Son zamanların en büyük trendi renkli eyelinerlar, renkli rimeller, renkler ve renkler!🤩 Ben bu görünümü çok seviyorum ama günlük olarak tercih edilebilir mi bilmiyorum. Sizce fazla mı iddialı?
Renkli makyajlar günlük hayatta kullanmak için fazla mı iddialı?
Evet çok güzel görünüyor ama her gün kullanmak için kesinlikle ideal gibi durmuyor hatta geçen kesin sen de görmüşsündür ben bir tane bence de renkli makyajdan bahsettim hatta çok güzel olduğunu belirttim Çok iyi hatırlıyorum neon yeşili bir renkti Ama üstüne bastırarak söylemiştim yani her gün kullanımda kesinlikle uygun bir makyaj değil aşırı duruyor çünkü🍏💐😂
Ben bu tarz renkli makyajları pek sevmiyorum çünkü bana göre fazla abartılı duruyor ve çekicilik ten ziyade dikkat çekiyor sadece, tabiki sevenler var ama yinede bence gündelik hayatta bence fazla dikkat çekici olduğu için günlük hayatta kullanılmasını doğru bulmuyorum.
Tercih meselesi olduğunu düşünüyorum. Kadınların makyajına renk katması için özel günlere gerek yok, günlük makyajlarında da kullanılabilir. Marjinal bir izlenim bıraktığı kesin fakat günlük olarak kullanmakta abartı durmaz. Hoş görünüyor.
Nereye gidildiğine göre değişir. Bir kafe için abartı, bir parti için ideal. Ama bazı makyajlar gerçekten çok sahte duruyor. Sanki bir maske alıp yüzünün tamamına yapıştırılmış gibi görünüyor. Bazı illüzyonist makyajlar da çok güzel duruyor. Yani bazen iddialı, bazen normal olabiliyor ๑
#SelamGençlik 🍀 Tarzıma hitap eden bir yaklaşım keşfedersem hiç te palyaço gibi olmadan eğlenceli ve şık bir görünüm yakalayabilirim. Şöyle muhteşem bir siyah kıyafete hafifçe renk katmak için mesela tek bir noktaya odaklanarak müthiş olabilir! Ten rengi bir ruj ve renkli bir eyeliner müthiş enerji verici ve şık! Sevdim ben.. #TubaSueda 🍀
En İyi Görüş