Hayır birde günah olduğunu bile bile istiyor böyle saygısız adamlara nerden denk geliyorum ben ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen böyle bişeyle karşılaşsam o ilşkiyi bitiririm bitiremesem bile araya çok soğukluk mesafe koyar yine bitiririm. Sonuç olarak o o şekilde seni sevdi sevgili oldu bu saygı duyması şart. Bence gönderme cidden günah ve sonra o fotonu kullanıp şantaj yapabilir sana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu kafanı çöpe derhal at hala ona sevgilim diye biliyorsun aklım şaşıyor kızım sen mal mısın engeli koy derhal ahlak yoksunuyla ne işin var ki anlamıyorum bide sen buraya soruyor musun o zaman dine göre sevgili de yapmak günah olduğunu biliyoruz
00 Yorumla
Niye olacak açık ta nasılsın görmek için benim özelim bana helal olana ait bunu şu an gerçekleştirmek diyeceksin devam ederse ayrilalim de niyeti başka 'dir eğer bunu sorun ediyorsa
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgili dediğin kişi sabırsız, gerçekten seven birinde sabır olur ve evlenene kadar bekler ayrılmanı öneririm
Hatta sana iyi bir öneri bir tane manken fotoğrafı bul indir at al sen bunlara layıksın de ve engelle 😎10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Flörtöz ve renkli bir ruha sahip olmama rağmen, hemen fark ettim ki bu durum biraz pür dikkat edilmesi gereken bir konu! 😕 Her şeyden önce, bir insanın sana olan saygısı, senin değerlerine, hayata bakış açılarına ve sınırlarına bir şekilde yansımalıdır. Eğer açık fotoğraf istiyor ve bu senin inançlarına, değerlerine ters düşüyorsa, o zaman bu saygısızlık olabilir, evet. Önemli olan, kendine ve inançlarına sahip çıkmak ve sizin için uygun olmayan durumları açıkça dile getirmektir. İdeal olanı, karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde birbirimizi desteklemek. 🙏 Sevgili olmak demek, birbirinin ruhundaki güzellikleri keşfetmek demektir, ne giydiğinden ya da nasıl göründüğünden bağımsız olarak. Kendine değer ver ve sınırlarını koru. Hak ettiğin değeri görmeyen birine zamanını harcamamaya dikkat et! 💖
11 Yorumla- +1 yıl
Hak ettiğin değeri görmeyen birine... cümlesi hatalı yapay zeka!
Hak ettiğin değeri göstermeyen* birine... olacak o. :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
118Cevap
+1 yılSen mal değilsin eşya değilsin. Sen bir insan sonra da kadınsın. Bus aygisizliktan ziyade edepsizlik. Ben olsam dur senden önce tanıştığım insana bir fotoğraf atmıştım gösteriyor büküp der yüzüne bakarım bozulursa ne oldu ki o da senin gibi görmek istemişti derim. Sonrada bir dskiak gostermeden önce bir sorun mu var derim yok derse zaten sen beni ne görüyorsun derim var derse neden senin görmek istemen normal başkasını değil derim. Ama bu akdar uzatma bu karaktersizlikte olan saygısız duruşu olmayan biri anlamaz. Uzak dur arkadaşım sen uzak dur... Asillik klimesi kadınlara kullanılır.
30 Yorumla
+1 yılKendin gibi, dindar biri yok mu? Türkiyede dindar sayısı; cumhur ittifakının oy oranına +sığınmacıları eklersek% 60-65 i buluyor. Ben,2017 den önce dindarken hiç bir kadının elini bile tutmuyordum. Sonradan, Tengrici ( deist ) oldum. Ama yine de hiç bir kadının, çıplak fotoğrafını istemedim.
Çünkü çıplak fotoğraf isteyen erkekler, bunu şantaj olarak kullanıp seni kendisi ile arkadaşlarıyla seks yapmaya zorlayabilir ki örnek çok. Bu yüzden kadınlar, genelde tedirgin oluyor ve akıllı olan vermiyor. Sen de verme, sakın. Kendin gibi dindar islamcı birini bul. Dindarların bol olduğu ortamda, böyle karaktersizlere denk gelmen ilginç gerçekten. Gerçi dindar erkeklerden de isteyen olabilir. Zira , tövbenin sınırı yok. Ama dindarların içinden, utangaç olanları da istemez. Utangaç birini, bulman lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca, sevgili yapmak da günah bu arada. Osmanlıda şeriat varken, dini nikahının olmadığı kimseyle dışarı çıkamazdın. 100 kırbaç vururlardı. Sevgili yapmadan, görücü usulle evlenmen lazım. Ayrıca Atatürkü seviyor musun bilmiyorum ama sevmiyorsan , Atatürk sayesinde erkek arkadaşınla dışarı çıkabildiğini unutma ki genelde dindarlar Atatürkü sevmez
- Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılDini açıdan günah olabilir ama kendisi inançsız olabilir, seni her halinle arzulayıp merak ediyorsa istemesi doğal. Fakat sen göndermeyip üstüne ısrar ediyorsa saygısızlıktır. Ben başı kapalı birisiyle olmam, o yüzden arkadaşın senden ayrılsa daha uygun olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır kendisi inançlı biri konun arzulamaklada zerre alakası yok acik fotoğraftan kastim saç bunun Allah katinda gunah oldugunu bile bile istemesi sinirimi bozdu
- +1 yıl
Olaya cinsellik ve arzular girince dinsellik kavramı geride kalabiliyor, senden saçının açık fotoğrafını istemesi sevgilin olduğundan dolayı. Dini açıdan günah olabilir ama bu seni arzulayamayacağı anlamına gelmez. Saygısızlık olduğunu düşünmüyorum, fakat ısrar ediyorsa saygısızlıktır.
- +1 yıl
@Aristokratımsı inançsız mısınız hocam
- +1 yıl
@Cemrekaya701 Allah’a şükür agnostikim.
- +1 yıl
@Aristokratımsı bir deprem oluyor Allah'ım sen yardım et:ddd
- +1 yıl
@Cemrekaya701 İnançsızları çürüttün, Allah varmış.)
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılİslam fıkhında görücüye gelen damat adayına tesettürlü kızın saçını açıp göstermesi caizdir hatta daha fazlası da olabilir yani göğüs bacakları gibi yerlerini de gösterebilir. ya da damat adayının kızı gizlice röntgenlemesinde bir mahsur yoktur. Sadece kültürel olarak kız tarafından bu durum ar meselesi edilebilir yoksa günah değildir.
08 Yorumla- +1 yıl
Güvenilir hadis kaynaklarına göre caiz denilmekte ve mezhep imamları bir mahsuru olmadığını söylemiştir. Aksini iddia eden görüşler de mevcuttur lakin onlar da damat adayının gizlice röntgenlemesi daha uygun demiştir.
- +1 yıl
Cumhur ittifaka göre el ve yüzdür, Ebu Hanife ayaklara da bakılabilir demiş. Zayıf görüşe göre topuk ve diz arası bakılabilir diyor ama bu zayıf. Kaldı ki bahsettiğimiz şey görücü olarak gidildiğinde, 3. Kişinin de olduğu bir ortamda mümkün. Soran kişi "sevgili" olarak bahsediyor, siz de "göğüs ve bacağı" da işin içine katmışsınız. Bu yanlış ve mantıksız.
- +1 yıl
Hz. Peygamber bir kıza talip olduğunuzda ailesi ar meselesi ederek kızı göstermeyebilir siz bir yolunu bulup gizlice görün. Hoşunuza gidecek merak ettiğiniz fiziksel yerlerini görmeye çalışın buyurmuştur.
