Oğlumu sünnet edeceğim bu hafta ☺️ama çok kararsız aldım kıyafeti alsam mı sizce fotoğraf çektireceğim fotoğrafçıda çok mu eskide kaldı ya. Çok kararsızım Ve sünnet kıyafeti beğendim nasıl sizce
aşırı aşırı güzel bence ve kesinlikle al geride hatırası olarak kalsın cocuklarına gösteirr fotoğrafları, yaşı ilerledikçe kıyafetine bakar gülümser anısı hep kalır. popüler kültürün kölesi olanlar alma dicek ama kesinlikle almalısınn
As boynuna gezdir. Bu kadar özgüven bu kadar cinsel rahatlık verin erkeklere. Cem yılmazın dediği gibi. Göster oğlum amcana çükünü. Sonra bu erkekler neden sapık. Yapmayin boyle potansiyel kisilikli bozuluklu adam yetistiriyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oğlunun pipisinin kesilişini anı olarak saklamalısın evet 👍🏻
Ayyy ben çok kötü olurum bakarsam 😭😭
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Adettendir bence fotoğrafı olsun öyle kiralaman daha mantıklı pandemi de düğün yapılmaz zaten
Yok sadece fotoğrafçıya götüreceğim sünetten bir hafta sonra
Bence güzel bir gelenek kaç yaşında oğlun
2 yaşında
Azcık geç kalmışsınız geçmiş olsun şimdiden
2 geç değil ki
kardesiminkinin aynısıı
aaa nasıl memnun kaldınız mı
aşırı aşırı güzel bence ve kesinlikle al geride hatırası olarak kalsın cocuklarına gösteirr fotoğrafları, yaşı ilerledikçe kıyafetine bakar gülümser anısı hep kalır. popüler kültürün kölesi olanlar alma dicek ama kesinlikle almalısınn
ayy evet ozaman kesin alıyorum ☺️
kimseyi dinleme maksat hatıra '))
İlla yaptıracak mısın? Kesin yani?
Sünnet ettir geç masraf etme boşuna
Çü*nüde aç öyle cektir :))
öyle yapacağım tam kesme anını çekeceğim😁😭
As boynuna gezdir. Bu kadar özgüven bu kadar cinsel rahatlık verin erkeklere. Cem yılmazın dediği gibi. Göster oğlum amcana çükünü. Sonra bu erkekler neden sapık. Yapmayin boyle potansiyel kisilikli bozuluklu adam yetistiriyorsunuz
ne saçmalıyorsun ya?
Kızın bu yaşta olursa, seyini de cekip sosyal medyada paylasir misin? Cevabin hayırsa, bunjn da bir tarafını çekme.
Ben paylaşacam mı dedim anlamadım seni
Sünnet ettirmeden bence araştırın
Bence alma gerek yok
90 larda kaldı bu ya
ya ama bu en yeni çıkanlardan 😭