İnsanların bunlara özendikçe harbiden filmlerdeki gelecek ütopyasının tam tutarlı olduğunu düşünüyorum. Gelecek temalı filmlerin birçoğunda gelecekte çok renkli ve parlak şeyleri insanların kendine yakıştırdığı gözlemleniyor. Ortak kurgu doğru olmaya doğru gidiyor... Yakışıyor mu? Yakışan da var yakışmayan da :/
Günlük hayatta böyle bir makyaj asla ama asla yapacak değilim çünkü eğer böyle makyaj yaparsam bir de her gün en az her gün yaklaşık 3 saati filan buna gider belkide daha fazla 4 saat filan gidebilir çünkü hem ben pek beceremiyorum böyle şeyleri hemde gerçekten zaten bunu yapması kolay değil bir de bunu yaparsan sürekli gözenekler belli bir yerden sonra tıkanır ve sivilce atmaya başlar. #reda
Çok beğeniyorum ama yapıp gezemem ben böyle sokakta. İnsanlar ne der diye falan değil ağır geliyor göze. Nude far üstüne ince eyeliner bolca rimel. Makyaja olayım bu benim. Kıyafette cesur olsam da makyajda öyle değilim maalesef
Yakışması lazım sana ve tabi makyajın güzel olması lazım bu makyaja yakışır giyim de şart yüzünün bunu taşıması lazım renkli makyaj yapıp asık suratla durursan uyumu olmaz
Saçını alışılmadık renklere boyayanlar, alışılmadık makyaj yapan insanlar normalden daha fazla dikkat çekiyor tabi ki. Ama bence bu onlara ekstra bir güzellik veya coolluk katmıyor.