- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta rahat olmalı, yoksa ne giyerse giysin yakışmayacaktır zaten. Rahat olsun, kasmasın. Rahatlıktan ikinci planda kasteddiğim şey de kıyafetlerinin rahat olması. Üzerine rahat olmayan bir kıyafetle ruhen de rahat görünmek pek mümkün değildir zaten..
Küpe yakıştırıyorum ben oldum olası. Dövmesinin olması beni çok etkiler.
Kıyafetini uygun ve kaliteli aksesuarlarla zenginleştirmesi de ayrı bir hava katar. Mesela gömleği çok da pahalı bir gömlek olmayabilir. Ama uygun, kaliteli, orta segment bir saat takarsa bütün havası değişecektir. Yani aksesuara daha fazla bütçe ayırmak daha mantıklı. Kıyafetlerden daha sık ve uzun süre kullandığımız bir şey..
Onun dışında da şu pofuduk montlar var ya onları çok yakıştırıyorum :)01 Yorumla- +1 yıl
Bizimle değilsin :D
En İyi Cevaplar
+1 yılGüneş gözlüğü, saat, bere ve güzel bir gülüş
75 Yorumla- +1 yıl
Ne tarz bu gözlük?
- +1 yıl
Clubmaster tarzında gözlükleri beğeniyorum. Tabi yüz sekline göre değişiyor
- +1 yıl
Foto atablr msn
- +1 yıl
- +1 yıl
Peki teşekkürler :)
+1 yılGüzel sade belden oturtmalı bir deri ceket altına tişört kot pantolon , spor ayakkabı :D aksesuara gelirsek sol kola saat sağ kola bileklik küpe seviyorsa ya da yakışıyorsa küpe :D bide güzel bir parfümle kombinlersen tamamdır :D
00 Yorumla
Küpe , bileklik ve saat kullanıyorum arada bir bere takıyorum gayet şık olduğumu söylüyorlar :) Dövme yaptırmayı da düşünüyorum ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Küpe tarzım değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Dövme ve küpe gibi şeyleri sevmiyorsun anlaşılan bende sevmem bir erkekte yakıştırmam.
Genel olarak kol saati çelik olmalı !
Güneş gözlüğü Ray-Ban modelleri güzel.
Bileklik olabilir ama öyle zincirli filan değil biraz zarif gösterecek bileklikler. Havlu bileklik ya da o ince bilekliklerden olabilir.
Kıyafet olarak spor, klasik giyim olabilir. Jean tarzı filan.
Kol saati yazdım ama hangi mevsim için dedin bilmiyorum kışın zaten kazak filan giyeceksin bileğinde gözükmez ve kazağın görünüşünü bozar darsa kazağın seni de rahatsız eder o yüzden kışın tavsiye etmem.
Deri, plastik saatlerden uzak dur derim yazın çok kötü kokuyor onlar.13 Yorumla- +1 yıl
Çok saol :) Ray-Ban gozliklerini ben de begeniyorum ama yuvarlak hatlı yüze gitmez üçgen yüz tipi olmalı onun için
- +1 yıl
:)))
+1 yılAksesuar: saat
ve kışın gösterişli kaban mont, bot. https://i.hizliresim.com/58YWMA.jpg
https://i.hizliresim.com/blyNv8.jpg
yazında gösterişli ayakkabı ve yelek, mont, gömlek kazak tarzı şeyler.
https://i.hizliresim.com/oAEBdb.jpg
https://i.hizliresim.com/aoXk84.jpg01 Yorumla- +1 yıl
İlk ve son hoş değil bence
+1 yılBence bir erkeğe en çok saygı ve korumacı davranışlar adamlık yakışır ha sen diyorsan ki benim amacım 3-5 kız düşürmek o zaman kışın:bere bot ve saat
yazın:yakası açık gömlek ve saçların yukarı fönlenmesini yakıştırıyorum.
Ha sevecek kız bunlara değil üstte yazdıklarıma o ayrı :-)04 Yorumla- +1 yıl
K. bakma da o üsttekiler olsun 160 boyun olsun nah bakar
- +1 yıl
Hiç kusura bakmadım dış görünüşe bakmadığım için seven insan her türlü sever bence ben de 1.62 yim kızlara sesleniyorum dış görünüş yaş ilerledikçe önemini kaybeder gençken de çok kıskanırsınız krize girersiniz sağlığınıza yazık önemli olan sevgi :D
- +1 yıl
160 lık erkekle çıkar mısın?
