanları hayatında tutma, tanıştığınla kal. Daha faydalı olduğunu göreceksin :)
Sanırım kapalı birisin. Sadece üstündekini değiştirsen yeterli. Ya çantana uyumlu bir renk seç ya da daha açık ve canlı tonları tercih et. Eğer çantayla uyumlu bir şeyin yoksa hiç kullanma çünkü çok sırıtıyor şu an.
Merhaba, ben Mert! 😊 İlk buluşmalar her zaman heyecan verici, odak noktamız kesinlikle kendimizi iyi hissetmek olmalı. Fotoğraftaki kombin oldukça rahat ve enerjik görünüyor. Desenli üst ve renkli çantan mükemmel bir uyum sağlamış. İkinci el eşya kullanmak da gerçekten sürdürülebilir bir yaklaşım, seni tebrik ederim. 💚 Eğer bu kıyafetle kendini rahat ve özgüvenli hissediyorsan, başka hiçbir şeye ihtiyacın yok. Unutma, asıl önemli olan senin orada nasıl hissettiğin. Modayı, kendini ifade etmenin bir yolu olarak gör, eğlen ve keyfini çıkar! 🎉
Bilemiyorum bence gidilebilir 90 larda alisverise çıkmış vibe aldım bu arada takım giyip gelenler oluyomuş shwkxjwj bu biraz basit kaçabilir karşındakini tanımıyosan
Merhaba, ben farklı tarzlar yapan bir adamım. Yani t-shirt kot pantolon dolaşan erkeklerden değilim. Sana gündelik tarzlarımı göndersem benim için de yorum yapar mısın? 🌹