AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
655Cevap
Elseve Arginine direnç şampuanını kullanıyorum gayette memnunum tavsiye ederim
duru ve dove yağlı saçlara iyi geliyor kepek ve dökülmeyi kesiyor
Oneri icin saol :)
Elseve bir de oriflamin milk and honey var o da iyi
hıı bakıcam güzel görünürse alırım.
Bak bence
pantene bu aralar ama şampuanını değiştir bitince farklı al
Sekillendirmek icinde Axe in sampuanlarini dene zaten renk renk kendi sacina uygun olani al.
Clear man in mentollu olani kafani cidden ferahlatiyor. Saclarin uzun bile olsa yakmiyor.
Blendax iyi geliyor benim saçlarıma ama en iyisi head&shoulders
Hepsini kullandim axe basta iyi ama zamanla kötüye gidiyor. Bence en iyisi açık ara head and shoulders
ben kil şampuanı kullanıyorum tavsiyede ederim hem kepeği azaltıyo saçlara canlılık veriyo ve gür çıkmasına sebep oluyo
Head shoulders çok ağır her saç ti*ne farklı olsa bile saçları zamanla döküyor kepeğe hiç bir faydası yok 1 ay kullandım bıraktım
Teşekkürler.
Kel kaldıktan sonra sabun kullanmaya başladım saçlarımın bir kısmına geri kavuştum dahada kullanmadım.
ben kadolin şanpuan kullanıyoru,yağlı ve kepekli saçlar için gerçketen çok etkili,eğer bu tarz sorunların varsa tavsiye ederim.
En iyi şampuanın dalin bebek şampuanı olduğunu düşünüyorum paraben, alkol, boya, sls, sles, sülfat, fenoksiethanol ve silikon içermiyor saçlarıma da çok iyi geliyor
Pantenenin 2 si birarada şampuanıElidorun turuncu saç kremini kullandım saçı yumuşacık yapıyoŞuan gliss kullanıyorum ve gerçekten saçı besliyo kokusu da çok güzel mor kutunun
ben intense keratin eczanesinin keratinli organik şampuanını kullanıyorum memnunum.
Hep yabanci hep yabanci mk yerliye yonelin az , OTACI, dedim
Yoksa ducray, da yerlimi yanlisim yoksa😀
Head & Sholders limon ferahlığı olağan üstü bişey şiddetle tevsiye ederim
ben elidor kullanıyorum ve farmasinin zeytinyağlı saç kremini kullanıyorum
Elseve kullanıyorum. Memnunum. Herkesin derdine çara tek bir ürün yok. Denemek lazım
Sampuanlarin hepsinin özü aynidir en ucuzu bile ayni isi görür.
ipekle yıkanıyoz biz ailecek ucuz kız sdfgjejuthrgter
Bioblas krem olarak elidor arada clear da kullanıyorum😅
Head & Shoulder şoldır şoldır duş keyfi :D :D Çamaşır suyu özüyle şimdi sizlerle birlikte. <3 :D
Benim saça farketmiyor hepsini denedim. Ayda bir değiştiririm zaten şampuanımı ;)
elidor alma saçları çok döküyor head shoulders ve gliss güzel
Bence clear serisi daha doğrusu clear Men saçıma en uygun olanı. Yumuşak yapıyor ve besleyici
Acaba kızlara göre de öyle mi?
Valla benim ablam benim şampuanımı kullanıyor o güzel diyor bilemem :D
Clear ve pantene 2 si güzel dğerleri kepek yapabiliyo kişiden kişige değişir
seni kandırmışlar en iyi şampuan john freda veya tony & guy dır.
Teşekkürler.
Takım elbise markaları gibiler :D
ama gerçekten mükemmel özellikle john freda resmen saçın yapısı değişiyor
Bunlar bakım kremi mi? Biraz araştırdım..
bakım kremi maske şampuan serum hepsi var
ama sen sadece şampuanla idare edebilirsin fiyatlar uçuk ama değiyor
Nerede satılıyor John Freda
gratis, rossman ,watsons
gibi yerlerde
Sağolun efendim
saçlarım bonusken elidor kullanırdım :D yumuşatıyor epey, ama kepek de yapıyor.
:D
saçımı çok dkyo su ipek y a bende ne alsm blmrmm .
Bitkisel şampuan al otacı nın çok iyi
dalin kullanıyorum saçlarım ıpek gıbı kokum bebek gıbı
wella parlaklık şampuanı ve
wella parlaklık kremi kullan
Her saç tipi farklıdır burdan kimse birşey söyleyemez sık sık şampuan değiştirmek zararına olacaktır bir uzmana danışman faydana olacaktır
Senin saçlar ince Ona göre Şampuan kullan Clear alma Dayan
Nasıl yani
Dayanı yankış yazdım yani shoulders falan al
Oda var
şampuan kullanmıorum saçlarım hep kısa onun yerıne duş jeli kullanırım oda palmolıve çilek ruyası :D
hangisi ucuzsa hahaha :D şaka yaaa kokusunu beğendiğimi alırım yani marka takıntım yok
ben jhonson baby sampuan kullanıorm gozlerımı yakmıo lenslerıde cıkarmıom gece bıle cıkarmıorm lenslerımı bu arada ozellıklı lens :D
Bütün şampuanları kullandım ama her şampuan her saça iyi gelmiyor. Gliss, Elseve bana iyi gelmedi ama Elidor, Pantene güzel
Senin de benim gibi doğal ürün takıntın var sanırımm :) Ben Insight kullanıyorum tamamen organik ve çok da memnunum. :) İnternet üzerinden alabilirsin
Briogeo Hair Care Be Gentle Be Kind Green Tea Shampoo
en iyisi bitkisel şampuanlar en azından içeriğinde zararlı maddeler yok
eczanelerde satılan özel şampuanları dene marketlerde olmayan
clear berbat saçı kabartır kepeğe karşıda o kadar iyi değil
ben restorex kullanıyorum ve çam terbentin yağı döküyorum içine
clearman a geri döndüm dökülmeye karşı etkili olanından aldım
ben headandshoulders kullanıyorum memnunum kepek yok yağlanma yok
herkesın sacına farklı tabıı
ben Head and Shoulders kullanıyorum
Ben eskiden head an.. ın pek kullanılmadığını düşünüyordum ama oylama sonucu ortada.. galiba ondan alıcam..
yeşil sabun kullanıyorum en kral şampuan halt ediyor onun yanında çok doğal...
Clear man çok iyi kafamı yastıga koyuyom kokusu siniyo yastığıma
Ohh miss :)
benim bildiğim bi şampuan var ama bilmem söylesem mi :P
John frieda
Ducray
Ben bu ikisini kullanıyorum çok memnunum.
saç uçları için güzel bir yağ al her duştan çıkınca o yağı kullan bütün şampuanlar dökme ve yıpranma yapıyor ne yazıkki
Her şampuan ayni kimyasal kepek yapiyor Elidor bozmus loreal paris aldim kremi ile kullandigim halde kepek yapti zeytinyagli sabuna döndüm
Yıllardır Urban Care kullanıyorum. Şampuanı harika kremi ile birlikte. Hem de Türk markası. Kesinlikle tavsiye ediyorum 👍
vichy ve bioblas oldukça iyi markalar önerebilirim benim saçım uzun bir süre hiç uzamadı ve bu sampuanlar ile eski haline döndüler.
Vich hangi renk olanı kullandım
saç sorununa göre kullanman gerek benim yağlanma problemim olduğu icin ben yağlı saclara uygun olanı kullandım senin sorunun farklı ise ona göre alıp kullanmalısın bir cok farklı çeşiti var çünkü
kesinlikle restorex hem hızlı uzatıyor hem de çok sağlıklı uzatıyor pahalı da değil zaten kesinlikle öneriyorum
bioxin bende kullandım ama nafile , son olarak doktorumun önerdiği REMOLENT isimli bir ürün aldım çok başarılı memnun kaldım öneririm rahatlıkla...
Elidor pembe renk. Kendmi bildim bileli ondan kullanyrm vede bakim kremiyle brlkte harika tavsiye ederm.
ben saçlarımda doğaldan yanayım :D ama elidor da çok iyi :) zeytin yağı, badem yağı falan çok iyi geliyor saça :D
Elidor yeşil olanını kullandım memnundum şu an syoss kullanıyorum pek mmnun değilim elidora tkrrdn dönmeyi istiyorum.