Çok saçma geldi ve ona aldığım tüm hediyeleri göndermişti bana geri
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaş kaç 15 felanmı
Onun yaşı mı benim yaşım mı
İkinizin yaşı yani profil fotosu yapmalar alınan hediyeleri veri verme felan bunları biz ilkokul lisede yapardık sanırım
Bütün bu saydıklarını o yaptı canım ben değil
Ya sordum işte hani olgun bir insanın yapacağı hareketler değil bunlar sıkıntılı arkadaşın
Vlla yazasım var hem hediyeleri gönderiyorsun hem de bana ait olan bir kıyafetle profil resmi yapıyorsun diyesim var ama bir yandan da muhattap olup moralimi bozmak istemiyorum
Olma salla gitsin, böylelerinde uzak dur aşşagı çeker seni
Ben de gittim benim kıyafetimi profil resmi yaptığı aynı kıyafetimi giydiğim bir resmî profil yaptım sence iyi mi yapmışım
Sonra 15 yaşındamısınız diye sordugumda ben etmedim o etti diyorsun senin ettiğin hareketlere bak nese takılın siz böyle sabaha kadar
Burda ben haklıyım anladın mı hem hediyeleri gönderiyor hem de kıyafetimle profil resmi yapıyor
Saçma gerçekten
Sence yazayım mu
Yok ya yazma. Zaten senin göreceğini tahmin ederek ve ona yazmanı istediği için paylaşmıştır. Ona mesaj atıpta istediğini verme.
Hatta sana yazarsa görmemiş gibi yap
Paylaşmamış profil resmi yapmış
Sen yazma yinede. O sana yazacaktır emin ol
Ben de gittim benim kıyafetimle koyduğu profil resmindeki kıyafetimle profil resmi yaptım sence iyi mi yaptım yoksa değiştireyim mi resmimi
Yapmışsın değiştirme kalsın
Kaşar işte
Sence yazayım mı
Ne yazcan bırak mk kaşarı yüzsüz yüzsüz kıyafetlerini giyiyo bi de utanmaz o yazsan nolur
Hayır o kıyaferleri tatile giderken küsmeden önce istemişti benden o zaman çekinmişti daha önce küsmeden önce profil resmi yapmıştı aylar önce ama küstükten sonra şimdi profil resmi yapmış ben olsam yapmazdım madem hediyeleri gönderdin
Dediklerim hala geçerli
Hem hediyeleri gönderiyorsun hem de kıyafetimi profil resmi yapıyorsun diyeyim mi
De ama üste çıkar zeytinyağı gibi moralin bozulur laf çak hikayede falan gönderme yap bişeyler yaz
Bende ekli değil küstüğümüzde silmiştim acaba kendini o resimde manzarayı beğendi diye mi koydu yoksa beni sinir etmek için mi anlamadım ama ne olursa olsun ben yapmazdım galiba
Ben de yapmazdım böyle kaşar ruhlu insanlar çok ama yüzsüzler bunlar yapar her şeyi ar yok 😄
Ben de gittim benim o kıyafetimle profil resmi yapmış ya , o kıyafetimi giydiğim bir resmî profil resmi yaptım sence iyi mi yaptım 😂
İlgilenme sacmaysa
Kes ya
Ne diyorsun kodumun kesbani
Kes
Yapmaması gerekirdi
Sence yazsam mı , hem sana aldığım hediyeleri geri gönderiyorsun hem de bana ait olan bir kıyafetle resim koyuyorsun yazsam mı sence
Yaz gitsin ben sinirlendim burada
Cidden ben de sinir oldum böyle denizde çekinmişti güzel çıktı diye mi profil fotosu yaptı ne yaptı?
Sinirlenmişsin baya...
Yaşlarınız kaç bir de?
Sen olsan sinir olmaz mıydın
Olurdum tabi ki
Yazasım var ama yazmak istemiyorum kendimi küçük düşürmemek için
Boşver o zaman yazma, ama yaşlarınız kaç onu merak ettim
24
Çok küçükte değilmişsiniz, çocukça bir şey yapmış
Bence de
Yapçak bir şey yok ne diyeyim
Sırf moralimi aşağı çekmemek için yazmicam sanki o bilmiyor mu hem hediyeleri gönderip hem de benim kıyafetim olduğunu yüzsüz şey
Sohbete devam etçeksek mesaj atsana