Bence her şeyden önce giydiğini taşıyabilecek bir vücuda sahip olması lazım ya da en azından fiziğini bilmeli ve kendine ne yakışacağını bilmeli Siyahın her zaman bir asaleti vardır Bence bir erkeğin vazgeçilmezi siyah olmalıdır boğazlı kazaklar üzerine giyilen deri ceketler çok dar olmamak şartıyla pantolonlar ve mümkünse bilekten olmasın oluyorsa da kıllarınız gözükmesin bir gömlek giyiyorsanız vücudunuza otursun fazla kasmaya gerek yok kendiniz olduğunuz sürece güzel bir giyimle güzel bir saç sakal kesimi ile gayet dikkat çekici bir erkek olabilirsiniz Tabii ki aksesuar olarak saat olmazsa olmaz..
14 Yorumla- +1 yıl
Vücut önemli tabi erkeği gösteren omuzlardır yüzücü olduğum içinde geniş omuzlarım var bu konuda galiba şanslıyım saate gelicek olursak saat seçememe sıkıntım var
- +1 yıl
Doğru diyorsun tavsiyen için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Fazla takılmam bu tarz şeylere ama , madem sordun ilk etapda ayakkabı, pahalı olmasına gerek yok uygun ve kaliteli duruş gösteren ayakkabılar da var ,,, bu detayı açıklama nedenim , çoğu cidden paha seviyesi ile kaliteyi bir tutuyor, bu yanlış düşünce,, daha sonra titiz temiz , ve tabiki yine kaliteli duruş
Not ; kişilik karakter kalitesi yüksekliği en önemlisi, yoksa , çok kaliteli giyimler var ama içinde adam yok...
Şahsi düşüncem budur..20 Yorumla
Giyim sadece tek bir kıyafetle kendini gösteren birşey değildir.
Bütün olarak özenli olmalısın saçlarından tırnaklarına kadar bakımlı olmalısın.
Üzerine giydiklerin bedenine uygun, temiz ve ütülü olmalı.
Kullandığın aksesuarların giydiğin kıyafete uygun olmalı.
Yani öylesine özensiz bakımsız giyinip üzerine "en etkili silahın" ceketini veya parfümün ya da neyse onu alarak etkileyici olmuyorsun.10 Yorumla
+1 yılSiyah ve lacivert erkeklere cok yakisiyor. Hastasiyim.

20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılVallahi instagramda bi adam var bayılıyorum giyim tarzına instagram.com/magno_scavo?igshid=5evyrwnaywrx
11 Yorumla- +1 yıl
Evet cool bir tarzı var beğendim.
+1 yılMesela vücut çalışan erkeklerin sırf bunu göstermek için daracık giyinmesini itici buluyorum. Eğer yapılı bir vücudunuz varsa biraz bol kıyafetler çok daha çekici duracaktır. Bol bir şort üstüne omuzları gösteren ama vücuda yapışmayan kapşonlu gibi...
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sporcuyum ve vücudumu göstermek için asla dar giyinmem yüzücü olduğumdan omuzlarım geniş oversize giyiyorum on numara duruyor.
+1 yılKarakterini kıyafetine yansıtmalı aynı zamanda giyimine özen göstermeli. Özellikle gömlek altına düşük bel siyah kot giyen erkekler çok çekici oluyor bana göre
13 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonraki kombinlerimde bunu değerlendirecem teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
İyi hadi bakalım😊
- +1 yıl
İnstagram hesabını verirsen sevinirim senden böyle tavsiyeler almak isterim 😊
Genellikle günümüzde de fazlasıyla arttı, salaş tişörtler, oduncu gömlekler, bomber ceketler çok yakıştırıyorum. Ayrıca takı olarak aksesuarlardan saat ve sade yüzükler şık duruyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet mağazalarda artık L ve XL bedenlerini bulmakta zorluk çekiyoruz herkes büyük beden alıyor
+1 yılHangi erkek olursa olsun takim elbise giyince olayyyyyyy 😂
Günlük giyimde siyah herzaman vazgecilmezdir ve asil bir durus sergiler. Benim icin önemli olan renklerin uyumlu olmasi ve kiyafetlerin ne cok dar nede cok bol durmasi.
Bileklik saat kolye gibi aksesuarlarda hos durur.
Güzel bir outfit'in yaninda güzel bir parfüm kokusuda cok önemlidir.14 Yorumla- +1 yıl
On numara bir yorum olmuş gerçekten teşekkür ederim görüşün için 😊
- +1 yıl
Rica ederim :) eig hak ettim mi? 😅
- +1 yıl
Onu gelecek olan diğer yorumlara göre değerlendirecem normalde hakkediyorsun bakalım 😃
- +1 yıl
Bekleyelim ozaman 😇
- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadında mini etek neyse, erkekte ceket odur..
