AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
409Cevap
her atın, midilli dahil bir binicisi olur...
şimdi senin ayak numaranda 34 dür.. topuk yüksekligi 1cm'den 18 cm'e kadar fantazi, platform ve abiye ayakkabı için bana ulaş.. 34'den 45' e kadar 300'e yakın model mevcut..
Her kızın at gibi olması mümkün değil, doğa kanunlarına aykırı. bazılarıda eşşek gibi olacak ki, at gibilerin kıymeti olsun dimi?
senin doga kanununu...
iki çeşit kız vardır.. at gibiler ve eşşek gibiler:P
vücudun at gibi olması o kişinin yüce bir şeye sahip olduğu anlama gelmez bence kızın 160-170 olması idealdir. Mankenlik sadece kıyafet taşımak için gerekli 1.60-1.70 oranındaki kızlar gayet hoş
Erkeklerde de cok çeşit yok. Az okuz cok okuz olanı var. Öküzün dibisin.
benim tabirimle 1.80 vs olması sadece askılık niteliğinde bence uzunluk bayanda iticilik uyanıdırıyor.
herkes sana binerde ondan dimi bayım..
insanlari boylariyla gorunusuyle at essek gibi cirkin yakistirmalarla nitelendiren mide bulandirici herifin tekisin sen. bir yandan otlat atlarini semerini vur essegine once insan kavramini ogrende milletin boyuna posuna laf soyle. unutma ki sana o bacaklari veren Allah seni ondan mahrum birakabilirdi. unutma diyorum beyin var dimi
Dikkat ette o atlar seni tepmesin bay gizli djsjfjdhk
Boşver beğnen seni öyle de beğenir mesela Alexandra Stan 1.68 İnna 1.63 seni seven öyle sevsin :)
topuklu ayakkabı avantajın var işte ne güzel. hem kısa değilsin, hem de topuklu en çok sana yakışır. 1.75lik kızlar topuklu giyemiyor. bir çekersin yüksek topukluları ve ooh mis gibi 1.80e kadar dayanırsın :)
deli misin kızım? benm yaşım 22, boyum 157. öleyim mi? niye öleyim ki? kendime aşığım.
Tatlım Kısa boylu ve tatlı kızlar candır ne yapacan at gibi Crysler gibi kız olacağına Bmw gibi ol hızlı ol pratik ol :)
o at gibi dediğin kadınlar aslında sandığın kadar çekici değiller. minyon olmak kötü bişey değil bence.
167 kısa değil bence kafanı boya takacağına, şükür zayıflığını geliştir...
içtiğim vişne at gibi kişne demişler belki at gibi uzun olmazsın ama kişnersin o da atsal bir hareket olur böyle bir bağgurdum
yaşın 20 ise son yılın ya da son bir iki yılın ama bol bol spor yapman koşman , zıplaman esnemen lazım. bol calsiyum alman lazım ayrıca
Ayni yas ve boydayiz benim problemim yok Türkiye standartlarına göre 7 cm uzunuz :)
sen boku yemişin tipte yok sende boş araba gibisin
Bir yere tutunup sallan sık sık. Mesela bahce kapisi tepesinden, barfix hareketindeki tutunma gibi. Ve bol bol meyveli yogurt ye.
Bence kisa boylu minyon tipli kizi o at Gibi dediklerine degismem. Daha tatli geliyo bana
Zayiflayabildigin kadar zayifla uzun durursun. Ben 74umde noluyo? Üzen uzuyo yine sende 9 ayliksin bende
Seni de üzüyorlarsa artık bişey demiyorum, brad pittle çıkıyorsun herhalde:)
Üzgünüm ama maalesef yok boyunu uzatmanın şansı bende bir Adriana Lima olmak isterdim ama napalım olduğumuz gibi kabullenmeliyiz kendimizi
Uzama şansın yok olsa bile en fazla 3 cm. Hem erkekler genelde kısa boyluları seviyolar yani öyle sanıyorum :D
Sen Öyle San Şekerim Kız Dediğin AT gibi olacak binecen üstüne vurucan kırbacı :D:D:D
Kısa boylu kızlar kimse tarafından beğenilmiycek mi uzun boylular var diye saçma bence
At değilde insan olmaya çalışsan daha başarılı olursun diye düsünüyorum
Güzellik geçicidir boyun yerine karakter olarak kendine neler katabileceğini düşün ayrıca boyunda çok kısa değil.
Erkek primatların ilgisini çekmek için kendinizi bu denli yırtmanıza anlam veremiyorum sayın hemcinslerim. Yani her türlü sevişeceksin birileriyle ve üreyeceksin korkma
1.67 kısamı kız topuklu gıy dur bıde uzun boy onemlı degıl vucudun ölculu estetık olması onemlı uzun boylu kaslı erkekte var cıra gıbı sopa gıbı olanıda deme
bakın rontgonınız cekilir kemikte uzama payı olup omadıgı net şekilde görülür. uzama payı varsa destek haplar ve bazı egzersizlerle uzarsınız. ama 20 yaşındaki bayanda uzama payı kapanmıs olur
1,55 lere ne demeli. Ya onların psikolojisi pehh.. derde bak. Zürafa gibi olursun. Hç bir yere sığmazsın uzun uzun ayaklar bööeeee :S görüntü kirliliği.
Bazen sükretmek en güzelidir boyun zaten kısa değil ki kısa olsa bile böyle hırs yapman doğru değil. Gün gelir o beğenmediği boyuna hasret kalırsın nice insan var ayakları yok ya onlar ne etsin..
Doğru kardeşim
Ah tatlim bir de zayifsan tamamdir. Kız dedigin ufak tefek olacak eleavuca gelecek dusunsene temel reis gibi oldugunu iyyy :D sahsen ben oyleyim takma bosveeer
1.50 boyu olanlar da seni görünce hırslarından çatlıyorlar. Sonuçta kızsınız siz çatlarsınız. Aaa bak teknoloji markete ucuza yeni ürünler gelmiş daha gidip bakalım çatlayacağım şimdi meraktan.
Burada kendini bilmezler ata binen cok olur falan demisler aptalca seyler yazmislar benim boyum 1.78 ama genetik boy en iyi basketbolda uzuyor bence kendini baskete yonelt belki 2 3 cm uzarsin
www.milliyet.com.tr/.../ tuğba ünsal la aynısın yetmez mi?
Yaş olmus 20 bundan sonra at diil anca midilli olursun kanks ^^
Bak canım uzun olunca at gibi olunca bişey olmuyor ben 1.85 boyum 57 kiloyum böyle olunca Nerde hayvan nerde abaza var seni buluyo şükret ki rahatsın. Ayrıca Allah seni öyle yaratmış sağlıklı olduğuna dua et böyle konuşman çok günah.
allah oyle yaratmış harbi geri kafalısınız elinizde olanla yetınmıyorsunuz at gibi eşek gibi tay gibi olmak istiyorsunuz yolda görsek sana at eşek tay desem bana kızarsın ama at gibi oluyorsun naısl iş
millet yiyecek ekmek bulamıyo bunun derdine bak :D sağlıklısın işte daha ne istiyon :) hem merak etme ben seni 1,67 olarakda severim :D
resmen bu yaptığın nankörlük. Nankör şey.145 insan var,67 ye ne diyosun.
boyum 176 hiç beğenmiyorum hatta nefret ediyorum bazen fazla özenilecek bir şey yok yani
boşver yahu 1.67nin nesini beğenmiyorsun çok iyi bir boy ne kısa ne uzun, erkeklerin uzun boylu kız istemesine bakma kısa boylu kızları sexi buluruz
Topuklu ayakkabi bosuna mi var rahat guzel topuklu ayakkabilar al giyin boyunda 1.70i gecer
Herkes çok şey ister ama olmaz canım allahta sana bu kadarını vermiş yapabilceğin bişey var mı
Ben de 1.68 .
Kendimi yer elması gibi hissediyorum.
Hahahhah at gibi olmak hakkımız aynen.
babam 159 boyunda 170 in altında cüce yani sınıfta kız arkadaş seni dövseler baban kurtarabilirmi dedi kurtarır tabi dedim ha ne biliyim bacağım kadr yok dedi teyzem yer elması diyor babama
yok maalesef. bence kendınle mutlu olmalısın. bence boyun da çok ideal. tam istenen kız boyu
Bacım sen kafayı mı yedin. 167nin neyi kısa. Çok uzun olursan koca bulamazsin kendine :D
babam 159 boyunda 170 in altında cüce yani sınıfta kız arkadaş seni dövseler baban kurtarabilirmi dedi kurtarır tabi dedim ha ne biliyim bacağım kadr yok dedi 167 gayet iyi
Çok kısa değil, yapacak bir şey yok. En doğrusu kendini böyle kabul etmen.
Ben de boyum uzun olsun istiyorum :'( Plates mi yapsak gizli kullanıcı?
167 kisa degil abartma. at gibi olmanin nesi iyi ya
ne demek nesi iyi
Kadina uzunluk yakismaz
Yuriy Alekseyvich Gagarin. Uzaya cikan ilk insan. Boyu 1.57 sm!!!
1.50 olmakan iyidir :) bende 68im ama daha uzarım :)
Bir kere de kabullenmeyi öğrenin ya.. Azla yetinemeyen çok insan gördüm hiç birşeyleri yoktu
1,67 ideal bir boydur! Nekadar sikayetci insanlar var ya yemin ediyorum
Boyle soru soranlara acaip sinir oluyorum bikerede memnun olun
Hakkım degilmi ne demek ya allah oyle yaratmis. dikkat et sozleri isyana kaciyor
ya bu boy konusu nedir ya ha kısa olmuşsun ha uzun olmuşsun ne farkederki? Ben 178 boyundayım bişey diyomuyum hayır memnunum boyumdan.
:DD
ne gülüyon?
Sen 1,67 boy ile kendi kötü hissediyorsan gerçekten cüce olanlar ne yapsın? Bence isyan edeceğine şükret!
bende 20 yaşındayım ve boyum 1.50 beğenen böyle beğenir devede de boy var unutma :)
:) kesinlikle minyon candırr gerisi heyecan :D
aynen :)
Yapacak birsey yok buni bu kadar sorun sorun etme derim. Fizigin nasl guzel degl mi
Bu dünyada sık dişini diyer dünyada herkes eşit. ..
sanirim o yastan sonra boyunuzun uzama sansi pek az
uzun boylu olursan rahatça sevgili bulamassın Allahtan güzel bahtın olmasını dile boyun uzun olcağına hayatın güzel olsun
Benim boyum 1,73.
Bende keşke kısa olsam diyorum kardesim
Üstelik zayıfım
Kilolulara özeniyorum
Göğüs bedenim çok kücük 75te kaldı.
Boyun cok iyi keske yer degissek :/
benim boyumda 1.56 değişsek olur mu. ne güzel fiziğin düzgün... üstelik benimde göğüslerim küçük... ne şanslısın ya şimdi bide zayıfsın ya boyun daha uzun duruyordur şimdiii: tabi maşaAllah diyeyim (((((
Ya sacmalama uzun sopa gibiii kızıım
Küçük kısa boylu zayıf olunca minyon deniyo
Bize direk sopaa :/
Sopa gibi olmayla boyun alakasi yok ki sen zaten cok uzun da değilsin kivrimlarin yoktur evet o kötü gerçekten
Imkan var mi bilmiyorum ama benim boyum 1.75 ve hic guzel degil emin ol. Ayrica kisa degilsin takilma
Ameliyatla bir 10 cm uzanıyor ama ameliyat sonuçta.)
Canım pilates yap, 2-3 cm garanti uzatıyor. 170 olsan yeter.
Benim boy 1.74'te ne oluyo yine yakışıklı cocukları 1.60 kızlar kapıyoooo :(((((((((((
Mesela kısa boylular bana daha cazip geliyor uzun boylu olduğum halde. Erkekten erkeğe değişkenlik gösterir.
:D yeeeeeeep cak bişe yok :D 1.68 im boy takıntım yok. kimse de çıkıp bu zamana kadar boyun kısa demedi.>)