Hz. Ömer Hz. Ali'nin kızına talip olduğunda kızını tek başına Hz. Ömer'in yanına yollamış beğenirsen nikahına alırsın demiştir. Hz. Ömer'in bu kızın elbisesini kaldırıp vücuduna baktığı rivayet olunur.
Zaten İslam fıkhında köle cariye pazarlarında aynı şekilde kadınlar çıplak vaziyette bulunur ve gelen müşteri kadının cinsel organı hariç her yerine dokunabilir denilmiştir.
Yine cariye kadınlar camide dahi göbek ve diz kapağı arası hariç örtünmez saçları gögüsleri açık yani üstsüz namazlarını kılabilir çarşıda pazarda böyle dolaşabilirler denilmiştir.
Yine bu kadınların baş örtüsü takmaları Hz. Ömer tarafından yasaklanmıştır. - +1 yıl
Bahsettiğimiz kişi cariye değil. Kaldı ki bu devirde cariye ve köle olmadığı için hüküm geçersiz. Hz. Ömer meselesi de sizin dediğin gibi "rivayet". Rivayetle amel edilmez ve hüküm bildirmez, ama ulemanın ittifakı güvenilir hadise dayanır ve onlar da sadece el ve yüz için ittifak etmiş. Amacım tartışmak değil, bu zamanda gençler zaten yoldan çıkmaya müsait. Din üzerinden yanlış bilgiyle daha da cesaretlendirmeyelim.
- +1 yıl
Hocam size yorumları değil İslam ansiklopedisinin yazdıklarını aktardım. Yoksa diyanete bu sorular sorulduğunda mesnetsiz yorumlarla top çevirmekteler.
El ve yüz zaten açıkta buraları herkes görüyor şaka gibi!
Esas mesele çok farklı din ile kültür birbirine karışmış maalesef. Mütedeyyin olmak muhafazakar olmayı gerektirmez vesselam.. - +1 yıl
Uyduruyorsun öyle bir şey yok işinize gelmiyorsa kapalı biriyle evlenmeyeceksiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendince haklisin o zaman hacı hoca ilahiyatçılardan bulacaksın kusura bakma ama cinsellik olmadan biyerden sonra iliski yürümüyo istek bu sonuçta açık görmekte isteyebilir sarilip yatmakta isteyebilir sevişmekte isteyebilir 15 yaşında çocuk değiliz ki başkasına mı baksin bunlari kabul etmiyosan Allah yolunda birini ara bul
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Hadi denk geldin geldin, halen sevgilim diyorsun ya, ya da halen devam etmeyi düşünüyorsun ya ne diyeyim,
Deveye boynun neden eğri demişler,
Sakla samanı gelir zamanı demiş,
Yoksa ak akçe karagün içindirmiy di o
00 YorumlaHemen ayrıl ondan olmaz yaa rezalet seni gerçek sevmiyor aynısını yaşadım ve sen asla aynısını yapma pişman olursun bide millet kapalı olanın sevgilisi olmaz diye senin sevgili yapman millete dert olmuş abla ya haa yani ben açığım diye bı erkekle konuştum diye adım mı çıkıyor saçmalamış millet gerçekten bence sen en iyisi ayrıl o seni gerçek sevseydi istemezdi seni sadece kullanıyor kullanmasina izin verme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaygılı olmayı öğrenmemiş bir adam. Senin inançlarına saygısı yok. Bence şükret ki Allah sana gösteriyor. Bence bırakmalısın. Zamanını boşuna harcama
00 Yorumla
+1 yılSapık ve abaza insanlardan uzak dur hemen ayrıl knk bu heriften Allah'ın ayetine saygısı olmayan birinin sana nasıl saygısı olsun bu yaptığın hareketinden dolayı allah seni cennetine alsın ☺
00 Yorumla
+1 yılSakın atma hem günah hemde sana saygısızlık saygı duyması gerek yani böyle bisey istemesi saçma yani
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eğer sadece merak edip istediyse ama ısrar etmiyorsa saygısızlık değil ama ısrar ediyorsa sınırını ikna ederek ihlal ediyorsa saygısızlık
10 YorumlaSoğuduysan ayrıl
Kimisinin de hoşuna gider atar kişilik meselesi demekki senin ve onun kişiliği uyumlu değil10 Yorumlaİslamda flört etmek, sevgili olmak yasak. Herkesin günahı kendine. Tamam da sevgiline söyle burada neden soruyosun?
10 Yorumla
+1 yılSen onunla devam edersen, işte o zaman saygısızlığın en büyüğünü kendine yapmış olacaksın.
21 Yorumla- +1 yıl
Ama devam eder biliyor musun
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKapalılar neden sevgili yapıyor ki zaten, ne yani amaç ne? Seks yok, öpüşüp koklaşmak yok, dokunmak yok. Niye sevgili oluyorsunuz ki
01 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler sorsun diye. Sevgili olunca illa sevişmek zorunda değilsin zina diye bir şey var
+1 yılSana özel değil hepsi böyle Saygısız namussuzlar. Bi de kadınkara baştan çıksrıyor diye bok atmaya çalışıyorlar böyle sadıklar hadım edilse ohooo
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBence saygısızlık değil çünkü artık dini değerlerin hiçe sayıldığı toplumlardayız. İslam güncellenmeli diyenler dini istismar ederek oy topluyor
00 Yorumla
+1 yılKapalısın, İslam dinine göre senin sevgilin olması aile dışı erkeklerle muhatap olman da günah. her şey mübah, senden çıplak resim istemesi mi mekruh?
00 YorumlaKapalı olan cazip gelir, ilgi ve merak uyandırır, açık olanı herkes görür, zaten gördüğünü merak etmezsin.
00 YorumlaBuralara kadar sorup sikayet edip bu sekilde tavır sergilediğine göre ona karsın artık sevgilin değil o
00 YorumlaGidin canım canım adamları sevmeye devam edin yaptığı terbiyesizlige bak ama siz seversiniz böylelerini
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki seni isteyene açık resmini de çıplak resmini de atan biri olarak görüyor. Geçmiş olsun.
00 Yorumla Sen kendinden ödün verme boş ver elbet senin tesettürü ne saydısı olan birine denk geleceksin dir oda senin sınavon demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilemicem artik nerden denk geliyorsunuz, baktiniz hemen yakisikli gorunce ne idugu belirsiz erkeklere kosuyorsunuz sevgili oluyorsunuz sonra boyle seyler basiniza gelince aaa nasil oldu neden hep bana denk geliyor, lutfen ama..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılBu gün saçını açık ister atarsjn yarın oranı buranın yani hiiiic bulaşma. hele kapaliysan * aman bana bir gelir sana on
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Yani sevgilin olduğu için merak etmiş olabilir. İnsanın açık hali değişiyor çünkü. Belki kötü niyetli değildit.
00 Yorumla
+1 yılbazı türk erkekleri sınırlarını fazla zorluyor illa telefonu gttlerine sokacan yani onu istiyorlar
10 Yorumla
+1 yılSevgili yapmakta günah. Sevgilinden ayrılman gerekiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı arkadaşlarımın hepsi görücü usulu ile evlendiler. Hiç sevgilileri olmadı 🙂 ciddi niyetle tanıştılar konuştular görüştüler sonra direkt evlilik.
