Böyle uzun aralıklarda bir buluşmak için yazıyor, hep o an olsun istiyor e o anda ben uygun olmuyorum e başka gün ayarladık bu sefer cumartesi günü neyse pazara erteleyelim dedi. Pazar günü geldi hiç mesaj yok. Saat sekizde görüşecektik yazdım işin çıktı sanırım diye aaa evet yazmayı unuttum başka zaman yapalım mı çok özür dilerim yazmış şimdi bu bir daha buluşma teklif etse buluşulur mu çok resmen değersizleştirme değil mi yaptığı? Sizce nedir bu çok alındım Ne bu. Saygısızlık değil mi Çok gururuma dokundu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bosta kaldığında o boşluğu o anda seninle doldurmak istiyor o an olmayinca onun icin artik olmasanda olursun kafasinda. Direk engellerim boyle tipleri
Bana bir gün dedi ki şimdi buluşalım mı sana çok ihtiyacım var kendini uzak tutma benden vs vs günün ortasında yazmış ben de şu an müsait değilim başka gün ayarlayalım seni merak ettim uazdim bak bir ay yazmadı. Şimdi gene aynı şey. Ben illa onun istediği dakika buluşamam ki. Madem ihtiyacı var neden başka gün olmuyor? İnanki içim sıkılıyor
Yani evet sonuçta oyuncak değil kendini ayarlayıp sana kendini müsait etmesi lazım. Aslan burcu olabilir misin?
Hayır boğayım bana bir gün önceden gün ve saat verdi ve saat geldi yazdim diyor ki işim çıktı ve sana yazmayı unuttum bu normal mi haber verir insan
Yazmayı unuttum diye bir bahane olamaz. Seni düşünse buluşmak istese her türlü buluşma günü ayarlar.
Bak iptal etsin ona da okeyim. Ama işim çıktı buluşmayı bile unuttuma getirmiş ya kendimi çok değersiz hissettim.
Sana kendini değerli hissettirmeyen birine bence yol ver gitsin. Saygı nedir bilmiyor.
Kaç kere görüldü attı. Sonra farkındayım durumun diyip düzeltmeye çalışınca belki değişir dedim ama daha da beter oldu. Bilmiyorum ya inanki işim çıktı dese kibarca söylese gene bile bu kadar değersiz hissetmezdim. Resmen beni unutmuş. Ne kadar kötü bir his. O kadar heyecanla beklemiştim. Neyse.
Onun burcu nedir oğlak boğa başak terazi olabilir mi
İkizler
Oyyyyy dengesizin kralı 😂
Dengesizlik bir yana da saygısızlık çok başka bir şey ya
İkizler 2500 kişiye aşık olur ilişkide çok fazla bişeye önem vermezler olmazsa bana başka kız mı yok kafasinda yaşarlar
Öyle öyle zaten sürekli kız ekliyor tanımadığı dolu kız. Ara sıra da bana yazıyor. Başakarına yazıyor. Öyle yaşar gider işte. Aşk yok ama emin ol adam da duygu sıfır. Tek isteği beğenilmek
Dengesiz 5 dk da bi ruh hali değişir. Sempatik ve güzel kızlara takıntı olurlar. İkizlerin birine bağlı kaldığını görmedim ben şuana kadar en değişken burçlardır kadını da erkeği de.
Öyle öyle bir kadın arkadaşımda vardı çok flörtözdü çabuk sıkılırdı yani dediğin gibi olabiliyor ama gene de bu adam burcu dışında da karaktersiz bence buluşma unutmak sorumsuzluktur en başta
Aynen o konuda %100 haklısın. Boğa olduğun içinde para ve yemek bunlara dikkat etmesi gerekir seni alışverişe çıkartacak sana bişeyler alcak üstüne başına falan kuaföre görürcek ordan da güzel bi restorantta veya dış manzaralı mekanda terasta olabilir ordan iyi bi yemek yedirecek sonra evine bırakacak
😈
Benim bir mesajıma cevap verse… bir kere güzel bir söz söylese içten yeterdi aslında.. kimden ne bekliyorsun derler insana
Hiçbir insan kusursuz değil ben bunu gördüm. Hayatıma birini de almayı korkuyorum tamam iyi hoş güzel diyorum sonra bi kötü huyu çıkıyor orada bitirmek zorunda kalıyorum.
Şimdi yazmış cevap özür dilerim haber vermem gerekirdi diye
Hmmm
Normal mi ya kaç gün geçmiş yazdığı şeye bal
Değil tabi sence?
Ne diyim buna
Tartışma çıkar bu işin sonunda. Çünkü dengesiz umursamaz işine geldiği gibi davranan. Trip atmaktan başka çaren yok. ya da sende umursamaz ol.
çokta unutulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum iki gün üst üste konuştuk ve netleştirdik sonrasında aaa unutmuşum demen çok rahatsız edici bunu yazdim
Şimdiden bu haldeyseniz ilerde ne olursunuz bilemem. Karşılıklı olarak sevgi saygı şart.
Ya telafi etmek istedi görüldü attım iki hafta geçti nasılsın dedim bana diyor ki neden sordun
Ben bugün birkaç soruda dejavu yaşayıp duruyorum. Sen daha önce bu soruyu aynı detayla sormamış mıydın?
Bunu bir kaç gün önce sordum evet hala sinirim bozuluyor
Üzüldüm senin adına. Ama bence bir insanı böylece merkezine alman doğru değil. Birkaç gündür aynı stres içinde hücrelerini bozuyorsun. Kim için?
Çok yazmak istiyorum ona yeniden kendime çok kızıyorum bu histen kurtulamadım bir türlü o yüzden yoksa haklısın
Seni ertelediği için takıntı yapmışsın. Yazınca pişmanlığı saniyeler içinde hissedersin.
Aylardır bana bunu yapıyor martın sonundan beri bana ayda bir üç haftada bir yazıyor saçma sapan hareketler hani silip kurtulayım dedim gene yazmış hoşlandığım için kafam karışıyor ama yaptığı hareketler oldukça tutarsız ondan benim de dengem bozuluyor tamam diyorum şimdi pozitif ilerleyecek sonra birden gene negatif
başkasını bul