AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
409Cevap
benim boy 1.70 kardesim napalim. Böle olmussun iste yapicak bisey yok, kendinle bariskin ol biraz
Sen bu kafayla kendini milletin koynunda bulursun :D
boyu boşver çıkık ve yuvarlak bir popo için azimle çalış <3
yok öyle bir şans kaldın böyle :D tek çare topukluu artık...
boyun kısa değil kafaya takma herkes uzun olcak diye bişey yok :)
Biz kısayken güzeliz ya bence takılma bu kadar 1.52 boyum var :))
Tuvalet terliği ile ağzına ağzına vurmak lazım senin.
İşiniz gücünüz ego tatmini.
Kisa olmata alışsan iyi edersin evet benim boyum 174 cok da memnunum ama 17 yasindan beri hep boyleydi tatlim
seni mutlaka görmeliyim
Kafayı mı yedin bn 173 üm ama senn boyun kısa değil ki normal bnce tip önemli
Uzun olup çirkin olan var, güzel olup karakterdir olan var
ben 1.58 de kaldım 18 yaşındayım lütfen üzülme kendi adıma çok sinirlendim keşke ben sen 1.65 olsaydım 1.75 e gerek yok..
üzülme inşallah boyun üzar yolda yürüken sanki boyun uzayacakmış gibi yürü bide bacaklarını büyüt giderken yolda :(((
ne işe yararki..
herkes kendinde ne yok sa onu istermiş benim boyum 1.75 keske değişsek topuklu giyemiyorum herkes gül
yor giyince..
hanım kardeş boyun kısa hissedersin de. belki de hayırlısı bu,
dediğimi saçma bulabilirsin ama herşeyin altında bir hayırda vardır...
zamanında biraz voleybol, basketbol ne bileyim yüzme falan yapsaydın olurdu tabiki. Ama ergenlik geçti artık yavrucum geçmiş olsun.
bence boyun bir kız için normal ve kısa değilsin aradaki açığı topuklu ayakkabı ile kapatabilirsin üzülmene gerek yok :)
canım genetik faktörler önemli ailende uzun boylu yoksa yapacak şansın yok dağlar bile alçaklı yüksekli
Uzun olmak daha kötü ben 1.98 olduğum içim hiçbir yere sığamıyorum. Sevgilimle bile merdivende öpüşuyoruz
Hhhah :D guldurdun benii
Herkes at gibi olsaydı hipodromlar dolup taşardı. Boyun biraz kısa ama idare edeceksin artık napıcan.
Uzun boy herkese yakışmaz, boyun bence gayet normal 1.84 üm yanımdaki kızın benden kısa olmasını tercih ederim.
Ya knk ne güzel 1.67 ymişsin kısa değilsin normalsin manken gibi uzun olup napacan bence orta boydaki kızlar daha güzeller
ya bacım ben 1.72 yim adam 1.80 l*n kendimi o kadar kısa hissediyorum ki inanılmaz ama inan hep uzun vardır ne kadar uzamak istesende
bebişim tek sorunun bu olsun ya :) 1.69 boyum var bende kısayım yani öyle hissediyordum ama topukluyu giyince iş bitiyor yani :D dert etme bu kadar :)
At çeşitli bir hayvandır.. İngiliz atı Arap atı falan.. birde Midilli var.. seni o gruba alabiliriz..
Aslında erkekler uzun boylu kadınlardan hoşlanmaz, bilimsel çalışma, şahsen ben sırık gibi bir kadınla dolaşmak istemem. hoş ve zarif olması yeter.
AT gibi kız olursan seni ÖKÜZ gibi adamlar miker sonra EŞŞEK gibi çocuklarınızla mutlu mesut yaşarsınız ahahahahahhaha :))))
:D hahahah
Bence eic kanka :))))
* be 167 yim kisayim diyor ne mal insanlar var şu dunyada haline sukretmiyorda at gibi olcam diyor hey allahm
Yaa sıkam canını boyun gayet iyi milletin ne dertleri var sıkma canını hiç olmadı topuklu giy
babam 159 boyunda 170 in altında cüce yani sınıfta kız arkadaş seni dövseler baban kurtarabilirmi dedi kurtarır tabi dedim ha ne biliyim bacağım kadr yok dedi
Bu soruyu nasıl günün sorusu yapmışlar, anlamak mümkün değil
delirdin mi sen 167 gayet iyi 175 ayı gibi nolcak öyle
24 Yaşına Kadar Uzar Boyun Tavsiyem Omurga Egzersizleri Yap ve Düzenli Beslen :)
1.67 boy bayan ıçin kısa degil gayet normal bir boy hatta uzun bile sayılır
Tibbiolara k bildigim kadarla boy un b yastan sonra uzamas herhalde
boyun gayet iyi.
at gibi olursan binenin çok olur ;)
150-155 civarı olan kızlar var. Sen haline şükret.
Not: 169 boyundayım
Türkiye kadın ortalamasının 10 cm üstündesin kısa mıyım diyorsun
teselli etmek gibi olmasın ama kısa değilsin, ayrıca normal yollarla daha fazla uzayıp at olamazsın
Yatay duzlemde boy fark etmez her boyun ayri fantazisi var erkeler icin emin ol :)
uzun bıyun fantesizi ne?:D
kurcalamasana o kadar :)
Madem merak etti uzun boyluyla en iyi bacak omuza gider mesela o anlamda :) senin boy en ideal her fanteziye uygun sevin bence.8 cm topuklu giysn 10 numara gozukur ama 175 kiz topuklu giyince cok itici olur.
yüzmeye git en azından 5 sene içinde 1.70 olursun rahat belkide geçersinde.
Olanla ölmüşe çare yok hayattan zevk almaya baak :) :)
midilli de güzel bir hayvanımız. Ayrıca 1.67 boy kısa mı olurmuş. Gayet TSEye uygun boyutlardasın.
boyun türk kadınlarına oranla uzun bile sayılır 155 160 lık kızlar ne yapsın
at gibi manken gibi olan kızların çogu spor yapıyodur eminim peki sen yapıyormusun?
bence boyun gayet iyi çok uzun iyi değil ne o öyle ucube gbi mk
Saçmalamışsın boyun kısa falan değil bu kadar kafana takma derim
İnan bana senin boyundakileri uzun kızlara tercih edicek bir sürü insan tanıyorum.
Kısalar daha sempatik. Uzun olanlara ayrı bir gözle bakıyorum. 1.70 altı candır.
off cok sacma dusunuyorsun saglığın yerınd eıste daga ne ıstıyorsun.
Elinde sonunda herkes toprak olacağından 2m olsan ne yazar?
Boy neden bu kadr önmli ki hem topuklu var giy uza :))
turkıye genelinde boyun iyi dunya genelince kısa fazla dert etme
uzun boylu kız bana çekici gelmiyor kısa daha genç ve çekici geliyor
Dert etme yaa. Uzun olupta napacan :) bende 168 boyundayim. Hic sorun etmiyorum boyumu:)
basket oyna bence belki 2 3 cm daha uzarsın ama yaş geçmiş baya
Simdi sorun boy uzatmak mi at gibi olmak mi :) mankenler gibi olmak iatiyosan giy topuklu 10 cm kesin uzadin. d azda makyaj ve bakim bitmistir.
Cok yanlis dusunuyorsun bir de soyle duşun senden daha kisa insanlarda var onlar ne yapsin zaten boyunda kisa degil ortalama bir boydasin
Bence senin boyun iyi kilonu bilmiyorum ama uzun boylu at gibi kızların da hepsi çekici olmuyor bazılarından erkekler bile soğuyor hemen
at gibi olursun sonra eşeğin biri gelir teper sonuç hüsran olur. boşver elindekillerle yetinmesini bil
Şu saatten sonra uzamazsın :) senin arkadaşlarının çoğu uzun herhalde yani kendi böyle kısa hissettiğinde göre :)
boyun kısa kilon ideal yani bu durumda hiç bişey yapamassın sen oldunca kabul et kendını madem hırs yaptın ama doğal olman daha iyi bence
hacı kilosunu nası bildin? :D
salladım laaa boyuna göre kilo yani ne biliyim :)):):)
Sır uzun boylu olmana gerek yokki bence kısalar da çoook tatlı haline şükret haline taşş gibi yine olursun😉