Cok sacma degil mi ya sogudum resmen. cunku bunu isteyenin aklindan kalbinden suphe ederim. bossuna kapanmadik haram sonucta ona hala sevgili olunca helal mi sanki. ısrar edip duruyor ve 23 yasinda olgun olmasini beklerken boyle bi teklifte bulunmasi cok sasirttti... beyaztenli kumralim o da kumral diyo ki at bakim hangimizin ki daha acik renk istedigi bahane sekline bakar misiniz? boyle biri benim daha beden kapandigimi idrak edememis olmali ki fotoraf istesin. daha fazla israr edip kavga cikarsa aramizda agriimayi dusunuyorum? haksiz miyim. Cok garip geldi yakinda baska seylerde ister bu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Neyin kafasını yaşıyo bunlar acaba anlamıyorum. Boşuna mı kapandın sen Allah'ın emri diye kapandın.
Eşin olmadan helalin olmadan seni açık göremeyeceğini anlaması ve saygı duyması lazım.
Hayatıma giren kişi bana evlenmeden dokunamazsın dese dokunmam bile yani sevince olması gereken şeyler bunlar karşıdaki insana saygı duymak çok önemli.
Sevgilininde bunu anlaması ve ona göre davranması lazım yani bu konuyu uzatmanın bile anlamı yok. Sert bir şekilde bunu tekrar isteme diye uyarmanız en hayırlısı olur bence10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklısın. Eğer bir kızı gerçekten seviyorsan ve kapalıysa o tür fotoğraf istenmez. Sen ona bunu kavgayla da güzellikle de anlatsan da anlamaz. Yakında nude veya sanal ister benden sana söylemesi. Ha bu arada sevgiline o resmi atmıyorsan erkek akrabalarının (en basiti erkek kuzenin) yanında boynun gözükecek şekilde sakın oturma. Oturuyorsan yaz konuşalım burdan.
17 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi guzel anlatmissin haklisin da kuzneimin ya da akrabaalrimin yaninda evet boynu acik duruyorum da ne alaka?
- +1 yıl
Eğer kapalıysan ve sevgiline o fotoğrafları atmıyorsan akrabalarının yanında boynun açık oturmayacaksın. Senin gibi kız arkadaşım vardı kolunun bile nasıl olduğunu bilmem yıllarca sürdü ilişkimiz millet sevgili olmadan nude istiyordu ben 4.5 5 yılda bir kere bile nude istemedim bliyor musun. Ama kıskançtım onunla da bu boğaz konusu yüzünden tartışırdım bana hak verirdi ama eşarbını tam bağlamazdı boğazına. Bana inanmıyorsan git annene sor anne aklıma geldi erkek akrabaların yanında boğazım açık oturmam günah mı diye sor. Haksız çıkarsam gel yaz.
- +1 yıl
Siteden çıkıyorum uyuyacağım. Bu konuyu konuşursak sevinirim
Soran+1 yılBogaz konusu evvet o da sıkıntıli bi konu ama ben kuzenlerimi kardes olarak gorurum hep.. yani onlara gosterme ozellike acma derdinde degilim ki zaten farkinda bile olmuyorum aile arasi rahat ediyim diye sadecee sevgiliye acik fotoraf atmakla akrabanin yaninda samimiyetten dolayi rahat durmak bence ayni seyler degil. cunku kuzenim beni oyle gorsede aklindan farkli seyler gecirmez. ama sevgilime atinca Allah bilir neler icinden gecicek.
- +1 yıl
Bak boğaz konusu evet diyorsun sonra cayıyorsun. Kuzenini bir örnek olarak verdim. Fakat evet kuzenin sana kötü gözle bakmaz aile içinde rahatlayayım diye açıyorsun bir de işin tamamen şu kısmına bak "günah" değil mi her ne kadar bahane bulsan da bulsanız da. Bak kapalısın namazını kılıyor musun bilmiyorum sevgiline fotoğraf veya nude atmıyorsun iyi hoş ama işe günah kısmıyla bakmıyorsun ya da kendini rahatlatıyorsun (uz). Ha bana sor bana bunları söylüyorsun da sen 4 4'lük birisi misin diye hayır değilim kimse 4 4'lük olamaz. Bu eşarbın boğazı da kapatma olayına taktım gerek böyle sanal ortamda gerek reel hayatta bu tavrımı ortaya koycam. Yarın yine kapalı sevgilim olsun birbirimizi tanıdıktan sonra bu tavrımı ona karşı da ortaya koycam. Böyle yaparsan kimseyle anlaşamaz evlenemezsin diyeceksin umrumda değil. Benim 4.5 senemin içine s. çıldı her gelen ben öyle yapmam böyle yapmam diyecek sonra yine gidecek. Bu yüzden yalnız kalırım hayatıma kimseyi almam daha iyi.
