Moda & Stil Kıyafetlerinizde sırt dekoltesine yer verir misiniz? BurakCaygecti Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kıyafetlerinizde sırt dekoltesi elbiselerine yer verir misiniz? Kıyafetlerinizde sırt dekoltesine yer verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Zayıf kadınlara pek yakışmıyor gadası 0 0 Yorumla
DişiAslanlarDiyârı Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kıyafetlerimin hiçbirinde dekolte yok, olmasına da gerek yok zaten. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Dekolte hafif balık etli uzun boylu bayanlara güzel gidiyor pek tasnif ettiğim bir durum değil. 0 0 Yorumla
Gizemikosko Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dekolte şık duruyor beğeniyorum ben tercih de ediyorum 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. Abartılı olmadığı sürece evet 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kıyafetlerimde dekolteye yer vermiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zayıf kadınlara pek yakışmıyor gadası
Kıyafetlerimin hiçbirinde dekolte yok, olmasına da gerek yok zaten.
Dekolte hafif balık etli uzun boylu bayanlara güzel gidiyor pek tasnif ettiğim bir durum değil.
Dekolte şık duruyor beğeniyorum ben tercih de ediyorum
boy ve fizikli kızlara yakışıyor
Abartılı olmadığı sürece evet
Kıyafetlerimde dekolteye yer vermiyorum
Evet çok asil duruyor
Evet severim giymeyi
Evet
Çok güzellll
Hayır
Evet.
Severim