Erkekte dalgalı ve gür saç 1 senedir uzatıyorum, uzatmaya devam edicem kestirmem gerekiyorsa nasıl kestirmeliyim?

Saçlarımı neredeyse 1 senedir kestirmiyorum. Epey uzadılar dalgalı ve gür saça sahibim. Bugün berbere sakalım için gittiğimde yanlardan amerikan gibi enseyle birlikte alınması gerektiğini kafanın arkasındaki kısımdanda alınması gerektiğini söyledi.

1 Senedir uzatıyorum epey emek verdim saçlarımı gerçekten bu şekilde kestirmem mantıklı mı? Ben hiç dokunmadan uzun seneler uzatmayı düşünüyordum.

Bu arada saçım uçlarına doğru kıvrılıyor bildiğiniz yukarı dönüyor saç :) ben en az kürek kemiklerime kadar uzatmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir merak ettim :)
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun süredir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Düzgün bir fiziğim var omuzlarım da oldukça geniş. Bahsettiğim uzunlukta saçın kesinlikle yakışacağını düşünüyorum. Tek derdim biran önce o uzunluğa gelmesi fakat berberin dedikleri kafamı karıştırdı. kestirmelimiyim yoksa kestirmemelimiyim bunu soruyorum ben.
Güncellemeler
+1 yıl
Hala kararsızım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Saçımı hala kestirmiş değilim 1 hafta deniz suyu iyi geldi enseler epey uzadı gibi hissediyorum var mı bana saç tavsiyesi verecek :)
Güncellemeler
+1 yıl
Saç önerilerinizi hala bekliyorum arkadaşlar :)
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarıı
Güncellemeler
+1 yıl
yukarııı
Erkekte dalgalı ve gür saç 1 senedir uzatıyorum, uzatmaya devam edicem kestirmem gerekiyorsa nasıl kestirmeliyim?