Sirf bunu sormak icin kizlar soruyor a uye oldum. kizlar siz de yorum yapin
Cevabın nedir?
+1 yılBoyun çok iyi kesinlikle kıl onu kaldırır ayrıca ölçüler gayet iyi ben sıfır bedenim hatlarım var ama boy olarak senin gibi olmak isterdim 1.65im kilom 42 ölçülerim 86 59 87 boyum biraz daha uzun olsa manken olacağım ama insanlar zayıflık konusunda inanılmaz tahrik ediyor özellikle kilo problemi olanlar yüzüme karşı kıskanıyorum diyor inan boy ve kilo olarak senin gibi olmayı çok isterdim
03 Yorumla
Soran+1 yıl42 kilo az değil mi canım çok zayıf geldin bana biraz daha kilo alsan daha yuvarlak hatlar olmaz mı böyle :) hem kmse kendini beğenmezmiş ya herkes kendnde olmayanı ister :)
- +1 yıl
Yaa aynen hiç farksız ebru Şallı gibi düşün yani kilom çok az ama enteresan şekilde hatlarım var şükürler olsun ki
Soran+1 yılfiziğin güzel anlaşılan :)
En İyi Cevaplar
+1 yılsiz kızlar salakmısınız? orantız vucüt hattına siz mükemmel vücutmu diyorsunuz erkelerde :) bu özgüven değilki? kalçası 100 beli 60 olan mükemmel ibir vucüda sahip değil orantısızlığa sahiptir o yüzden takma anonim sen spor yap bir doktora git onlar sana gerekeni yapacktır en doğrusu
01 Yorumla
Soran+1 yılkilo verrsem daha orantılı olcam inşallah :) teşekkür ederim yorum için :)
birşey diyecegim madem bukadar cesaretlisiniz gizli olmadan foto atarmak cesaret ister madem böyle ahım şahım süper vucuta sahip oldugunuzu söyleyip idda ediyorsunuz gizli degilde açık vede foto atarak sorun bakim okadar cesaretliolabilecekmisiniz tabi herkes gizliye kaçıp soru sorabilir fake hesap olmadıgın ne malum?
05 Yorumla
Soran+1 yılfakeyim ya da değilim ne fark eder sen soruma cevap ver. ha cevap vermek istemiyo musun o zaman fazlalık yapma
Soran+1 yılben reelde öyle bişey olmasın die bol bol giyiniyorum l*n vücut hatlarımı belli etmeyecek şekilde. ben sadece yorum yapın diyorum takıntılıyım diyorum. kilo alayım mı vereyim mi spor mu yapayım böyle şeyler anladın mı? burada erkeklern o şeklde yaklaşacağını tahmin edememiştim bilseydm sormazdım böyle bir soru
Soran+1 yılallah aşkına burada kim reelde olduğu gibinin aynısı söyler misin burası sanal kuzucuk sanal. neyse yap yorum sen de yap nasıl bir yorum istediğimi anladın. daha kusursuz bir görüntü için ne yapmalı?
+1 yılbiraz büyük bence. ama arızalı değilse büyük popo güzeldir.
06 Yorumla- +1 yıl
o kadar da iyi bir cevap değildi ama neyse seni mi kıracam.
Soran+1 yılArizali degil cok sukur
- +1 yıl
arızalı derken yanlış bir şey kastetmedim yalnız. hani sarkık olur çok selülitli olur. o açıdan dedim
Soran+1 yılYanlislikla en iyi cevap yaptim :) sitedr yeniyim de
- +1 yıl
yanlışlıkla olduğunu tahmin edemedim ama bir gariplik olduğunu anladım
Soran+1 yılneyse artık geçti hayırlı uğurlu olsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
135Cevap
Fotoğraf olmadan burada abazaniyelerden ''çok seksisin'' sözünü duyacak ve teşekkür edecek. Bunun gibi kezbaniyelerin ederleri 2.5 kuruştur. Kendilerine verilen değer ise 5 kuruştur. Doğal olarak popoları evrim geçirip yukarıya kalkar. 100 cm bir kalçaya, 64cm bir bele ve 60kg ağırlığındaki birine bile ''Çok güzelsin, kadın dediğin böyle olur'' deniorsa, bu toplum ölmüş bitmiş cenazesi kalkmıştır lan.
23 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın herkes haklı
Soran+1 yılbu söylediğim ölçüler falan ahım şahım mı la manyak mısın böyle orantısızlık mı olur?
Valla ramazan ramazan ne içtin kızım sen :D götten göbekten anlamayan kiz mi olur anlamam o islerden yazmisin. Valla senin bir özgüven problemin var bence. Götün güzel i duyunca zevk alıyosun resmen. O popo catlak doludur bir. İkincisi kilolusun canimm.. yanlis anlasilmasin kiskandigimdan degil Allah a sükür 50 kilo 91 60 93 üm 164 boya, ama senin koflaşmış vücuda biraz spor lazım. Tenis tavsiyemm ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılKilo vercem ya 55 hedef. o zmn daha norml olcak insallh. catlk matlk yok ayrica benim popom cocuklugumdn beri boyle. zayif olsam da..
Soran+1 yılyok benm popo 90 olmaz da o ideal ölçülere yaklaşırım diye düşünüyorum :)
ooo! bir ton yalaka toplamışsın kendine. işin aslını söyliyim sana. ölçü hiç birşeydir! önemli olan şekli. yani ölçü vermişsin, toplamışsın bu kadar adamı. hepsi de belki verir düşüncesiyle sana yalakalanmış. foto olmadan yapılan yorumların hepsi boş. bilesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
+1 yılorantısiz değil benim çok hoşuma gitti su zamana kadar yorum yapan kızlar seni kafasında canlandirdiklari zaman kıskanmislardir. bence çok güzel vücudun vardır. Hiç bir şekilde kasma. spora devam et ama sağlıklı olmak önemli. eminim kalçalarin ve bel çukurun çok hoştur. erkek olsam o bel çukurundan öperdim :')
22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim yorumun beni mutlu etti :)
- +1 yıl
rica ederim ne demek :)
Simdi sana kasar mı demeliyim :D yoksa peynirli kasarmı :D yoksa tostlu kasarmı? :D sen sec gülüm hangi yorumum yakısıyorsa :D
35 Yorumla
Soran+1 yılNiye canim ne kasarligimi gordun :)
Sıkıntı büyük :D
özgüven eksikliği fazlasıyla görüyorum sende canım fakat çok büyük popoşlar pek de hoş durmuyor bence düşünsene bir bikini giydiğini lömbürr lömbürr...
Neyse zayıflarsan verirsin dicem ama popo zayıflayarak değil sporlara verdirilir kolay gelsin tatlişş..03 Yorumla
Soran+1 yılözgüven eksikliği falan yok ya ama geri kalannda haklı olablrsn
Soran+1 yılhayırlısı.. ben elmden geleni yaparım
+1 yılŞEKERI KES VE spora basla haftada 3 gun squat yap hıcr seyın kalmaz seksi ve yuvarlak bır kalcak olur tavsıyem eger olmaz dersen spor bana ders seker tuketme ellerı onede dogru uzat comel kalk guzel bı kalcalar senın olsun ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılYapiyom onu zaten :)
- +1 yıl
AFERIM SANA YAPIYORSAN
60 kilo çok canım
en azından 55 kg olman lazım
o popo daralmalı daralacak11 Yorumla
Soran+1 yılKilo vercem zaten hedef 55 dedigin gibi
+1 yılBoy ve kilo guzel, bel çok ince kalça o bele göre cok geniş :)
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle ama orantisiz durmugo diyolar ama bilmiyorum :)
- +1 yıl
Fotosuz bilemiyoruz :P
+1 yılgiderin var iyi para kaldırırsın sen bu vücutla güzelim dese birisi gururun incinmeyecek mi
ya da biri sana oro**u dese?03 Yorumla
Soran+1 yılincinir tabi ama kimsenn demesiyle o.. olmayacağımı biliyorum
- +1 yıl
peki bu soruyu sorma amacın ne?
Soran+1 yılhep fesat olmak zorunda mısınız? ben orda benim vücudum böyle, mükemmel olması için ne yapmalıyım diyorum anlatabildim mi? ama erkekler bunu ne anlamış oram güzel mi buram güzel mi diye sorduğumu sandınız heralde. mesela kilo al ya da ver diyebilirsiniz anlatabiliyo muyum? hem burada istediğimiz soruyu soramıyoz mukardaş belki canım sıkıldı saçmalamak istedim sanane yani
bence vücuduna oranla kalçan arkaya doğru genişliyorsa seni oldukça çekici ve seksi gösterir.
03 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yıltavsiye için sağol
+1 yılegonu tatmin ettiysen geldiğin gibi gidebilirsin :))
05 Yorumla
Soran+1 yılbir bitmediniz be.. ego tatmini için mi geldim arkadaşım. ben kötü yorumlar bekliyodum açıkçası. kötü yorumlar da geldi ama azınlıkta. kendmden emin olsam dış görünüşümün mükemmel olduğunu düşünsem emn ol buraya gelip size sormam.
- +1 yıl
bizde günde 1000 kere aynı sacma soruları soranlar için diyoruz bunu.
ne kadar önemliki ben iyisin güzelsin desem benim veya onun güzel demesi sen güzel veya cirkin yapmaz neysen osun aynaya baktıgında mutluysan gerisi önemli değildir. illada cevap istiyorsan ölcülerin pek önemi yoktur o ortaya atılmıs birşeydir yani herkes 90-60-90 olunca güzel olmuyor herkesde aynı durmaz genetik vucut tipi vs vs önemlidir. şu an hoşuna gidiyorsa vucudun en iyisi odur okey.
Soran+1 yılhaklısın yani doğru söze ne denir
- +1 yıl
teşekkürler
Soran+1 yılben teşekkür ederm
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu vücudun hakkını veren yoksa bence hiç bir işe yaramaz.
015 Yorumla
Soran+1 yılhenüz yok
Soran+1 yılisteyecek biri de yok
Soran+1 yılyani sevgilim falan yok onu diyorum. ona bakarsan sokağa çıksam da isteyecek bissürü adam var ama önemli olan başka şeyler var
Soran+1 yılbir yerde işte ne soruyon
Soran+1 yılAnkara o zaman. bana da hak ver ama asılacağını düşünmekte haksız mıyım bu ortamda
Soran+1 yıldağılın layn
Soran+1 yılben buraya gönlümce birini aramak için gelmedm gönlümde biri var zaten üstüne gül koklamam :)
Soran+1 yılinşallah :)
Cok guzel :) kadin dedigin dolgun olmali az biseyde yagli :D az birazcikta gobüş :D kupkuru olmaktan daha iyidir iyisin iyii :D
054 Yorumla
Soran+1 yılhiç göbeğim yok benm simit te yok popo var işte..
Soran+1 yılsağol yorumun için :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılsevgilim yook :)
Soran+1 yılsevgilisi olmayanlar çirkn mi oluyo? sevgilim yok diyince insanlar çok şaşırıyo senn gibi bir kızın nasıl sevgilisi olmaz diye. tercih meselesi bu. hem ben ne çirknler gördüm kollarında taş gibi delikanlı..
Soran+1 yılNiye ki :)
Soran+1 yılben sadece erkeklere sormadım kızlara da sordum. objektif olarak yorum yapın diyorum. çünkü dışardan nasıl göründüğüm önemli benm için
Soran+1 yılkendi resmimi atmam da bana benzeyen bir resim atarım
Soran+1 yılben zaten büyük göğüs istemem popo büyük zaten göğüs de büyük olursa ikisini de saklamak zor olur evden dışarı çıkmam
Soran+1 yılpopo nelere kadir :)
Soran+1 yılevde nabacam asıl :)
Soran+1 yılben öyle olcam zaten ama ilk önce evlenmem lazım evlenmek için de onu bulmam lazım :)
Soran+1 yılo sen olmuyosun sen sadece bana yavşayan bir yavşaksın :D bilmiyorum izlemedm o videoyu hem nasıl videolar izliyon sen öyle :D
Soran+1 yılben popom göğsüm güzel olduklarını düşünsem gelip burada sormam anladın mı amacım milleti azdırmak değildi
Soran+1 yılböyle şeyler yazacaklarını nerden bileym ilk kez böyle bir soru soruyorum :) atarım trip alla alla :D
Soran+1 yılyoo özel ilgi falan istemiyorum aksine buraya gelmemin sebebi ilgiden bunalmam :)
Soran+1 yılburada fotom yok ki koymam da
Soran+1 yılsadece vücudumu mu çekip göndereyim yani. saçmalama o ne öyle kendimi pazarlıyomuş gibi. bu anlattıklarım yeter işte merak etme
Soran+1 yılben çıplak foto kastetmedim zaten. her türlü foto koymam arkadaş. facede de foto yok
Soran+1 yıllopezin poposuna benzetiyolar hacı. ama ben balık etli değilim bir de belm daha ince galiba sanarsam
Soran+1 yıllopezin poposuna benzetiyolar dedim ya işte. sarışınım ben. kocamdan başkasına bakmam ben ne şimdi ne de evlendikten sonra :)
Soran+1 yılyok kapalı değilim ama aklımdan geçmedi değil :) müslümanız sonuçta ve tesettür de farz
Soran+1 yılnerden anladın birbirimiz için yaratıldığımızı :)
Soran+1 yılşekerim burada kimse beni tanımıyo maksat vakit geçsin falan. benzetmede çok hoşmuş yalnız
Soran+1 yılseni övseler iltifat etseler hoşuna gitmez mi l*n lavukk
+1 yıliii vermeyeceksin ee olsa bize ne sanki deli gibi öpüşeceiz de? boşver... olsun arkadaş. olmassa ne yapım.
04 Yorumla
Soran+1 yılne diyon la bebe
- +1 yıl
nslsın diyorum bebe. boş ver keyfine göre takıl...
Soran+1 yıleyvallah
- +1 yıl
eyvallah angaralı. eyvallah. byyy
+1 yılOyş tam benim manita gibisin fennaa :) ama popon cok buyukbl be cinli 4 gotlu karilar gibi kuclt az sıkı olsun ama cokta kucuk degil 85 iyi
00 YorumlaEstetik olması onemli. nice popolar var pantolonda seksi çıkarınca tabiri caizse dandik. kum saati fizik ise sorun etmeyin beliniz ise ekstra bir avantaj.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısnız
latin hatunlarını andırıyor..
kalçanı küçültmen lazım diyenlere aldanma;
sonra da vayy efendim bizen niye bir shakira, bir jennifer lopez çıkmıyor diyoruz :)01 Yorumla
Soran+1 yılO plpo kucukten beri var zaten :)
Fotoğraf yok ki şimdi nasıl canlandırsam gözümde bilemedim.
08 Yorumla
Soran+1 yılkediciklerden ilham alabilirsin
Soran+1 yılevlenmelik
Soran+1 yılben de seni kendi şahsıma münhasır düşünmem zaten sorun yok :)
Soran+1 yılalınmadım ya ordan öyle mi gözüktü :) güle güle :)
+1 yılpoposu arkaya dogru genısleyen kızların her ne kadar cekıcı oldugu soylensede aslında iticidir
03 Yorumla
Soran+1 yıljennifer lopez ve shakira itici mi diyosun yani
- +1 yıl
pek fazla ılgılı degılm bu konularda dedıgn sahısların poposunun durumunu bılemem bakmakta ıstemem.
dedıgn gıbı ıse onlar sen onların eşi olmak ıstermsn? cekıcı guzel ama butun herkesın gozu onun ustunde onunla dıledgn gıbı rahat hareket edeblrmsn? eşini üdşün mesela butun kadınlar onu arzuluyor bu senn ıcın güzel bir duygu olabılr mı?
Soran+1 yılbak her ne kadar dikkat çekici fiziğin olsa da olay giydiğin kıyafetlerde biter. ve ben de hatlarımı profesyonel bir şeklde gizliyorum o tarz kıyafetleri tercih ediyorum emn olabilirsin. ve emin ol eşim olacak adamı görmedim hiç tanımıyorum henüz ama kendimi ona saklıyorum maddi manevi. ve bunları da düşünüyorum yani
+1 yılne diyosunnn , kaporta arkaya doğru genişliyor ne demek.. acil bir ustadan yardım alman lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen var ya adamın iliğini kemiğinden ayırırsın düşünüyorum da senin gibi biriyle sevgili olsam heralde önce bir yarım saat oturur sevinçten ağlarım..
04 Yorumla
Soran+1 yılHaddi canıım :)
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle abartmıyorum.. ama kendime geldikten sonra da artık sabaha kadar yermisin yemezmisin :)
Soran+1 yılAanliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılE anla artık bir zahmet senin ölçülerinde sevgilisi olan başka ne yapar.. bulmuşsun taş gibi sevgiliyi vücudunda yalanmadık bir cm yer bırakırmısın :)
+1 yılKafada önemli tabi koluna takıp gezdireceksin sonuçta
23 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :) +
- +1 yıl
Demi moruk ben bu vücudu sabaha kadar yorumlarım tamam da kafa yoksa ne işe yarar bir evde iş görür daha bunun çarşısı pazarı var gezip tozacaksın çanta değil ki bu mk :D
Soran+1 yılAdam hakli beyler :)
Oha mk. boyle bir vucud olcusu ilkkez duyuyorm gormek lazm pek hayalime sigmadi
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal ya öyle anormal bir şey yok. fazla kıvrımlı işte
+1 yılKimseyle arkadan birlikte olma kaslar genişlerse daha kotu olur dikkat et.
03 Yorumla
Soran+1 yılasla öyle bir şey yapmam zaten
- +1 yıl
Bunu sorun etme bence şekil aldıysa bir cok kişiden güzeldir :) dediğimi yap rahatına bak :)
Soran+1 yılok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkaya doğru genişleyen popoyla anal ilişki zor biraz ama bacak aranda yağ yoksa normal ilişkide sıkıntı çıkmaz göğüs ufak bence iri olmalı sert mi popon
047 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHani benim cevabımm
Soran+1 yılBnce de gogus az daha dolgun olmali. ama daha 18 yasindayim buyur diyolar. popo sert degil yumusak da degil
Cevap sahibi+1 yılbüyür ama okşatman lazım onları. poponun şekle girmesi için seks şart;)
Soran+1 yılEvlennce artikk :)
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğin kişinin iyi çalışması lazım ama herkes beceremez mesela benim gibi :) özel taktiklerim var ;)
Soran+1 yılamacın ne :d
Cevap sahibi+1 yılSana yardımcı olmak :D
Soran+1 yılhay ben senn yardımına.. :D
Cevap sahibi+1 yılneyi varmış ya bu ölçülere kim dayanır canım çekti işte seni :D
Soran+1 yılyürü git la :d
Cevap sahibi+1 yılkorktun mu penisimdennn :D
Soran+1 yılkapa çeneni
Cevap sahibi+1 yılanlaşıldı ;)
Soran+1 yılgüzel
Cevap sahibi+1 yılne güzel
Soran+1 yılanlamış olman
Cevap sahibi+1 yılanlamakta zorluk çekmiyorum çok şükür :)
Soran+1 yılsevndm senn adına
Cevap sahibi+1 yılsağol hadi barışalım :)
Soran+1 yılkolaydı sanki
Cevap sahibi+1 yılniye ki çok mu kötü şeyler söyledim benn
Soran+1 yılyoo
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman barıştık yanii
Soran+1 yıltaam taam barıştık
Cevap sahibi+1 yılO zaman düzgün cevap vereyim sana :) memelerini büyüt biraz belin iyi böyle kalsın popoyu biraz erit. büyük popo seksi olur ama bir yerden sonra kötü görünür. bacak hareketleriyle hem poponu eritirsin hem de güzel şekil verirsin seksi durur :)
Soran+1 yılteşekkürler böyle cevaplar istiyorum işte :)
Cevap sahibi+1 yılBel çukurunu da düzelt bence daha iyi görünmen için bu şart. bel egzersizleri var onları yap :)
Soran+1 yılbel çukuru iyi bir şey benim bildiğim neden düzelteyim hoş bir görüntü katıyo bence. çukur deyince aklınızda meteor çukuru canlanmasın
Cevap sahibi+1 yılGörüntü açısından seksi yapabilir ama sağlık açısından kötü bir şey neyse işine gelen de o zaten
Soran+1 yılhadi ya. ama kalın bel kadın sağlığı açısından daha zararlı diye biliyorm mesela 80 cm den kalın olmamalıymış bel
Cevap sahibi+1 yılKalınlaştır demiyorum ki belin gayet iyi, omurgandan kaynaklı bel çukurluğu varsa düzelt diyorum. Karnın ileride mi ordan anlaşılır.
Soran+1 yılhayır karnım ilerde değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yok. Ben çok sandım çukuru.
Soran+1 yılyok canım belediye çukuru mu bu
Cevap sahibi+1 yılresmin olaydı iyiydi. daha iyi yorum yapardım
Soran+1 yılresim yok bu kadar yorumla yetncez artık
Cevap sahibi+1 yılilişkiye girdin mi hiç?
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılMast yapıyor musun
Soran+1 yılhaayıırrr
Soran+1 yılbunları neden soruyosun
Cevap sahibi+1 yılmeraktan. sen hiç merak etmedin mi:)
Soran+1 yılben kimsennkini merak etmedm umrumda değil açıkçası
Cevap sahibi+1 yılTamam boşverelim bu saçma konuşmaları. Öğrenci misin ne iş yaparsın?
Soran+1 yılöğrenciyim
Cevap sahibi+1 yılÜniversite mi kaçıncı sınıf bölüm?
Cevap sahibi+1 yılhani cevap
+1 yılYemeğin salcalisi kadinin kalcalisi demişler
Bel çukurundan kastin Venüs gamzesi ise zaten o inaniaz bir olay03 Yorumla
Soran+1 yılbel gamzesi de var tabi
- +1 yıl
Bel cukurlarinin fantazisi ayri güzeldir :)
Soran+1 yılbilmem ben fantezi mantezi
kalça için egzersiz yap bana kalırsa vucudun daha orantılı olur sadece bir kalça soru daha gençsin
00 YorumlaIyisin merak etme hiç bir erkek o ölçüleri red etmez
07 Yorumla
Soran+1 yılteşkür
Soran+1 yılgoogle amcaya sor :)
Soran+1 yılNeteyzesi sensin teyze. bel cukuru sey iste belin kivrimli oluyo boyle
Soran+1 yılEvet guzel gozukuyo :-) adimi bagislayamm teyzeue devam :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni üye oldum demişsin bunu sormak için üye oldum demişsin acaba yeni üye olanlar gizliden soru sorabiliyorlarmıydı yoksa ben mi yanılıyorm yeni üye olan biri gizli soru sorama z yalana gerek Tınne
11 Yorumla
Soran+1 yılyeni üye olan gizli soru sorabilir dene de gör. kaybol şimdi
+1 yılasa yukari manken ölculeri cok guzel vucut ölculerin:) boyun ise cok guzel kilonda, allah sukret:)))
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) hemcinslermden böyle yorumlar duymak yukarda erkeklern söyledkleri şeylerden çok daha mutlu ediyo beni :)
- +1 yıl
Ne demek:)
Soran+1 yıl:))
bence çok güzel ölçülere sahipsiniz büyük popoyu severim...
01 Yorumla
Soran+1 yılSdagolasn
desene içine su doldurulmuş balon gibisin bu aralar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaanii :)
Öne doğru genişleyecek hali yok ya? Sirf bunu yazmak için girdim :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOne dogru genislemez tabi yana dogru genisler :-)
Poponun büyük olması her erkeğin hoşuna gider takma, diğer kısımlar içinse seni beğenen böle beğensin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn a beni begenen boyle begensin dimi napak yani olek mi
Popo hayranı birisi olduğum için Bence harika kadnı poposu güzel gösterir boyun ve klnda çok uygun :)
028 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür
Soran+1 yıl18 yaşınayım daha ne sarkması
Soran+1 yılolmaması daha iyi
Soran+1 yılzor bunla yaşaması zor :)
Soran+1 yılherkes öyle diyo zaten anlıyorum seni :)
Soran+1 yılbenmde o izleyen abazaların ağzına patlatasım geliyo bir tane :)
Soran+1 yılben çok asabiyim ya. feminist tarafım da var hatta feminist olmamam ramak kaldı :)
Soran+1 yılerkekleri tanıdıkça gördükçe böyle oldu işte.
Soran+1 yılaynen öyle çözmüşşün sen bu işi :) haksız mıyım ama :)
Soran+1 yılgüzelliğe bakmayacak adam lazım bana :)
Soran+1 yılaynen öyle :)
Soran+1 yılben seçilmem seçerim zaten :) heyt be çok iddialı oldu :D doğru her erkek aynı değil da nerde bu adam gibi adamlar
Soran+1 yılbüyük şehir ne alaka ya :)
Soran+1 yılSen de haklisin :-)
bence 86 iyi sayilabilir bel biraz kalinca popo ise görmeden iyi kotu diyemeyiz sekli bicimi onemli.100 olup gayet cekici olanlari var.
03 Yorumla
Soran+1 yılYorum icin dagol
Soran+1 yılegzersiz yapıyorum zaten pilates hareketleri falan
Gizli Üye(36-45)+1 yılİndim dereyeee DAAAşşş Bulamaaaadımmmmm !!! :D :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek şimdi :)
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAllah ım yaa :))
+1 yılBüyük kalça iyidir , cazip gelir dar bir kot giydin taş olursun
00 Yorumla
+1 yılbence çok güzel kalça arkaya doğru çıkık olduğu müddetçe sorun olmaz bide belin ince buda harika kalçan dahada ortaya çıkar bel çukuru ayrıca seksi lik katar
05 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür..
- +1 yıl
selülit yo değil mi
Soran+1 yılyok daha genciz
- +1 yıl
hımm tamam o zaman güzeldir
Soran+1 yılinş
gözümde canlıdı resmen sen iyisin belli :) zaten bir kız böyle soruyosa yüzde 80 iyidirrr;)
010 Yorumla
Soran+1 yıliyi olduğumu düşünerek sormamıştım ama teşekkürler :)
Soran+1 yılşımarık da olduk :)
Soran+1 yılşımarık değilim ya ben söyleym yani tanımana gerek yok bunn için :)
Soran+1 yılne için peki :)
Soran+1 yılkulağım çok uzak sana
+1 yılGörmeden bisey diyemem ama yazdiklarina bakilirsa iyiye benziyor:)
02 Yorumla
Soran+1 yıltenks
- +1 yıl
:)))
+1 yılHer şeyin iyi ama kalçadan 4-5 cm ver 95 iyi olur bence benlen aynı olursun ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılzayıflayınca kalçadan gider biraz ama 95 olcağını sanmıyorum en fazla 90 olur :)
- +1 yıl
90 ni yapmak 95 ten daha zor biliyon dimi yanlış anladin heralde:))
Soran+1 yılben göğüs sandım ya la :D
- +1 yıl
Fark ettim ;) 86 göğuste iyi demistim zaten güzel vücudun var iyisin hakime hanım :D
Soran+1 yıltamaam teşkür ederm :)
Acikcasi popon cok guzeldir ama cukurluk olmasa iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya bel cukuru estetik duran bir sey degil mi?
Töbesttt...
l*n Ramazan mübarek gün bu soru sorulur mu
ama iyiymiş ha cillop gibi kadınsın hani02 Yorumla
Soran+1 yılKadin degil 18 yasinda kizim bn :)
+1 yılSen nerdesin kimsin nesin hemen gel buraya veya ben geleyim :)) diyesim geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılhahhah :))
ölcülerin harika ne çok kilolusun nede zayıf geniş kalça tam türk ekeklerine göresiniz...
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
resim atsaydın diyenlerden olmucam :D iyidir iyi gidersin her türlü
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha :) teşekkür :)
- Moda & Stil konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılÇok orantısız azcık omuzlar genişlese azcık daha göğüs olsa cok hoş olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) orantıyı kurmak için çalışcaz bakalım nolur :)
- +1 yıl
Belin kalcan normal bence boyuna göre sadece göğüs omuz biraz dar :(
Soran+1 yılomuza yapacak bişey yok :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle mi? :))
www.komiq.com/.../593268-215x240.jpg015 Yorumla
Soran+1 yılBu kadin cok yapay :) ona benzer ama benim bacak kismi o kadar kalin degil :)
Cevap sahibi+1 yılResim çek o zaman görelim =)
Soran+1 yılOlmaz canım :)
Cevap sahibi+1 yılOlmassa olmazımsın =)))
Soran+1 yılOy daglar :)
Cevap sahibi+1 yılKonumuzle ne alakası var dağın bayırın =)
Soran+1 yılLafin gelisi o ya :)
Cevap sahibi+1 yılHa şu resimdeki Tepelerden bahsediosan :D o zaman anlarım
Soran+1 yılYaw yok :)
Cevap sahibi+1 yılSendeki tepeleri deme =) görmediği tepeden anlamam
Soran+1 yılTepe mepe noluyo ya :)
Cevap sahibi+1 yılTepe Home mobilyada 1 numara :D :D hahahah
Cevap sahibi+1 yılİstersen devam edelim nerdesin? :D
Soran+1 yılAllahim yaa :)
Cevap sahibi+1 yılAllah'ım sana geliyorum =))
Foto olaydi iyiydi ama iyiymis allah sahibine bagislasin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolasn
+1 yılpopo büyük ama sarkık değilse iyi güzelmiş ölçülerin
02 Yorumla
Soran+1 yılPopo ne sarkik olacak 19 yasindayim daha
- +1 yıl
tamam işte bazılarının ki yağlı oluyo düz gibi aşağıya doğru. sıkıysa büyük olması ilgi bile çeker
Popo kısmı biraz küçülmeli bence ya da biraz göğüsleri büyütmelisin hem ne demişler yemeğin salcalısı kadının kalçalısı
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorum için
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence boyunda kilonda gayet iyi MaşaAllah..) Ölçülerinde gayet iyi bence süpersin.)
043 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sen normalsin ama ben aşırı zayıfım senin yanında dursam ipince kalırım 90 70 80 çünkü ölçülerm ama tabi kadınlar kalçası geniş oluyo orda bir güzellik.)
Soran+1 yılevet sen yanmda baya ince kalıyon :)
Cevap sahibi+1 yılyanında ince kalmam iyimi kötümü mesela sen rahatsızlık duyarmısın bundan ya da önemli değilmi hiç.)
Soran+1 yılben erkeğin benden iri olmasını isterim hem de baya :)
Cevap sahibi+1 yılBnde tam tersi kadının benden iri olmasını bn çok aşırı zayıfım ama boyum 173 kilom 55 mesela yanımdaki kızında 170 60 kilo snn gibi işte iri dediysem kalçası bnmkinden baya geniş olucak.)
Soran+1 yılilginç :)
Cevap sahibi+1 yılBen öyle seviyom ama hç kız arkadaşm olmadı yşm 25 bir kızın yanında nasıl görünürüm diye kendimi yiyip bitirdim :D hç bir kzla yan yana gelmedm snce nasıl görünürüm
Soran+1 yılçok mu zayıfsın ya? boyun uzun mu? boyun uzunsa kurtarırsın her türlü kilo alırsın vücut yaparsın. dediğim gibi bence erkek kızın yannda iri durmalı uzun olmalı
Cevap sahibi+1 yılboyum 173 kilom 55 çok ince görünüyorum alamıyorum kiloda vücut yapamıyorum aşırı zayıfım kası nereme yapıcam.) Benmde hayalimde öyle kız var bn ince kalıcam kız biraz iri durucak ama kalçası geniş durucak sadece.)
Soran+1 yılsenn gibilerden hoşlanan kızlar da var bulursun merak etme :)
Cevap sahibi+1 yılBana hç bakan olmadı bu yaşıma kadar bence benim gibi erkeklerden hoşlanmıyo kızlar iğrenc görünüyomdur belkide.) baksana resmime :)
Soran+1 yılMinyon tipli kizlardan bakan cikabilir bnce :)
Cevap sahibi+1 yılYok onlarda bakmıyo işte gördünmü sen resmimi nasılım?
Soran+1 yılfena değilsin ama tipim değilsin :)
Cevap sahibi+1 yıltipim değilsin derken nasıl yani benim tipimde ne varki çokmu iğrencim ki kayık demi doğru söyle tipim bide kellik var yüzüm küçükmü çok.(
Soran+1 yıliğrenç değilsin saçmalama. yüzün normal ama fizik olarak iri adamları seviyorum ben :) kellik yok ayrıca ben hiç fark etmedim. seni seven çıkar diyorum sana hatta bence çıkıyodur da onları da sen beğenmiyosundur :)
Cevap sahibi+1 yılkelim çok dokuluyo saclarim valla bakan olmadi ki ben begenmeyim hc yok bakan evde kaldim ,(
Soran+1 yılsen de kendine bak o zaman değiştir geliştir kendini. ne bileyim yani her şey senn elinde. ve her şey dış görünüş değildir
Cevap sahibi+1 yılBakamıyorum kendime nasıl bakıyım evde duruyom hep stres sıkıntı işsizlik parasızlık asosyallik varken bence kızlar için herşey dış görünüş çok seçici kızlar ve maddiyata önem veriyolar.)
Soran+1 yılevde niye duruyon manyak mısın sen erkeksin ya :) spor salonuna kaydol bak pc başında vakit geçirmektense spor salonuna kaydol. hem kendindeki gelişimi gördükten sonra daha bir istekle yapıcaksın. sonra hatunlar sana ilgi göstermeye başlayacak :) boyun kısa değil. yüzün bakılmayacak gibi değil standartsın yani anlatabildim mi? evet kızlar genel olarak para ve dış görünüşe bakar. ama para benm için mühim değil. dış görünüşü de sevdikten sonra önemli değil kişilik ön planda ama tabi dış görünüş olarak hayalmde biri var mı var :D
Cevap sahibi+1 yılBen çok içime kapanık çekngen asosyal pasif kaldım halada öyleyim açılamıyorum ne yapiyim dışarı çıkmadan evdeyim hergün spor salonuna yazılmakda para benim gelirim yok işimde yok hiç bir kursa falan gitmedm hayatımda daha bilmiyorum yapamıyorum hiçbişey zamanla dahada içime kapandm korkaklaştım saflaştm napcam bilmiyorum hep kendimi dışlıyorum kızlar napsn bni bir işe yaramam falan die bu yaşıma kadar böyle yaşamışım bundan sonrada böyle yaşarım diyorum kabullendm ama içim içimi yiyo bunaldm iyice sıkıldm bezdm hayattan :(
Soran+1 yılniye böyle oldun sen ya.. bence öncelikle bir iş bul kendine. erkek adamın cebinde parası olur. sonra bu dediklerimi yapabilirsin zaten spor salonuna yazılabilirsin. bu bir süreç isteyen bir şey yani bunca yıllık kişiliğini hemen değiştiremezsin tabi sabırlı olman lazım. kişisel gelişim kitapları var bak doğan cüceloğlu (savaşçı) bunu oku. olmadı psikolojik destek al ama ona baya bir para bayman lazım o yüzden böyle kitaplar okuyarak kendi kendini terapi edebilirsin. ve zorla kendini biraz kendini zorlamazsan olmaz. öyle yaşanmaz aga nettin sen ya..
Cevap sahibi+1 yılHaklısında ama böyle yaşadım 25 yıl boyunca ve zamanla dahada içime kapandm zorlaştı herşey geç kaldm bazı şeyler içinde snn dediğin gibi hemen değiştiremem kişiliğim kendimi zmanla geldm bu hale sonuçta ya meslek yok iş nasıl bulucam bn ne işinde çalışacama bile karar veremiyorum iyice kopmşm gibi hayattan parasız yaşıyorum resmen hç para kazanmadm daha gelirimde olmadı para nedir bilmem nasıl gençsm parasız yaşayabiliyorum valla benim yaşımdakilern neler var arabasına kadar benim daha telefonum bile yok.) ama bn psikoljk destek almayı düşünmedm hç düşünmüyorumda sağol gerçekten bn kendi çabamla bu halimden kurtulmak istiyorum bana kimsenin yararı faydası olmadı desteği olmadı bu yaşıma kadar kimseden bişey istemiyorum bn Allaha sığındm Allahın iznyle kendm kurtulmaya bakıcam bu durumdan çaba göstermeden mücadele etmeden zorlanmadan çalışmadan bişey elde edilmiyo biyerlere gelinmiyo bn ondan kaldımya evde işte.(
Soran+1 yıl25 yaşındasın daha önünde ne kadar uzun bir hayat var. kaybettiklerine bakarak üzülme, kazanacaklarını düşün ve sevin. hiçbir şey için geç değil. ama güzel bişey gördüm sende ümitsizliğe düşmemişsin. ümidini asla yitirme, seni hayata bağlayan bağlardan biridir çünkü ümit :) kendi kendimi toparlayabilirim diyosan ne ala. kendine bu konuda güvenmen güzel bir şey. bir an önce başla sadece ertelersen hep ertelersin ertelemenn sonu gelmez
Soran+1 yılsen kendine çeki düzen ver evde kalmazsın ahan da buraya yazıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılHep erteliyorum adım atamıyorum cesaretim yok korkaklaştım iyice geç kalmşlk hissi var nerden nasıl başlıcamı bilmiyorum hiç cidden bilmiyorum düşünüyorum sadece hiçbişeye karar veremiyorum inş düzelir yaparım başarırım diye diye ömrüm biticek hiçbişey yapamadan yaşamadan elde edemeden :( bence bu yaşıma kadar hiçbişey yapadysm çok eksiğim var demektir çok şey kaybetmişim demektir kendimi toparlamam çok güç olucak biliyorum çok mücadele etmem çaba göstermem lazım ama işte nerden başlıcam nasıl başlıcam hç bilmiyorum :(
Soran+1 yılbak nerden başlayacağını düşünürsen bulamazsın daha da zaman kaybedersin. herhangi bir yerden başla devamı gelecektir. kaybettiklerini düşünme diyorum sana üzülürsün hala gençsin ve emin ol çok geç olmamış yani :) bir yerden başla gerisi gelir bana güven. başlangıç yapmak en zoru belki ama yapıcaksın :) ondan sonrası kolay zaten senin için çorap söküğü gibi gelicek
Cevap sahibi+1 yılNe güzel söylüyosun kolaymış gibi yapamıyorum beceremiyorum işte adım atmayı ben neden bile bile yokluk içinde stres sıkıntı yaparak evde durarak yaşayım ki zor işte herkes nasıl başarıyo beceriyo bilmiyorum ben neden böyleysem madem bu kadar kolay hayata atılmak yaşamak ben neden yapamıyorum zor geliyo bnde biliyorum adım atarsam gerisi gelicek ama adım atıcak cesaretim özgüvenm yok ve herhangi biyerden başlayamam asla çünkü çok kararsızım her konuda şu olmaz bu olmaz diyorum kendime uygn bişey bulamıyorum hç deneyimim tecrübem yok daha korkuyorum hayata atılmaktan yapamam edemem diye hiçbşeyi bence geç kaldm biraz çünkü benim yaşımdakiler neler elde etti neler yaptı neleri var bn 25 yaşında sap gibi kaldm ortada uyum sağlayamamki ortamlara cevreye herkes 17 18 19 yaşında bişeyler yapmaya başlıyo bilmiyorum napcaksam.(
Soran+1 yılya kafanda büyütme bunları bunlar kolay şeyler. herkes yapabiliyosa sende yapabilirsin diğerlerinden ne eksiğin var? her şey kafanda biter unutma. kararsızım diyosan kararlı ol kötü de olsa bir karar ver her zaman. ilk başta yanlış kararlar verebilirsin belki ama sonra tecrübe kazanıcaksın doğru kararlar vermeye başlayacaksın ayakların daha sağlam basacak yere. yanlış yapmaktan korkma herkes yanlış yapar. sana özgüven lazım ama nasıl? artık pc başında vakit geçirmeyi bırak bence bu sana çok vakit kaybettiriyo. çalışarak dolduramadığın zamanı pc ile dolduruyosun.
Cevap sahibi+1 yıltamam inşaAllah yapabilirim bende.) pc de yaşıyorum resmen hergnm pc de geçiyo nasıl olucak bilmiyorum vaktimi ömürümü zamanımı gençliğimi çalıyo internet boşa geçiyo ömrüm nasıl telafi edicem bunca boşa geçen seneleri bilmiyorum hayırlısı herşeyn ama böyle devam edemem işte bir adım atmam lazım
Soran+1 yılbaşla bir yerden :) ben sana güveniyorum sen de kendine güven. henüz yaşıyorken telafisi olmayacak şey yoktur :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim güvendiğin için ama snden utandm ya mahcup olucam sana karşı keşke yapabilsem hemen başlayabilsem ama hergn yaparm ederm diye diye erteledm hep ve dahada zorlaştı nasıl olucak bilmiyorum hç belkide böyle yaşamaya devam edicem ölene kadar hiçbişey yapamadan yaşayamadan para kazanamadan emekli olamadan kuru kuru ot gibi yaşıcam muhtaç bir şekilde Allah kimseye muhtaç etmesn ama istemem bunu çünkü:(
Soran+1 yılbenden niye utandın utanma :) ve hayatını bir an önce değiştirmeye bak yaşabileceğin en güzel şekilde yaşa. bu dünyaya bir kere geliyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılUtandm çünkü sn bnden daha olgnsn ve bilgilisin bn cahil kaldm beceriksizim yşm 25 olmş adam olamamışım snn yaş kaç bilmiyorum ama bnden küçüksündür diye düşündüm herkes öyle bn çok geride kaldm gençliğimi yaşayamadım ki zaten hç bundan sonra güzel yaşasam nolucak boşa geöen yıllarıma yanıyorum ben.(
Soran+1 yılben 18 yaşındayım ama doldurdum yani 19 say sen onu :) bak hala gençsin ve önünde çok uzun bir yol var inşallah yani. kaybettiğin şeyler yeter sana doymadın mı kaybetmekten daha fazla şey kaybetmeden değişime başla. kendine inanmazsan olmaz zaten başta kaybedersin.
Cevap sahibi+1 yılBak sen çok gençmişsn ama benden daha cesursun olgunsun ve ilerdesin ben snn yanında ezik kalırım güçsüz zayıf kalırım herkes snn gibi gerçi gençler başarıyo herşeyi beceriyo benim gibi değil kimse bn kendimi şu anda bitmş hissediyorum 25 im ama 50 gibiyim hiçbişey yapmadan yaşlandm gibi çok kaybettim hç kazanmadım zaten hayatta yenildm hep ve yenk düştm artık canım hiçbişey yapmak istemiyo ama içim içimi yiyo keşkelerle pişmanlklarla yaşıyorum kaybetmekten bıktm ama kazancak gücümde yok pes etmedma ama gücüm yetmiyo mesela 4 kere üniv sınavına girdm kazanamadım ne biliyim içimde bir sürü heves vardı hepsi kursağmda kaldı kaybetmeye mahkumum herhalde bahtım karalı bnm.(
Soran+1 yılöyle deme içim gidiyo ya sen de gençsin senn de deli dolu yaşamaya hakkın var. hem herkes üniversite okumak zorunda mı farklı alanda faaliyetler yaparsın ne bileyim nasıl yardımcı olabilirim bilemedim ki şimdi. her şey senn elinde. iste, istediğine inan, başarabileceğine inan. azimli ol. cidden istediklerin hiç zor değil
Cevap sahibi+1 yılsağol destgn için ama herkesn hayati farkli işte ne hallerde durumda olan insanlar var ben kendmdn daha kotu cok kotu olan insanlarida dusunuyorum onlarda genc yasamaya hakki var onlarida dusunuyorum ve bu halime şukur ediyorum aen yasayamiyorum hayati gun gormedn yokluk içinde ama butn insanlarn guzel yaşamasini istyorum nyse inşaAllah bnde bir adim atarm da devami gelir basaririm beceririm cesartm artar bir işe yararm faydam yararm olur kndme yok bari insanlara olsn ama herks univ okuyo bnde okumak istedm olmadi cok eksigm var hayatta nasl telafi edcm bilmyorm ,(
Soran+1 yılolur oluur her şey olur ben sana dualarımla destek sağlarım :) zaten elimden daha fazlası gelmez :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim Allah razı olsn bn kimseden bişey istemiyorum zaten alanda verende Allah.) hayatta olabileceğin en güzel yerdir dua.)
Soran+1 yılhepimizden razı olsun :) çok güzel düşünüyosun :)
Cevap sahibi+1 yılSaol :) öyle düşünüyorum napiyim off ya açıköğretime terch yapmştm yerleşememişim 2 yıllık açıköğretim bile gelmiyo hç bir işim rast gelmiyo bnmde.(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeli biraz incelt, memeleri biraz büyüt ama popoyu elleme çok tatlı bir ölçüsü var çünkü ;)
018 Yorumla
Soran+1 yılGogusler bncede buyusun ama nasil olcak ki :)
Cevap sahibi+1 yılen basit yöntemle göğüs uçlarınla dokunarak yapabilirsin ama herkeze etki göstermez diye biliyorum
Soran+1 yılDeneriz
Cevap sahibi+1 yılyardım lazımsa çagır ;)
Soran+1 yılYok sagol canim bu kadar ince olma kiriliyosun inceliktn :)
Cevap sahibi+1 yıltamam ozman büyük fırsatı kaçırdın güzelim :)
Soran+1 yılOlsun gozum olsuun :)
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi açıksözlü kızlar bulmak zor be :D
Soran+1 yılSanaldayiz beni tanimiyonuz yani ondan rahatim :) reelde olsa asla :)
Cevap sahibi+1 yılreelde olsa * parçalar geçerim :D
Cevap sahibi+1 yıla-m-ı-n-ı olacak
Soran+1 yılReelde yanima yaklaamazsin kocum :)
Cevap sahibi+1 yılkoşa koşa gelirim kimse tutamaz beni
Soran+1 yılUzaktan bakarsin anca
Cevap sahibi+1 yıluzaktan bakamam ben uzak durursam sen bana gelirsin çünkü
Soran+1 yılBen sana gelcem he ne kadan zekisin prensiplerime aykiri bir hareket
Cevap sahibi+1 yılyav tamam am. k sende ne prensipli gururlu bir insanmıssın gelmessen gelme
Soran+1 yılNe diyon len deyişik :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalçayı yanlardan inceltebilirsin sporla. O zaman tam kıvamında bir fiziğin olur. Maşallah :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet spor yapiyorum kivama gelicem insallah :)
Cevap sahibi+1 yılKalça dışa doğru çıkık olursa seni hemcinslerin bile rahat bırakmaz gözler üzerinde gezersin dikkat et :)
Soran+1 yılBol seyler giyiyorum belli olmasin diye. dar giyince cok trpki aliyorum cunku :)
Cevap sahibi+1 yılTahmin ediyorum :) aferin, Allah vermiş napıcaksın :))
Bence erkeklerin bakmak isteyeceği bir vücut olabilir..
00 Yorumla
+1 yılgörmek lazım şimdi, bir alıcı gözüyle baksam yoksa 100 popo iyidir
00 Yorumlayazdıklarına bakılırsa fena değil ama görmeden de bir sey denemez
174 Yorumla
Soran+1 yılişte anlattığımk kadarıyla yorum istedim ben
Soran+1 yılzenci poposuna benzetirler.. off be hayatımda konuşmadığım kadar popo konuştum bugün
Soran+1 yılyok takıntım var benm çok acayip
Soran+1 yılçok büyük değil bel kalça oranı fazla
Soran+1 yıltamamdır benm de aklımda o var zaten :)
Soran+1 yıluğraşırım ya ben hiç gözüme gelmez güzellk önmli :)
Soran+1 yılhasta mı ne hastası :)
Soran+1 yılsende hiç iş yok
Soran+1 yılyaav yürü git işinee
Soran+1 yılhee
Soran+1 yılyeni çıktım ergenlkten etkileri hala sürüyo olablr
Soran+1 yılçözüm zaman geçmesi lazm
Soran+1 yıldurum çok mu ciddi
Soran+1 yılevet ve bu benm tercihim. istesem şimdiye kadar yaşardım o şeyleri ama istemedm
Soran+1 yılhiç uyumadım ya annem bir uyutmadı gitti
Soran+1 yılyok çalışmıyom ya. iftara misafir var :)
Soran+1 yılçok yesnler canm o kadar zahmete değsin :)
Soran+1 yılhayır tamam mı çok beğendiler tutmasam parmaklarını yiyeceklerdi :D
Soran+1 yılhe öyle oldu biraz :D
Soran+1 yıloldu canım başka bir arzun :)
Soran+1 yılukela seni :)
Soran+1 yılişim olmaz sen ve senin gibilerle :)
Soran+1 yıliyiyim diyosun
Soran+1 yılneyi denemesi anlamadım
Soran+1 yılne diyorsun ben anlamıyorum
Soran+1 yılmesaj atamıyorum kardeşim xper mi ne zıkkımsa 2 olması gerekiyomus
Soran+1 yılgerek yok tercümeye anladım ben :)
Soran+1 yılanladım tamam mı. seni takip etmek istemiyorum belki de bu ihimali de düşün :)
Soran+1 yılooww çok iddialı :)
Soran+1 yılbenim öyle belli bir politikam yok anı yaşıyorum o an ne istersem onu yapıyorum :)
Soran+1 yılcarpediem ruhu nasıl oluyo
Soran+1 yılrahat bir kız değilim ama ne istiyosam onu yapıyorum işte
Soran+1 yılherkes nasıl bilmiyorum ama ben böyleyim
Soran+1 yılben halmden memnunum :)
Soran+1 yılne bilim ben :)
Soran+1 yılne yaptım be mızıkçılık :)
Soran+1 yılev temizliği ne alaka ya :)
Ben bir kere eski sevgilim kilo ver dedim diziyle belimden aşağı vurdu :)
052 Yorumla
Soran+1 yılBana kilo ver deseler veririm ama herkes sakin kilo verme diyo bu benim ideal kilommus
Soran+1 yılKolay degil hkli kiz :)
Soran+1 yılHoş kiz bnce :)
Soran+1 yılGitti valla :)
Soran+1 yıltamaaam yazayım bunu bir kenara :D
Soran+1 yılinsan hemcinsine bu kötülüğü yapar mı zalım :D
Soran+1 yılmazoşist misin sen la :)
Soran+1 yılçok sinirlenirsem vururum ama şakasına vurmam yani derdim ne :)
Soran+1 yıltamam la zaten şiddete meyilliyim vururum gaza da geldim :D
Soran+1 yılmanyaksın sen :) kafayı yemiş :) acil doktora görün :)
Soran+1 yılsen kızı alıştırmışsın bence :)
Soran+1 yılpsikolog olsam seni özel olarak incelemeye alırdım :D
Soran+1 yıltöövbe töövbeeee :D
Soran+1 yılyok sen isteynce bir zevki kalmaz istememen lazım :)
Soran+1 yılyok bu olmadı çünkü istediğini biliyorum :)
Soran+1 yılsonra gerçekten kısır kalırsın ama belki de kalmışsındır da haberin yok :)
Soran+1 yılbu senn hobin falan mı :)
Soran+1 yılgider tabi feministim ben çünkü :)
Soran+1 yılyaw git işine :)
Soran+1 yılmanyak herif ya :) senn kafana bir şeyler düşmüş bence :)
Soran+1 yıleski sevgilin nerde o vursun benm yerime :D
Soran+1 yılvurdum desem nolacak oğlum ne acayipsin ya :)
Soran+1 yılbalyozla :D
Soran+1 yılvurdum gitti be :d
- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Boyum 170 kilom 60. olculerim 86 64 100. popom arkaya dogru genisliyo. bel cukurum var. nasil sizce yorumlar misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler