Kalç * aşırı selülitli değil ama az da olsa selülit var bende onun dışında çok dolgun değil ama dolgun bir kalcam var hayatımda hiç tanga giymedim sizce tanga olduğundan güzel mi gösterir yoksa kötü mü kalçayı? Tanga olmaz derseniz bana seksi iç çamaşırı önerebilir misiniz bugüne kadar hep kedili falan çamaşır giymiş biri olarak soruyorum bu soruyu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılGiyeceğinn şeyin güzel göstermesi değil de senin güzel hissetmen konusuna gel o zaman daha çok ikna olabilirsin dantelli tangadan daha çok ilgi çekebilir tabi kişi zevkine göre
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu konuda çok tecrübesiz biriyim o yüzden fikir istiyorum seksi çamaşır diyince aklıma tanga geliyo ama bak şu daha güzel durur senin gibi bir kızda derseniz ona da yonelirim
- +1 yıl
Ilk başta danetli olanlara bak renk olarak siyah veya kırmızı tonları her zaman daha göz alıcı ve tatmin edici durur sonrasında tanga olabilir ama iç giyim tarafı bayağı geniştir fikir olarak başlangıç alsanda kendi zevkine göre birseyler bulman daha mantıklı insanlardan çok kendin göreceksin en fazla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılYa normalde kalçayı güzel gösteriyor ama bakımlı da olması şart modeli olarakdan uygun olanı seçerseniz sizi de motive eden görsellikler oluşur ben de bu şekilde tanga veya stirng seçimi yapıp giyiyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıltrend yolda güzel kaliteli ürünler var oraya bak istersen tangaya gelince bedenine göre al küçük alırsan yakışmaz büyük alırsanda bol iyi durmaz yaani tam bedenine göre al bence tanga doğru beden ve renkte alınırsa her kadına yakışır üstünede sana beden ve renkte uygun sporcu sütyeni al https://www.trendyol.com/penti/siyah-delight-string-kulot-p-56152969 https://www.trendyol.com/penti/siyah-file-jartiyer-corabi-p-39066275 https://www.trendyol.com/penti/siyah-pleat-atlet-pijama-takimi-p-49521586 https://www.trendyol.com/penti/siyah-splashy-bodysuit-p-56152897 seksi fantazi ürünleri bodysuit jartiyer gecelik babydoll vs https://www.trendyol.com/miorre/kadin-mor-babydoll-takim-001-018141-p-226966?boutiqueId=420742&merchantId=2727 güzel ürünler var yaani 😁😂
10 YorumlaModa & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır erimiş sabun gibi popoları olanlar giymesinler bi zahmet
103 Yorumla
Soran+1 yılErimiş sabun gibi değil
- +1 yıl
Bi sen giy baska kimse giymesin 😈
- +1 yıl
bıkını de oyle degıl mı yakısmayan gıymeseın
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur niye olmasın giy istediğini. Bedeninizden utanmayın.
42 Yorumla
Soran+1 yılYani yakışması da önemli benim için ve daha önce hiç giymedigim için bu tarz şeyler fikrim de yok bana önerebilir misin link yoluyla bir iki tane nasıl bir şey almam gerektiğini anlayabilmem için
Cevap sahibi+1 yılDur gizliden çıkayım bana istek at. Instagramdan iç giyim alışverişi yaptığım bir site var oranın linkini atayım 🙏
+1 yılE bi tane al dene canım ne kaybediceksin. Yakışıp yakışmadığına kendin karar ver :)
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok fazla büyük olmayan kalçaya yakışacağını düşünüyorum ama bir tangan bile olmaması ilginç ya.