- +1 yıl
Benim sevgilim var da eğer seversem çıkardım tabii arkadaşım 1.56 ama sevgilisi 1.60 ve mutlular yani bence kendini üzme
Bir erkeği en karizmatik gösteren kıyafet takım elbise tabiki. Sabah kalkacak duş alacak tıraşınj olacak losyonlarını sürecek sonra takım elbise giyecek kol düğmeleri tabiki vee en önemlisi parfüm yanından geçerken mis gibi kokacak dönüp bakacaksın kim ya bu böyle mis gibi kokan diye
01 Yorumla- +1 yıl
Waoouuww :D
Bir erkeğin hoş görünmesi için vücut tipine uygun kıyafetler giymesi gerekir. Tepeden tırnağa temiz uyumlu ve şık olmalı. Aksesuar olarak herkese yakışan şeyler farklıdır bazıları bunu küpe, saat, kolye, yüzük ve kemer ile tamamlarken bazıları da aksesuar olarak uygun saç ve sakal kesimiyle öne çıkarabilir..
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm
saat en çok yakışan aksesuardır, kıyafet de david beckham tarzı
61 Yorumla- +1 yıl
Ama o kıyafetler günlük hayatta giyilmez. Takım elbise falan
+1 yılKazak. Ama kaliteli olacak. aksi halde sokak. Serserilerine benzeyebilirsiniz. Altına kumaş koyu renk bir pantolon. İyi bir ayakkabı. Ve diğer kombin yine gömlek koyu renk kumaş pantolon omuza atılmış kazak. veee saat. Havaya göre de güneş gözlüğü iyidir. Spor takılmak istersen en iyi cevap seçimi sana yardımcı olacaktır. Bu arada gri ve ya siyah bir eşofman da (bol olacak) seni idare eder. Allahsız mısınız ya eşofmanla çok tatlı oluyosunuz
00 Yorumla
+1 yılHepsi kalite ve marka olmalı. Gebelde siyah renk yakışır her ten rengine. Ya da lacivert. Güneş gözlüğü, bere, şık bir saat. Hepsi ayrı ayrı olmalı tabii bir arada abartı olur. Ve enn önemli bir erkeğin dolabında olmazsa olmazı olan şey kuşkusuz:SİYAH DERİ CEKET!
00 YorumlaBir erkeği güzel gösteren şey ilk önce sacı ve sakalıdır. Bence yeni bir tarz yap kendıne. Dış gorunusune önem vermelısın cunku kımse o an ıc guzellıgını gormez o yuzden dıs guzellıgıne bakıcaklar. erkekler genellikle gömlek giyer hepsini güzel göstermez. sen sna yakışanı giy arkadaşım. bayanlara karsı nazık davranırsan ve hoş konusrsan eger, sen onlar ıcın dunyada en tatlı erkek olursun :)
00 Yorumla
+1 yılGamzesi olan erkekler bir defa her halukarda tatlılardır bu konuda anlaşalım ama aksesuar olarak bence küpe yakışıyor gözlüğü sevmiyorum çünkü mesela kızlar taktığında saçları uzun en azından ilgi saçlara gidiyor ama erkeklerde zaten ilgi çekici bir tek yüzleri var genelde ve yüzlerinide gözlükle gizleyince geriye pek bişeyleri kalmıyo be. s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy benim sevgilim deri bileklik takiyor dieselden almisti iki tane ben bayiliyorum hatta uzun zamandir ona bileklik ariyorum. E boyu da 198 ve vucudu duzgun olunca dovmeleri de harika duruyor. Kisinin kendini tanimasi ve en cok yakistordigi aksesuarlari kullanmasi bence olay
10 Yorumla
+1 yılKüpe falan iğrenç bir saat yeter tabi ki gömlek ama serseri gibi degil duzgunce önünü kapatip pantolonun icine koyarak pacalar uzun ve cok dar olmamali ve tabi kendinden emin bir yürüyüş ukalalikla karistirmadan:)
01 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğin zayıf erkeklerde itici olur. Hafif göbek olması lazım gömleği pantolonun içme koymak için
+1 yılSiyah veya kahve büyük erkeksi bir saat
trenckot
yakisan bir güneş gözlüğü
Gömlek spor giyecekse kollarini katlamali
hatta yakisana takım elbise
asla giymemesi gereken
renkli dar ve bol pantalonlar. Düzgün klasik sekilde giyinin00 Yorumla
+1 yılGözlük (herkese yakışan farklıdır, uzaylı gözlüğünden bahsetmiyorum), spor bir saat (takım elbiseli seksi bir erkekte saat tarzı tamamen değişir) ve kesinlikle herkesin kullanmaya çalıştığı ama herkesin üstüne de oturmayan erkeksi bir parfüm.
00 YorumlaDeri bileklikler, güzel botlar. Bir de hafif dar, beli düşük pantolonlar. Tabi Sibel Can'ın oğlunun giydiği gibi daracık pantolonlardan bahsetmiyorum. Bu tarz pantolonlar özellikle zayıf erkeklere yakışıyor bence.
00 Yorumla
+1 yılBence bir erkeği en güzel gösteren şey;bakımlı bir saç ve sakaldır. Kıyafetleri de vücudunu bilip ona göre seçerse daha bir hoş olur. Bide yüzünde ki tebessüm
01 Yorumla- +1 yıl
Peki :))
+1 yılEğer orta boylu ve normalden biraz zayıfsa
Kalın ve omuzları geniş gösterecek bol sweatshirtler giymeli. Uzun ve geniş yapıya sahipse boru paça pantolonlar ve triko hırkalar yakışabilir. Bunların dışında her erkeğe yakışan belli faktörler var
Bere
Geniş camlı saatler (sizi daha güçlü gösterecektir)
Kalın tabanlı botlar
Kollarını dirseğe kadar sıyırma
Hafif kirli sakal bir erkeği olduğundan daha hoş gösterebilir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana gore erkek dedigin;
Sac uzatmayacak
Dar ve dusuk bel giymeyecek
Cok cirtlak renk giyinmeyecek
KAS aldirmayacak
Kupe takmayacak
Kisacasi kadina ozenmeyecek erkek dedigin erkek gibi olmaliii !!!21 Yorumla- +1 yıl
Yani :))
Kesinlikle saat.. erkek için en önemli aksesuardır öyle basit sıradan olanlardan değil de büyük ve gösterişli olan saatlerden
11 Yorumla- +1 yıl
Peki :)
Dövme..
Kirli sakal.
Yakışıyor ise 3 numara sac.
Kıyafette renk tercihi siyah olsun..
Parfüm.. güzel kokmalı.
Keskin bir bakış, tok bir ses, az ve öz diyaloglar.
Asdf ne hayaller ne hayaller.01 Yorumla- +1 yıl
Hayaller
+1 yılben yakışmayanları saymak ıstıyorum abuk subuk baskılı tsörtler pantolon ılı ayakkabı arasındakı uyumsuz ve patlak renktekı corap grı parlak takımlar tayt pantolonlar
05 Yorumla- +1 yıl
Peki başka
- +1 yıl
ooo :)
- +1 yıl
Hiii?
- +1 yıl
mesela önü baya açık v yakalı tsörtler kolsuz tsörler sandalet ayakkabı ates baskılı kaprıler
- +1 yıl
Polo tişörtler iyi değil mi
+1 yılo pantolonunn üstündeee kemer olucakk bir kere :) saat dee önemlii bir aksesuar :) parfümünde etkıleyıcı olmalı
04 Yorumla- +1 yıl
Zayuflara kemer yakışmaz
- +1 yıl
zayıff oldugunu bılmıyodumm
- +1 yıl
Zayıf değilim ama onun için kaslı olmak lazım. Düz bedene de yakışmaz kemer. Hafif üçgen olması lazım ve tabiki boy :))
- +1 yıl
orasınıı bılemıcemm benn aksesuar olark çok begenıyorumm
Sportif ve şıklığı yakalamak erkekler için çok önemli. Mesela düz bir t-shirt ün üzerine ceket, altına kızların giydiği gibi daracık değil de dar bir pantolon ve gösterişli bir saat hoş durabilir. Tabi bu kişiden kişiye değişebilir.
00 Yorumla
+1 yılBakisi gulusu SAKALI yeter aslinda ama bunlar pek de yetmiyorsa bence gumus zincir boynuna, saat, gomlek, ama sakal olsun)
00 Yorumlasaat gömlek uyumu güzel oluyor ama bence en iyisi güzel bir takım elbise ve şapka parfümüde önemli tabi
00 Yorumla
+1 yılKüpe ve kolye. Özellikle gerdsn bölgesi güzel ise kolyeye bayılırım. Benim sevgilim ikisinide takmaz o ayrı konu :(
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişinin hoşuna gitmeyebilir ama dövme ve küpe çok hoşuma gidiyor. Bir de saat güzel daha güçlü ve sert duruyor
00 YorumlaKesinlikle parfum cok etkiliyor asiri hemde tum kiz arkadaslarimdan duyuyorum. Ayrica gomlek kesinlikle cok yakisir :)
03 Yorumla- +1 yıl
Parfüm önerin var mi?
- +1 yıl
Peki teşekkürler :))
Erkeklerin saat takmaları çok hoşuma gidiyor tabi giyiminede dikkat etmeli
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm
+1 yılBoyunluk spor bir gunes gozlugu gumus kolye gumus veya deri bileklik. bunlari cok seksi buluyorUm. Ama en onemli aksesuar kaslari mumkunse baklavalari
00 YorumlaSaat ama böle kaba bir saat gösterişli giyinişte spor.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsaat çok yakışıyor küpe bileklik falan degil giyim tarzi spor klasik farketmez üstüne giydiğinde tam olcak :-D
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılSiyah deri ceket içine beyaz t-shirt altına kot iyiydir. Kasmayın
10 YorumlaDuz bir karni varsa kalin kemer 👍 ve altin alyans tabiki ;)
10 YorumlaSaat, güneş gözlüğü, kesinlikle siyah beyaz yapılan kombinler örneğin siyah deri ceket içine beyaz tişört, altına hafif dar siyah pantolon ve siyah tarz bir ayakkabı
10 YorumlaSiyah V yaka kazak veya tshirt ve bileklikler... tabi bazen bir adam icin acik mavi bir gomlek bazen bir kol saati olmak istersin
03 Yorumla- +1 yıl
Benimle değilsin :D
- +1 yıl
Doğrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkegin kendisi hoş ise ekstra bir şeye gerek yoktur ancak bir insan hos degilse fazla zorlamasin olmazzzzz. cirkin kizlar allah allah diyor cirkin erkejler de onlarla birlikte olsun
00 YorumlaKişisine göre değişir ama genel olarak bir çoğuna saat. Yakışana küpe, gözlük, bere, bileklik
00 Yorumla
+1 yılSiddetle gömlek ve saat
Ama bere ve kaşeyide yakistiriyorum
Güneş gözlüğü ise damla ise ↑↑↑ :)00 YorumlaKıyafet olarak gömlek bir erkeğe çok yakışıyor bence. Aksesuar olarak da saat derim.
00 Yorumla
+1 yılBen nedense hep siyah takim elbiseye bitiyorum bu zaafim neyden kaynakli bilgim yok :)
00 Yorumla
+1 yılsakal , erkeksi bir bakış etkileyici bir koku gerisi teferruat ;)
00 Yorumla
+1 yılen çok kol saati ve kaliteli hoş bir parfüm kokusu olabilir
00 YorumlaKesinlikle her erkeğin gardrobunda bir tane kadife bordo ceket olmalı 😄
00 YorumlaKareli gömlek ve desenli güzel bir jean colins falan olabilir disel tarzi saatler :))
00 Yorumla
+1 yılSağlam deri ceket, saat, yakışan tarz ayakkabı, kapüşonlu sweatshirt ve hoş koku
00 Yorumla
+1 yılSaat, kirli sakal ve beyaz, siyah renkler cok yakistiryorum erkeklere ama tabiiki herseyden önce bakimli olmasi lazim
00 Yorumla
+1 yılgüzel hem hafıf emde etkileyici parfüm vede büyük taşlı yüzükler koldüğmesi
00 YorumlaHerkes kendine yakışanı kullansın, ilgilenmiyorum. Gözümede çarpmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi
Kış: Atkı, bere, gözlük, kazak, pantolon, mont :)
Yaz: gömlek veya t-shirt, gözlük, pantolon veya kot saat01 Yorumla- +1 yıl
Bunlar dışında erkek cplak gezer zaten
Sade olmalı bence atkı falan gerekmediğinde takmamalı onun dışında kolye yazın hoş durur. Ama erkeğin en güzel aksesuarı sakalı bence
05 Yorumla- +1 yıl
Kolye ne bee
- +1 yıl
Ötücü bence
- +1 yıl
İtici
- Moda & Stil konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğe en çok güneş gözlüğü ve sakal yakistiriyorum
00 Yorumla kısa saç hafif kirli sakal gözlük kaliteli bir saat! salaş tşört ya da önü acık gömlek
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm
dar renkli pantolonlar çorapsız ayakkabılar bereler ceketler
03 Yorumla- +1 yıl
Kız kıyafeti sormamstm oysaki
- +1 yıl
Söylediklerin kız kıyafeti
+1 yılTamda bundan benceee 😍☺️
https://hizliresim.com/N51mLX00 Yorumla
+1 yılKıyafet olarak slim fit gömlek yakışır, ama asla dar paça ve renkli pantolonları (pembe, kirmizi, sari,...) hiç yakıştırmam ya
Aksesuar olarakta saat askerlerin künyesi ve bileklik yakıştırırım 😊00 YorumlaKesinlikle kiyafetle uyumlu modern bir saat :) olmazsa olmazlardan
00 Yorumla
+1 yılTarzına gore değişir bence. Ama bere ve saat vazgeçilmez.
00 Yorumla
+1 yılSpor kemerli saatler. Özellikle lacivert ve koyu yeşil.
00 Yorumla
+1 yılOzellikle asker yesilini erkeklere yakistiriyorum. Dogru bot secimide olmasi gerekiyor tabi
10 Yorumla- Devamını Gör (199)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat