Moda & Stil Sırt dekoltesi kullanır mısınız arkiler? Nasıl sizce? metehanıntorunu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ayrıca bişeler arıyorum fikirlerde verirseniz. Güncellemeler+1 yıl Lan tamam lan görseldeki dekolte değil tamam, siz sorumu ciddiye alın. Ama çok güsel😡😡😡 Sırt dekoltesi kullanır mısınız arkiler? Nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SweetAndInnocent Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Nadir kullanıyorum güzel ama düğün nişan gibi aktivitelerde tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl kullanırım ama bir göğüs dekoltesi değil yahu o daha hoş görünüyor bence. 0 0 Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl sırt dekoltesi hoştur da kütük sivas yazılı kız giyemez bunu... kdfjsdfkljs 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çoğrafya kaderdir be panpa :') 1 7 Yorumla zxcvbnmöçi +1 yıl Siz Avrupada doğsaydınız düşünemiyorum 😂 Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Aynı coğrafyanın parçasıyız kanki Türkiye koşullarında sıkıntı olsa da ben kullaniyom Yorumla külllkedisi +1 yıl Ben kullanmiyom daha dogrusu elbisem bile yok hic sevmiyom spor takiliyorum hep sjsjsk Yorumla JAPANMOTORS +1 yıl Türkiye de sıkıntı felan yok kimse kimseye karışmıyo isteyen istediğini giyiyo günümüz de kanka Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Emin misiniz? Haber izlemiyor olmalısınız, kadının kafasındaki eşarptan, kızın eteğinin boyundan rahatsız olup saldıranlara dolu. Yorumla JAPANMOTORS +1 yıl Onlar tektuk kanka genelde kimse karışmıyo Yorumla metehanıntorunu +1 yıl He kanka oke Yorumla
JAPANMOTORS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Böyle biriyle işim olmaz kanka 0 2 Yorumla metehanıntorunu +1 yıl 👍... Yorumla JAPANMOTORS +1 yıl Sağol kanka 👍 Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Yüzerken kullanıyorum iyi oluyor 0 8 Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Yakışır sana Yorumla Alphonse55 +1 yıl tabi ki kaslarım şekil önümden şekil kezolar bakmasın Yorumla metehanıntorunu +1 yıl 50 kuruş veriyim Yorumla Alphonse55 +1 yıl 50 kuruşa bir baklavanın çevyreğini veririm kfkhf Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Napiim bne seni @polatalemdar kocam görüşleri okuyo sana patlicak haberin olsun Yorumla Alphonse55 +1 yıl Aldırayım onu evinden bomba mı o hayırdır lfglf Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Yalnız 2 senedir yokmuş aşkiperipellam öldü mü acaba Yorumla Alphonse55 +1 yıl Vurdum oni Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. En sevdiğim dekolte. Kullanmam 0 0 Yorumla
Emredemirellim Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Kanka zayıf kadına çok yakışıyor sırt dekoltesi 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Allab iicn guzel kadin bayildim 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl gecelik tarzı bu ya.. dısarda gıyılmez 0 0 Yorumla
Sumeyye881 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Çok güzel ama kullanacak insan ben değilim 0 0 Yorumla
vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kullanirim. Ve gorseldeki harikaaa 0 1 Yorumla barmen_1507 +1 yıl kadın kadınsı olursa guzel ztn Yorumla
Çağlar_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ne arıyorsun? 0 8 Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Kıyafet önerisi Yorumla Çağlar_35 +1 yıl Giyebilir misin bunu türkiyede Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Evet Yorumla Çağlar_35 +1 yıl O zaman bu konuda rahat olan bir şehirde yaşıyorsun Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Yardımcı olacak mısınız? Yoksa amacınız sadece soru sormak mı? Yorumla Çağlar_35 +1 yıl Amacım çok soru sormak! Yorumla metehanıntorunu +1 yıl Peki iyi geceler Yorumla Çağlar_35 +1 yıl Sana da canısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Nadir kullanıyorum güzel ama düğün nişan gibi aktivitelerde tercih ediyorum.
kullanırım ama bir göğüs dekoltesi değil yahu o daha hoş görünüyor bence.
sırt dekoltesi hoştur da kütük sivas yazılı kız giyemez bunu... kdfjsdfkljs
Çoğrafya kaderdir be panpa :')
Siz Avrupada doğsaydınız düşünemiyorum 😂
Aynı coğrafyanın parçasıyız kanki Türkiye koşullarında sıkıntı olsa da ben kullaniyom
Ben kullanmiyom daha dogrusu elbisem bile yok hic sevmiyom spor takiliyorum hep sjsjsk
Türkiye de sıkıntı felan yok kimse kimseye karışmıyo isteyen istediğini giyiyo günümüz de kanka
Emin misiniz? Haber izlemiyor olmalısınız, kadının kafasındaki eşarptan, kızın eteğinin boyundan rahatsız olup saldıranlara dolu.
Onlar tektuk kanka genelde kimse karışmıyo
He kanka oke
Üff harikaymış ama ülken kaderindir aga
Böyle biriyle işim olmaz kanka
👍...
Sağol kanka 👍
Yüzerken kullanıyorum iyi oluyor
Yakışır sana
tabi ki kaslarım şekil önümden şekil kezolar bakmasın
50 kuruş veriyim
50 kuruşa bir baklavanın çevyreğini veririm kfkhf
Napiim bne seni @polatalemdar kocam görüşleri okuyo sana patlicak haberin olsun
Aldırayım onu evinden bomba mı o hayırdır lfglf
Yalnız 2 senedir yokmuş aşkiperipellam öldü mü acaba
Vurdum oni
En sevdiğim dekolte. Kullanmam
Kanka zayıf kadına çok yakışıyor sırt dekoltesi
Sırt dekoltesini severim sadece lakin yine de buna bayılmadım.
Allab iicn guzel kadin bayildim
gecelik tarzı bu ya.. dısarda gıyılmez
Çok güzel ama kullanacak insan ben değilim
Kullanirim. Ve gorseldeki harikaaa
kadın kadınsı olursa guzel ztn
Bana çekici gelmiyor nedense sırt dekoltesi
Resimde üstte sanki bir şey yok gibi
Çok güzel gözüküyor giyiyorum bu tarz elbise
bazen kullanırım
Bayılırım olmazsa olmaz
Kullanmam
Fazla cesur
Hayır
Çok severim
kullanırım :d
Bu sirt dekoltesi degil ki zaten tamamen acik 😄
Güzel hoş seksi
bence gayet iyi
Ne arıyorsun?
Kıyafet önerisi
Giyebilir misin bunu türkiyede
Evet
O zaman bu konuda rahat olan bir şehirde yaşıyorsun
Yardımcı olacak mısınız? Yoksa amacınız sadece soru sormak mı?
Amacım çok soru sormak!
Peki iyi geceler
Sana da canısı
Hoş duruyo
Noğ ama güzel baya