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok hatta string ne onu bile bilemiyorum tangadan ne farkı var başka seksi şeyler neler hiç fikrim yok
Giyersin aynaya donersin poponu bakarsin burayada yazmayin arkadas
16 Yorumla
Soran+1 yılYazmamda ne sakınca var pardon da
- +1 yıl
Ozguvenin olmasi gerekmezmi sence biraz olsun her insanin ufak tefek sorunlari olabilir fakat bunu senin kendin cozmen lazim degilmi inan bana giy ve aynaya bak gercekten yakistigini goreceksin ama ozguvenle bakarsan buradaki bakis acin iyiyim demelisin gayet iyi gibi kendini telkin et
Soran+1 yılDaha önce hiç giymedigim bir şey yakışmaz derlerse hiç almayıp bana daha uygun bir şey alacağım bunun özgüven eksikliği ile ilgisi olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Kime gostermeyi dusunuyorsun poponu onuda anlamis dedigim yakismaz diye birsey yok buradaki bence tangada degil sorun ic camasirida senin kalcalarinin senin hosuna gitmemesi bence bu konuyu ilk once as bence tanga ya da seksi bir camasir olayi degil bence ciplakligindan utaniyor gibi onu gizlemeye calisiyorsun sanki ne farkeder sen sevdikten sonra herkese guzel gelir esine sevgilini artik kimine gostermek istiyorsan once kendine guven
Soran+1 yılHiç ilgisi yok inan
- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılSelüliti falan kendine dert etme olmayan sayılı zaten. Giymek istiyorsan tabiki giy fakat rengini ve bedenini kendine uygun seç böylece daha çok yakıştıgını görebilirsin
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayir
Tanga icin top gibi yuvarlak kalip bir kalca şart. Öyle bir kalçanız yoksa ne olur tangaya da gozlerimize de kiymayin🤭00 YorumlaÖnce spora başla güzelce kalçayı topla gerisi kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor zaten yapıyorum
+1 yılTanga olur g-string olur ozel yerleri aciklar olur. Google seksi ic camasirlsri yazssn cikar birsuru model
00 YorumlaGüzellik merkezlerinde son zamanlarda G5 masajı var ondan yaptırabilirsin kendine biraz daha sıkılaştırır
00 YorumlaHımmmm deneyip kendin girsen daha yararlı ama illa öneri istiyirsan nereye atayim linkleri
02 Yorumla
Soran+1 yılBuraya atılıyor
+1 yılKedili. 🤩
Bence yakışıyor ama rahat görünmüyor. 😂02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kedili falan giyiyorum artık değiştirme zamanı geldi galiba
- +1 yıl
Neden böyle hissettin ki? 😂
+1 yılÇok aşırı kilolu olunmadığı müddetçe her vücutta güzel duruyor bence
10 Yorumla
+1 yılhayır herkese yakışmaz hakeden giysin yoksa çok itici durur
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılYakışır neden yakışmasın ki iyi hissetmen önemli
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Tanga her kadin da hos durmaz, benim tercihim siyah dantelli
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse herkes giymesin. Ne demişler çayun liptonlusu, kadının ip donlusu
00 Yorumla Giy ve paylas, biz de yorumlayalim yakismis mi yakismamis mi
00 YorumlaBoy ve kilon kaç ve kalça ölçün ona göre öneri sunayım
00 Yorumla
+1 yılSelülit az da olsa kalçayı saklamak gerek Görmeden bir şey diyemem Öyle bir platformda konuşsak yardımcı olabilirdim Sen bilirsin tabi
00 YorumlaModa & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. güzel olursun ama string daha güzel olur bence
12 Yorumla
Soran+1 yılFarkı ne
Yakışmaz
34 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl bir şey yakışır
Soran+1 yılYa beyaz don da değil de kedili kalpli falan giyiyordum hep artık değiştirmek istiyorum
+1 yılTangaa herkese yakışmaş. Ama yakışan olunca da azdırıyor erkeği
00 Yorumla
+1 yılyani her kalçaya tanga yakışmaz ama yakışır sanada sanırım görmeden de ne desek yalan :D
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde yakışan bile var benimmtanıdığım erkek var giyiyor
00 YorumlaBence her kalcaya yakismaz
31 Yorumla- +1 yıl
büyük popoya yakışmaz bence
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük değil ama küçük de değil 100 cm vardır yani ölçüsü
- +1 yıl
ama tangada küçcük bişeu ölçü olarak anlamam görsel yok mu örnek
Bi gormak lazim ne desek boş böyle
07 Yorumla
Soran+1 yılGörsel olarak bakıyım o zaman benzeyen varsa atıyım
Soran+1 yıl
Soran+1 yılŞunun daha dik daha sıkı hali şu küçük çukur gibi şeyler ortada yok yanlarda var sadece
Soran+1 yılArtmadı uzun zamandır vardı bu ara çok spor yapıyorum düzenli olarak o yüzden baya azaldı
+1 yılYa olur ne olcak giy gitsin
10 YorumlaNormal dantelli daha seksi bence
10 Yorumla
+1 yılBi tangali foto atsaydin bari
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılyakısır ama ustten geniş altı dar olanlar
00 Yorumla
+1 yılÖyle her göte-olmaz o.
Lauren gibi olacaksınız00 YorumlaYakışır büyükse kalça süper olur
00 YorumlaVücudunu seversen yakışır
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama kusursuz olmadığını da biliyorum sonuçta güzel görünmesini istiyorum
Soran+1 yılSence nasıl bir tarz almalıyım
Görmeden bişey diyemem
011 Yorumla
Soran+1 yıl
Soran+1 yılŞu kalçanın daha dik çukur olan yeri yanda olan hali gibi
Soran+1 yılDüzenli egzersiz yapıyorum egzersiz yaptığım için bu kalça gibi sarkık değil dik ama şu minik çukur olarak en benzeyen o beni rahatsız eden de o minik çukurlar bende de var 3 4 tane yanlarda
Soran+1 yılHayır internetten buldum
Soran+1 yılŞu çukurlar benim bütün derdim kalçamla o çukurlar kalçayı çok mu cirkinlestiriyo sence
Soran+1 yılYanıyo zaten düzenli squat yapıyorum başka kalça şeyleri de yapıyorum
- Moda & Stil konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılTanga her kadina yakisir bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılSelülit tanganin çirkin görünmesine neden olur mu
- +1 yıl
Hayir tangayi giydigin an seksi gorunmeye baslarsin, ya da fileli tanga :) Mesela giyip ozelden foto atsan super olur
gormeden bilemeyiz
10 YorumlaTanga giymeyin, spor iç çamaşırları daha güzel
00 Yorumla
+1 yılHer kalçada güzel durmuyo🥺
07 Yorumla
Soran+1 yılBende durur mu nasıl anlarım ya da herkeste güzel olan başka bir önerin var mı
- +1 yıl
Senin kalçan nasıl görmedikki🤔
- +1 yıl
Kedili iç çamaşır niye giyiyon ya 😁 artık kadınlığını sana hissettircek seyler giy
Soran+1 yılKedililer giyince işte güzel mi çok mu çirkin insan anlamiyo selülit olarak çukurlar var küçük küçük her iki kalçada da yan tarafta ama spor yaptığım için sarkık değil o çukurlar kapatılmalı mı kötü görüntü olur mu tangada
- +1 yıl
Olmaz iyi gider😛
Soran+1 yılİyi o zaman alıyorum tanga deneme şansı da yok boşuna para vermek istemiyorum iade de edilmez kedililere göre baya pahalı tangalar
- +1 yıl
Al tabi görelim ne aldıgını🤭
Kilolularda daha güzel duruyor ya
02 Yorumla
Soran+1 yılKilolu değilim aslında ama az da selülit sorunum var bacaklara inmiyo ama kalçada var çok belirgin olmasa da
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanga yakışır tabi ki, evli misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışır giyince sen bile şaşırırsın ;)
00 YorumlaHayir tabiki
30 Yorumla
+1 yılkalçanı gormeden bilemeyizki
07 Yorumla
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBunun daha dik ve düzgün olduğunu düşün şu küçük cukurlar var ya iç tarafta onların dış tarafta olduğunu düşün işte kalcam o ama böyle sarkık değil sadece çukurlar buna benziyo
- +1 yıl
bu senınmi bu biraz kotuymuş spor yap toparla bunu
Soran+1 yılBenim değil bunu internetten buldum açıklama yaptım bu şekilde sarkık değil ama şu cukurlar bende de var dış tarafta
- +1 yıl
cukurlar onemli değilde bu biraz sarkık daha sıkı olmalı bence
Soran+1 yılBende sarkiklik yok çukurluk var beni o çok rahatsız ediyo
- +1 yıl
sarkık değilse o kadar kotu değildir bence yinede gormek gerek daha net bişey için canını sıktığı kadar değilidr belki atabılırsen ozelden at
Genelde yakışır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakismayan da var
21 YorumlaSüper olur ya eşin şanslı çok
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışır mı bilmiyorum ki ailem beni bu konuda çok şey yetiştirdi iç çamaşırı almak utanılacak bir şey benim için o yüzden alamıyorum
+1 yılBnce tanka giyip denemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılİç çamaşırı deneyerek alınmıyor ya çok çirkin olursa moralim bozulur diye korkuyorum iç çamaşırımı araya alınca tanga gibi çirkin gelmiyor çok gözüme ama bilemedim de tek seksi çamaşır da tanga değil string falan var ama onlar neye benziyor hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Bnde bilmiyorum ama tanganin size yakisacagina inaniyorum tangayi giyince araya girer buda sana cok haz verir
+1 yılyazarsan yardımcı olabilirim istersen.
00 Yorumla
+1 yılsakın giyme
00 Yorumla
+1 yılGörmeden yorum yapmak mantıksız
00 Yorumla
+1 yılYakışmaz dombili ve kuru tahta gibi kalcalara😀
00 YorumlaYakışmaz.
00 Yorumla
+1 yılYakisir
00 YorumlaYakışmaz
00 YorumlaModa & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yakışmıyor.
00 Yorumla
+1 yılGiy ya ne olcak
20 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?