Transparan dar paça taytları seviyorum kalın tayt pek sevmem ve uzun çorap vs giymiyorum babet çorap giyiyorum hep sporla ona uygun bir kombin önerirsiniz hatta fotoğraflı çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim :)
Bende tayt severim ama kisin kalin olcak, jerf in taytlari super tavsiye ederim. cok sIki kumasi ve iyi topluyor. ben tayt ustu crop bustiyer onun ustune de taytin gobek bitimine denk gelen crop hirka ya da sweatshirt giyiyorum. Babet corap giymem kisin.. diz alti ya da bi tik kisa renkli corap cekerim taytin ustune.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende tayt severim ama kisin kalin olcak, jerf in taytlari super tavsiye ederim.
cok sIki kumasi ve iyi topluyor.
ben tayt ustu crop bustiyer onun ustune de taytin gobek bitimine denk gelen crop hirka ya da sweatshirt giyiyorum. Babet corap giymem kisin.. diz alti ya da bi tik kisa renkli corap cekerim taytin ustune.
Teşekkürler yorumun için deneyeceğim uzun çorap giymem ama sağol yine de
Ben de diyorum bizim abazalar nasil ve neden yorum yagdirmamis... meğer mesajlarin açıkmış
Mesaj kutum felaket şu an
Tahmin edebiliyorum 😃 keşke su embesil cahil hayvan sürüsünden kurtulmanin bir yolu olsa.
Guncellledin yine mesaj yagmistir artik didem
Valla görüp seçmeden fikir veremiyorum illa bir mağazada ya da biryerde kıyafetlerin karşımda seçenek olması lazım 😂
Transparan detaylı tayt halter yaka tshirt
Peluş crop, kalın askılı atlet kapşonlu sweat
Teşekkürler çok iyisiniz
Rica ederim
Dantel bralet , peluş hırka
Bodysuit peluş ceket
Kalın askılı büstiyer, pelus ceket
T-shirt sweat
Olur öneririm