AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
409Cevap
bence saçma düşünüyorsun ben erkek olsam ufak tefek kız severdim herhalde ama 167 boy hiçte kısa değil gayet güzel ve ortalama bir boyun var sevin bence
düşündümde sana o boy bile fazla sen onu bunu stres etmekten kısa kalmışsin bu gidislede oyle kalirsin. hem boyun kisa degil ki Türk standartlarina gore normal kendinle barışık ol biraz
Ideal boy at gibi olmana gerek yok bende senin boyundayim kendimce kısa yim ama doktora gittim bunun için 25 yas a kadar garanti veriyor en az 5 cm dert etme
Öyle yazmışsın ki 1.55 filanmışsın gibi, farklı yerlerde başarılı olursan ve kendini geliştirirsen cok daha mutlu olabilirsin uzun boylu olmak zorunluluk degil
Ben 1.85 im valla ne yalan söyliyim uzun boylu kızlar çok çekici geliyo ve baktırıyo, yanıma şöyle 1.75-1.78 boyunda kız olmasını isterim.. Çocuklarımda uzun olur :)))))
bunlar genetık bırazda ya. bak ben 174 üm ama çaba sarfetmedım bu boy için. hem sen de kısa sayılmazsın abartma oldugun durumun tadını çıkar kendınle barışık ol derim
Offf boşver bnlari kilo vermeye bak boyun uzun görünür en azndan 0 bedene kadar düş bence at gbi olursun boyun okadar berbat saylmaz fiziğnı dzelt tarkan bile 1,69 :D
boyum 1.74 bazılarnn yannda topuklu gymkten hoslanmıorm cunku ben baskalrndan uzun olmayı semıorm yanı erkeklerden... ama sunu solım kısa olmann avantajı cok daha raht topuklu gıyebılırsn :)
geceleri erken uyumalısın çünkü büyümr hormonu geceleri salgılanıyor. süt iç vıtamın al zıpla bıraz da ınsallah uzar. hem bu kadar da üzlmene gerek yok kısa boylu seven de var
kanka rahat ol benim boy 181 yanımdakinin 167 senle aynı çokta abes durmmuyoruz :D kendileri şirinliğinliyle o farkı kapatıyo sende aynısını yap bence :DD
1.80 boyum var. Fakat hiçbir şeyin çözümü değil emin ol. Önemli olan kendine dikkat etmen.
Boyun kısa olabilir fakat boyunla orantılı kiloda ve bakımlı olursan emin ol sende çok çekici olursun. : )
Bir çok erkekten de uzunsun, boyun bence gayet iyi, fakat sen bir çok kız gibi boyunu uzun söylüyorsun gerçekten boyun 167 cm olsaydı o kadar takmazdın
Kız sen de :) 167 kısa mi :) ben de 168 im ve ortalamaya göre iyi bence :)
Kafaya Takma ben 170 cm boyundayim ve senin boyundakiler bile bakmıyor bana.
herkes manken gibi olsaydı manken gibi olmak değerli bir şey olmazdı :D
hahahah güzel:)
at gibi olursan sırtına binen çok olur demedi deme..
senden kısa herkesi bunalıma soktun şükret boyun çok iyi
Ben şahsen 1.65 im ama şimdiye kadar asla kiskanmadim kimseyi. Onlarda boy var ama bendede maşallah boydan başka hersey var.
Biz kızların bu konular için yakınması gülünç.. Topuklu ayakkabı ile çözülebilir sonuçta
Çok az uzama şansın ama çıtı pıtı iyidir yanii böyle uzun olmak da iyi değil bence :D
çabuk yaşlanmazsın onlar çürür gider sen at gibi kalırsın
sen bu boya kısamı diyorsun. benim boy 168 hep boyumun uzunlugundan övgüler alırım sülaleden aile arkadaşlarından falan. bence senin fiziğinde sorun var.
Boyunu bilemem ama beyinsiz olmaya mahkum kalmışsın
ln aynı soruyu bnde srdum niye bukdr popüler olmadı :D
türk kadını standartlarındasın üzme kıskanacak bişe yok
Stillo ayakkabilari var bacim tam istedgn boyda gostericek seni.
hakkın tabi bizim oralarda bir laf vardır hak değirmende olur diye
sen 1,67 ye kısa mı diyorsun :D o zaman ben öleyim yahu ben 1,60'ım :D
paylaşmak istedim sen 170 at gibi diyosun ya şimdi 167 olunca eşşek mi oluyor :())
bnmki 1.76 ama öyle bir hayrı yok yani bide üste 40numara ayağım var azen 41 çok önemli değil yaa
Canım sende bu gerizekalılık varken boyun 180 olsa kaç yazar
Allah'ım sen bana sabır bu kuluna da akıl ver. Allah başka dert vermesin ne diyelim.
SHAKIRA 1.55 BOYUNDA KADINDAKI FIZIGE BAKSANA. BOY KADAR ONEMLI DEGIL...
hahahahaha gozumde canlandırdımda :D :D :D
Haline sukret canim yasim 21 boyum 1.58 yani asıl depresyonluk olan benim :-)
Aynen aynen bende :(::(:(
Depresyona girmeye gerek yok canim kendinle barisik olmayi dene az biraz benim gibi. :) bir topukluyla tamamdir is :-) 10 cmlik topuklu isimi goruyo yani hacim :-)
Kilonla orantılıysa boyun sorun etme. İsyan etme o kadar da kısa değilsin bu genlerinle alakalı.
Benim fantezim kısa boylularla mesela :) uzunu napacan ki sırık gibi :D
Bende sandım 1.40. Kız neredeyse bize yetieecek hala osyan ediyor. Ayrıca at givi olsanda sen koca bulamszsın :)
Seni seven öyle sevsin.. üzüldüklerin belki senin yaşamını iyi yönde değiştirecek şeylerdir belki boşuna üzülme...
Ne güzel soylemissin
ya iyi de 1.67 kısa değilki erkeklere sorsan kısa derler çünkü onlar için kısadır ama kızlar için çok ideal
Saçmalama ya , boyun gayet ıyı , bıraz daha kısa olsa daha sırın oluyorsunuz , benım sevgılım 1.65 felan , ayakları ustune cıkıp öpüyordu benı cok tatlı oluyor mutlu oluyordum mesela :) Boyla ılgısı olmaz...
Yaocak bisey yok bizde at gibi kizlari begeniyoruz ama onlarda kendi dengine bakiyor kisacasi herkes kendi dengiyle
boyun fena değil türk erkeklerinin ortalaması herhalde max 1.80 falandır o zaman da fark gayet iyi sorun yok
türk erkeğinin ortalama boyu 1.72 dir
o zman daha da ideal boyun... hem orta boylu kızlar daha iyidir ben 1.84 üm hep 15-20 cm kısa kızlara bakıyorum
bnce yine manken gibisin:)) çok uzun boylu napcan kız?
Daha çekici oluyorlar :(
bence sen önce bir kendine güven yoksa uzun boy da kurtarmaz seni söyliyim burdan...
Boyun normal. 1.67 ve ustu normal. Tam sinirdasin topuklu ile 1.70 olabilirsin. Ama kisa boylu bayan sorunu var Turkiyede. Benim boy 1.90 boyuma uygun bayan bulamiyorum kolay kolay
Kiz dedigin ufak tefek olur abi :D o nedir oyle sokak lambasi kadar 1.80 :) sevgilin senden kisa mi olsun istersin? Birak boyle iyisinnn :D
Ozenti olma haline sukret ya sakat olsan ya da elin ayagin olmasa bide bunlari dusun hem o imrendigin kisiler boya kupune girmis cikmis kisiler gotumede makyaj yapsam gotumde guzel olur
Ay kçımn kenarı
Derler boyle ise 1.67 ye de kisa diyen ilk defa goruyorum
kısa olmakta güzel. kısalarda at gibi oluyo midillide at =) ama bence üzülmene değmez eminimki çok seksisindir
Hiç sanmıyorum :(
bana özelden mesaj atsana bir
aahahah:) sen varya
kız dediğin 1.65 boyu olmalı bide pijama giydimi tatlııktan yinmez ;)
tövbeler olsun boyun kısa değilki =)
pilates 2.3 cm uzatıyormuş deniyebilirsin...
tatlım bence boyun gayet iyi ama ilaki kısayı diyorsan doktora danış
sana bakan gozler sende anlam bulamıyorsa boyun bır onemı yok.
Senin kollarına ayaklarına ip bağlasam kamyonla çeksem gene boyun uzamaz.
Sen haline sukret ben 163 um 167 olsam bile bana yeter diyorum
Akıl olmadıktan sonra ıstersen deve gıbı veya zürafa gıbı ol neye yarar :D
Kız dediğini cebine koyup gezdircen panpa. Küçük olcak.
1.67 kız için ideal bir boy bana göre (: çok uzun güzel gözükmüyor
Bulgarlar baban olaydı o dediğin olurdu bizim türk kizlari yere yakin
Benimde 165 bisey olmaz gayet normal biraz uzu olsak turkiyede boyumuza gire erkek bulamayiz :)
kısa boylulardan hoşlanan vardır elbet ben gibi :) kız ne kadar minyon olursa o kadar tatlı olur :)