Kombini çok beğendim iç çamaşırı seçiminde sade ama şık olsun bence tangalar çok seksi ve şık duruyorlar eğer rahat edersen giyebilirsin. Saçın salık durabilir ya da dağınık bir şekilde at kuyruğu yapabilirsin ama salık daha iyi olur bence. Ayakkabının kırmızı çizgileri olması biraz düşündürdü ama ciddi bir problem olacağını sanmıyorum öyle de güzel. Şimdiden iyi eğlenceler 💖
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim 🥰 iç çamaşırı dükkanında randevu aldım bir de ufak sorum varr kuaförüm var bugün short wolf cut düşünüyorum fazla kısa olmayacak şekilde sence yaptırmalı mıyım çok kararsız kaldım nasıl bir model 🥺😄
Rica ederim 🥰 Benim tarzım olan bir model değil sevmiyorum. Yüz şeklin bu saç için çok önemli herkese yakıştığını düşünmüyorum. Bir de açık söylemek gerekirse bu aralar herkes öyle kestirmeye başladı herkes aynı gözüküyor 😂😂 Eğer gündelik hayatında da böyle giyiniyorsan tarzın çok iyi bu arada. Tarzlarımız çok benziyor 😊
Vazgeçtim wpdkwl kestirmiyorum ama şey evet gündelik olarak da böyleyimdir gerçi ev kuşuyum pek çıkmam da 😃 senç görmek isterdim bir gün nasılım sorusu sormayı unutmaaa♥️
Şeyy merhaba rahatsız ediyorum ama kombin için tereddütte kaldım 🥴 sence bu ceket olur mu üstlerine veya bana kombin yapmamda yardımcı olur musun lütfen 🥺 istemezsen anlarım www.bershka.com/.../...-c1010343062p102701104.html
Baktım. Ceket kendi başına güzel ama bu kombinle giyersen kötü durur. Çünkü hem pantolon balon paça hemde ceket balon kol yani garip gözükür. Sorudaki gösterdiğin ceket daha iyi olur.