Bu kızlar gözüme çok cool geliyor. Aslında abartılı gibi ama renkli olduğu için için açılıyor görünce. Çok da havalılar bence.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnsanların bunlara özendikçe harbiden filmlerdeki gelecek ütopyasının tam tutarlı olduğunu düşünüyorum. Gelecek temalı filmlerin birçoğunda gelecekte çok renkli ve parlak şeyleri insanların kendine yakıştırdığı gözlemleniyor. Ortak kurgu doğru olmaya doğru gidiyor... Yakışıyor mu? Yakışan da var yakışmayan da :/
Günlük hayatta böyle bir makyaj asla ama asla yapacak değilim çünkü eğer böyle makyaj yaparsam bir de her gün en az her gün yaklaşık 3 saati filan buna gider belkide daha fazla 4 saat filan gidebilir çünkü hem ben pek beceremiyorum böyle şeyleri hemde gerçekten zaten bunu yapması kolay değil bir de bunu yaparsan sürekli gözenekler belli bir yerden sonra tıkanır ve sivilce atmaya başlar.
#reda
Çok beğeniyorum ama yapıp gezemem ben böyle sokakta. İnsanlar ne der diye falan değil ağır geliyor göze. Nude far üstüne ince eyeliner bolca rimel. Makyaja olayım bu benim. Kıyafette cesur olsam da makyajda öyle değilim maalesef
Yakışması lazım sana ve tabi makyajın güzel olması lazım bu makyaja yakışır giyim de şart yüzünün bunu taşıması lazım renkli makyaj yapıp asık suratla durursan uyumu olmaz
Cevap
31Cevap
Sanmıyorum ya, ben sevmiyorum günlük hayatta abartı geliyor bana.
Doğru ve iyi yapmasını bilirsen evet cool ve trend bir görünüm olur. Ama yanlış yaparsak çingene gibi durabilir. Riskli bir makyaj türü 😁
Xmxmck
Saçını alışılmadık renklere boyayanlar, alışılmadık makyaj yapan insanlar normalden daha fazla dikkat çekiyor tabi ki. Ama bence bu onlara ekstra bir güzellik veya coolluk katmıyor.
Özgüveni olmasa yapmaz diye düşünüyorum ama havalı falan olmuyor. Normal bişi bi tarz işte.
Bence renkli makyaj beceri isteyen bişi ben soft makyaj seviyorum Kendimi o şekilde daha cool hissediyorum 😉😘
Yani görsellik güzeldir ama ülke batarken bu süs, püs, hala bu başkası olma çabası bir açıdan dünya yansa or*spu saçını tarar durumu.
bundan bilmem kaç sene sonra bu zamanlarımıza bakıp ıyyy diyeceğiz nasıl giymişiz bunları nasıl yapmışız bu makyajı... bkz 80 ler 90 lar...
Bazılarının makyaja ihtiyacı yok gülümsemeleri yeter.
Düzgün yapıldıysa ve kişiye yakışıyorsa evet, diğer türlü palyaço gibi olursun.
Valla ben tamamen sevdigim icin yapiyorum ama yeterince iyi degilim henuz
hayır eyeliner olmazsa olmazım allık ruj yeterli oluyor
Bu kadın abartmış mesela. Güzel bir kız halbuki ama şu an gözüme cingen gibi geldi.
Boya kutusunun içine girip çıkmış gibi hiçbir güzelliği estediği yok. Çok itici duruyor.
Sıfata göre değişiyor bu işler, kimi kalem çekse taş olur kimi dış cephe kaplamayla ancak hoş olur
Abartılımı oldu diye sürekli düşünüyorum cool oluyosamda bu düşüncelerle cooluğumu yitiriyorum.
Cool olup olmama durumunu geçtim ama çok itici duruyor ancak yapana da saygı duyarım
Profesyonel bir şekilde yapılmışsa evet
Bizim kızlar bunu yapmaya çalışırsa romanlara benzer hajsjsjhsh
Kesinlikle itici duruyor sözüm hayat kadını tarzın da sürenlere
Hayır kanks bence renkli makyaj sadece instagrama story veya post atmak için yapılıyor
Bana günlük hayatta çok gerekmedikçe mantıklı gelmiyor
Hayır, insanların kalıplaşmış düşüncesi. Saçma sapan düşünce veya hareket olsa dahi sen yapınca kötü oluyor ama moda olunca göze hiçbir şey batmıyor.
Bence değiller ya bana öyle geliyor olabilir ama doğallık bana her zaman daha güzel ve daha gool gelmiştir. BENİM FİKRİMCE
Bu kadar renkli olmasa da ben de genelde sade makyaj sevmem siyah, mor, gece mavisi rujlar hele 😋 siyah rujumu hiç çıkarmasam keşke
Bence öyle her şeyden önce insan kendini mutlu hissediyor benimdee yıldızlı simli farlarım var bayılıyorum onlara 🤭
Elitde oynayacak tipde bir kızsan yap belki yakışır ama gerek yok be kanka 😅
Bence biraz saçma fenomenler video için yaparda günlük hayatta öyle gezmeye ne gerek var
Hangısı mutlu edıyosa onu yap bırıelrıne bısey begendırmek zorunda degılsın
Artık alıştık ya sıradan geliyor. Ama bence güzel tabii
Kızın kendisine bağlı fiziği boyu tipi falan yerindeyse yakışıyor ama diğer türlü ilkokul çocuğu gibi görünüyor
Renkli makyaj pek tercihim değil
Burnu kötüyse makyaj kurtarmaz 🤣
Rengarenk güzel olmaz tek renk güzel
Günlük hayatta renkli makyajla cool olunmaz🤗
Bu gelinin kız kardeşi makyajı değil mi?
evet bencede havali renkli makyaj hep yosuma gitmistir
Abartı sevmem makyaj hiç sevmem
Tek renk çok tatlı bence
Fosforlu Cevriye aklıma geldi.
Hayır!!!
Kadınlara göre evet cool
Gözlere göre değişiyor sanırım. Ben sevmiyorum.
bu tip renkli makyaj çok kötü duruyor
Modifiyeli kızlar sizzziii 🤣🤣🤣
Bence hiç cool duruyo boya küpüne girmiş gibi...
Bu kızdan çok travesti ye benziyor
Daha neler alakası yok bana göre.
Gereksiz tripler ya asil olacaksın sade fresh mis
Bence sade makyaj daha cool ama zevke göre değişir
Sen fazla ergensin
Günlük hayat için fazlasıyla abartılı değil mi🙄
Yapana göre değişir. Makyajla cool olunmıyor bence
ben cok beğeniyorum ya
Bence yılbaşı ışıkları varya Hah işte öyle oluyor
Bi şeye benzemiyor
Yooo 😬
Bence hayir