''Erkek ceketi'' ama, gundi piyanist-şantör ceketi değil.17 Yorumla- +1 yıl
Deri ceket kot ceket klasik ceket hangisi
- +1 yıl
- +1 yıl
Takım ceketi yani
- +1 yıl
Evet.
Şu değil mesela:
- +1 yıl
Anladım daha çok koyu renkler daha klasik ceketler
- +1 yıl
Evet. Yani herkesin unisex giyindiği günümüzde, kadın erkek arasındaki farkı ortaya çıkaracak, erkeksi şeyler giydiğinde otomatikman çekici oluyorsun karşı cins için. Ceket olur pantolon olur farketmez, yeter ki erkeksi olsun, gay gibi değil.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum güzel bir noktaya değindin.
+1 yılSade ve şık erkekler her zaman 10000 adım öndedir 😂
23 Yorumla- +1 yıl
1 adım önde olması yetmiyor mu ayırt etmek için 10000 adım çok fazla değil mi 😂😂
- +1 yıl
Gözlerim bozuk belki?
- +1 yıl
O kadar bozuksa sade şık olduğunuda göremezsin bence 10 km çıkacak kadar 😂
+1 yılBir erkek te önemli olan kendi vücudunu bilip ona göre giyinmesidir. Örneğin omuzları genişse ve kaslı ise hafif dar bir gömlekle bunu daha da ön plana çıkartır ya da kısa boylu cılız ise kaban tarzı boyu kesen parçalardan uzak durmalı, tişört tarzı takılmalı
00 Yorumlakoyu tonlar ve vizon tonları boğazlı kazaklar kabanlar bayılırım kışçıyım ben
13 Yorumla- +1 yıl
Birde yaza örnek ver 😃
- +1 yıl
Klasik 😃
+1 yılKullandığı aksesuarlar özellikle bileklik, yüzük vs..
15 Yorumla- +1 yıl
Yüzük takmayı düşünüyorum nasıl yüzükler önerirsin ve hangi parmağa takmayı önerirsin.
- +1 yıl
Bu tarz daha çok
- +1 yıl
Teşekkür ederim bununla ilgilenicem
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıl- Takım elbise, bence en etkili silah bu.
- Beyaz gömlek.
- Kaslıysa yapışan bir body.
- Güzel bir kemer, abartı olmayan.
10 Yorumla
+1 yılSiyah boğazlı kazak dolapta olması gereken şey kesinlikle. Saat. Yırtık olmayan kot. Bunlar aklıma geldi. Pinterestten kombinlere bakabilirsin. Son olarak dar kotu hiç yakıştırmıyorum erkeklere...
10 YorumlaTarzın olacak. Bulunduğun yere, ortama, yaşına ve fiziksel özelliklerine uygun giyim stilini belirlemelisin.
Saat ve parfüm erkeğin tarzı için belirleyici olur.10 YorumlaSade renkler ve Salaş giyim çok yakışıyor. Siyah, krem tonları vs. En önemlisi parfüm ve takı. Saat kesin olmalı ve parfüm de asla ağır kokan olmamalı. Takı olarak da zincir olabilir ama tesbih olmamalı bana göre.
12 Yorumla- +1 yıl
Beni tarif ettin 😃
+1 yılKimine ne kadar şık giyinse de olmaz, kimi çuval giyse yakışır. Genel sevdiğim tarz sportif, zincirli ve siyah.
10 Yorumla
+1 yılFull siyah giyinmiş veya beyaz gömlek onun dışında her şeyi siyah olan ve r1 r6 tarzı motor kullanan erkeğe *bence* düşmemek elde değil beee üff hayali bile güzel ücçwğwçd
13 Yorumla- +1 yıl
Siyahla beyazın buluşması harikalar çıkartır ortaya güzel tercih tek siyah biraz boğar 😉
- +1 yıl
Yani bilemedim normalde tek renk seven biri değilimdir ama işte araya “siyah” girince aman aman ne olacağı belli olmuyor 😌
- +1 yıl
Siyah giyiniyorum o zaman artık 😂😂😂
Oyle seyleree onem vermemmm yakisiyorsaa her seyi giyebilirr benim icin etkili olan silah giyimi degil gülusudur benimlee gulebiliyorsaa sknti yokk
10 YorumlaModa & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Bir erkeğin giyimde en etkili silahı temiz ütülü yeni ve yıpranmamış kıyafetlerdir.
Ne giydiğinden öte ne kadar temiz olduğu daha etkileyicidir.10 Yorumla
+1 yılAksesuar olarak saat ve bilekligi çok yakistiriyorum spor giyinmeliler ve paçaları kısa olmayan pantolon giymeliler cok karizma oluyor
10 Yorumla
+1 yılDüzgün bacaklı hafif uzun kaşe yarim boğazlı triko bir de siyah kot pantolon şık bot tam benimki mi anlattim😍
10 Yorumla
+1 yılüniforma giydiğinde atletik ve uzun boylu isen herrr kapı ardına dek açılıyor. tecrübe ile sabit, çok şükür onu da deneyimledim.
10 Yorumla
+1 yılBeyaz çorap köseli ayakkabı altın saat ve künye 😂😂
10 Yorumla
+1 yılKendine yakışanı giymesidir. Sırf moda diye kendilerine yakışmayan şeyleri giyince kötü oluyor ya.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yıl
Böyle ol bütün kızlar senin10 Yorumla
+1 yılTarzı olmalı bir erkeğin. Ve en cok da siyah yakismali...
10 Yorumla
+1 yılSiyah renk ve boğazlı kazaklar çok güzel olabiliyor.
10 YorumlaHerkeste olmasa da bazılarında siyah boğazlı kazaklar inanılmaz hoş oluyor
10 Yorumla
+1 yılKarın kaslı güzel vücutlu erkekler de ben açıkçası crop top yakıştırıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Bu ne karı gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre kışın balıkçı yaka beyaz Kazak ve taba renk ceket. Fiziği de düzgünse ve odunsu kokunda sürmüşse düşmeyen kalmaz 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet spor giyinecek ya. Mesela bir erkek arkadaşım cluba giderken takım elbise giyiyodu ahhshsha erkek dediğin gri esofmanını çeker. Max kazak, fular-atkı, ceket kot bot kombini
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeyaz gömlek diyen kızlar olmuş sal onları aahjdjsjdj
- +1 yıl
😂😂
siyah boğazlı kazak jkkhjkhjfj boğazlı kazak ve üstüne trençkot ayağa da uzun bot oldu mu en tipsizi bile yakışıklı durur ama en etkili silahı boğazlı kazaktır net
20 Yorumla
+1 yılBen erkeklere kabani cok yakistiriyorum birde guzelinden bi kol saati
10 Yorumla
+1 yılSaat bence olmazsa olmazıdır.
24 Yorumla- +1 yıl
Evet saat almak istiyorum ama çok kararsız kalıyorum ne tür saat alsam nasıl bir model alsam diye kararsız kalıyorum almadan çıkıyorum sonra
- +1 yıl
Gümüş metaller güzel bak tavsiye ederim marka olarak danielin swatchin güzel pahalılar evet ama modeli kafanda kurup başka markadan alabilirsin
- +1 yıl
Dediğin markalara bakıcam inşallah bulurum aradığımı
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılmerhameti yüreğine giymeyen adam ne kalitede giyinirse giyinsin üzerinde iğreti durur..
00 Yorumla
+1 yılOduncu gömlek ve kaban ve ve boğazlı kazak... Harika fevkaladenin fevkisii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaati çok beğenirim ben. onun dışında takım elbise ve günlük normal giyimi de beğenirim. ama çok dar pantolonlar ve saçma uzun sweat falan oluyor onlar kötü duruyor.
00 Yorumla
+1 yılAl bi baretta savcılıktan bir izin alma ruhsatı çıkar tasıma ruhsatı al tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSjdjfj valla en etkili bilmem de
Nolur babet giymesin 😁
Ve aşırı dar giyinmesi de cok durmuyor hatta direkt keko falan oluyor05 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ama bazen bazı ayakkabılar için babet giymek zorunda kalıyoruz 😃
Cevap sahibi+1 yılBabet çorap değil babet ayakkabı giyenler varya yemin ediyorum ksuucam
- +1 yıl
Yok artık o kadar da değil 😃
Cevap sahibi+1 yılGerçekten aşırı keko durmuyor muu babet ayakkabı
- +1 yıl
Katılıyorum oldukça tiksindirici itici
Siyah full siyah giyinmesi
12 Yorumla- +1 yıl
Full siyah çok boğmazmı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bunu giymesi
12 Yorumla- +1 yıl
MDOEMFORKFE FLELFLEDLEPFLEPD FLEPFMEPFKEPFKE DÇWİDÇEŞDÖEŞDÖE FÖEĞDÖEŞDLDPFÖ
Erkeklere triko yeleği çok yakıştırıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu salaş uzun olanlardan mı
- +1 yıl
Anladım farklı havası var güzel olabilir evet denemek lazım aklımda 😉
Gizli Üye(18-24)+1 yılCha eun woo gibi giyinin true beatiful dizisindeki gibi😅.
13 Yorumla- +1 yıl
En son lise yıllarımda öyle giymiştim ama hoş bir tarz fena değil. 😃
Cevap sahibi+1 yılCool , ciddi ve yakışıklı gösteren hoşunuza giden şeyleri giyinin.
- +1 yıl
Öyle yapmaya çalışıyorum bazen kombin yapmakta zorluklar çeksemde bir şekilde doğru kıyafetleri buluyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbronz ten kaslı vucut beyaz gömlek
25 Yorumla- +1 yıl
Yazın ki halimi söyledin 😂
Cevap sahibi+1 yılinanmam 😀
- +1 yıl
Neden sporcuyum yazın bronz oluyorum ve kot şort üstüne salaş beyaz gömlek giyerim ve üstten üç düğme açarım 😃
Cevap sahibi+1 yıl😀 afferin cool çocuk
- +1 yıl
😉😃😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılgömlek ya bayılırım erkekte gömleğe
15 Yorumla- +1 yıl
Her gömlek değildir ama dimi şimdi çiçekli böcekli gömlek giyenlerde var 😃
Cevap sahibi+1 yıltabi ki her gömlek değil :)
sade, kesinlikle göz yormayan gömlekler
tabi gömlek dediysek kıro gibi de görünmesin- +1 yıl
Heh şimdi oldu gömlek diyince bütün hepsini kapsadığı için böyle bir ayrıntı vermen daha iyi oldu 😉
Cevap sahibi+1 yılgömlek ama siz şık görüneni, kendinize yakışanı bulup giyeceksiniz
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
temiz titiz karizmatik giyim
20 Yorumla
+1 yılkendine yakışanı giysin
10 YorumlaNe yakışiyosa onu giymeli
10 Yorumla
+1 yılŞu uzun kabanlar yok mu ah onlar işte
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGümüş bileklik ve Siyah yakışmalı
10 Yorumla Aşırı dar olmayan her şey.
10 Yorumla
+1 yılTakım elbise başlı başına çelek yelek zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru evet ama takımda her zaman giyilmiyor daha çok günlük hayat için örneklendirelim
+1 yılSiyah giyinmesi ve sade
21 Yorumla- +1 yıl
Sadelik her zaman şıklıktır 😉👍
+1 yılAyakkabı yeğenim
23 Yorumla- +1 yıl
Ne tarz ayakkabılar tercih edilebilir daha çok
- +1 yıl
Bizim gibi ağır vasıtalara kundura, süet. Sizin gibi körpelere spor , ince taban adidas
- +1 yıl
Haklısın reis doğru tespit teşekkürler.
+1 yılBeyaz gomlek aşırı iyi yaaa
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazın kot şortun üstüne tercih ediyorum salaş ince beyaz yaz gömleği efsane
- +1 yıl
Sende iyi durur zaten
- +1 yıl
Bunu nasıl anladın 😌
- Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılSiyah deri ceket ve siyah boğazlı kazak
20 Yorumla
+1 yılSaati ve kokusu
14 Yorumla- +1 yıl
Koku önerin var mı
- +1 yıl
Slazenger yeşil olan mükemmel, lacoste çok iyi
- +1 yıl
şu an kullandığım kokuyu söyledin nokta atışı 😃
- +1 yıl
☺️
+1 yılAsalet yoksa kıyafet hükümsüzdür.
13 Yorumla- +1 yıl
Soruda asaletten bahsettiğimi hatırlamıyorum soruya yönelik cevaplar lütfen.
- +1 yıl
Ben cevabimi verdim anlamak isteyen anlar.
- +1 yıl
Sen cevabını veremedin prim yapmaya gelmişsin cevap böyle verilmez soruya sadık bir şekilde verilir sorudan bağımsız prim cümleleri ile değil.
+1 yılSiyah kaban yakışıyo. Siyahı çok asil buluyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Kaban olup üstüne birde siyahsa asil olmaması imkansız😊
- +1 yıl
Kesinlikle
Tarzı tabiki..
12 Yorumla- +1 yıl
İşte o tarz nasıl olmalı
+1 yılKaslı bir vücut ve tip.
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?