Bugün bir soruda gördüm ; ''kadınların en büyük silahı nedir?'' diye. Hep kadınların silahı olduğunu düşünürüz. Erkeklerin hiç mi silahı yoktur?
Bence erkeğin en büyük silahı , ilgisizliğidir. Ya da daha doğrusu bir anda ilgisini başka bir şeyin çekmesi ve eski şeyi anında bırakmasıdır. Çok yaşadım bunu. Sen onun için birçok şey yapıyorsun. Ama o , senden daha iyisini bulunca seni bırakıveriyor. Bunun tam olarak adını bilmiyorum ama tanıdığım tüm erkekler bunu yapıyor , bana veya değil , ama yapıyorlar.
Peki, sizce erkeklerin en büyük silahı nedir? #𐰋𐰏𐰇𐰢
ilgisizlik herkes icin gecerli ayrica bu bir silah degildir. Senin de ilgin azalsa birsye sende birakirsin. senin soylemek istedigin sanirim duygularinin bayanlar gibi olmayisi. Bayanlar daha hassas daha duygulu yaklasir bir cok olaya. ilgisi dahi azalsa duygulari devreye girer uzulur yapamaz felan gibi. erkek ilgisiz olunca duygu da pek olmadigindan enazin dan bayanlarin esitliginde daha cabuk resti ceker. dedigim gibi ilgi/ilgisizlik herkse has birsey en buyuk silah diye de birsey degil bana gore. erkegin silahi duygularinin kadinlar kadar yogun olmamasi. bir de fiziksel guc de silahi olabilir
erkeğin en büyük silahı ilgisizliktir kadını gereğinden fazla şımarttıktan sonra o ilgiyi kesip kadına istediği herşeyi yaptırabilir kadında onu kaybetmemek için onun her istediğini yapar kadının ise en büyük silahı gözyaşıdır kadın bununla istediği herşeyi erkeğe yaptırabilir erkek bir kadının gözyaşına dayanamaz çok sinirliyken bir anda yumuşar
Erkekleri hamam böceğine benzetirler. Hamam böceği bir yöne doğru hızla giderken bir anda başka tarafa doğru gitmeye başlar. Ve derler ki hamam böceklerinin neden böyle yaptığını anladığın an erkekleri de anlamışsın demektir. Yani senin dediğin gibi erkeğin silahı bir anda çekip gitmeyi başarabilmesidir.
Anladımki bu sitedeki adminler erkeklere değer vermiyor. Gördüğün soruyu ben sormuştum hem kadınların hemde erkeklerin en büyük silahı nedir diye 2soru sordum kadınların olan soru hemen vitrine alındı ama erkeklerinki sap gibi kaldı öyle erkelerede biraz önem verin hep kızlara ilgili paylaşımşar göz önüne alınıyor.
Seni seven bir erkek bulduğunda şunu sorgula ''Silahı var mı yok mu önemli değil, sana doğrultuyorsa yanlış insan'' Çünkü bir erkek silahını her kadına doğrultmaz. Benim şahsi silahım kendini kleopata zanneden kadınları takmamak çok zevkli oluyo herkeze tavsiye ederim çünkü biliyorum ki bu kişiler (hepiniz bilirsiniz bu tipleri) değer vermezler... verdiklerini zannederler
mantıklarıdır açarsak biraz konuyu kızlar her zaman duyguları ile düşünüp harekete ederler erkekler ise duygularından yardım alıp mantıklarını kullanırlar ve kızların zaaflarını onlara karşı kendi zevkeleri ya da istekleri için kullanabilirler kötü niyetli kullanan erkeğe yani tekmesi veya ihaneti yenilen erkeğe "beni seven erkek" iyi niyetli olan yani gerçek seven ama tercih edilmeyen erkeğe ise "salak erkek" deniyor
O dediğini kızlar yapıyor asıl Bak şimdi bir kız gelir seviyorum der evet seviyordur aşığım der evet aşıktır ama O anlık bir duygudur kızlarda O an seni seviyordur ama İlerde ne olacağı hiç belli olmaz bir erkek eğer seviyorsa seviyordur sevmiyorsa sevmiyordur bu kadar basit
En büyük silah ilği çekmek kafa karıştırmaktır bence
Kadının en büyük silahı güzelliği ve cilvesidir. Böylece erkek onun karşısında kendini kaybedebilir. Erkeğin en büyük silahı istediği kadını seçebilmesidir. Aşıkken erkek tam bir avaredir. Kadını olduğundan farklı görür. İlişki başladıktan sonra erkek büyük bir hayal kırıklığıyla onun da diğerlerinden farklı olmadığını düşünür. Ve bir noktada öyle bir hâle gelir ki erkek onun dışındaki bütün kadınları arzulayabilir"Arthur Schopenhauer"
ama bu her kadın için geçerli değildir :)) bir kadın isterse evliyken bile erkeğini kendine kul köle yapabilir :) tabi zeki ve güzel bir kadın olması lzm biraz
Dun kadınlar için olan versiyonuna beyinleri diye cevap verdim Ama erkekler için bunu soyleyesim pek gelmiyor Yine de beyinleri ama beyinlerini kullanamadiklarinda fiziksel güçleri
Birinden başkasına geçiş yapması herhangi bir sebepten olabilir, sırf öbür kızı daha hoş bulmasından, ilk hatunun kendisini oyaladığını ve uğraşmaya değmeyeceğini düşünmesine kadar herhangi bir sebebi olabilir.
Erkeklerin en büyük silahı sarılmaktır; Kimi zaman sarılırlar çok mutlu ederler. Kimi zaman ise sarılırlar ama kadının canını çok yakarlar. Erkeğin kuvveti, kalbi, sevgisi bir kadına sarıldığında belli olur.
Erkeğin bir silahı yoktur. Erkek ilgi göstermesin o zaman kadın yatağa almaz hadi bakalım. Kadın bu silahıyla erkeğe istediğini yaptırır. Erkeğin yapabileceği tek şey, eşine karşı görevlerini yapmak yerine yapmayıp lehine kullanan bir kadın yerine, eşine karşı sorumlulukları olduğunu bilen ve ilgilenen bir kadınla evlenmektir. Kadının böyle yapmaya hakkı yoktur.
Bence en büyük silahı naifliği. Bu naiflik kadına erkeğimi kontrol edebiliyorum hissi veriyor. Dolayısı ile kadını savunmasız bırakıyor. Ondan sonra şarkılar ağlar türküler ağlar. Oysa ki erkeğin tek beklentisi ilgi ve takdirdir.
Erkeklerin en büyük silahı bir kadın tarafından delice aralıksızca sevilmektir iyi bilirler ki ne yapsa ne etse alır gönlünü bundandır ki aldatmaya cesaret gibi şeyler. Çünkü biliyor ki çok seviliyor affedilecek nasıl olsa.
teknik olarak evet onu demek istiyorum 🙂 soruyu cevaplamadan önce düşündüm ulan harbiden bizim silahımız ne? diye soran kendime sordum Özgür senin silahın ne? cevap... cevap yok çünkü silah yok kadın çok fonksiyonlu hesap makinesi gibi erkek bakkal memet abini kullandığı hesap makinesi nasip bir silahı olabilir ki: )
Masumiyeti fedakar oluşu onun silahı dir😊iyiliği ile vurabilir beni kötülüğü canımı yakmaz masum sa eğer onu içimde tutarım kötü bir insan beni üzemez. Yani siz erkekler bir kıza acı çektirmek istiyorsanız masum olun üzerse o üzülsün.😎
Hormonlar illa ki aşka dahil ama dengeyi kurmakta zorlanınca problem yaşıyoruz. Bazen bir kız görüyoruz "Amann ne güzel kız." diyoruz o an etkileniyoruz bir süre sonra o gözümüzdeki perde inince her şey sıradanlaşıyor. Önemli olan o dengeyi bulmak. Karşı tarafı sağlıklı sevmek çok daha önemli yoksa bizim DNA'mızda var üremek. O yüzden hormon olmazsa olmaz.
Üreme için tüm koşullara sahipsen üreyebilirsin. Ayrıca neden bir şeyler hissetmediğinin de araştırılması gerek. Aseksüellik için detaylı bilgiye sahip değilim. :) Sen daha iyi bilirsin.
En büyük silahımızı konuşmayalım şimdi yavrum 😬😂 çok şımartıp hatta aşırı şımartıp değer verip sonra birden o ilgiyi kesip istediği herşeyi yaptırması bence en büyük silahımız bu diye düşünüyorum
İlgiyi hak eden , gerçekten sevilen görür ya da başka bir açıdan bakarsam ilgi hak edene verilir. İlgisizlik, sevgisizliğin ortada gerçek bir sevginin bulunmadığının işaretidir.
Günümüz kızları için kovboy olmaya gerek yok paranın sözü geçer. Genel olarak ise her erkeğin özelliği farklıdır öyle olmasaydı adamla adam olamayani ayiramazdin
Ama varya ne gördüm ben son zamanlarda. Kızlara ne kadar acı çektiren tanıdığım varsa sürekli onlar kazanıyor. Yani onlar mutlu oluyor. Sevgili yapıyor. Seviliyor. Ve daha bir sürü şey.
Kötü olmak lazım. Kötü. Anca öyle değer görüyor insan.
Örnek vereyim ; Sevdiğin bir kız var. Ona onu sevdiğini SÖYLEME. Bu bulmacanın çözüm kısmı. Bulmacanın soru kısmı ise , ona sevgini BELLİ ETMEK. Yani çiçekle böcekle onu sevdiğini söyleme. Ona değer verdiğini hissettir.
Erkekten erkeğe değişir. Neye kabiliyeti varsa en büyük silahı da odur. Mizah yeteneği gelişmişse en büyük silahı budur diyebiliriz ya da olgun, kararlı biriyse en büyük silahı olgunluğudur.
En İyi Cevaplar