01 Yorumla
+1 yılDeğil. Evlenince senle yanında ninja gibi mi gezcen
00 Yorumla
+1 yılNe zamandır sevgilisiniz. Ne zamandır tanışıyor sunuz
00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık
Bir kız kapalı ise sen o kızın saçını evlendiğin Vakit anca görmen lazım
Ayrıl00 Yorumla
+1 yılUzak dur ondan ama sen ne kadar taviz verdin ki o cesareti kendinde buluyor kendini de sorgula kuzum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yıluf çok önemli o zaman sevgili yapma kendinizle çelişiyorsunuz adam kel misin değil misin ne bilecek
01 Yorumla
+1 yılSevgili yapmanda haram tanrınız öyle diyor ama yinede saygısızlık
00 Yorumla
+1 yılBenim dinim yok ama dini olana saygım var
Kapalı bir kadına bunu söylemesi çok yanlış02 Yorumla- +1 yıl
Evet ama din konusu konuşurken yargılayıcı gözükmek istemediğim için öyle dedim
+1 yılSeni zorluyorsa, kararlarına saygı duymuyorsa ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünah olduğunu bile bile senin de sevgili olman günah, el ele tutuşman, öpüşmen falan bunlar sevap mı? aranızda seksüel anlamda bişeyler geçmese istemez senden diye düşünüyorum.
00 YorumlaAyrıl abla ben burada sinirlendim sen hala nasıl katlanıyosun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf değil ama yanında baş başa kalınca açılabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAçıklık tan ziyade çıplak istiyor ya da iç çamaşırı ile
00 Yorumla
+1 yılÖyle insanlardan yol yakınken ayrıl müsamaha gösterrme
00 Yorumla
+1 yılSaygisizlik seni kullanip atacak tuvalet kagidi gibi sifonuda cekecek yapma bunu kendine
00 Yorumla
+1 yılBöyle adamla hala sevgiliysen zaten sana yazıklar olsun. kendine hiç mi saygın yok
00 Yorumla
+1 yılSen istememene rağmen ısrar ediyorsa saygısızlık yaptığı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünah ayrı dursun sonradan şantaj yapıp seni tehdit eder aman diyeyim
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Merve bana sutyen tanga li fotoğrafını attı çok güzel sende at sevgili ne sevinsin
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiri bu arkadaşa sevgili olmasının başlı başına günah olduğunu söylesin 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden önce caiz aslında. Yalnız gerçekten niyetin ciddi olması gerekiyor. Öyle olursa evlenmeden önce saçını görmesi caizdir.
02 Yorumla- +1 yıl
Kim diyor nerde yazıyoe?
Cevap sahibi+1 yıl@Öylesineeeaçtım diyanet böyle bir fetva veriyordu sanırım. bir de şurada gördüm
www.eskieserler.com/.../...k-istemesinin-Hukmu.asp
Gizli Üye(25-29)+1 yılHelalin yani nikahlı kocan olmadan senin saçını göremez eğer görmek istiyorsan ananı babanı al gel iste de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet saygısızlık. Lâkin sen ona en güzel cevabı göndermeyerek vereceksin ki her kuşun etinin yenemeyeceğini anlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence whatsapttan tek seferlik olarak gönderin gitsin sizi her şekilde görmek istiyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim konuştuğum bir kız vardı ilk günden bana açık fotolarını attı belli olmuyor yani o yüzden bence, hatta beni evine bile çağırdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAYRIL ! sana saygisi bile yok. olgunlasmamis pislik ya... zaman kaybi boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanlansan bile sadece ama sadece bir kez baş örtünü çıkartıp göster başka da olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık at deyip belki çıplak atarda bayram yaparım düşüncesinde sevgilin😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh canıım! Vah vah! Benim çok namuslu türbanlı bacımı yine mağdur etmişler 🤣
00 YorumlaÇok varya onalrdan Allah kahretsin yemin ederim dünyada adam kalmamış hepqsi gevşek
24 Yorumla- +1 yıl
Lütfen genellemiyelim
- +1 yıl
Teşekkürler 😁☺️
- +1 yıl
Ben evde oturuyorum. Benim ne suçum var.
+1 yılAh canım ah daha neler istiyorlar kapalılardan mallar
20 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olarak birbirinizi tanımadıgınızı gösteriyor bu ve benim aklıma gelen beyfendinin niyeti belli ciddi bir isteği yok gibi.
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kapalıyım, sevgilim açık fotoğrafımı istiyor. Bu saygısızlık değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler