AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
409Cevap
ne sukursuz insanlarsiniz ya. ben 1.55im ama sen dar isyan etmiyorum. doktor daha uzammasin dedi. sen gene iyi uzamissin. yuruen bacaklarin goren gozun , duyan kulagin var az sukret sukret Allah var senden buyuk !
Bence boyun gayet iyi hatta Türkiye ortalamasına göre uzunsun, benim boyum 1.60 ama senin kadar dert etmiyorum ve o at gibi dediğin bayanları da güzel bulmuyorum, bence kısa boylu bayanlar daha güzel...
bakara süresi 35 ayet insanlara ne kadar verirsen ver hep istiyecekir. bazıları vardırki onlar şükretmeyi bilmez işte onlar için hazırlanmış bir ateş vardırki hiçbiriniz bunu tahmin dahi edemez. Allah isla etsin ne diyelim
1,75 olup ne yapacaksın? Hadi oldun diyelim topuklu ayakkabı giyip 1,80 mi olacaksın? Kadında 1,80 boy açıkçası kötü duruyor. Boyun 1,67 topukluyla 1,72 ve bence boyun ideal bir boy. Üzülme :)
Ya lütfen kendinize özgüveniniz olsun biraz ya. Sanki 175 olsaydın çok şey değişecekti. Bu kadar rabbinize nankör olmayın. Bir gözün olmasaydı ayakların olmasaydı napacaktın. Birşey yazmadan önce düşün laf nereye gidiyor.
Erkekler at gibi kız istiyo, kızlar beyaz atlı prensini bekliyor ülke olarak ata olan sevgimiz takdire şayan...
hahaha
:))))))
Bdlamgıchshsncmdş
hmmmmmmmmmm
Bişey diyim mi 178 boyundayım ama arada bir keşke biraz daha kısa olsaydım dediğim oluyor, ayrıca boyun çoktan kısa değil Allah vergisi çok kurcalamamak lazım :D
bence uzamak istiyorsan bir sekilde imkanın olmasa bile haftada 2-3 gün 1-2 saat yüz ama doğru stille emin ol uzarsın bir senede 20 santim uzayan adamlar tanıyorum yüzme sayesnde
bu saatten sonra 20 den sonra yanı uzarmı
evet canım ama bu 8 santimlik uzama istegin biraz genetk bir de söyle bir durum var yas ilerlediği için 2 yılı bulabilir uzaman bir de basketcilerin kullandıgı air alert die bir program var sıcramaya yönelk ama uzun vadede o da uygulandıktan sonra boy uzatıyor
Niye öyle diyosun bazı ufak boylu kızlar görüyorum valla böyle onlar insanmış gibi gelmıyolar bana çikolata şeker gibi bişeyler yıyeceksın onları öyle deme boy onemlı degıl okadar :D
ya sen ne diyosun ya 1.75 kizmi olur. erkek gibi 1.67 bile fazla. erkekler 1.75 e ulasamiyo. sen ne diyosun? guzellik boyla olmazguzelsen guzelsindir ister kisa ol ister uzun. cirkin ve uzun olmak mi istersin yoksa guzel orta boylu mu? bunu bir dusun.
www.google.az/search bir bak hangisi daha guzel?
ben de 1.55 im ben hiç yaşamıyım o zaman. taktığın sürece sıkıntı yaşarsın. Ben de takıyodum çok sıkıntı yaşadım. Ama artık takmıyorum. Zaten sen sorun yapmayınca kimse yapmıyo. İş sen de bitiyo yani
bende uzun boy sevıyorum 1.68 de kaldım 20 yasndayım bu saatten snra atmayz.. topukluyla çok gzl idare edılıo ama cıkarnca bnde kendımı kötü hıssedıorum
20 yaşından sonra fazla birsey bekleme derim. Sukret olana. 26 yaşındayım 1.58 boyundayim. Eşim 1.80. Topuklu ayakkabı giyebiliyorum yanında gayet rahat. Hic dez avantajinida gormedim.
Bence kendini böyle saçma şeylere kaptırma. Seni sevenler zaten bu halinle sevmiş , sevmeyenleri de boşver. Erkeklerin çoğu biraz göz kırpan kızlara yanaşır ama onları tek gecelik düşünürler. Kendimden biliyorum. Ayrıca güzellik göreceli bir kavram. Kimisine göre sen kısa boylu ve normalsin. Ama bana göre dünyadaki en güzel kadınsın. Lütfen böyle düşünme , Her insan güzeldir.
Boyun gayet normal bir turk kizi icin birde 10-15 arasi topuklu ayakkabi giy boyun aninda uzar sorun ettigin seye bak ;) benimde boyum 1.68 gayet mutluyum boy devede de var ama pek ise yaramiyo :)
fizik boyla olmaz tipin nasil ona bak orantilimi kilon
ben erkegi 170 ve 177 isterim kizi degil
bayan 160 ve 165 gecmemeli sen iki santim uzun bana göre neyapalim herkesin zevki ayri
valla öp başına koy ben 1 bucuk küsürlük kızım hiç dert etmiyorum allahım vermiş daha ne isteyim bence bunlarla şimdiden başını hiç ağrıtma daha çok başını ağrıtacak sebeplerin olacak şimdi keyfini sür...
Bak canım senin boyun türkiye ortalamasına göre uzun (1.63) * illaki bn uzicam diyosan plates yap bir iki santim en az uzarsın ama sürekşi yapman gerekli yoksa eski boyuna geri dönersin 💋
Kylie Minogue'un boyu 1,52 ama, son derece seksi bir hatun.
Boyun normal, kısa değil.
Kaldı ki; kısa boylu kızlar da, at gibi olabilir pekala...
Sonuç olarak, midilli de bir at. :)
170 cm üstü kızların her zaman seçenekleri azdır erkek konusunda da kıyafet olarak da bence boyun gayet iyi hiç mi hiç takmana gerek yok ben 167 lik cüce görmedim ayrıca ;)
bana at gibi diyilse adamı öldürürüm valla süründürürüm hakaret davası açtırırım kızım. sana at gibisin deseler sevinir misin sen. at gibi olmayı isteme ayıptır günahtır anlamını bilmiyorsun yapma eyleme söyleme ortalık yerde :/
boyun 167 olsa ne olcak bir zeynep çamcı değilsin :) :) :) :) :)
bu saatten sonra ne yaparsan yap en fazla 1-2 cm uzarsın.. o değil de at gibi olmak istiyorum demen garip.. erkeklerin at gibi demesini duydum da kızın öyle olmak istemesi ilginç!
ben 1.80im çok mu güzel sence:) he 175 idare eder 170-173 gayet ideal bayan için bence.
Bu arada at gibi kavramı erkekler tarafından başka anlamda kullanılıyormuş çok kullanma iyi değil :)
bizde at gibi erkek deiliz napalim kardes bu dünyada yaratılışına şikayet etmiyeceksin işte, yapacak bişey yok malesef :D Bakıyorsun bazıları gerçekten çok güzel oluyor, bazı insanlarda çok çirkin oluyor, eşitlik olmuyor belki ama yapacak hiç bişey yok
nedir bu atgibi olma merakı ya erkekler at gibi kız ister kızlar at gibi olmak beyaz atlı prens ister millet olarak atlara ilgimiz taktire şayan yani :)
Yani yapabileceğin tek bir şey ama o da olsan olsan 1.70 olursun sporda boy uzatmaya yazıl kemiklerini dikleştirdiği için uzuyorsun
https://boyuzatmaformulukitabi.com/
kesinlikle incele.
ayrıca gözün doysun hayvan seni ben 1.55 im sen ona cüce mi diyosun :((
pardon doğru link bu
https://boyuzatmaformulu.com/
Bak canim ben 1 74 boy kilom 57:) ama minyonsun diye niye skiyosunki canini miniksin iste cogu erkege daha tatli geliyo hem rahatsin bence
yuhh be kızım..1.60 ta kalanlar var.. azıcık şükret.. topukluyla falan halledersin. görende 1.50sin sanacak..
www.itusozluk.com/.../...n-tas-gibi-kiz_314789.jpg taş gibi hatun...
Bence hatun gibi taş...
iasmi ne armi panpa :D.
Ben bazen kısa boylu tatlı kızları severim genelde karakteridir önemli olan manken kavramında anlamıyorum bir standart belirlemişler saçma bir şekilde sende manken gibisin güzelsen boya ihtiyacın yok
elin ayağın tutuyo mu?
o zaman mesele bitmiştir.
şükretmeyi ve kendinizi sevmeyi öğrenin mk.
değil. senin hakkın değil. Öyle yaratıldıysan öylesindir. Ben 1.75 boyundayım bende isterim 1.85 falan olmayı ama yapacak bişey yok. Millet ameliyat oluyo 1 cm uzamak için. Sakat kalıyo ameliyat masasında. Demekki çözümü yok. Boyun bence süper.
Sana Allah boy vermedikten sonra hırsından ölsen de uzamazsın..
1.67 boyundaki çevremde ki kız arkadaşlarıma bakıyorum. valla çoğu manken gibi bence boyun gayet uygun :D
Canim benim boyum 1.55ben o kadar komplekse girmiyorum sen hayirdi ya? Boyun gayet iyi bence :)
At gibi mi?
At gibi tabir, cinsel ilişkiye girilmek istenen kadın için kullanılan erkekler arasındaki bir tabirdir.
boyunu uzamasını istiyorsan bol bol süt içmelisin ve vitamin almalısın hafta da en az 1 kere balık yemen lazım ha birde yastıksız uyu. yastıksız uyumak daha çabuk boy uzatıyor
daha ne istiyosun! minyon-kıvırcık-esmer. uzun kız eğlenmelik, kısa kız evlenmeliktir :D şahsen çok severim minyon kısaları
Uzun kızlarda Heisenberrg olsa da eğlensek diyolardır kesin. Hahah Türk insanının kendini avutma yöntemleri müthiş. :D
yer elması ya:D
Kızım kendinden alttakilere bak sürekli ki şükür edebilesin Allah istese seni öyle yaratırdı demek ki böyle istemiş haline şükret
oha ya çok iyi boyun 175 olsan 10 cm topuklu falan giysen eşinden sevgilinden uzun olursun 167 iyidir ya :D
bende sana bişey söyliyim mi değerli kardeşim. Uzun boylu. ok uzun boylu kızla çok itici gelir çoğu erkeğe. Kalıplı olmak uzun boylu olmak kıza yakışmaz. Kız dedn mi orta boylu olacak
1.67 o kdr kısa bir boy değil canm zaten ortalma turk kızları o boyda malesef dhada uzayamazsn :)
Diğer cümleler neysede AT gibi sözcüğü çok cezb edici buldum erkekler arasında hadi neysede bir kadının AT gibi demesi beklemediğim için ilginç geldi
yaşın 20 araştırmalara göre ergenlikten sonra vücut uzamaz yaşlılığa doğruda kısalır nedeni eksiler vücudumuzdan geçiyor ondan ve vücuda yaşlanıyor :D
1.67 kısa değilki 65 üstü botlar iyi bence gerçi biz çoğu kızlar boyumuzun nedense uzun olmasını istiyoruz benimde 1.71 1.80 olmayı isterim 21 yasimdayim 16 yasimdan beri böyle kaldım uzamadim :(
Bu kadar dert etme ne yapcan kendinimi oldurucen uzamazsin artik umitlenme bir zamanlar kizlar diyordu kar yagsada adam gorsek diye simdi bizde boyu o kadar onemli degil kiz gorsek:p
20li yaşlarda bitiyo kızların boy uzaması diye biliyorum epifiz çekirdekleri kapandıktan sonra boy uzmaz kendine dert ediceğine kabullen bence
Benim nişanlanacağım güzelimde kısa minyon tip ve ona aşığım. Erkekler genelde kısaları sever merak etme :D
Bende sabancı adar zengin ve çok çok yakışıklı olayım diyorum ama ürün ortada.. Demekki benimde gelmemde bir amaç var. Bil bakalım ne acaba?
boyun gayet ideal. aynı yaşta ve aynı boydayız şikayet etme bence ve spor yap sıkılaş vücudunla barışık ol
benimde boyum 1.63
senin boyunda olsaydım Allahtan başka birşey istemezdim. Topuklu ayakkabı ile istediğim gibi olabılıyorum sende olabılırsın:)
Ne var yani ben 1.97 boyum var ama rahat değilim habire kafamı vuruyorum bir yerlere veya annem perdeleri bana astırıyo :D İyi iyi kurtumussun işte başka ne istion?
Uzun olsan kisa istersin esmer olter :) kse olmin isteran saris:) i insanogku boyasyle kendindsin nia
Hic gerek yok be abla ben 16 yasindayim ve 1.83. Boyum var avantajlari oldugu gibi desavantajlarida var. kal kaldigin gibi :)
boy herşey değil bazılar boyu uzun ama kazulet gibi tipler bazıları da boyu kısa taş gibi yüzün ve vücudun güzel olsun boyunun dezavantajını avantaja çevirebilirsin ;)
Bence onemli olan cok uzun olmak degil devede boy var ama eşşek onden gidiyo her yasin her boyun kendine gore bir guzelligi vardir haline sukretmelisin
Kendini sevmeyi öğrenmezsen bu hırsla bütün hayatını mutsuz geçirirsin. 165 boyundayım topuklu giyince iyi ki daha uzun değilim diyorum
Bende brad pitt gibi olmak istiyorum ama profilden bir hakkı bulut çıkıyor. Yapacak bişey yok :(
low kıro ben de sandım 1.50sin. napacan sen biraz topuklu giy 1.70den fazla durursun yeter sana gayet de uzun boy yani bir kız için. ben de 1.80i geçkin boy da var noluyor hani at gibi sevgilim hiç olmadı hatta sevgilim yok hiç.