Soran+1 yılEvet anlattiklarin uzere asiri kikanc ve hakimiyet baskıcı birisin. seviyosan tamam boyle olman normal ama cokda abartma cunku bi zaman sonra kimse katlanamaz. burcun koc mu? Gunah konusundada sonun kadar katiliyorum. aslinda dogru dusunuyosun ama yapamaz edemez tavrindan biraz uzaklaşş.
- +1 yıl
Yay burcuyum. Sende katlanamaz vs gibi cümlelerinde haklısın ama benim kıskançlığım bu. Bunu aşabilir miyim aşarım ama nasıl? Karşımda ki insanın da bana yardımcı olması lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin düşüncesi aynı değil. Dindarlık seviyesi de aynı değil. Sen sevgililiği normal görüyorsun başkası onu bile normal görmez başkası foto atmayı normal görür bi başkası kapalı olup seks yapmayı normal görür bunlar değişiyor. Soğumalık bi şey yok sen dsha bi şey görmemişsin
00 Yorumla
+1 yılİstemediğin bir şeyi yapma. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Seni anlayabiliyorum. O yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ve korkma. Kimse sana zorla bir şeyi yaptıramaz ve özelini paylaşmanı isteyemez sevgilin bile olsa. Adı üstünde sevgili.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
39Cevap
+1 yılFarzet ki kapalı da olsan o fotoğrafları başka yerde yayınlarsa ne olur. Uygunsuz sitekere profil resmi yaprı ya da fake hesaplarına o fotoları koydu ne olacak peki.
Senin foto atman bile hata. Sana halen ısrar ediyorsa onun derdi kalbi değil, şehvet halinden dolayı istiyor.
Şimdi sen istiyorsun ki eşimle cennete gideyim ama dünyada da cehennemi yaşayayım. Sonuç buraya çıkıyor. Sen Sâadet-i Dâreyn lütfuna mazhar olcak güzel ahlaklı, güvenilir, sâdâkâtli, merhametli, vicdanlı, temiz kalpli, mütedeyyin salih bir eş iste Rabb' inden.
Kimseye kanma. Onutma; Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Evet haram sadece nikahlı olduğun kişiye be nikahının düşmediği kişilere değil..
Önce nikah kiyacak sonra görecek
Senin gibi düşünen çok az kişi var tebrik ederim seni.. bunu net bir şekilde söyle sevgiline sana saygı duymak zorunda ısrar ederse ayrıl tabiki istekler bitmez asla11 Yorumla- +1 yıl
merhabasız gir bir kere de be kadın. Öncelikle kahvenin diyarı kolombiya'dan sevgiler de :D
Ya arkadaşım bir insanla yaklaşmaya başlarsan böyle muhabbetleri yaparken bir arkadaşına yaptığı sınırları sana yapamaz. Böyle ileri geri hareketler olur. Birbirinizi yanlış yola sokmazsaniz ne ala. Bir diğeri madem muhafazakar bir yapınız var neden sizin kaleminizde (konuştuğun öylede olabilir) biriyle bir süre görüşüp evlilik yolunu tercih etmiyorsunuz? 23 yaşındaki bir oğlanın evlilik için yolu daha uzun diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha ben 19um ve okuyorum okul bitsin bekliyodu amaa ayrildik bile.
+1 yılKızların çoğu kuaföre para vermemek icin kapanıyor sonuçta sevgilin ister doğal bisey haram muhabbritne gelince senin onla flört etmen de haram dinimize göre nisanlanmadan konuşmakta haram çok doğal bisey resim istemesi çıplak resim isterse haklisin ama açık resim de katılmıyorum snaa
01 Yorumla
Soran+1 yılNeee kuafore para vermemek icin kapandigimizi mi dusunuyosun cidden sjjsbsjajkwkwb senin gibisi zaten yorum bile yapmasin bu beyinle.
+1 yılNormal dir cunku haklida illerde evllemirseniz beklentisini yuksek tutar sonra sizi beyenmez evliliginiz daha kotuyede gidebilir mesalla cocuk cok kivircik sacli sevmiodur veya saciniz kivircik sacllidir mesalla ben bitane kapali kizi cok guzell geliodu acik hallini gordum resmen şok olldum cok kotuymuş acik halli
02 Yorumla
Soran+1 yılSoylese sooylerim duz diye soylemekte bisi yok ama resim atmam kusura bakmasin kapali halimi begendiyse acik seklimi her sekil begenir bencee..
- +1 yıl
Bencelerle olmuyo bu işler evlilik cocuk oyuncagi deyil diyelimki beyenmedi sabah bosanma davasi acti ve herkese dedi beyenmedim cirkin die sen bunu kaldirabilirmisin peki turk toplumunu biliosun omur boyu pesini birakmaz bu ollay
+1 yılAynı durumu bende yaşadım önce saç sonra kol sonra yakani kapatmaya çalışırken bişey olmaz ya rahat ol oranami bakicam sonra meme sonra popo bacak diye gidiyo bu iş sakın hataya düşme seni tanımıyorum ama nolur hataya düşme eğer onun dediklerini yapmazsan değerli olursun seni deniyoda olabilir her türlü ısrar ve tribi aticaktir sakın ağina düşme
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynisi aynisı şu 3 gundur surekli muhabbetimiz bu biliyomusun surekli atmiyorum diye trip laf sacma sapan seyler surekli bi ısrar atmayı dusunmuyorum. agirligimi koymaya calisiyorum ama onuda tam beceremiyorum heralde tamamen vazgecip konuyu kapaatmiyor cunku hic bi sekilde.. boyle gidersse ayrilmaya bile gider bu iş:(((
- +1 yıl
Benim sevgilimde şapka taktı ben görmüyosam sende görme dedin düşün yani Nasi yüzünü asıyodu Nasi trip atıyordu tamam ya göstermezsen gösterme alt tarafi saç sanki başka bi yerimi göster diyorum sacdan ne olabilir ki gibi
- +1 yıl
Sende mi kapalısın?
- +1 yıl
@CrazyforEsarp Evet
- +1 yıl
Eşarp mı takıyorsun genelde peki şal mı?
- +1 yıl
@CrazyforEsarp sanane ya çarşaf giyiniyom oldumu
- +1 yıl
Neden kızıyorsunki bu kadar anlamadım.
- +1 yıl
Ipek eşarp fetişim var dedim yani haliyle merak ediyorum ilgim var
Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. 23 yaşında ne olgunlugu canım benim. 30una kadar olgunlaşmaz bunlar. senle niyeti belli önce saçını aç der sonra başka yerlerini... ciddi düşünse seni sevse böyle talepte bulunur mu sana saygısı olsa
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınn ama bana gore olgun o yuzden oyle dedim. zaten cok seviyorum aama iste boyke dusunmesi istemesi cok sasirtti ve uzdu yavastan uzaklasicagiz boyle gidersee...
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaramsa goz goze gelmekde haram ayrica her konuda haram olmamasi icin yaninizda ailenizden ortak biri olup yaninizda durup oyle konusmaniz gerekir hoslanti elektrik alirsaniz isteme dini nikah vs vs dini bizemi ogretoyorsun aslan parcasi
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama uygulayabildigim bu kadar maalesef uzulerek farkindayim... ama herkes kendinden sorumlu. kimsyi kimamaya gelmez. sen bu anlattklarina ne kadar uyuyosun?
Cevap sahibi+1 yılBenim boyle bir iddam yokki gunahida sevabida bana bu iddayi ortaya koyan sensin
+1 yılsevgilin neticede bazı seyleri isteyebilir bunu normal bi erkek arkadasın istese tepki verebilirsin ama sevgilin isterse farklı olur ha yakın zamanda evlencekseniz o ayrı tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Haramı helali cok biliyorsan evlenmeden kocan olmayan kimseye canim cicim demiceksin bacım sonra elin adami açık halini de ister nude de ister...
24 Yorumla
Soran+1 yılBana günahta karsimdakine degil mii
Soran+1 yılonun da ailesi yasami benim gibi yani onunda deert etmesi ve boyle bi isteginin olmamasi gerekir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saçmalığın önde gideni seni olduğun gibi sevsin açılmana gerek yok bu gün açıl der yarın başka bir şey ister insanoğlunun istekleri bitmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİnancının emrettiği neyse onu yap yani gönderme. yanlış hatırlamıyorsan senin açık halini sadece evlendiğin kişi görebilir diye hatırlıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılAaa ablacim yapma sakın. Belki ilerde ayrılacaksiniz istenir mi böyle sey Allah hayirlisini cıkarsn karsına🙂
13 Yorumla- +1 yıl
Sor
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Zihni neyse fikri de odur amaç belli yiyeceyim yemeyi tatmadan göreyim demiş pişirmeden aburcumluk yapmış doğru kişiye yanlış yaklaşım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aklı hep kadının bi yerlerinde olan klasik aba. za tıp bence, yol ver gitsin. sana saygısı yok zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada oyle geldi:((ccok uzgunum cookk hic beklemezdim. ve kafamda suphe kaldı simmdi surekli.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğru düşünüyorsun haklı olduğunu düşündüğün konularda kendinden ödün verme seni seven olduğun gibi sevsin
00 Yorumla
+1 yılSert bir şekilde belirt, eğer ısrar ederse. Daha da tutturursa, bence aranı soğut. Seni seviyorsa anlayışlı olur. Ama sen de başta nazikçe reddet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOndan sonra başka istekler de gelecek yol yapıyor şimdiden
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCok haklisin asiri sacma bir istekte bulunmus bu istegin sonu nudee olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim abimin manitaları vardı kapalı hepsi de öyle fotoğraflar atıyorlardı nude bile atan vardı
abim de dahil öyle erkeklerden hayır gelmez uzak dur gitsin
hiç biriylede evlenmedi bu arada10 YorumlaBence normal bir istek degil bu sonucta seni biliyor senin hassasiyetini de biliyor ve aslinda böyle bir fotografi ona atmanin dogru olmadigini da biliyor. Sen yine de sakin ona istedigini verme ve yolundan sasma :) <3
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede sonunnda beni anlayan biri daha💖💖zaten asil sorun istemesi atmiycam zaten hic bi sekilde ama ailesi yasami gorusleri benim gibiyken nasil olugoda boyle bisey isteme cesaretinde ben cok sasirdim ve uzuldum:((
+1 yılŞimdi öyle ister yarın sütyenli foto at der sonu gelmez o işin
20 YorumlaE herhalde isticek. Aklı şeyinde. Ayrıl bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bile😅 şimdide yalvariyor tamam atmasan atma diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de haklısın sevgili olmaniz hellal yapmiyor. Ayrıca seven. Biri istemez. Atacaksan da atma semdeki fotolari goster stma sakin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki fena uyanıkmış 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Demiş ya hangimizin teni daha açık renk bi at bakalım falan 😃
Soran+1 yılHıi ay bahanesine tukiriyim onun
Haklısın hiç bekletmeden yol ver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma. Açık resmine bakamaz haram. Ayrıl
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence saçma değil vücudunuzu merak etmiş
00 Yorumla
+1 yılİstediğini vermeyeceksin niye sevgili oluyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
bisey sorucam. Allah'ın size verdigi beyini kullanmayi düsünür müydünüz acaba?☺️
- +1 yıl
@Butterflyy_0 kullanıyorum zaten, seninle muhatap olmayarak
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence gösterme bu şekilde begenmiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Devamı gelicek gibi. İsteği hoş değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu bize niye söylüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltürbanlı lar k@âşar oluyormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka o kisiden kisiye degisir genel yargilardan vazgecin artik🤮
tabi ki de gonderme...
00 YorumlaBugun bunu, yarın göğüs, oburgun *
01 Yorumla
Soran+1 yılSuss Korktugum basima gelmis olurr...
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaliba kapalı fantezisi olan birine çatmışsn
11 Yorumla- +1 yıl
Yani benim var mesela ama ben öyle sevgili olduğum kişiden cinsellik muhabbeti geçmemişse hiç açık fotoğraf istemem. Kendi isterse atar karışmam
+1 yılSaglam papuç degil yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılatarsan, gerisini isteyecek..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten senin baştan sevgilinin olması hata
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdi nude iste. Bu sadece acik sozlu olamamis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı farklı uzak dur ondan kirletme kendjnj
00 Yorumla
+1 yılAt sende değişen bir şey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmasın disarda bosuna kapali gibi bisey olurum
İlişkinizi bilmediğimden bir şey diyemicem
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlattim ya iste
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlensin görsün
10 Yorumla
+1 yılEyvah eyvah 😳
00 Yorumla
+1 yılsende gönder ne varki bunda
00 Yorumla
+1 yılSakın verme ısrar ederse ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılolabiir amacı belli demekki
00 Yorumla
+1 yılEvet sevgilin ahlâksız
00 YorumlaYavaş yavaş seni soyuyor
00 Yorumla
+1 yılöyle şey olmaz saygısızlık yapmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yernı ıstcek
01 Yorumla
Soran+1 yılCok bekler
Gizli Üye(25-29)+1 yılseviyorsa sabretmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılBencedee :(
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence degil
00 Yorumla
+1 yılSaygı duymalı
00 Yorumla
+1 yılAtma boş ver
00 Yorumla
+1 yılAçık halin nasıl
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kapalıyım, sevgilim açık halimi merak ettiği için fotoğrafımı istiyor. Saçma değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım