Yaşım 20 boyum 1.67'de kaldı. Daha boy atmıyorum. Kendimi cüce gibi hissediyorum. 1.75 boyunda olsaydım ne vardı. Uzun boylu manken gibi kızları görünce hırsımdan çatlıyorum. Hiç uzama şansım yok mu :(
Cevabın nedir?
+1 yıl15 yaşındayım ve boyum 1.70 şuan, annem 1.75 kısacası ondan gelen bir uzunluk var gibi. Fakat şunu söyleyebilirim, boyun çok uzun olması da Türkiye standartlarında pek iyi değil, zira topuklu ayakkabı giyince bile leylek gibi olunabiliyor. 1.50 olunca da harika durmuyor tabi ama çok fazla kilo olmadığı sürece 1.65-1.70 bir bayan için gayet ideal bence. Kilo varsa boy da kısa gibi görünüyor ama, o sıkıntı. Adet döngüsünün başlamasından iki üç yıl sonra boy uzaması duruyor genelde, ki sen 20 yaşındaymışsın bu durumda boy sabit demektir ama yüzme gibi sporlar boyun uzamıyor olsa bile fiziğini uzunmuş gibi toparlayabiliyor, ki zaten boyun da ideal bence. Sıkma canını, podyumdaki mankenler orada dururken güzel ama daha ben yaşta bacak boyu çok uzun diye pantolon bulamayan arkadaşlarım var :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl21 e kadar var yolu Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez 200-250 gram buğulama veyahut ızgara olarak yemektir. Torik, palamut, uskumru, kefal balıklarının sırt kısmında bulunan siyah etli kısım boy uzatma için etkili olan kısımdır. bunlarla 5 cme kadar uzarsın ancak ama ve boy uzatan egzersizler yapman lazım 6 ay kadar yapman gerekiyor canım :) ama sen niye dert ediyon biz napalım 1.60 boyla. olsaydıda istemezdim 1,75 şi senin kadar olsam yeterdi vallahi :D ama kader işte herşey boy değil hayatta kıymeitni bil ben şükür ediyorum öyle insanlar varki Allah bunu nasip etmiş kıymetini bil :)
00 Yorumla
+1 yılMaalesef siz de magazin toplumunun bir parçası hale gelmişsiniz. Fiziksel takıntıların günden güne arttığı bir toplumda yaşıyoruz. Eğer bu fiziksel takıntınız sizin için herhangi bir sağlık problemine yol açmıyorsa hiçbir sorununuz yok demektir, psikoljik olan hariç. Bunun da bir sonu yok. Göz renginizi mavi yapsanız ertesi gün yeşil istenir veya tam tersi. Bizim ülkemizde farklı ve olması gereken bir şekilde öne çıkılması gerekirken bu şekilde istenmesi biraz garip."Bilim adamı olamıyorum" ya da "keman virtüözü olmak istiyorum" gibi sözleri hiç duyamıyoruz güzel ülkemizde. Olsun, siz de manken gibi olun, herkesin gözü sizin fiziğinizde olsun ki egonuz tavan yapsın !
72 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı değil, doğru yaklaşım bu..
+1 yılTabi ya ben de Brad Pitt olmak istiyorum ne var yani :))
Şakası bir yana inan bana, önemli olan diğer özelliklerinle ön planda olman. Atların yeri Veliefendi. :) Aslolan ne biliyor musun değerli bayan, dön bir bak tarihten bugüne kalıcı izler bırakmış, hafızalardan silinmeyen kim varsa %90'ı senden kısa. Bugün popüler olan ve ön plana çıkanlarla da aşağı yukarı aynı boydasın e madem öyle niye bundan dem vurasın? :) Kendini sev ve bil ki sen kendini nasıl hissedersen, etrafındakiler de seni öyle görecektir. Hadi kal sağlıcakla... ;)00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
245
Cevap
407Cevap
Ortalama Türk Kızından uzun boylusun bence bu oldukça iyi. Boyun için şükretmelisin 1,53 boyundayım diye ağlanan kız gördüm bu sitede. Sen bu saatten sonra boyunu uzatman zor. Spora filan git dik duruş konusunda çok yardımı olur. Bir de boyunu uzun gösterecek kıyafetler giy. Örnek veriyorum belden ya da belden yukarıdan başlayan pantolonlar boyunu oldukça uzun gösterir. Mantık ne kadar uzun bacak boyu o kadar uzun görünme. Örnek
3.bp.blogspot.com/.../image1xxl+(1).jpg10 YorumlaAman ya, takmasana kafana. 1.67 gayet iyi bir boy. Neresi cüce? Bende 1.67 yim. 1.75 olsaydın minibüste boynun felç olurdu. 1.75 olsan millet uzaylı gibi bakabilir sana. Benim bir arkadaşım vardı 1.73 tü boyu sirklerdeki tahta bacaklı adamlar gibi görünüyordu. O kadar hırs yapma, gıpta etmek olur ama hırs başka bişey. Uzama şansın tabii ki var. Bak Emily Clarke'a. Kadının boyu kısa (1.57 cm) Bunu kafasına taksaydı şu an kimse onu idol olarak veya hayranı olduğu bir karakter olarak görmezdi (malum kafasına taksaydı oyuncu olmazdı ya)
Bunu herkese söylüyorum: Hayata bu kadar umutsuz bakmayın. Kimse sandığımız kadar mükemmel değil.01 YorumlaHak kavramına girersen işin içinden çıkamazsın.
Buna yüzeysel bakacağına her açıdan bakmayı dene. mesela; sende olan güzel bir özellik başkasında olmayabilir. bu hepimiz için geçerli . ozaman herkes şikayet etsin ee sonra. bu dünyada herkesin problemleri var kendine göre. o zaman kimse mutlu olmaması lazım bu düşüncene göre. ama mutlu insanlar pek ala var etrafta. her zaman mutlu olayım istediğim her şey olsun diyecek olursan yaşamanın manası kalmaz bizi hayatta tutan eksikliklerimizdir, bizi hayatta tutan eksikliklerimizin yanında artı iyi özelliklerimizdir ve eğer eksikliklerimiz olmasaydı mutlu olduğumuz anların anlamı kalmazdı. Ying Yang hesabı :) bence sen biraz daha etraflıca düşün kardeşim. Güzel günler diliyorum ;)00 YorumlaHakkın değil. At, manken gibi olan kızlar yüzünden ne cool erkekler yarı yolda bırakıldı sen biliyor musun? Para ve diğer birçok sebepten dolayı, herkesin hayranlıkla baktığı tonlarca erkek hayata küsmüş durumda. Aşık olmam diyen adamları aşık ediyor, sonra kaçıyorsunuz. O yüzden aman. Bu kadar at sayısı yeterli bize. İleride ihtiyacımız olursa, ayakkabı içine monte edilen boy uzatıcıyla bir çift topuklu ayakkabı gönderirim sana. Piyasayı dengede tutmak lazım. Sonra ortalık kan revan oluyor, yazıktır... :D
00 YorumlaBoyun ülke ortalamasının az üzerinde yani aslında kısa boylu değilsin.. Aslında önemli olan kendinle barışık olmandır, bir düşünsene çok daha kısa insanlar, kilolu insanlar var kendini onlarla mukayese etki ne kadar şanslı olduğunun farkına var. Ya özürlü olsaydın ne olacaktı! hiç düşündün mü? O yüzden haline şükret ki allah seni sağlıklı yaratmış. Eminim de hoş güzel bir genç kız sındır. Bence özüne dön ve kendi güzelliğini keşfet, esas olan at gibi olmak değil alımlı olmaktır.. zamanla göreceksin ki daha uzun boylu olanlardan daha kadınsı, ve hoş gözükecek sin..
00 Yorumla
+1 yılhaha derim sana. ben senin boyunda olsam bana yeter diyorum. tabi benim yaşım senden küçük. senin zaten fiziğin duruşun manken gibidir. br işaretle baş parmağını azıcık arasında kalan kısım kadar uzasan 1.75 olursun. hele hele zayıfsan. he benimde boyum 1. 56. bende çok tuhaf sebebten kısayım... uzamıyor benimkde çevremde birçok 160 lı kızlar var. ve sende bu kızların dışında kalıyorsun. halime ağlayayım ben de ozaman. en basitinden ben senin boyunda olsam bana yeter diyorum çünkü 5-6 cmli topugu olan spor ayakkabıyla istediğine bile rahatlıkla varabilirsin...
00 Yorumlacanım daha ne istiyosun, bidaha uzamazsın ayrıca senden beterleri var. 1.45 boyundakiler napsın? ayrıca şu an bunun için üzüleceğine kendini sevip boyunla barışık olsan daha iyi olur. ayrıca topuklu, gizli topuklu ayakkabılar var:) benim de boyum kısa ve bu tür şeyler giydiğim oluyor. her şeyin çözümü var:)
cdn.netmoda.com/.../...u-Spor-Ayakkab-_310x310.jpg
l4.zassets.com/.../2205122-5-MULTIVIEW.jpg
https://img.akakce.com/iv/fsh/1600/0505/505243y.jpg01 Yorumla
+1 yılKendinde gurur duyacak önemli şeyleri olmayan insanların fiziklerine ne kadar değer atfettiğini görüyoruz bir kez daha. 70 yıl sonra öldüğünde, 1.67 boyundaydı, biraz uzun olsaydı hatırlanırdı denmeyecek arkandan. Ya da yetiştirdiğin nesil, annem 1.75 boyundaydı, şu boya bakar mısın, gurur duyuyorum annemle demeyecektir. Kendinde daha farklı şeyler olmasını istemeni temenni etmeni istemiyorum senden, neden istemediğimi de söylemek istemiyorum. Keşke 1.75 olsan dileğinde bulunayım sana da seni düşündüğümü anla.
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=1KvAryC7rEc
Linki izle de haline şükret, 1.67 gayet yeterli bir boy, 1.50 olsan da gayet iyi olurdu, şu videoyu izle de utan biraz kendinden...60 Yorumla
+1 yılGüzelim sen daha kısa boy görmemişsin , şöyle bir etrafına bakarsan zaten uzun boyluların çokta kalabalık bir kesimi oluşturmadıklarını göreceksin. Kısa dediğin sınır 1.60 altıdır , sen orta boylular grubundasın. Canını yok yere sıkma. Bende 1.68 im ama hiç bir zaman boy takıntım olmadı. Bak benim bir kuzenim var , 1.75 boyunda ne bir kıyafet bulabiliyo ne bir koca o kadar diyim yani. Resmen teklif gelince direk boyunun ölçüsünü soruyo garibim. O kadar heveslenme yani , zaten 20 yaşından sonra boy falan uzamaz , o işi unut sen.
00 Yorumla1.75 boyum var. Topuklu ayakkabı giysen deve gibi oluyorsun. Mini giyinsen bacak boyun uzun olduğu için abest duruyo. Boyun uzun olduğu için hep arka taraflara atılıyorsun. Genelde yakışıklı gideri olan her çocuk senden kısa oluyor. Kız arkadaşların genelde senden kısa ve sen onların yanında numunelik gibisin. Yani bir sürü dezavantajı var. Ama uzun boylu güzel vucutlu ve bu güzelliği kullanmayı biliyorsan kaç sıfır önde başlar bir kız hayata düşün :) :)
30 Yorumla
+1 yılseni eşşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım yaaa benim boyum 1.46 ben atıyım uçurumdan kendimi ozaman yaa soruya bak Allahtan belanımı istiyonn 5cm tabuklu bile giysen o boya erişebilirsin zaten ben napiyimm yaa.. allah insana sağlık ve akıl versinn
22 Yorumla- +1 yıl
ilk def 1.46 boy gördüm 0.0
- +1 yıl
eminim gormussundurde okadar kisa oldugunu tahmin etmemissindir.
+1 yılYa böyle şeyleri niye takıyosun senin boyun kısa olsa nolcak uzun olsa nolcak bunların hepsi dünyalık şeyler boyun ister kısa olsun ister uzun olsun gideceğin yer yine mezar senin bunları takmadan gerek senin bu yaşta güzel bir geçindiğin işin olsun huzurlu bir hayatın olsun hayatını ibadetle geçir yeter öbür tarafta sana boyun uzun muydu kısa mıydı diyemi soracaklar? Tabiki hayır. Senin yaptığın ibadetlerin sevabı uzunsa ve çoksa o iyidir senin için başka hiçbirşeyi takmamalısın.
20 Yorumlabulunduğunuz durumdan memnun olmalısınız. ve şans yalnızca 1.75 boyda, fit vücutta değil. yürüyebiliyorsunuz, görebiliyorsunuz, konuşabiliyorsunuz, düşünebiliyorsunuz.
şükredebileceğiniz ve mutlu olabileceğiniz bir sürü özelliğiniz varken saçma sapan şeylere takılmayın. eminim çok güzel bir kadınsınız (:22 Yorumla- +1 yıl
İnsanların ne kadar çok derdi var değil mi?
Ah bir de bu açıdan bakabilseler :)
+1 yılUzun olmak senin hakkın değildir sana hayat veren ve o hayatı şekillendirene şükretmek senin hakkındır. Niye uzun değilim diye üzülme iyiki cüce değilim diye sevin. genetik olarak boy uzaması sınırlanabilir ama beslenme spor boyunuzun uzunluğunu etkileyebilir.
20 Yorumla
+1 yılBunu mu demek istedin?
www.theequinest.com/images/horse-photoshop-33.jpg
ve Benim anladığım?
www.theequinest.com/images/horse-photoshop-33.jpg21 Yorumla- +1 yıl
İkinci linki yanlış koydum bu mu olacaktı: https://www.youtube.com/watch?v=2h8mEbFLZOQ
+1 yılÖncelikle şu psikolojiyi bir kenara bırak kendinle barışık olmalısın.. bende kısayım ve uzayacağımı sanmıyorum. 2 gün önce de , bir hanımefendi boyum çok uzun diye dert yanmıştı hem sen gayet normalsin topuklu giyince rahat 1.70sin daha ne istiyorsun bacım Allah'dan belanı mı..
10 Yorumla
+1 yıl167 nin neresi kisa ben onu anlamadim simdi 150 likleri komplekse sokmak icin yazdin bence sen bunu sitede gicik oldugun bir koz var heralde :D :D benim boyum 170 kendimi deve gibi hissediyorum kisa boylularin en azindan icten topuklu giyip uzunmus gibi gosterme sanslari var uzunlarin oda yok..
10 Yorumla1.67 boya kisami diyorsun. Ortalamadan fazlasin bunu moral vermek icin söylemiyorum. Ben 1.85 boyundayim yanimdaki kizin 1.70 civari olması gayet yeterlidir. Bu +5 -5 de olabilir. Topuklu ayakkabi giydiğini zaman zaten 1.80 civari olacaksin. Yaninda azicik kisa olmuş oluyorsun o kadarda olmali
12 Yorumla- +1 yıl
13 Santim topuklu ayakkabıyı giymek biraz sıkar :P
- +1 yıl
E sende 10 cm giyersin.
Ayrıca günlük hayatta da topukluya ihtiyacın yok boyun gayet güzel çevrede +1.90 erkekler yok zaten erkeklerin boy ortalamasıda 1.80 bile değil sevgilinle aranda 10-15 cm boy farkı birşey değil ayrıca kızların istedikleri zaman o boy farkını azaltma şanslarıda var.
Açıkcası bu soruyu gördüğümde 1.55-1.60 boya sahip birini sorduğunu sanmıştım.
Türkiyede kızlar için 1.60 üstü kısa değildir 1.70 üstü uzun bile sayılır. Çevremdeki kızlara bakınca boy ortalaması sanırım 1.60-1.65' arasındadır
+1 yılFitness yapman lazım 30 dakikadakika hızlı yürüyüş ve sonrasında minderde kas egzersizi yaparsan boyun uzar en kötüsü basketbola gitsen yine uzar ama durumum yok diyorsan sabah 6 7 gibi yarım saat koşu ve yürüyüş karışık bişey yaparsan kilo verirsin boyun yine uzar ayrıca yediklerine dikkat etmen lazım ben de yakışıklı olmak istiyorum ama elimden gelen bişey yok Allah vergisi :D
13 Yorumla- +1 yıl
bunları yapsa uzar mı cdden
- +1 yıl
Evet kız kardeşimden ve kendimden biliyorum 1.5 ay fitness a gittik boyum 3cm uzadı.
Geçen yıl da 2 ay gitmiştim 4 cm uzadı işe yarıyor gerçekten bu yıl başlıycam yine inşallah 2 metre olmam :D - +1 yıl
Ablan kaç yaşlnda gitti? Kaç ayda uzadı? 20 okucak kasım bende
+1 yılNe yapıcan uzun boyu? Erkekler kısa boylu kızları tercih ediyor göz var nizam var kuzum kimse kürek gibi el, ayaklı hatun istemez uzun boylulara topuklu ayakkabıda yakışmaz,30 yaşından sonra çökerler çirkinleşirler. Minyonlar topuklu giyerse uzar ve yakışır istediği zaman uzun boylu çekici istediği zaman minyon tatlı olurlar. 30 yaşından sonra yaşlanmazlar yaşını göstermezler hiçbir zaman. Erkek dediğin kızan uzun olur kızlar değil. Kendini sev.
10 Yorumlaahah.. bizde istioruz, seneler geiccen sen 1 milim atmicaksın, tek bir fark olucak.. sikesike alışıcaksın, allah saglık versin diceksin bu 1...2. side ben senin 1.67 olduğuna inanmıorum, yanlışın vardır büyük ihtimalle, 1.67 lik bir kız daha uzun olmk istemez, çok şükür gayet iyiyim der.. bence daha kısasın... ya da boyundan ziyade yüzün artı vücut ypında sıkıntı vardır, 1.67 lik wamp iyi bir karı hertürlü 1.80le kafakafaya gider cünkü..
11 YorumlaNe gerek var 175-180 boya? Bence gayet iyi kız dediğin 163- 168 arası olacak. Bence en iyi boya sahipsin birde fiziğin iyiyse ne mutlu sana ne üzülüyosun :) Çok istiyosan topuklu giy 180 ol :) Tekrar söylüyorum üzülmene gerek yok bence en ideal boya sahipsin :) ;)
00 YorumlaErkeklerde boy 24 yaşına kadar uzamaya devam edebiliyor. Ama kızlar erken olgunlaştığından 20 yaşından sonra boy uzamıyor. Bunu dizindeki eklem yerindeki plakalardan anlıyorsun. Eğer eklem bölgendeki plakalar kapanmışsa boy uzamıyor ne yazık ki hangi yaşta olursan ol.
00 YorumlaÇok paran varsa doktora git pahalı hormon ilaçlarından alıp boyunu bir nebze uzatabilirsin. Boy uzatma konusunda milyonlarca yöntem var. Her kafadan bir ses çıkıyor. Eğer bunlara imkanın yoksa kendinle barışık ol. Allah'ın verdiği bir şey. İsyan derecesine kadar ileri gitmek iyi olmaz.
00 Yorumla
+1 yılYa şu soruyu görmek yanlış anlama da çok sıktı be keşke günün sorusu olmasaydı hayır bir çare de yok ki tutup çeke çeke uzatalım seni.1.67 çok iyi bir boy ayrıca kısa falan değil, kendinle barışık ol, mutlu ol, at gibi olmak istiyorsan topuklu giy at gibinin iki bileşeni var zaten uzun ve sexi, sadece uzun olan at gibi olmuş olmuyor topuklu giyince hem uzun hem sexi olur kızlar, ama giymesen de sana at gibisin diyen öyle düşünen etkilenen bir sürü erkek çıkar kendini sev biraz.
00 Yorumlaarkadas at gıbı olunca ne olacak cok merak edıyorum. mısal ben oleyım 175 55 kıloyum tamam bı al benısı var ama bu seferde dısarı cıkarken cok rahatsız oluyorum nerde karı kız abaza varsa hepsının gozu senın usdunde oluyo en ufak esofmanla bıle olsan. valla acıkcası bu bnı rahatsız edıyo bu arada sıfır beden olsam bıle.:)
00 Yorumla
+1 yılValla ablacım kendini üzmeye gerek yok. Giyim ile bunları saglarsın. uzun gosteren pantolonlar ayakkabılar vs vs kullanmalısın yoksa geri kalan tamamen genetik ile ilgiliistersen gunde 1 varil süt ic istersen d vitaminini kilo ile al genetiginin el verdigi kadar
00 Yorumla
+1 yılgizli güzel merhaba, normal insanlar için boyun ideal. ama beygir olup kısraklığa hevesleniyorsan o zaman
kendine bir tane aygır bulman gerekecek. yazık olur sana. bu güzelliğini kendi ırkından erkeklerle paylaş, gö
receksin çok mutlu olacaksın. ama bu aygır isteminin altında başka bir sebep varda söylemiyorsan samimiyetsizsin.02 Yorumla- +1 yıl
adam abaza yüzbaşısı uzaklaşın :D
17 yaşındayım 176yım hoşlandıklarım hep kısa boylu çıkıyo, ortalaması 1.60 olan bir ülkede 2 metre sevgiliye ihtiyacım var, özel bir yere giderken topuklu giyemiyorum giyersem gökdelenin 30uncu katından bakıyormuş gibi hissediyorum. keşke kısa olsaydım.
00 Yorumla
+1 yılboyun gayet iyi bence bende 22 yasındayım boyun 1.68 topuklu ayakkabılarla süper oluyor valla :) kız kardeşim 1.80 ama boyundan çok şikayetçi topuklu giyemiyor çünkü aşırı dikkat çekiyor.. üzerine aldığı kıyafetlerin ya kolu ya da bacağı kısa geliyor.. erkekler çok uzun boylu kız sevmiyor ve bencede hoş görünmüyor.. hiç sorun etme bence :)
00 YorumlaAh senin gibiler yuzunden bu haldeyiz boyun iyi kisa bir boy degil neden boyle yaparsiniz siz kizlar. Bende bir kizim 1.71 boyundayim hayattada sagliktan baska bir seyi takmam kafama. Tek derdin bu olsun millet onlarca dertle ugrasirken sizin gibi cani sıkılan kizlarda anca buraya abuk subuk seyler yazsin milletin canini sıksın aferin sana boyle luzumsuz sorular sorupta Turkiyenin potansiyelini dusurmeye devam et...
00 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.85 ama emin ol kısa boylu kızlarda hep gözüm var neden dersen çok tatlı geliyorlar bana :/ eğer illa uzicam diyosan basketbola başla sokakta falanda oyna kapı eşikleri için barfiks demiri var onlardan al sağlamca tak kapı eşiğine barfiks çek
00 Yorumla
+1 yılMalesef yas boy olarak kemale ermiş fakat herkesin kendine ozgu bir
Guzelligi cekiciligi var ornegin ben kisa boylu bayanlardan hoslanirim herkeste uzundan hoslancak dige bisey yok yine bazi uzun bayanlar tahta gibi oluo yani kadin dedigin biraz baseni olucak biraz kalcasi olucak okadar da degil00 Yorumladert etmen gereksiz insanı insan yapan kişiliğidir, Gönlün suretin güzel olduğu sürece boyun çok önemi yoktur devede de boy var.. gerisini koy ver gitsin , 1.67 eminim çok hoşsundur boyuna göre vücut ölçülerini kendin belirleyebilirsin mesela zayıflık kilo anlamında uygun bir biçime gelirsen eminim mankenden daha gösterişli olacaksındır benim gayet hoşuma gidiyor. Kendine uygun elbise ile topluyla desteklersin sorun olmayacaktır.
01 Yorumlaben 17 yaşındayım 1.64 boyum var at gibi tabirini yanlış algılamışsın 15 yaşımdan beri 'at gibi' kelimesini sürekli duyuyorum erkeklerden. Bana söylenmesi hoşuma gitmiyor açıkçası ki pek de hoşlanılacak bir şey değil. Ayrıca mankenlerin boyu kısa olanıda var yüksek topuk meselesi fiziğin düzgün olsun yeter. 1.64 boyumda 2 mankenlik teklifi almış kız olarak söylerim boyun pek önemi yok
00 Yorumla
+1 yılGenetik Olarak Boy uzaması 21 Yaşında durur
21 yaşından Sonrada Genler Oturur
Açma Germe egzersizleriyle Full time Çalışsan Beslensen
3-4 Santim Duruş Optik görünüm ile Yakalayabilirsin
+ Topukluyla da bu duruma çözüm bulmuş olursun
Dennis rodman dünyada en ilginç boyu uzayan kişidir
örnekler cok azdır ama şansınız hala var
...00 YorumlaBence boyun gayet güzel bende 1.83 boy var tam bana göresin. :-D işin sakasıda boyun normal be sanki Türk kızlarının hepsi 1.75 bide söylediğin fark 8 cm yüreğini sevdiğim takma kafaya kalbin temiz olsun en zengin koca seni bulsun. :-D hadi sağlıcakla kal
00 Yorumla
+1 yılAt gibi olmak at gibi sorumluluk ister.
İnsanlar ne dertlerle bogusuyorlar, insanlar ne dertler cikariyorlar baslarina. Anlasilan sizin yolunuz hic hastanelere düşmemiş. Bir gün sadece bir saatinizi ayirip sehrinizdeki bir hastanenin bir koridorundan geçin.00 Yorumla
+1 yılya canim ben 1.61 im ne yapayım üstelik 41 kiloyum sdfksdlmfdl neyse bende sevmiyordum bir aralar ama yapacak bişi yok en azından topuklu ayakkabı giydiğinde hayvan gibi olmazsın güzel olursun ip atlamak uzatır diye duydum ama 20 yasındasın artık ise yarar mı bilimiyorum:/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl157 bir kız vardı lise sonda sınıfta bende 178im bir keresinde beni tehdit etmişti sen benim sinirli halimi görmedin diye ama bilmiyoki ben onu normalde de göremiyorum :D üzülme bence boyun o kadar da kısa değil topukluyla falan halledersin bir nebzede olsa
22 Yorumla- +1 yıl
uzamak istemesinin bir nedeni de senin gibiler aslında.
var topuklu aayakkabı giy :D
olduğu kadar olmadığı kader demişler
senin niyetin farklı at gibi ve manken gibi olmak istiyorum diyorsun
tavsiyem basketbol oyna 3 sende 20 cm uzadım
17 yaşımdayken 162 cm idim 20 ye geldiğimde şu an 182 cm yim
basketbol oyna ben 3 sene kulüpte oynadım külübüde bıraktım hala da oynuyorum sende başla basketbola00 Yorumla
+1 yılSukrey halinr eli ayagi ol olmayanlar var gozu olmayanlar konusamayanlar yarin oburgun biyerin agrir yuruyemezsin ozaman dersinki allahim yardim et aana sukurler olsun diye. Boyunda ayrica guzel at gibi vs senin tabirinlr sende olabilirsin topuklu giyersin
20 Yorumla
+1 yılbu yaşından sonra uzamazsın o hedefe ulaşmaz cok zor. ama sana tavsiyem bence kendini sev kendine güven. bir başkasına bakarak hayatını yönlendirirsen her zaman kendinden soğursun hayattan tat almazsın. zaten bence 1,67 de fenal değil cok da kısa değil. şükür et daha senden kat kat kısa olanı var.
10 Yorumla
+1 yılDünyada hastalıktan kıvranan ya da zor durumda olan o kadar insan varken, sen şükredeceğine, Yaradanın yarattığını beğenmiyorsun.. Hangi dine mensupsun bilmiyorum ama kutsal kitapların hepsi aynı şeyi öğütler.. Önce aklını kullanacaksın.. Şükretmeyi bileceksin.. Yoksa iki dünyada da işin iş..
00 Yorumla
+1 yılBence boşuna kendini harap ediyosun. 1,83 boyunda bir erkek olarak senin boyunda ki kadınlar benim ve benim gibi düşünen binlerce erkek için en ideali olduğunu sana söyleyeyim. İri yarı erkekler genelde kendinden daha kısa ve çıtı pıtı kadınları severler. Ayrıca senin boyun öyle cüce müce ifadelerinden çok uzak bir ortalamada kalmış. Hem daha dur bakalım yaş erken daha uzayabilir. Ha bu arada şu klişe özdeyişi de söylemeden edemicem "Boyu değil işlevi önemlidir"...
00 Yorumla1.67 kız için kısa sayılmaz normal bir boy 1.55 olan kızlar var haline şükret bence. 1.60 boy olanlar 1.70 olsaydım diyo sende 1.75 olsaydım diyosun benim de 1.82 boyum var keşke 1.85 olabilsem diyorum ama çok da önemli bir şey değil inan bana. Yaşın 20 olmuş uzama şansın yok maalesef
00 Yorumla
+1 yılBoyun nereyse 1.70 daha ne istiyosun benim boyum 176 15 cm topuklu zaafim var ama giyince hiçbir erkek yanıma yakismiyo çünkü boyum 191 oluyo ve erkek arkadaşlarımın boyları hep 170-185 arası.. boyum hala uziyo 180 olucagimi söyledi doktor umarım evde kalmam kendi düğünümde bile 15 cm giymicem sanslisin
01 Yorumla- +1 yıl
manken ol
Bence yanlis dusunuyorsun.. bide şöyle düşün senden daha kısa insanlarda war.. illa ki boyununun uzun gorunmesini istiyorsan topuklu ayakabi yardimci olabilir. Ama bu saatten sonrada boy atamazsin insanlaarin belli bir yastan sonra boy uzamasi durur.. ama spor yapmak fiziginin icin boyununun uzun gorunmesinede yardimci olabilir. Dedigim gibi ya topuklu ayakabi giy ya da spor yap.. d baska çare yok.
00 Yorumla
+1 yılYa tamamda çok kısa bir boyda değil normal bence. şu an ortalama boy oranı kızlarda 1.70 olmalı. Bu normal karşılanıyo. Mesela benimde 1.70 ama çok uzamış bu kız diyolar. Babet giyiyorum bide ben. Ama sana önerim 1,50 değilsin çok şükür giy bir dolgu topuklu ayakkabı 10cm bile uzun olabilirsin olmadı 5cm
00 Yorumla
+1 yılfazla tv ızleme sen manken falan
dısarı cık basketboll voleyboll falan oyna yuzmeye gıt boy uzatan ne varsa yap
ben 1.83 boyum bide aıleden kaynaklanan genetık bı durumda hani ben yapmasam 1.78 de falan kalırdım
yanı oturdugun yerden uzamaz boy!00 Yorumla
+1 yılbenim boyum 164 cm. hiçte kısayım demedim takıntı yapmadım, şu dünyada kaç sene yaşayacağım zaten ha 10 cm fazla ha 10 cm az, faydan olsun insanlığa ot gelip saman gitmeyin
73 Yorumla- +1 yıl
çok doğru dediniz... bunn bilincinde olmalı aslında insanlarda bende. ama şahsen kısalıgımı yediremiyorum bazen..
Hahahha at gibi olmak mı... canım 1.74 boyumcaki kızlara topuklu ayakkabı yakışmaz giydiklerinde Zürafa gibi olurda ayrıca şunu da unutmaki günümüz Türk erkeklerinin boyları da oek uzun sayılmaz boyun çok ideal bence
00 Yorumlayaaa ben ileride güleceksn bu söylediğine boyun çok ideal bu sefer eşin yakışmaz yanınaaa deliii hadi 1.70 brine aşık oldunn ne yapacan mesala benim boyum 1.68 sevgilimin 1.73 topuklu giyince geçiyorum olmuyo
00 YorumlaKız kardeşim her arabaya binecegimizde bana bakip arabaya hayvanlar binemiyo diyo. bu güzel bisey mi? bende 18 yasindaym boyum 1.73! senin boyunda olup istedigm her an topuklu ayakkabi giymeyi cok isterdm...
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu ve ince belli bir kız çok heveslendirebiliyor bizleri. Arzulanmak boyla doğru orantılı değil, bir çok etken var işin içinde. 1.87 yim ama uzun kısa farketmez benim bakış açıma göre kedi gibi olması yeterli :)
00 Yorumla
+1 yılTatlışım ben 170im de boyun kısa mı türk kadınlarının çoğuna göre uzunsun salak mısın yavrucum neyin kompleksi bu eğer kilon yerindeyse fitsen ve bacak boyun da uzunsa sana da at gibi diyebilirler bana diyolar :D
00 YorumlaBence boyun gayet iyi o uzun olanlar hormonlu :)) boy uzatma ilaçları var benim arkadaş aldı 2 cm felan uzadı ama hem çok kilo yapıyor iştah açıyor hemde bu tür ilaç kullananlardan bir kaç kişi ölmüş deneme yani duyarsanda.
00 Yorumlabenim boyum 1 75 topuklu hastasıyım baskıdan giyemez oldum uzun boylu olmayı çok sevsemde bazen düşünürüm kısa olsam hep topuklu giyerdim diye kısaca topuklu giy ayrıca boyun sanki 1 55 gibi konuşmuşsun topuklu giy bak nasıl iyi gelecek sana.
00 Yorumla
+1 yılŞükretmeyi denesen nasıl olur ayrıca 1.75 olup Allah'a ekmek mi uzatacaksın hem topuklu ayakkabı giyince katana gibi olursun. şimdiki nesil aldı yürüdü hepsi GDO lu :) elin ayağın tutuyor yürüyebiliyor görüp duyabiliyorsan şükret :)
00 Yorumla- Devamını Gör (592)
Devamını Gör(637)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kısa boya mahkum kalmak istemiyorum. At gibi ve manken gibi olmak benim de hakkım değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler