Tenimin bembeyaz olmasını istiyorum. Yüzümün rengi çok solgun ve esmerimsi gözüküyor. Bu gün un- domates maskesini yaptım. Ardından aktarlarda satılan arap kızı kremini sürdüm. Yatmadan önce de yıkayacağım. Çünkü kalınca yıkamazsam doğal durmuyor. Yıkadıktan sonra doğal duruyor. Rengimi açar mı sizce?
Cevabın nedir?
öncelikle böyle bir şeyin olabileceğine inanmadığımı belirterek soruya cevabımı vermiş olmaktan memnuniyet duyuyorum.
diğer bir durum ise neden böyle bir soruyu günün sorusu yaparlar ki? çok basık bir soru. yani bence "hangi şampuan kremi daha iyidir" diye günün sorusu yapılan bir soru daha kalitelidir. herkesi ilgilendirir çünkü. diğer bir konuysa insanların "en iyi cevap" seçmeyi bilmemeleri.
Sorulan soru : Aktarlarda satılan "Arap kızı kremi" tenimin rengini açar mı?
En iyi cevap : "kendinle barışık ol yeter, kendini sev:))))"
Bu bana aşırı saçma geliyor. Tamamen amaç dışı bir günün sorusu ve amaç dışı bir "en iyi cevap"
ben mi çok derin düşünüyorum bilmiyorum ama gerçekten çok iyi kafa yapılarınız olduğunu varsayıyorum.
mutlulukla kalın.144 Yorumla- +1 yıl
Yalniz değilsin :D
- +1 yıl
En iyi cevap kesinlikle bu olmalıydı.
En İyi Cevaplar
kendinle barışık ol yeter:))))
kendini sev :))))51 Yorumla
renk pigmenti genetik.. doğustan gelen bişey.. melanin pigmenti genetiğindeki rengi salgılar sende o renk olursun.. cok fazla gunese cıkarsan melanın arttıgı ıcın kararırsın sonra duzelırsın.. bunun dısında beyazlaman mumkun degıl.. kimyasal ılaclarla beyazlayabılırsın ancak.. micheal jackson gibi... bence bırakbu işleri tenini sevmeye bak.. solgun görunuyosan cıldım saglıklı olsun parlasın dıyosan yedıklerıne cok dıkkat etmen lazım... bol bol yesıllık ye cesıt cesıt... sekerı tuzu yagı bırak.. haslanmıs etye ve suyunu ıc.. bak gör nasıl degısıyosun.. dememe gerek yoktur heralde gunde 1.5 lıtre su olmazsa olmazlardan
00 Yorumla
arap kızını yeni duydum.. ama her söyleneni deneme.. bakarsın.. yan etkisi veya cildine zararı olabilir.. bak pirinç suyu ve tozunu kullan suyuyla her gün 1 kere yüzünü bir pamukla silerek uyguluyon, 2 günde birde pirinci el değirmenide veya başka bir aparatla un haline getir.. 2 yemek kaşığı pirinç ununu süt varsa sütle yoksa suyla bulamaç haline getir.. onu yüzüne maske olark uygula 45 dakika sonra su veya gül suyu ile yüzünü sil.. 10 gün sonra cilt renginin değiştiğini, beyazlandığınıu görcen. hemde yüzdeki lekeleride geçiriyo.. :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
99Cevap
onun formülü bende; bir tutam at kuyruğu, bir avuç içi tavşan dışkısı, 100gr yeni doğum yapmış eşşek sütü iyice karıştırılıp diyarbakıra getirip diyarbakır güneşinde kurutulmalı. rutubet nemden korunmalıdır. her gece suyu iyice kaynatın ve içine yapılan karışımdan bır çay kaşığı kadar ekleyın karıştırın ve yuzunuze surun. ayrıca tedoks etkısı de yapmaktadır,
garanti veriyorum en azından 20 yaş gençleşıyorsunuz. popo yu bılemem buyukluğune bağlı değişmektedir.
bülent ersoy hanımefendi ve mustafa topaloğlu beyefendi ler denediler bülent ersoy kireç gibi bembeyaz oldu. mustafa topaloğlu aynı kaldı uzay meselesı varya. sibel canın da posunda selülit vardı o selülitten eser kalmadı.
(kürdistan dağlarında yetişen bitkiler ve hayvanlar üzerinde çalışma ve araştırma yapan MEHMET BUĞDAYCI tarafından özel bulunan bir tariftir)
gerçekten deneyin ve görün32 Yorumlapirinç unu maskesini deniyebilirsin bende işe yarıyor ilk andan itibaren tarifi şöyle:
marketlerde satılıyor pirinç unu alıyorsun önce 2 lira bir şey bir de süt alıyorsun örnek veriyorum 3 tatlı kaşığı pirinç ununa 1 çay bardağı süt ekleyip krem kıvamına gelinceye kadar karıştırıyorsun
sonra onu suratına bir fırça yardımıyla veya kaşığın ters tarafıyla suratına maske yapıyorsun ve 20 30 dakika kadar bekletiyorsun sıkılaşıyor suratın kuruyunca ılık suyla duruluyorsun gerçekten işe yarıyor daha aydınlık ve açık bir cilde sahip oluyorsun aynı zamanda ellerine ayaklarına rengini açmak istediğin herhangi bir yerine kullanabilirsin aynı şekilde tavsiye ederim denemelisin12 Yorumla- +1 yıl
Sizin yaptığınız yemeklerde güzel olur :)) şuna bak be yemek tarifi gibi :D
Vay arkadaş beyazlamak da yeni moda mı manyak mısınız siz :D Esmersen güzelsin arkadaşım bak söylüyorum yeni jenerasyon o özelliği tamamen kaybediyor demografik olarak beyazlaşmaya başladık 10-15 yıl sonra da insanlar esmerleşmenin yollarını arayacak bakın görürsünüz...
Ülkemizde yanlış bir algı var maalesef esmerlere karşı, Allah sonumuzu hayır etsin.30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle açmaz.
Yoğun bir krem o, fondöten gibi tenini kapatacak ve kalıp şeklinde bir beyazlık verecek.
Eğer ten rengin açılsın istiyorsan Fair&Lovely gibi uzakdoğu ürünlerini kullan. Uzakdoğuda beyazlık çok önemlidir. Bu konuda çok fazla ürünleri var.10 Yorumla
+1 yılbende kullandım gunduzde kullandım cıldıme zararı olmadı iyi yedırırsen dogal da duruo ama o anlık fondöten gibi yıkıyınca eskı esmer halımız geri gelio cıldını temızleyıcı maske yap asla tuylu bırakma bı ton esmer gsterıo gece yatmadan tup arko sur sabah ıı ce yıka tenın ancak bole acılır benim şu an noynuma gore yuzum bı ton acık :)
01 Yorumla- +1 yıl
noynum boynum olucak :)
+1 yılBende ayni şeyi arastiriyordum o dediğin domates maskesini de yaptım ama yıkarken yüzümü çok tahriş etti kıvamı köyüydü belki de ama sana tavsiyem bal limon ve süt tozu gerçekten ise yarıyor parlaklık veriyor cilde peeling etkisi yaratıyor tavsiye ederim onun dışında pirinç unuyla yapilan maskeler çok meşhur o cidden çok etkiliymiş
00 Yorumlasakın kullanma kaç kurtar kendini. Bizim kızların yüzü daha doğal. Alışkanlık yapar uyarıyorum çok kötü bir ilaç o. Onu sürmek zorunda kalırsın bin pişman olursun. Esmersen esmerliğinin tadını çıakr. Kimse dört dörtlük güzel değil zaten. Bu ilaçı kullananların yüzü plastik poşet gibi büzşüyor kırışıyor
00 YorumlaSevgili soru soran ve kızlar açık ten için Araplara değil Asyalılara bakacaksınız özellikle Gümey Kore'nin doğal ürünleri tercihimdir, cidden pirinç suyunu da öneriyolar ben o yoldan gitmeyi planlıyorum. Bende geçenlerde aldım dediğin Arap kızı kremini sabun gibi temiz kokuyor falan sürdüm bir şeye benzemedi ama görcez bakalım biz Türk kızları olarak her boku yüzümüze sürersek daha kötü yapabiliriz. Doğal bitki ve tahıllar deneyelim lütfen :)
00 Yorumla
+1 yılten rengin açılır canım güneşe çıkma fazla hatta akşamları dışarı çık önemli işin varsa şapka falan tak bir de güneş kremi kullan hamamda kese falan attır açılır ten rengin arap kızı kremi falan kullanma benimde tanıdığım biri almıştı açtık baktık kutuya türkçe yazan bişi yok arapçaydı böyle güvenemedim nedense cildin bozulabilir ha bir de maskeleri araştır japonlar koreliler beyaz ten sevdalısıdır onların yaptıklarına bak bende beyaz tenliyim baya hemde ve seviyorum koruyorum tenimi :dd
00 Yorumlavalla bende araştırdım bu olayları o kremi öneriyolar ama hiç kullanmadım domates un karışımını yaptım bide şey yapıyolar, pirinç unu ve sütü karıştırıp krem kıvamına gelince yüzüne boynuna sür beklet bir yarım saat ılık suyla yıka buda beyazlatıyo ama haftada 2-3 kere yapmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArap kızı kremini bilmem de güneşe çok maruz kalınca çilleniyorum, çillerim geçsin diye anneannem pirinçli sütlü bir maske hazırlamıştı bana 15-20 günde çillerimin hepsi geçti. Belki cildinin rengini açar bir dene istersen. Tam ölçülerini bilmiyorum ama yoğun püremsi bir kıvamı vardı kullandığım maskenin haftada iki gün 15 dakika bekletip yıkıyordum.
00 Yorumlapirinç unu ile su karıştırıp sürersen ve bunu düzenli yaparsan rengin açılır. kore markası whiter ürünler var çok etkili eğer almak istersen. skin79 un var en azından. ben de resmen transparan olcam nerdeyse aşırı beyazım
10 YorumlaCildin renk pigmentleriyle oynamak son derece zararlıdır. Söz konusu krem sadece kendi cilt rengine geri dönmeni kolaylaştırır. Güneşten oluşan bronzluk varsa.. Bunun dışında etkisinin hem yetersiz hem de geçici olduğunu biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılO kremle beraber bir tas satiliyo yaninda. O tasa limon surup cildine surdukten sonra arap kizi kremini surdugun zaman sivilce ve aknelere iyi geliyor diye biliyorum ben. Ten rengi aciyo olsaydi şu an bembeyaz olmustum :)
00 Yorumla
+1 yılO kremi kullandım uzunca zaman krem tamamen doğal bir fondoten kullandığın sürece evet bembeyaz oluyorsun içinde bitkisel yağlar pudra falan davar cildin kuruysa çok faydasını görürsün ama seni sonsuza kadar beyaz tenli yapmaz
00 YorumlaFazla beyaz olmak da kötü ben cok beyazim tenime uuygun bir fondoten bb bulmak cok zor.. ama sana internette online asian makyaj sitelerinde beyazlatici krem almani oneririm benim bir arkadasim denemisti gercekten 2 3 ton aciliyor
00 YorumlaBende bembeyazım ve bunu pudralara ve bazı ürünlere borçluyum. Eğer hep beyaz kalmak istiyorsan bilindik kozmetik markalarının kremleri var, ama uğraşırım diyorsan beyaz fondoten al, üstüne bebek pudrası sür bembeyaz olursun
00 YorumlaArap kızı kremi yüzümü mahfetti sivilceler lekeler birden bir çıktı zor toparladım. O kremi kullanmayı bırakmalısın. Tenini çok güzel açıyor evet ama sonra acısını kat kat çıkartıyor
10 Yorumla
+1 yılBoyayı mı beğenmiyorsun boyacıyı mı? Kendinşe barışık ol. En güzel halin doğal halin. Ten renginin sana yakıştığına eminim sen boşu boşuna takıntı yapıyorsun bence :)
00 YorumlaAh be hemcinslerim neden böyleyiz kimi esmerleşmeye çalışır olmayacak zamanlarda güneşe çıkar kimi beyazlamaya çalışır kremle, kimyasallara yönelir. yapmayın olduğunuz gibi bırakın lütfen..!
00 Yorumlauğraşma bence böyle şeylerle ten rengini sevmeye çalış
göz çevrende siyah halka varsa hemoroid kremi işe yarıyormuş cemil ipekçi ve birçok ünlü kullanıyormuş.00 Yorumla
+1 yılben arap kizi kremini çillerim icin aldim ama duzenli kullanmadim ama aktar gece yatmadam once surup uyu dedi surunce yikama hem suratima surunce bembeyaz yapti bnce yuzude beyazlatiyor
00 YorumlaUn domates maskesii nee corba yapmisin yaa yaziktirr kizim esmerlik yakisiyoo ki allah oyle yaratmiss solgunsa allik falan kullan bende beyazim bii farkli hissetmiyorum yani
00 Yorumlaadı üstünde arap kızı kremi diyor. araplar beyaz mı ki senin rengini açsın? bilimsel değil mantıksal konuşuyorum. kesin bilgi yayalım. rt + faw.
10 YorumlaSigara içiyorsan bırak, güneşte hiç durma, uykunu iyice al, bol bol elma ye ve her gün birkaç defa Hacı Şakir ile yıka yüzünü!
10 YorumlaDıştan yaptığım müdahalelerin pek etki ediceğini sanmıyorum ben mesela doğuştan beyazım nekadar yanarsam yanıyım herhalde genlerle ilgili olduğu için yeni derim hep beyaz çıkıyor sendede böyle olucak buyuk ihtimalle
00 YorumlaO Arap kızı 2.5 tl mi neydi o kadar ucuz ve garantisi olmayan bir şeyi sakın yüzüne sürme ben açık tenlıyım her zaman güneş koruyucu kullanıyorum ve hafta da 1 pirinç unu ve süt maskesi uygula yüzüne Fondoten falan sürme o şeyler bozuyor
00 Yorumla
+1 yılNe kremmiiş arkadaş dünden beri bitmedi ya bu soru açmaz açarmı hiç :D 2 yıl karanlık bir odada yaşarsan tnin bembeyaz olacaktır :D
20 Yorumlaezine peyniri gibi kız mı olur yahu, esmer can'dır :)) hem biyolojik olarak ta esmer insan üstün insandır :))
10 Yorumlaesmerim ben temiz esmer hemde vucüdümun her yeri aynı renk tonundadır hiçbir yeri farklı değildir önceden kötü bakardım kapkara ıyy filan diye, ama bu bir nimet
02 Yorumla
+1 yılO bahsettiğin krem kreç gibi bir şey alıp yüzüne sürersin ve haliyle beyaz renk olur ama kalıcı bir etki bekleme.
00 Yorumla
+1 yılne yapacaksın beyazlayıp nasılsan öyle kal.. ben beyazım da ne oluyor.. iki güneş gördün mü kıpkırmızı kesilirsin sende :P
00 Yorumlaşu soruyu görmekten kusucam artık :D :D
hayır kremın adı da doğru durust bısı dıılkı psıkolojım bozuldu :D
arap kızı kremı ne mk :D :D00 Yorumla
+1 yılcildi inanılmaz temiz yapıyor parlatıyor. ben sivilcelerim için kullanıyordum sivilce için faydasını görmedim. ama çakması oldugu için yüzü de mahvedebiliyr
00 Yorumlaoyle olsa mıchael jackson kullanırdı :) bende esmerlerin teni daha egzotık yuzunun cok esmer olmasını ıstemıyosan bırazcık pudra yeterli gibi :)
01 Yorumla
+1 yılBende bembeyazım az koyulaşmak isterim :) Güneş kırmızı yapıyor bronzlaştırmıyor. Tam tersiyiz :) Bence herkes kendine güzel doğal olalım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenedim evet açıyor ama çok yağlı bir krem sivilce yapabilir onu sürüp dışarı çıkarsan kararırsın evde sür... Bide onun pembesi ve oda allık gibi yanaklarını kırmızılaştırıyor... bir nevi doğal yöntemle makyaj işte :))
00 Yorumla
+1 yılaçar tabi ama bir kaç günlüğüne ömür boyu kullanırsan olur belki. Arkadaşlar Uğraşmayın. Allah bizi bu şekilde yaratmış. gerisi hikaye
01 Yorumla- +1 yıl
yenican kardesım k bakma rahatsız edıyorum ama su yukardakı candan hanıma dakka geceyolcusuna bakarmısın dermısın engel vermıs kendısıde yazamıyorum konsmamız gereken sn bsy kaldıda .
+1 yılBen yıllardır kullanıyorum uzun vadede evet cidden beyazlatıyo teni ve yumuşacık yapıyo lekeleri gideriyo. Kullanmaya devam et
01 Yorumla
+1 yılCanim ten rengini açmak istiyorsan sana iyi maskeyi soyleyeyim. Haftada bir kez uygula pirinç unu ve gül suyunu karistir yüzüne peeling seklinde uygula yarim saat bekle. Kesin cozum
00 Yorumla
+1 yılCanisi yatmadan once yapmamalisin cunku yuzu tahris etme ozellikleri vardir ve gece yatarken yuzun surekli yastikla temas halindedir yuzunu yara yapma riski var
00 YorumlaBeyaz tene dönüştürmek uğruna pigmentlerine zarar verebilirsin. Albinolukta mesela renk pigmentleri bulunmadığı için güneşe cıkamazlar sorun yaratır yani ekleme bence. Cildinde sivilce falan yoksa tek sıkıntı buysa makyaja renklendir
00 Yorumlaesmersen esmer olmak yakışıyordur sana emin ol :) ayrıca bu tür işlerde işe yarayacağını sanmıyorum onların
00 YorumlaAyyyyni sorunla karşı karsiyayım yeni bir maske öğrendim 10 gün duzenli kullandiginda farkedilir derecede teninin rengi aciliyomus ben su an deniyorum sanada tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBenlik soru sormussun cilt beyazlatici sabun ise yararmi soruyorum lutfen cevaplayin ya da soru soran gibi arap kizi kremimi aliyim bende tenimi acmak beyaz
olmak istiyorum ne onerirsiniz00 Yorumla:) Michael Jackson bile bu kremle beyazladı ablacım sen ne diyorusun
20 Yorumla
+1 yılben 2 sene önce cildiyeye gittim yüzümde problem vardı bana benzamicin diye bir krem verdi kullandım ve bembeyaz pürüzsüz cildim oldu sende git doktora yazsın sana ama mutlaka doktor kontorülünde kullan yoksa yan etki yapıo..
00 YorumlaMaykil ceksina donersin vallaha bak insanliktan cikarsin oynama oran buranla
56 Yorumla- +1 yıl
sesli güldüm la :DDd
- +1 yıl
:DD:
- +1 yıl
Hahahah :D
- +1 yıl
Hahah :)
bir ara çok patladı o krem herkesin dilindeydi ama ben gerçekten işe yaradığını söyleyen tek kişi bile görmedim
00 Yorumla
+1 yılKendini değiştirmeye çalışma, kendini sev. En güzeli doğal halin.
00 Yorumla
+1 yılSen böylesin kabullen eminim sana böylesiyakışıyordur
00 YorumlaBende aşırı beyazım.. Emin ol o kadar güzel bir şey değil. :(
00 YorumlaPirinç suyu cok faydali bembeyaz yapıyor keşke bnde esmer olsam
00 Yorumla
+1 yılBen esmer kızların tenine özeniyorum en ise beyazlaşmaya çalışıyorsun :D bence bırak öyle kal
00 YorumlaBeyaz ten daha soluk alliksiz olmuyor bence tenin iyi
00 YorumlaBen arap kizini etkiki bir cil ve siyah nokta kremi diye biliyorum
00 YorumlaArap kızı kremi isminden sahte bişey olduğu belli oluyor:) bir arada hürrem sultan yağı vardı güya tüylerin çıkmasını engelliyormuş:)
00 Yorumla
+1 yılpigmentlerinle oynamamanı öneririm. ileride lekelere çok açık bir cilt yaratırsın.
00 Yorumla
+1 yılEvet benim annem kullanıyor doğal olmasının yanı sıra gerçekten cilde hoş, bir beyazlık katıyor
00 Yorumla
+1 yılönemli olan iç guzellik değilmi yegen bosver dıs görunuse önem verme o kadar için guzel olsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem