Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş ne bu rahatlık ya. Günah benim yanarım demek nedir ya? Cehennemi görseniz secdeden kalkmaz diyor peygamberimiz siz gelip günahı benim yanacak olan benim diyosunuz. O zaman ocak açıkken sadece 5 sn parmağınızın ucunu sokun dayanabilicek misiniz? Yapmayın etmeyin. Günahıma ortak etmek istemem kimseyi ama bende daha yeni kapandım bende acıktım bende denızde bıkını gıydım ve cok pısmanım. Benim vucudum ozel herkesın gorebılcegı kadar degersız degıl. Herkesın benım ustumde fantazı kurup bakılıcak kadar degersız degıl. Bende denıze gıdıyorum kadınlar plajına yalnız Allah'ın emrettıgı yerlerı kadınlar arasında da kapatıyorum bıkını mayo sırf gunaha sokmak ıcın uretılmıs sankı. Allah hepimizi doğru yoldan ayırmasın inşallah
12 Yorumla
Soran+1 yılYAA İSİNİZE GELMEZ AMA SU YORUMLARİ OKUYUN
- +1 yıl
Müslüman değilim ve giyiyorum kardeşim ne yapacaksın? Öldürecek misin
En İyi Cevaplar
Giymedim, giymemde. Bir gün kapalı bir bayan arkadaş, keşke senin gibi olsam ben hep denizde mayo vs. giyerim demişti. Ve buna açıkçası çok da şaşırmıştım. Bunu kapalı bir bayan arkadaş diyor.
Bu tarz şeyleri giyinmenin ya da giymemenin görüntüyle asla alakası olamaz. Eğerki giymiyorsam günah olduğundan dolayıdır. Nasıl ki sokakta öyle giyindiğimizde günahsa, denizde giydiğimizde de günahtır.
Yani denizde giyinince mübah olmuyor.59 Yorumla
Soran+1 yılYaavv ne olurr okuyun su cvbi
- +1 yıl
Bütün yorumları okudum çok şaşırdım.
Hayır anlam veremediğim şu.. Allah'la benim aramda sözünü ne kadar rahat diyebiliyorlar.
Yahu bu fani dünyada elimize ufacık bir iğne batsa canımız yanmıyor mu? Yanıyor. Kaldı ki biz cehennem ateşinden bahsediyoruz. Elimizi bu fani dünyada çakmağın ateşine bile değdiremezken cehennem ateşinden bu derece kolayca bahsetmek hem üzücü hem de çok komik.
Sizin sözlerinize karşılık birçok kişi sen karışma vs. demiş.
Bir insan ben Müslümanım diyorsa bir başka Müslümanı doğru yola getirmekle mükelleftir.
Ayrıca öyle bir hale getirmişler ki sanki küfür ediyorsunuz. Yahu mantıklı düşünseler aslında bu insan benim günah kazanmamamı istiyor diye düşünmeleri gerekir. Çünkü sizin bu durumdan hiçbir çıkarınız olamaz. Ama işte bunu çok iyi algılamak gerekir.
Soran+1 yılEmin herkes isledigi gunahin boyutunun farkinda ama gel gorki ben burada boyutunu hatirlatinca anamak bile istemiyorlar
Soran+1 yılYaaa teravi onces bir hutbede dinledim zinayla ayni farki yok dedi hoca burada sorayim dedim ayetleride arastirdim gercekten bir kadnin baska bir erkekle iliskiye girmesi hada bikini giymesi ayni ama ben burada nlatamiyorum burnunn dikine gidio hepsi hatt hakkini helal etmeyenler var
- +1 yıl
Tamam iyi hoş da kapalı arkadaşın şakasına söylemiş olabilir ya da başka nedenden dolayı alayına söylemiş olabilir neden buraya dahi aktarım da pis reklamını yapıyorsun ve bakın kapalı arkadaş mayo giymek istiyor algısı veriyorsun.
- +1 yıl
Herkes müslüman değil herkes senin gibi düşünmüyor ve bu doğru kimsenin günahı kimseye yazılmaz o yüzden kimseye karışmayın
+1 yılkardeş sen galiba eşinle denize gideceksin ve onun için denizde giyebileceği ve seni rahatsız etmeyecek bir şeyler arıyosun. bir yandan da insanlara din dersi veriyosun. kötü bir şey yaptığını söylemiyorum ama soruyu öyle sorsaydın keşke. açıklama kısmına bunun dinimize neden aykırı olduğunu falan orda yazsaydın. aşağıdaki hatunlar senin soruna cevap vermiş. sen onlara din dersi veriyosun. bence yanlış olan kısım bu. senin bunları anlatmanda bir yanlış görmüyorum tekrar söylüyorum ama burada yapman yanlış bence.
10 Yorumla
https://vocaroo.com/i/s0q8eTkBd6oq
Ben Ksden Bu tarz Soruların Hepsine Karşıyım Abi
Kaldı Senin Gibi Düşünen Abazanlar Yüzüne Kaldı !21 Yorumla
Soran+1 yılSen bikini giydirmisn esine yargilma cvb ver soruyo yargilayacaksan yol al
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılbayanlar erkekler ayrı plaj olsa isteyen istediğini giysin.
yobaz ger kafa olarak bakılan düşünce ama aslında olmamalı sen evde iç çamaşırıyla dolaşıyorsun ozaman
komşuya kapıyıda öyle aç ama utanıp açmazsın, deniz iklimi farklı tabi sıcak giymek zorundasın diye bir kaide yokki millet senin her tarafını görüyo hoşmu yani hiç etik değil niye elin adamı senin bir tarafını görsünki ne gerek var , günahım kendime dersin tabii kendine kimse için sorun değil fakat bir gerçek var tek doğru var yanlışlar doğrularımız olmuş
malesefki tek bir tercih doğru bu hususta
ama insanların tercihleri özgür11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi oalsun biraz mantikli seyler gelio
Abicim ben mayo giyiyorum ve hic utanmiyorum vucudum musaitse giyerim bir cekinecegim biseyimde yok giyerim gunahsada benim gunahim kimseyi ilgilendirmez allahimla aramdami bir mesele ha erkekler istemezmiymis istemesin gitsin giymeyen alsin oda beni kasmaz bu arada midesi bulananda gidip deniz kenarlarina bakmasin o zaman giyinenlere mecbur degilsiniz. Ayricada hasemo degilde sort atletle giyenlerden daha iyidir mayo giyenler o sort atlet suya girince yapisiyo zipcik gibi daha cok dikkat cekiyo ozellikle erkeklerin daha cok dikkatini cekiyo hersey yapismis usyune sular akiyo flan reklam filmi gibi isteyen istedigini giyer yeter bu bikini mayo muhabbeti ya giyemeyenlerde nutuk yapmasin burada giymiyorum diye giyememek ayri giymemek ayri
425 Yorumla
Soran+1 yılTabi kimse karisamaz sadece uyarir peki dini boyutunu hic arastirdinizmi detayli vebali nedir diye
- +1 yıl
En ince detayina kadar arastirmadim ama gunah oldugunu biliyorum ama dedigim gibi dini boyutu ne derecede olursa olsun allahla benim aramdadir beni sadece allah yargilar su dunyada kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yoktur asil bu gunahtir kim ne kadar gunahi veya sevabi var allah bilir kimse kimsenin namusuna el uzatmasin laf atmasin kimseye kalmadi kimsenin namusu herkesin ailesi var karisi var kocasi var yukardada allah var o kadar diyorum ve bitti..
Soran+1 yılBak bnuda yanlis biliosun muslumanin muslumana banane deme hakki yokdur islen bir gunah varsa musluman mudahale etmeli o plajda gezinerek onlarca insann goz zinasi isleyip vebalin aldigini biliomusun bu en basit detaya inmiycem sadece sunu bil bir kadn allahtan korkarm ama bikini giyerim diyemez
- +1 yıl
Sen uyarirsin ama elestiremezsin bu sana dusmez akil vermek istiyosan ver ama elestirme ama sen elestiriyosun butun yorumlarina baktim karsi gelenlere direk atliyosun elestiriyosun felan sen kensine gore hakli olabilirsin bende kendime gore hakliyim dinde zorlamada yokrur peygamber efendimiz (sav) bir kere nasihatini verir vaazini verir ama zorlamazdi veya elestirmezdi bu kimseye dusmez ben giyip zina isliyosam erkekte sonup bakmasin bir erkegin mahremiyeti gozlerindedir bakmasin zina yapmasin herkes kendi isine baksin dini bana sen ogretecek degilsin
Soran+1 yılSen haklisin ben hakliyim diyee bisey yok dinde dogru bir tane siz o dogruyu kabul etmiosnuz garip olan bu mslumanim deyip muslumanligin en agir gunahni hic korkmadan isliosunuz haaa ben soyunayim kimse bakmasin cok guzel mantik bak azcik vicdanin sesin dinlesen azcik surada takilacagina isledigin gunahn boyutun arastirsan emin ol yazdiklarina yaptklarna pisman olursun
- +1 yıl
Bak sende sunu anlamiyosun buraya yazilar bolumune yaz bir yazi boyle boyle de gunah de uyan uyar uymayanada eyvallah der susaesin ama sen zorluyosun arkadasim tamam cok buyuk gunay isleyebiliriz ama allah katinda bu sende bende bilemeyiz belki sen bilmeden benden daha buyuk bir gunah isledin bunu bilemezsin son defa diyorum beni ya da benim gibi giyenleri yargilamak sana dusmez beni bir tek allahim yargilar tamam vaazini verdin cekilebilirsin alan alir almayan ortaya birakir gider geriside kimseyi ilgilendirmez. Sen istiyosan git bikini giymeyenini bul al kimse sana karismaz ama giyenlerede sen karisma milletin karisina kizina tamam bir kere uyardinmi uyardin ama zorlama yargilama elestirme fazla uzatiyosun uzatma
Soran+1 yılBenim burada kimseyi zorlamak gibi bir luksum yokk nasil zorlaya bilirm tek bisey soyluyorum allahtan korkan bkini giyinemez islediginiz gunahin boyutunu bir arastin sadece bun diyorum
- +1 yıl
Ya ne sen beni anliyosun nede ben seni gercekten ellerimi yoruyorum bosu bosuna ne anlatsam bos sana ben ne diyorum hala sen ne diyosun sabit fikirlisin hala ayni seyi soyleyip duruyosun her yazin ayni her yazimda sana farkli farkli anlatmaya calistim ama yeter cidden uykusu gelmeyen ben uykum geldi ama senin aklin basina gelmedi hadi sana iyi geceler sen bu akilla daha cok vaaz verirsin bb
Soran+1 yılMillete vucudunu sergileyen namusunu edebini unutmus allahtan korkmayan seninmi aklin basina gelmeli yoksa seni uyaran benmi allah islah etsin
- +1 yıl
Allah seni islah etsin asil benim gunahim seni ilgilendirmez yobaz herif kimin neyi sergiledigini kimse bilemez allahtan korksan burada cok bisey yaptigini sanip vaaz vermezsin sen kimsin beni yargiliyosun sen kimsin sana bu hakki kim verdi kim onu soyle bana senin dilin bana laf uzatacak dil degil bana bak o laflarina herseyine dikkat et keserler o dilini cok ötüyosun sen kendine gel terbiyesiz seni saygisiz haddini bil haddini gafil pislik seni suna bana beni yargilamak sanami duste pislik seni vucudumu sergiliyomusum bana bak bana adammi oldugunu saniyosun be sen teebiyesiz adam olsan kensini gizli tutmazsin benim muslumanligimi allahtan korkumu yargilicak adammisin sen be terbiyesiz seni defol
Soran+1 yılHalaa benim gnahm seni ilgiendirmez diyo ben musluman muslumandan mesuldur diyorum laf bulamayinca hakaretlere basladi bana ettign hakaretler seni kurtarmayacak mahremini acan kadin bir erin helali olamaz diyor din gogus kafesi iman kafesidir diyor din sen hala bana hakaret ediosun cok merak ediyorum mahserdee hesap verirken ne diyeceksin hepsini osver o vucudun izlettign erkeklerin hesabini nasil vereceksin zaten bulari dusnsen edepten haberin olur
- +1 yıl
Iste bunlari birakta ben dusuniym benim gunahimi senmi cekiceksin birak ben cekicem gunahi ben isliyorum sanami kaldi be deeim ve diyorum benim gunahim muslumanligim seni ilgilendimez sen git kensi karisini kizini aileni sorgula musluman muslumana akil verir gerisini sorgulamaz sen zorluyosun ve sorguluyosun senin beynin bunu almiyo cunku fikir uretemiyosun okuduklarinla inaanlari yargilamaya calisiyosun taam hakli olabilirsin soylediklerinde haksizsin demiyorum dogru olabilir ama sana dusmesi bu sen kimseye karisamazsin soylersin susarsin ben yanarsam ben yanarim gerisi seni kasmaz eyvallah ben uyardim der susarsin ben terbiyesizlesmedim sen neysen sana sifatlarini saydim
Soran+1 yılYaa ben seni nasil zorlaya bilirim buradan sen desene yazinca aklima dank etti buda zoruma gidio diyee
- +1 yıl
Ayrica birak actigim yerleride kocam anam babam dusunsun uyardin ve geri cekilebilirsin senden akil almak istemiyoeum ben ki akil vermiyosun sen zorluyosun fikirlere acik degilsin cahilsin cunku insanlari zorlayarak senin fikrine gelmelerini istiyosu n ve bu sana dusmez kac kere dicem yaniyosam ben yancam ve sana sunu soyluyorum sen benim burada bilip bilmeden cok gunahimi aldin iki elimde yakanda olsun mahserde ben olmeden sen olursen beni bekle cehennem azabinda yan beni beklerkende benden helallik istemeden ben sana kul hakkimi helal etmeden cennete gideme bu kadar diyorum
- +1 yıl
Ya benim niye sen diyince aklima dank etsin ben gayet dinimi bilen bir insanim ve bile bile gunahimi isliyosam isliyorum sanane bana akil vermek dil uzatmak sana kalmadi kalmazda sen esine doatuna bak benimle ugrasma sen bir dersin iki dersin yeter geriai zorlamaya yargilamaya elestirmeye girer bilip bilmedende elestiriyosun buyuk laflar kullaniyosun ve o buyuk laflarinla gunah almalarinla mahser gunu beni bekle tekrar diyorum gunahimi aldin hakkim aana helal degil allahda duyuyo biliyo bu kadar diyorum
Soran+1 yılDinimi biliyorum diyen hic bir kadin bikiniylee gezemez eger sana boylee yaptigin icin yargilayip hakkina girdiysem allah sorsun bana surada 10 dk arastirsan dinime baliyim diyorsan giyindigin gunlere hungur hungur aglarsin
- +1 yıl
Arastirdim ve aglamiyorum giydim veya giymedim ben giydim desem bile gormedin bunuda bilip bilmeden beni burada resmen namussuzun teki konumuna soktun allah benim gönlümü gönlümden geceni biliyo herkese obur tarafta cezasini o verecek ama bana ettigin o laflarn hicbirini helal etmiyorum sana tekrar diyorum benim dinimi muslumanligimi sorgulayacak adam degilsin sen cok arastirmis olsan bana bu laflari demeye utanirdin sen daha beni tanimadan bile o yuzden kimin ne oldugunu allahim biliyo sana daha hicbirsey demiyorum desemde beynine girmiyo zaten hadi eyvallah seni cahilliginle basbasa birakiyorum iyi geceler. Bu gece rahat uyuma ve bir gun bana yalvarcaksin bana hakkini helal et diye cunku islerin bile yolunsa gitmeyecek bu dedigimi hic unutma eahat uyuyabiliyosan uyu artik by by
Soran+1 yılSen giydim dedigin icin yazdim kivirma vee emin ol sana ben hic bisey demedim bugn fetvaa konusu buydu bende soru actim inan cok buyuk bir hocanin soylediklerini duysan benim yazdklarim iltifat gelirdi
- +1 yıl
Bak hala terbiyesizce kelimeler kullaniyorsun kivirma ne demek bayanla konusmasini bile bilmiyosun sen ben sana ne diyorum ac ve iyi oku giydim dedim evet diyorum ama sen bunu bilmiyosun ben nedersem diyim hurdan bilmiyosun ve benim sahsima laflar sozler saviruyosun gunahimi aliyosun ve aldinda bak ne diyosun cok buyuk bir hoca anlatti diyosun birak bir gun gideriz bizde ondan dinleriz ama senden degil sen hicbiseysin cunku o adam anlatti sadece vay efendim sen neden giyiyosun. oros. usun sen demedi dimi kimseye veya o anlama getirmedi dimi o adam anlatiyosa dinletmesinide biliyo senin gibi aksine cevap verenleri terslemiyosur azarlamiyodur ezmiyodur elestirmiyodur sadece olanlari olacaklari anlatiyodur. Bu konuya dikkat et
Soran+1 yılYazdiklarimi oku tek argo kelmem kivirma birde senin yazdiklarina bak sen konusmayi cok ii biliosun yaa hakaretlerni bir oku vaaz veren hocaya gelince bak sahur vakt yemin ederim o.. pu direk demedi ama hicc fark yokdur dedi ayetlerlee acikladi bak kardesim ramazan ayi af ayi tovbee ayi dogruyu sende bliosn tivbe et bugunee kadar giyindin neyin artti giyinmeyincede eksilmezsin bu mubarek gnleri degerlendir
- +1 yıl
Suanda tovbe edersrm seni sevaba sokmus olurum giymick olsam bile sana inat daha cok giycem. O laflar senin hakettigin laflardi bir insanin sadece bedeni degil ruhundada or. sp. uk vardr ki o daha beterdir allahin sevgili kuluyumki her ikiside degilim ha bir gunah islediysem kalbini kirdoysamda affola ama sen farkinda olmadan zorbalikla zorundalik yaratiyosun sadece bna konusmalarindan bahsetmiyorum asagidaki tum yorumlarini okudum tersliyosun insanlari tamam sende vaazini vermis olabilirsin anlatirsin tekrar soyluyorum zorlayamazsin ve yargilayamazsin allah katinda kimin gunahi sevabi cok kimse bilemez hicbir haci hocada bilemez yargilamak baskasinin karisina kizina dil uzatmak eminim daha gunahtir ve dedigim gibi sen bni tanimadan benim namusuma dil uzattin iki elimde yakamda ben artik yazmiyorum ne desem bos sana artik saatlerdir anlatiyorum lutfen artik sende diceni dedin arkamdan yazma en azindan arkamdan konusarak onunda gunahina girmemis olursun allah rahat uykular versin
Soran+1 yılBunu yarin sakin bir kafaylaa okudunda tum yazdiklarimiza baktiginda benim amacima bak birde senin yazdiklarina sonra karari sen ver
- +1 yıl
Allahla arandaki mesele mi :D sanki kapı komşusuyla mahkemelik olmuş kadar rahatsın ama mevzu büyük haberin olsun aramızda çözelim demeyle çöüzlecek bir halt değil
Soran+1 yılNilufer aslinda arkadas iyi niyetli ama muhalefet ruhu tasiyor icinde oda kabul etti aslinda
- +1 yıl
@SudaAcanNilüfer Tamam namuslu vatandaş umarım komşunun evinden çıkabilmişsindir kapalılar genelde çıkamıyor açıklara ahlak dersi verirler ama kendileri orspunun ta kendisidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslümanım ve tesettürlüyüm o yüzden giymedim ve giymeyi de düşünmüyorum, büyük konuşmadım ki başıma gelmesin, Allah korusun diyim ben. Ama bu yüzden denize girmiyoruz diye bişey de yok, Allah bir bayanın denize girmesini yasaklamamıştır ama biz tabiki de yine dikkatli olmak açısından erkeklerin uzak olduğu, çok kalabalık olmayan ortamlarda denize giriyoruz ve ayrıca üzerimize de "haşema" denilen geniş koyu renkli, başımızı dahil her yerimizi örten deniz için üretilen kumaş kıyafetlerini kullanıyoruz. Aşağıda bir arkadaşın yorumunu okudum "adam bakacak diye denize girmeyeceğiz yani? onlar biraz insan olup her gördüğü bikinili kadına ağzı sulana sulana bakmasa mesela?" demiş, sanki denize bikiniyle girme zorunluluğu varmışcasına...
14 Yorumla
Soran+1 yılYavv istee oda farkinda girdigi gunahinda nasil bastiririm diye bakiyor
Cevap sahibi+1 yılçok saçma bence, nasıl bir mantık anlamış değilim.
Soran+1 yılYav acik ayet var zinayla hesap sorulacak diyo bnlar hala ozgurlukten dem vuruo
Cevap sahibi+1 yılaynen, çok pişman olucaklar ama iş işten geçmiş olcak
+1 yılGiymedim giymemde dinim bunu yasaklamişsa iş bitmiştir. Giyenlerde özgür sonuçta her koyun kendi bacağından asılır. Bu kadar net! Saygılar
53 Yorumla
Soran+1 yılSaygilar canoo
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahilde giydiğinde kimse bakmıyor ki zaten giymem diyen insanları anlamıyorum cidden :) Ordaki insanların hepsi öyle. Mesala amozonda çıplak yasayan kabileler var. Orda insanlar birbirleirne sürekli bakıyorlar ama bu sekilde değil. normal olarak algıladıkları için yani duygusal hiç bir sey düşünmüyorlar.
17 Yorumla
Soran+1 yılPeki haram namahrem gi konular hakkinda ne dusunuosun
Cevap sahibi+1 yılBunlar için düşünceler tabikide belli ama bir seyleri yerinde ve zamanında yapmak en doğrusu? Bikini nerde giyilir denizde. Ne zaman yazın ^^ Sehir merkezinde bikini giyersen herkes sana bakar o zaman burada dinen suc işleyen kişi giyen kişidir.
Soran+1 yılGiyen kisi yuzlerce erkegin goz zinasi islemesine neden oluyor ben bikini iyerim erkekler bana bakmaz demiosn heralde buna ne diyeceksin
Cevap sahibi+1 yılsahilde giyersem bakmazlar diye düşünüyorum. yani duygusal bir sey düşünmezler. Ki söyle bir sey daha var. Sokakta insanlar düzgün giyindiği halde bile bakanlar var. Karsıdaki insana baglı bir sey bu.
Soran+1 yılKendini kandirmaa realist ol plajda soynacaksin bakmayacaklar inanimusn
Cevap sahibi+1 yılİnanıyorum. Realist olmak soyut düşünmekle olmuyor maesef.
Soran+1 yıltamam sana kimse bakmiyor:-) :-) :-) :-)
+1 yılBen giymedim giymiyorum :D Nedeni ; çok çok fazla açık giyinmeyi uygun bulmuyorum herkesin içinde falan ben utanırım yani :D Açıkçası bikini giymek ile çıplaklık arasında fark yok :D
63 Yorumla
Soran+1 yılDuymuyo gormuyosun ama alkislaniosun
- +1 yıl
Çok dogru herkes senin gibi dusunse
Giymedim giymemde denizi sevmem de gunah yuvası resmen esimide gondermem o kadar !!
36 Yorumla
Soran+1 yılHellal kizz sana hamd olsun varsiniz halaa
- +1 yıl
Zihniyete bak *
Soran+1 yılYaa sen bakma ben muhattaba bilee almadim bunlar karisini soyndurup eln adamna izletmekten zevk alan tipler ar namus tirt yani
- +1 yıl
Siz kapalı kadınlarıda biliyoruz ne olduğunuzu :D komşunuzun evinden çıkmıyorsunuz niyeyse bikinili kadınlar sapıksa siz onlardan bin kat sapıksınız beynin sapık olduğu sürece
Abi iyice yobazlaştınız. millet diyor yok oralarına buralarına bakıyorlar. abi deniz bu deniz? napalım şalvar giyip mi gidelim?
saçma saçma konuşmayın.23 Yorumla
Soran+1 yılDenize girmen farzmis gibi knustun
Soran+1 yılİstersen bir arastir netten dini boyutunu abartmaya degermi degmezmi
ben kaldım sanırım. çok saçma geliyor. açıyorsun millet bakıyor selülitlerine bilmem neyine. ayrıca çok iğrenç buluyorum neden bilmiyorum görünce midem bulanıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılYani vucudune guvenmeyen kadin giyer fikrinee katiliomusun
Soran+1 yılYani siz selulitler yuzundenmi giymiosunuz
Soran+1 yılDinen nasil bakiosun olaya
burdan bikini giymedim diyen kizlara alkis tutup sahilde ac ac gezen tipler ilgincsiniz
79 Yorumla
Soran+1 yılAynen katiliyorm
Soran+1 yılYorumlari okurmusun lion women bise yazmis
- +1 yıl
Benim sorum olsaydı eğer en iyi cevap seçerdim 👍👍👍
Soran+1 yılMuslumanim rehberim kuran neyi emrederse onu yaparim dinin gereklilkklerini yerine ne kadar getire bilirsin ayri birde asla yasak dediklerini yapmak ayri yasak koydugunu yapmak allaha isyandir cok acik ve net hukumler kadnin soyunmasi hakknda ben soyunurum kalbim temiz diyee bisey yok fikrin neyse zikrin odur nettee biraz arastirsan o kadinlar icin neler yaziyor anlarsin beni
Soran+1 yılFitne fesatlik sonunaa kadar katiliyorm konuyu yayarsan toplayamayiz şu an en agiz gunahtan kadinin mahremini acmasndan konusuyoruz cunku din zinayla ayni kefeye koyuyor
+1 yılherkesin kendi tercihidir bu
giydim günahsa benimdir
iman dışta değildir içtedir kimseyi alakadar etmez07 Yorumla
Soran+1 yılSoyunurum ama kalbim temiz:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) yav ayetler indirilmisss diyorum halaa ayni seyleri yazip duruyolar
- +1 yıl
saçma sapan konuşma lütfen
Soran+1 yılBen sacmaliyorsam bana sacma olmayan aciklamani yap
- +1 yıl
mayo bikini giyenler şimdi kötü giymeyenler temiz oldu öylemi
Soran+1 yılAslaa. Hayir lutfen yazdigim cvblari oku oyle yaz
- +1 yıl
evet giydim he hoş birşeymi tabikide hayır
giydiğim yerler kadınlara ait havuzlarda mayo giydim denizde şortla
ama bu yargıya karşıyım bikini mayo giyenlere karşı seçim yapılması hoş bir durum değil
Soran+1 yılSen yine bir nebze biseyleri kaybetmemissn
+1 yılgiydim giyerim. havuza elbiseyle girmeyi uygun görmüyorum.
317 Yorumla
Soran+1 yılHavuzda sadece kadinlar varsa gir canım denizden bahsedersek durm ne olur
- +1 yıl
burada deniz yok havuzdaki herkes mayolu ve bikinili oldugu icin aa bacak gördüm diye hallenen olmuyor. zaten millet ailesiyle sevgilisiyle arkadas grubuyla geliyor yani herkesin yaninda bikinili mayolu kadin var zaten.
Soran+1 yılHavuzlar cok sagliksizz yaa resmen bakter yuvasiymis
- +1 yıl
heryer mikrop yuvasi alisverise gittiginde binlerce bakteriyle geri dönüyorsun ayrica havuz suyunun icine katilan madde zaten x cesit bulasici hastalik kapmaman icin.
Soran+1 yılbir arkadasim havuzda calisio ilaclari falan o ayarlio neler anlatio bir ilsen girenkadinin mantar kapmamasi imkasiz diyo cunku bu su vucudun her yerine girio diyo saglik bakanligindan mufettisler geliomus numuneye bakiyolarmis hemen havuzu kapatin diyolarmis bular bir yemek ismarlayip gonderiyomus ustelik cok luks bir semt sosyete yani
- +1 yıl
orasi tr ben trde yasamiyorum denetimler var burada gerektigi gibi calistirilmayan hijyen yoksunu havuzlari zikertir devlet.
Soran+1 yılOlabilir haklisiniz yanlizz suda var mesela havuzda mantar bakterisi var diyelim hangi kimyasal kullanirsaniz kullanin yok olmuyormus havuz bosaltilacak dezenfekte edilecek oyle
- +1 yıl
ilkokul 3. siniftan itibaren yüzme dersi zorunludur burda. sürekli giderim herhangi bir hastalik kapmadim kapani da görmedim.
hijyen kurallarina gerektigi gibi dikkat ediyorsa o isletme, bir sorun cikmaz. - +1 yıl
Ne üzerine eğitim aldığını çok merak ediyorum.
Soran+1 yılHangi ulke
- +1 yıl
almanya.
Soran+1 yılYani bir baba kizini gondermek istemiosa havuza neolacak
- +1 yıl
merak etme burada sökmedigi icin herkes kendi 7lkesinde dindar tribine giriyor. yiyorsa göndermesin. cocuga yüzme ögretiolar bacagina koluns bakmak icin götürmüyolar.
zaten ilkokulda var yüzme dersi. egitiim sistemi "canini kurtaracak kadar yüzme ögrettim daha sonra havuza gidersin gitmrzsin o seni baglar biz üstümüze düsrn görevi yaptik" diyor.
yaz geldiginde bogulma vakalarina bakildiginda burada yok denecek kadar azdit trde haftada iki üc cocuk boguluo nerdeyse.
yüzmeyi ögrenmek kötü birsey degildir, hem spordur hem de bogulma ihtimalini neredeyse sifira düsürür. ayni egitim trdeki okullarda da verilmeli 3bir yani denizle kapli bir ülkede egitim sistemi bunu nasil es geciyor hayret.
Soran+1 yılHaaa sadece cocuklar ben lisedeyken falanda mecburi saniyordum sorun yok cocuk sonucta
- +1 yıl
e zaten ilkokulda yüzmeyi ögrenmis oluyorsun niye diger egitim yillarinda hala ders versinler (:
amac yüzmeyi ögretmek.
Soran+1 yılDers degil yani herhangi bir ders saati var yuzmek diye zannettim yani oderste herkes havuza girecek spor yapacak anladm
- +1 yıl
ders her hafta 2 saat ders olarak aliyorsun. diger dersler gibi iste.
+1 yılBen varım. Dışarda o kadar açık giyinmeye alışık değilim ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılKendinin kiymetini bil senden az var
vardır, olanları tanıyorum ama ben öyle demiyorum :)
15 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diosun
Soran+1 yılSergilemeye devam o zaman hic allah korkusu aklina gelmesin atese dayana bilecegin kadar gunah isle
Soran+1 yılİste bilmedigin bu ben musluman oldugum icin alakadar ediyo sorun burada musluman degilim deseniz hic bir sorun yok
+1 yılgiyiyorum Müslüman değilim ama İslam inancına göre günah benim günahım yanacak olan benim. eğer gerçekten doğru bir insansam böyle de cennete giderim.
114 Yorumla
Soran+1 yılGidersin canım tabi cennet ciplak gezenlere kaldi
- +1 yıl
dinde zorlama yoktur diye emreden dine inanıyorsun kadınların giyimine laf ediyorsun. sanki öte tarafa birkaç kere gittin de biliyorsun ne olacağını.
Soran+1 yılMuslumanin rehberi kuranda emrettiklerine gore knusuyorm ayettee zinayla bir tutuyor yeterlimi senin icin. Ama senn kalbin temiz bise olmaz:-)
- +1 yıl
Kuranı defalarca okudum dinde zorlama yok yazıyor bu ne demek herkes kendi dalgasına bakacak demek.
Soran+1 yılSen defalarca okudun ve bikini giyiyorsun:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) vallahi nur suresini okusan nalet okursun kendine
- +1 yıl
lanet olmasın o :) ne yapacağımı ben bilirim sen yorma.
Soran+1 yılYani allahin emri falan tanimam diosun helal olsun
- +1 yıl
kendi düşüncenden olmayanı hazmedemiyorsun. ben böyleyim. size dininizi yaşamayın mı diyorum hayır. o zaman siz de bana karışmayın.
Soran+1 yılTmmda hazmedemedigimee nasil karar verdin belki senn dusuncelerin bana mantikli gelecek madem kendinee guveniosun ogret bana
- +1 yıl
kimseyle düşüncelerimi paylaşmam herkeste akıl var isteyen istediği gibi düşünsün. bu kadar uzattığına göre hazmedemediğini düşündüm.
Soran+1 yılYaa alti ustu bir sohbet neden kacarsn anlamam dogru olduguna inandigin dusnceleri neden paylasmazsinki hani siz ileri goruslusunuz yaa sasirdim yani
- +1 yıl
evet ileri görüşlü biriyim insanlardan kötülük görmedikçe hakaret etmem iyi davranırım. benim olayım bu.
Soran+1 yılSupersin vallaaaa dedim yaa bu dusuncelerini bana asilaa bak ne kadar bilgilisin paylas benimle ufkumu ac nasil olsa kendinee guveniosun dogru yolda oldugunada inaniosun eeeeee sorunn ne o zaman hadi gel bakalim ozele
- +1 yıl
doğru yolda olup olmadığımı bilmiyorum ama hiç değilse insanlara zarar vermiyorum :) iyi bakalım istersen özelden mesaj at ama bugün meşgulüm pek cevaplayamam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlari okudumda "kendisine5 guvenmiyordur","vucudu guzel degildir", "hersey beyinde biter" gibi yorumlara acikcasi uzuldum. Sizinde yorumlariniza bakarak soruyu yanlis sordug
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruyz yanlis sordugunuzu dusunuyorum. Dini acidan bu olaya bakisiniz ve ona gore cevaplar beklemeniz sorunuzdada belirgin olmaliydi ki ona gore yorumlar gelsin. Inanan insan halka acik yerlerde bikini ile denize girmemeli bukadar net. Din bunu emrediyor. Ha dini degerleri onemsemeyen kisi istedigi sekilde girebilir Kendi tercihidir kimse sorgulayamaz ama hasema vb ile girenleride elestirmeye hakki yoktur. Avrupa ulkelerinde bile hasema ile havuza giriliyorsa ulkemizde neden bukadar yadirganiyor. Bikini ile denize girmek sosyal bir dayatma olmamali! Son olarak Sunu soyleyim Allahin sinirlarini gozeterekde Denizin keyfini ala cikarabiliyorum.
Soran+1 yılCok tsk ederim cok katki sagladiniz soruma benim size sorum hasemaylami giriosunuz denize bunu kesin ogrenebilirmiim
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılVucuda yapismayan kaliteli hasema var mı bildiginiz marka falan
Cevap sahibi+1 yılYalniz Denizden ziyade Bayanlara ozel havuzlari tercih ediyorum. Denizede gireceksem hasema ile girerim.
Soran+1 yılPeki bildiginiz hasema markasi var mı veya siz kullanfiginiz urunden memnunmusunuz
Cevap sahibi+1 yılOdema hasema vucudu sarmayan guzel modeller var. Internet uzerindende alabilirsiniz. Reklam gibi oldu :)
Soran+1 yılCok tsk ediyorum saolun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ihvan. com. tr cok fazla cesitler var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiymedim asla ve aslada giymem ha ciplagim ha bikini giymisim ayni sey benim icin vucudumu millete sergiletip sonrada göz zinasi yaptirmam kimseye
32 Yorumla
Soran+1 yılAyakta alkisliyorum helal olsun kiz asagida bir arkadas girmeyenlere vucudu vasat olanlar diyo ne diosun buna
Cevap sahibi+1 yılMadem o kadar iddali ciplakta gezebilir en guzel giysi tendir onlara gore cunku
+1 yılGiyiyorum. Eğer kadına bakmak günahsa biz kendimizi değil siz gözlerinizi bağlayın
33 Yorumla
Soran+1 yılKlasik laf olsun diye yazilmis bir cvb daha
- +1 yıl
siz açın biz gözlerimizi bağlayalım gerçi sana zaten kimse bakmaz daha 15 yaşında falansın galiba sen giy birşey olmaz :D
- +1 yıl
@yildirimer Ben annene açıkta olsa kapalıda olsa bakarım sen dert etme :D sapıklığı çok savunuyorsunuz ya hani annene yapılsa sorun çıkmaz
balinalar kıyıya vurdu bile herkes giyiyor merak etme :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlar oyle demiyo ama
+1 yılolan giycem yaz gelsin derken
ne bikinisi mayosu ayıp yav diyenler g. tüm selülitten görülmüyor göğüs desen zaten yok diyenler00 YorumlaGiymiyceeem giymiycemmm. Benim değil mi giymiycem.
https://youtu.be/R-K-M-_qOHk11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudum gayet güzel fazlasıylada alımlıyım bütün gözleri üzerime çekebilirim ama hem tesettürlü hemde evliyim açıpta kendimi reklam edemem,
110 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit peki denize gidiomusn
Cevap sahibi+1 yılgeçen yıl balayı için gitik girmedim, doktor girmememi tavsiye etmişti, bu yılda ağustos sonu gibi gidicez
bunu aldım
www.kadinay.net/.../2013-hasema-modelleri-24#resim
Soran+1 yılNerden aldiniz hemen almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıleşinizemi alıcaksınız, ben burada mayo satan bir mağaza umutsuzca gtmiştim olucağını tahmin etmiyordum eşofman modellerini sevmyorm çünkü, ama bu modelin aynısını buldum üst kabı desenli sadece benim aldığımın haşema satan sitelerde var ama 150 lira filan pahalı bence ben 75 liraya aldım çokta şık
Soran+1 yılHadi yaaa tuhhh
Cevap sahibi+1 yılBuda çok şıkmış n11. com dan bakabilirsnz mesela
www.n11.com/adasea-013-full-likra-tesettur-mayo-acik-lacivert-P22142002
Soran+1 yılOfff bune yaa ceyrek altindan pahali:-) :-) :-) :-)
Cevap sahibi+1 yılMalesef :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiymiyorum giysem de insanların içinde giymem bunu kapalıyım ama açıkkende öyle herkesin içinde girmezdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılGiyindinizmi peki hic
Cevap sahibi+1 yılDedim ya sana az önce giydim giyiyorumda hala ama insanların içinde değil teknede vs de
Soran+1 yılPeki giyinneyen kadınların çoğu vucuduna guvenmiyor tezine katiliyormusunuz genelde böyle düşünüyorlar
Cevap sahibi+1 yılEmin ol giyenlerin hepsi Vücutlarına güvendikleri için giymezler
Soran+1 yıltamam ama sorumun cvb görünenler değil giyinmeyenler bu benim fikrim. değil ama giyinen hangi kadına sorsam Aynı şeyi söylüyor
+1 yılGiymedim giymem de diyen kadına nikah memuru önünde şerefle bir imza vermek isterim. O kadınla gurur duyarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılorta sondan bu yana yarım tesettür mayo giyiyorum. Kapalı değilim ama bikini-mayo giymek rahatsız ediyor beni.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu dediginiz mayonun resimini atarmisiniz
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılCok hosmus bayildm vallaa netten alabilecegim site bulacam hemen
Daha ölmemiş ninelerimiz var evet :) sözüm hep kapalı olan veya denize gitmemiş olanlardan dışarı
19 Yorumla
Soran+1 yılYorumlari okursan eger onlar nine yani oylemi
Soran+1 yılPeki dini acidan ne dusunuosun
- +1 yıl
girilmesi gerekiyor haşemolar var mesela ama din tam anlamıyla yasanabiliyor mu ülkemizde sorarım kullanan kullanana değişik yeni şeyler üreten üretene. Sorgulamak bana düşmez ama görüyorsun arkadaşım mayo giymez bikini giymez kafa kapalı ama makyajı tam tayt desen giyer dar pantolon giyer. Açık olandan bikini giyenden daha dikkat çeker. Ben diyorum ki kim ne bilemezsin artık. Bikini giyiyor diye o kadın edepsiz ahlaksız ya da dinsiz değildir bilemezsin.
Soran+1 yılMeselaa yuzlerce erkegin dinin haram kildigi yerlerini izlemesi nasil bir duygu
Soran+1 yıl:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) nerde var insanlarin olmadigi deniz allah askinaa sooylee atlas okyanusumu
Soran+1 yılYaa bak cvb veremeyince at gozlugu deyip cikmaaa benm sen uyarmak boynumn borcu soyunupta onca erkegin hoz zinasi islemesine ve o kadar insann vebalini almasina sebep olma emin ol bir yern eksilmez
vücudu uygun olanların giymesinde bir sakınca görmüyorum. elin adamı da görmek istemiyorsa bir taraflarımızı, bakmayacak arkadaş!
122 Yorumla
Soran+1 yılBen soyunayim ama etrafimdaki erkekler bakmasin oylemi:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Soran+1 yılDenize girmek kadina farzmiss gibi konusuosun. Senden bu bedenin hesabi soruldugunda ne cvb vereceksin ben bikini giyerim onlar bakmasinmi diyeceksin mantikli ol akilli ol allah korkusu olan kadin bikini giyinip vucudunu onlac adama seyrettirmez
Soran+1 yılYaaa hala ayni seyi soyluyosun muslumanmisin sennkardesim bana soylesene
Soran+1 yılYavv yeterki ogren benden ogrenmee sana diyorumki muslumanim diyen allahtan korkan giyenemez cunku o kadar erkegin goz zinasinna sebep oluyor butun kadn erkek vebalin aliyor bunun cezasini bilir gogus kafesi iman kafesi orasi bile acik azcik arastir giydigin gunlere oturur aglarsn sen halaa bakmasinlar diyosun kardesim muslumansa giyinme luksun yok haram allaha sirk kosmusnolursun daha ne anlatiyon bana kulaktan dolmaa laflarlaa kendini kandirma bu tovbe ayinda tovbe ettee refaha er
- +1 yıl
bakmyacak demek erkeklerin gözlerinin olmaması gibi birşey çok ucuk bir ütopya
Soran+1 yılYaaa laf olsun iste
Soran+1 yılbir cumlee ogrenmis nakarat yapip duruyo zaten yazdiklarimizi okusa yeterde isinee gelmio
Soran+1 yılYav soyjnana kim bakmaz sacmalama sen soyunmasin onlarca erkeginde gunahinaa girmiycen
Soran+1 yılYavv kardesim sen vallaha tedavi ol sana diyormki muslumanmisin ewet diosun yasak diyorum haram diyorum affi yok diyorum zinayla ayni tutuluyor dinde diyorum allaha isyana giriyor diyorum sen bana ne anlatiyon yaaa
- +1 yıl
kardeşim ne demek soyunana herkes bakar senin nasıl bir kafa yapın var bakmasınlar bende gidiyorum denize ama her önüme gelene aç kurt gibi ağzımdan salyalar akarcasına yiyecek gibi bakmıyorum sonuçta bırakın şu kadınların bedeni üzerinden konuşmayı allah aşkına yeter gına geldi
Soran+1 yılBen dinim neyi emrediyor ondan bahsediyorum kendi yaratttigim fikirler degil yavvv muslumanim diyosunuz emirlerini soyluyorum sacma sapan nedenlerle geliosunuz benden uyarmasi sen esini yani namusunu soyundurup el icinde gezdireceksen oda senin migden naparsan yap
Soran+1 yılDiyorum yaa surda gecirdigin zaman kadar kuran da ne yaziyor mahremini serilen kadnlar icin arastirsa emin ol sokaga cikmaya utanirsin tabi utanmaa duygusundan kirinti kaldiysa
Soran+1 yılGercek bir musluman allah korkum var diyen soyunup gezemezz gezerse allaha isyan etmis olur ayetlerle kesin emir var bunu kafana sok ben ustumee duseni soyledim ne halin varsa gor
- +1 yıl
Soran hem kadınlara ağzın sulana sulana bakıyorsun hemde o günah bu günah diyorsun sen günahı sevabı bilsen yarı çıplak kadınlara bakmazsın
sizhanımlar kuran dan bahgeriniz yok mu eliniz yüzünüz ayaklarınız harici her yeriniz harm bilmez misiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliolarda salaga yatiolar
Giymedim, giymemde.
Iç çamaşırlarınla sokağa çıkmak gibi bişey. Giyenlere saygım var o ayrı20 YorumlaVar mı öyle biri seksiliğini sergilemeye meraklı olmayan biri yani.. Tebrik edeceğim valla
00 Yorumla
+1 yılEvet ben giymedim giymemde hic meraklı değilim millet orana Burana bakacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit hela olsun
Giymedm giymem çünkü vücudun özel olmalı herkes görünce özeli kalmıyor bence
14 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cvb bu galiba
Soran+1 yılasagida bir arkadas girmeyenlere vucudu vasat olanlar diyo ne diosun buna
Soran+1 yılAllah askina bu namus denen seyi yorm yazan kizlarada anlattaa haberler olsun:-)
+1 yılMayo giyindim evet ama küçükken ve denizde degil. Bir kere eşimle tatilde giyindim. Artik asla giymem allah af ettsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardesm hatani bilmen ne guzel sizin gibibinsanlarin o mayo ile bir kere bie olsa insan icine cikmalarina cok hayret ediyorum esin nasil izin verdi buda hayret
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaşemo giyince daha mı iyi oluyor :D oralarina buralarina yapisiyor daha bir firikik verip muminotalarimizi tahrik ve tahrip ediyorlar yalan mi :D
17 Yorumla
Soran+1 yılMuminota ne yav:-) :-) :-) :-) :-)
Cevap sahibi+1 yılMüminotalar iste senin gibilere aramizlar müminota diyoruz :p
Soran+1 yılBenim gibilermi ben ne biliosnki sen:-)
Cevap sahibi+1 yılAsiri mumin olarak goruyorum kizlarib bikini giymemesi gerektigini vs cahillik der gecerim. Ozaman sizde sortla havuza denize girmyeceksiniz dostum
Soran+1 yılBak on yargi iste keske dedign gibi olabilsem ama degilm peki bikini giynmemesini haram oldugun gunah oldugnu sen yaradan emrediyor kuranda yaziyor sen cahillik diyosun. Musluman degilmisin
Cevap sahibi+1 yılMusluman degilim ama musluman akrabalarim da giyer. Kadini her zaman alcaltsn erkegi yucelten bir kagit parcasina inanamam.
Soran+1 yıltamam saygi duyuyorm sen musluman degilim diyorsan sozum yok sergilemeye devam
+1 yılİsteyen istediğini giyer. allah a mi kalmis kadınların ne giyeceği sokağa nasıl cikacagi
19 Yorumla
Soran+1 yılSen ne kullandin canım neyin kafasi bu
- +1 yıl
Dinden çıkma level 5 D:D:D:
Soran+1 yılFarkinda degi yaaaa hap kullanmis galiba
- +1 yıl
kadını sadece seksüel bir amaç için kullanan, hor gören, bir eşya muamelesi yapan bir dine inanmam ben
Soran+1 yılTovbe yarabbii yasadigi hayat boyunca esine sesini bile yukseltmemis alemlerin efendisi son peygamber oldugu halde kizi iceriye girdiginde ayaga kalkan bir peygamberin dininemi diyorsun sirf kadinlar onlarca ayet indirmis dinemi diyorsun mesela bakara suresinde kadinlariniza guzel davranislar takdim edin diye bariz emrediyor sen halaa bu dinimi begenmiyorsun diger dinler gibi bir kadina ayni anda birden fazla erkegin iliskiye girmesini serbest kilmiyor. Kadinin babasini helal kilmiyor kadina deger vermeyen bir din regl halindeki kadini esine bile haram kilarmi yavvv kuss kadar beyni olan insan cozer bunu
- +1 yıl
İlk olarak adım Sofia. İslamda kadının yeri ; - Kadının aklı ve dini nakıstır. ( Ebu Davut 4679; Müslim, İman babı 132 (79); Buhari , Hayız Babı (6). - (Kocalarına) Baş kaldıran kadınları dövün ! ( Nisa 34 ) - Erkeğe 2 kadına 1 birim miras düşer. ( Nisa 11 ) - 2 kadının şahitliği 1 erkeğinkine denktir. ( Bakara 282 ) Çünkü kadınların aklı eksiktir. ( Ebu Davud 4679 ; Müslim İman babı 132 (79); Buhari, Hayız babı 6 ) - Erkeklerin kadınlar üzerindeki hakkı bir derece daha fazladır. ( Bakara 228 ) - Erkek 4 eş alabilir. ( Nisa 3 ) - Kadında , atta ve evde uğursuzluk vardır. [ 1995-6617-İbn Mace-1995/1993 c.17 s.218 /6617] , [Buhârî-Müslim-Ebû Davud-Tirmizî-Nesâî ] - Erkeğe karısını niçin dövdüğü sorulmaz. [ 3299-Ebu Dâvud ] Aynen canim, İslam kadına mükemmel önem veriyor.
Soran+1 yılHer dinde oldugu gibi islamiyetteede saptirmalarn sonu yok sizin yazdiklarinizdan sadece nisa ve bakara surelerini dikkate alirim ben yani kuranda yazan sureleri dikkate alirim sahabelerin soyledikleri dilden dile degismistir degismeyen tek kitap ve din kuran ve islamiyettir sizin yazdiklarinizi bana sure ayet ayet olarak sorun tetek cvblayayim mesela dovmee konusu kuranda asla ama aslaa dayak gecmez nisa suresinde hayasizlik yapan kadinlar icin darabe diye arabca bir kelime gecer bn sizin gibi insanlar turkceye darb dayak olarak gecirir oysaki darabe arabca uzaklasmak demekdir yani hayasizlik yapan kadinlarinizdan uzaklasin diye buyurur islam tarihi boyunca peygamber efendimiz birakin dayagi ses bile yukseltmemistir islamda boyle bisey olsa ilk o yapardi bazi konularda kadnlari erkeklerin muhafazasi altina almistir kuran buda sizn gibi insanlara ikinci planda kalmis hissi verir neden cunku erkek dogasi geregi daha guclu kuvvetli yaratilmis kadin daha narin
Soran+1 yılBakara suresi 282 bilee saptirilmis diyorki bulabilirsenizz iki erkek sahit eger iki erkek bulamazsaniz tek erkek olmaz iki kadin ir erkek uc sahit bulun diyor zaten surenn oncesi sonrasinida okursaniz ne demek istedigini anlarsininiz anlamak isterseniz buyrun istediginizi sorun
Soran+1 yılBirde kadinlarin akli eksiktir nerde yaziomus yaa bana bir gosterirmisiniz
+1 yıl12 yasımdan beri kapalıyım :) kafa ve el göründü buzamana kadar :**
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılNe mutlu seni yetistiren ana babaya
- +1 yıl
aha :) teşekkürler onlar benim canlarım <3
Soran+1 yılVee allah banada senin gibi birini nasip etsin sende dua et kiz
- +1 yıl
amiin :D
+1 yılBundan sonra isterseniz kara carşafla falan girelim denize?
01 Yorumla
Soran+1 yılSirf olsun diyee gelmissin belli yazipta kalabalik etmeseydin bari
+1 yılVücudunu sergilemek istemeyen kadın çok. Herkes motorize birlik paralı asker değil elbet.
00 Yorumlabu kultur meselesı egelı bırı ıcın gayet normalken iç anadoluda yasayan bırı için cok ters o yuzden KALDIMI kelımesı olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet. ben. açıkta olsam giymeme gerek yok. haşema giyerim.
05 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun
Cevap sahibi+1 yılvücudumu sadece kocam görebilir.
Soran+1 yılOlay budur cok sukur halaa allahtan korkanlar var
Cevap sahibi+1 yılörtülü olmama gerek var mı? mahremim= kocam.
Soran+1 yılYaaa azcik allahtan korkan boylee olur zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere giydim üniversitenin açık havuzuna gittim zaten daha öncede modeldim sevgilim ögrendi ve bitti bir daha töbe ettim ama giden gelmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki sevgilini kaybeettinnama o tovbeylee cok sey kazandin
Gizli Üye(36-45)+1 yıl12 yıldır ateistim. Bikini giyerim şu an 25 yasindaym elime erkek eli degmedi saygılar
014 Yorumla- +1 yıl
Şeytan eli değdikten sonra erkek elinin değmesine gerek yok bence :)))
Cevap sahibi+1 yılTamam :)
Cevap sahibi+1 yılFiziğim çok güzel oldugu icin özür dilerim..
Soran+1 yılNeden peki hakikaten bu devirde cok ilginc yazdiginiz
Cevap sahibi+1 yılHenüz aşık olmadım üniversitede bile sevgilim olmadi :) ama bikiniden vazgecmem açık giyinirim
Soran+1 yılYavvv allah askina gel seninlee biraz sohbet edelim seni anlamayi cok istiyorm bak ozelim acik lutfen ateistsin yaa bana bkseyleri anlat lutfen
- +1 yıl
ve bende önünde ceketimi ilikler saygı ile eğilirim..
Soran+1 yılHayatiniz dinsizlerin onunde egilmeklee gecri zaten
Cevap sahibi+1 yılDinsiz kötü oldu ya :) ateistim ama kötü bir insan degilim yani öyle düşünmeyin tanısanız seversiniz
Soran+1 yılDaha oncede yazdim cok tanismak sohbet etmek dusncelerinizi ogrenmek istiyorum lutfen ozelime buyurun
Cevap sahibi+1 yılMaalesef henüz incilin ilk sayfasini bile açmamiş. kurani yarim yarim okumuş ya da mesih isa hakkinda sadece bakire meryemden geldigini sanan insanlarla din konusmuyorum
Cevap sahibi+1 yılDin sadece müslümanliktan ibaret degildir. Ben aslinda deistim hatta şu an hıristiyan olma yolunda ilerliyorum
Soran+1 yıltamam ne oldugunuzun onemi yokkii ben sadece farkli dusunen biriyle tanismak istedim
Tesettürlüyüm giyinmedim giymem de..
13 Yorumla
Soran+1 yılHelal kiz
Soran+1 yılYaa ne olurr suradabbiseyler anlatinda sevibina nail olun
- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılbikini giymem, mayo daha rahat hissettiriyor
120 Yorumla
Soran+1 yılGobek kapatiyor baska farki nedir benim bilmedigim
- +1 yıl
daha kapalı geliyor bana, ya da sporcuların tercih ettiği atlet-kısa şortlar daha az dikkat çekici. onlarla rahat ediyorum
Soran+1 yılRica etsem netten bahsettiginiz turde bir resim atarmisniz
- +1 yıl
https://www.hizliresimyukle.com/image/q6X
bunun gibi mesela
Soran+1 yılVallaa cok hosmuss ben hic gormedim cok begendim inan peki vucudu bell ediomu sudan cikinca
- +1 yıl
yok kalın oluyorlar genelde benim de eski erkek arkadaşım mayo olaylarını pek sevmezdi, düşünüp hak vermiştim sonra bu tarza da alıştım
Soran+1 yılCahilligimee bagisla tek parca dem bu urun birde bildiginiz vucuda yapismayan hasema tarzi bisey var mı
- +1 yıl
hmm onu bilmiyorum haşema gibi değil sanırım
yok tek parça değil bunlar atlet-şort tarzındalar, vücudu sarıyorlar da kalın yapıda olduklarından mayo gibi değiller. amacı seksiliği örtmek sanırım bunların
Soran+1 yılYaa vucuda yapismayan hasema markasi var mı acaba kaliteli. Bu iki parcaysa denizde ust siyriir yine
- +1 yıl
yok sıyrılmaz :D haşema markalarını bilmem kapalı olmadıgım için hiç tercih etmedim
Soran+1 yılRenk secimide cok onemli demi
- +1 yıl
bilmem ben siyah severim
Soran+1 yılYakistigi icinmi yoksa baskaa nedenlerimi var bikini giyinmemendeki tek sebep yakismamasimi
- +1 yıl
sevgili kıskançlığından öyle alıştırıldım yer etti :D
bikiniyi 14 yaşına kadar giydim
başka soru? :D
Soran+1 yılSimdi hayatindami bilmiyorum ama azda olsa guzel bir miras birakmis sana:-) :-) :-) :-)
- +1 yıl
kendisi şimdi nişanlı :D
sağolasın iyi geceler =)
Soran+1 yılBilmiyordum uzfuysem ozur dilerm
- +1 yıl
üzülmedim üzülmedim :D
Soran+1 yılAllah gonlnee gore versin kizz
- +1 yıl
eyvallah ;) sana da
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım dini inanışı olanlar ve çok kilolular hariç pek yoktur:)
00 YorumlaGiymedim, giymeyide düşünmüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılSebebini ogrenebilirmiyiz
+1 yılGiymedim giymemde benim olan bana kalsın.
122 Yorumla
Soran+1 yılHarikasin. Pek asagida bir arkadas senin gibi diyen bayanlara pasballar selulit falan ondan boyle yaziyolar diyo ne diosun
- +1 yıl
Hee evet bacaklarimda selülit var ne olmuş batmış mi ona? Göğüslerimde 90b ne olmuş bunu gosterince ne oluyomusum?
Soran+1 yılBu arada bir sinirlee doktun herseyi 90 b cok hosmus. Ne bileyim arkadas oylee yazmis vucudu bozuk kadinlar karsi cikar yazmis
- +1 yıl
Yokya bazı şeylerle başka şeyleri karıştıriyolar ona sinir oluyorum göremiyor ya göstermiyoruz ya hemen mundar oluyoruz kedi çünkü uzanamiyo biz diyomuyuz erkekler neden şeffaf pantolon giymiyo diye aa giymedine göre yamuk cart curt zihniyet geri çünkü o arkadaşta :) teşekkür ederim ben memnun arkadaşa ya da herkese beğendirmek zorunda değilim :)))
Soran+1 yılAlemsin cok guldurdun beni yaaaaaa bayiliyorm senn gibi net olanlara
- +1 yıl
Ama öyle napıyım sinir ediyorlar beni :)
Soran+1 yılYanliz kendinden memnun olman cok pozitif bir durm
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederim sahura kalktin galiba allah kabul etsin
- +1 yıl
Aynen :) allah razı olsun cümlemizin
Soran+1 yılArazi oldun ayni kafaya sahi sayili kis var zaten saatlerdir mucadele veriyorum biseyler anlatacam diye:-) :-) :-) :-)
- +1 yıl
:)) anlamaya anlatmiycan basmaz kafalar herkesin özgür iradesi o giyerim dedinde nasıl saygı duyosam oda bana duyucak erkeklerde nasıl giyen isterim diyosa gitmeyene saygı duyucak kötülemiycek kendimizi ispatlamaya ihtiyaçimiz yokki olsa bir cabaya gireriz ona birakmayiz o yüzden uğraşma boşver :))
Soran+1 yılOylee yaptim zaten ama musluman olarak dogruyu gostermek boynumuzun borcu
- +1 yıl
Oda var evet ama her zihniyet bir olmuyo malesef
Soran+1 yılSenin sabah is yok mu
- +1 yıl
şu an yok
Soran+1 yılBen uykusuz kalcaksin diye dedim is okl ev neler yapiosun
- +1 yıl
Çalışıyorum normalde bir aydır evdeyim cevaba iki tane eksi aldım iki kızdan :)
Soran+1 yılOoo nee guzel ramazani rahat rahat tutarsin'''' yaa eksilerler islerinee gelmez cunku hepsi girdikleri vebalin farkinda o vucudun hesabini verememyecek. 90 b :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
- +1 yıl
hahaha :)
Soran+1 yılNe isle megulsunuz meslek nedir
- +1 yıl
moda bosver :)
+1 yılgiymedim hoşuma gitmiyor
118 Yorumla
Soran+1 yılTek sebep bumu
- +1 yıl
açılıp saçlmaktan hoşlanmam her şeyin bir usulubü vardır
Soran+1 yılBunu ustteki bayanada yazsaniz ne hos olur
- +1 yıl
üstteki bayan?
Soran+1 yılSizin aksinizi dusunen bayandan bahsediyorm uslubu onada anlatsaniz sevaba girersiniz
- +1 yıl
anlatmakla olmaz anca kavga çıkar her ruh farklıdır bişey diyemem herkesin sevabıda günahıda kendine
Soran+1 yılBir musluman yanlis bisey yaptigni goren baska muslumana banane diyemez ama sizi anliyorum
- +1 yıl
zorla kapan diyemem ayet hadis bile olsa insanın içinden gelmiyorsa bişey yapmazmesala namaz kılmalıyız ama kılmayan büssürü insan var ne diyebilrsin ki
Soran+1 yılSadece yanls oldugunu soyleyip dogru olani anlatmalisin senin sorumlulugundan ciksin
- +1 yıl
sen neden anlatmıyorsun madem sordun
Soran+1 yılEn son guncellemede herseyi yazicam
- +1 yıl
bence erkekte kadında girmemeli denize ne gerek var biz girmiyoz bişey oluyomu yok demekki yaşanabiliyor
Soran+1 yılasagida bir arkadas girmeyenlere vucudu vasat olanlar diyo ne diosun buna
- +1 yıl
onunda ruhu vasat :) dalgamı geciyor ya herkes vücudumu izlerse gururum kalır mı gurursuz insan açılır bana saçma geliyor bir insan insan gibi olmalı kaba konuşmak istemem ama şeytanın dediklerini yaparak mutlu olunacağını hiç sanmıyorum şimdi ne alaka diyeceksin açılıp saçılırak nefise boğun egilir buda şeytanı mutlu eder o zaman sen mutlu olamazsın hayat böyle
Soran+1 yılHelal olsun yetistiren ana babaya yasnkac hangi ildesin
- +1 yıl
Ankara 22 yanlış anlaşıldım sanırım ben beğenilmek ya da alkış için yazmadım bunu burada kimse katılmasa fikrime ben bildiğim doğrudan şaşmam yanlızca dğrumu acaba diye fikrim bir beynimden düşünür tekrar karar veririm insan sevdiği şeyleri doğruluk terazisinden geçirmezse sevdiği şeyler hayal olur
Soran+1 yılAnladigim kadariyla anadoluda yetisen kizlarin fark bu
- +1 yıl
ruh aile yapısı çevre herşey bir etken ama en büyük etken insanın kendisi
Giyindim, giyinirim. Ne olacakki?
25 Yorumla
Soran+1 yılBisey olmaz. İki gundur yaziyorum cvblarimi oku anlarsin ne olacagini ya da burada oyalanacagina dinin icin 5 dkni ayir arastir bakalim ne diyomus allah senin ciplak dolasmana
Soran+1 yılMuslumnanin diger hir muslumanin gunahinaa goz yumma hakki yok sana cvplari oku dedim sen yine ezbere kelimeler bulup yazdin herkesn imani kendinee ama sizkendiniz gunahi girdiginiz yetmio onda nsanin goz zinasina girmesne neden oluosunuzz binlerce kisininde hakki sizden sorulacak haa sen ben soyunayim kmse bakmasin gibi salakca bir cvb vereceksen guler gecerim
- +1 yıl
İlk ayet erkeklerin göz kapağına indi yalnız :D bunu bile bilmiyorsan kendine ne diye müslüman diyorsun? Bunu bir düşün
+1 yılGunahmis ahahahah. Tamam gulmuycem..
01 Yorumla
Soran+1 yılİnana gunah muslumana gnah
ben giyerim giymemek anormal bence
39 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki giymemek anormal
- +1 yıl
Aynen iki yorumunada katiliyorum derencim ve burada aile baskisi yuzunden giyemeyip icinde kalanlarda nutuk cekmesin giymem asla giymem bilmemne giyemiyosaniz giymiyorum demeyin. Ayrica herkesin kendi gunahi kendi igrencligi mideniz bulaniyosa bakmazsiniz herkesin allahla arasindaki bisey
Soran+1 yılSizde dini boyutunu vebalini arastirdinizmi meselaa amac sadece sporsa neden sadece kadinlara ait yerler tercih edilmez
Soran+1 yılYani muslumanim allah korkum var amaaa ne kadar mahrem yerimvarsa soyunur onlarca erkege gostererek eglenirim diyosun
Soran+1 yılBen ne diyom sen ne diyon duvara anlatsam dile gelirdi
- +1 yıl
Soran kardeşim diyelim ki öyle diyor ne yapacaksın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılnedir bikiniyle mayoyla alıp veremediğniz cahiller
315 Yorumla
Soran+1 yılKimden bahsediosun sorunn cvbini istiyoruz yargilamani degil
- +1 yıl
ben medeni biriyim bana soyunabilirsin tatlım :)
Soran+1 yılCok guldum
Cevap sahibi+1 yılsizin beyniniz çıplak olum azıcık okuyun eğitin kendinizi. hayatta görünen et parçasından daha değerli şeyler var. insanın içinde varsa çarşaflı olsa da dinlemez bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
anlamadım, uygulamalı olarak anlatır mısın? bikiniliyken yani :)
Soran+1 yıltamam biz yanlis dusunuyoruz ayet hadis kurandami yanlis bana dersenki ben bnlara inanmiyorum musluman degilim amenna susyorum
Soran+1 yılCahiliz cahil:-)
Cevap sahibi+1 yılhayatta baktığı her yeri kuku olarak gören ergen yaşının etkisidir o büyüyünce geçer. aman da aman bir de öğrenmiş amerika özentisiymiş falan filan:)
ben gayette inançlıyım soran. her mümin gibi her şeyi tam yapamadığımıza göre bu da onlardan biri. lafa gelince her şeyin ayette hadiste doğrusunu söylüyoruz ama bunları tam olarak uygulayabilen var mı sanıyosun. kaldı ki bikini giyen de inançlı olabilir bikini giyen de bakire olabilir bikini giyenin belki eline erkek eli değmemiştir. bu kadar niye dar düşünüyosunuz ya
Soran+1 yılDinin gerekliliklerini ne kadar yerine getirdigin ayri birde dinin aslaa dedigi haram kaldigini sen inadina yapmak ayri bak yine soyluyorum muslumnim allahtan korkuyorum diyen bir kadin soyunup o kadar erkegin icine cikamaz
- +1 yıl
Bikini giyenin eline erkek eli degmemis ama masallah vücudunin her yerini herkes görüyo bayaa namuslu yani (!) La havlee...
Cevap sahibi+1 yılaaaaynen öyle
Soran+1 yılMeshur yaparmmkalbim temiz diyenlerden:-) :-) :-) :-) yaa bu dunyada kendinizi iyi kandiriyosunuzda hesap veririken o vucudun hesabini nasil vereceksiniz acaba atese dayanabilecegin kadar gunah isle
Cevap sahibi+1 yılben içimin de dışımın da temiz olduğunu biliyorum. Allah ile kulu arasında bu mevzu. kimseye söz düşmez
Soran+1 yılZaten dine dair zerre kadar kadar alakasi olmayan vucudunu ona bunu teshir etmeyi yuzlerce insann gunahina gireninsanlarin hepsi ayni kalbim temiz burada bana anlatirsin ama azcik cok az dini bilgin olsa giydigin gunlere oturur aglarsin
+1 yılGiymedim giymem giyenlere dua ederim yeter onlara
01 YorumlaGiydim ve giyiyorum..
217 Yorumla
Soran+1 yılHemde cokkk siz hangi gruptasiniz
Soran+1 yılİddaliym diyosun peki plajlarda kirlilik kriterleriniz nedir
Soran+1 yılDaha igrenc oluo bea
Soran+1 yılPeki muslumanmisn allahtan korkarmisin
Soran+1 yılSence allah korkus olan birisi bikini giyinip onlarca insann goz zinasi islemesne onlarca insanin vebalinee grmesinee sebep olur birgn sana verilen vucudn hesabi sorulacak ne diyecegni dusndunmu
Soran+1 yılSoyunuyorum kalbim temiz :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) yaa allah askinaa biraz arastir vicdaninn sesini dinle edebini kaybetmis kadn herseyni kaybetmistir
Soran+1 yılKapali olup yapanlar falan allah islah etsinde sizin gibi alalen yapanlar hakkinda ne demeli edep kadin icin mahremni kapatmakla baslar azcik muhalefe olacagina arastirsan yaptiginin vebalni emin ol o bikiniyi iyinip insan icinee cikamazsn atese dayana bilecegin kadar gunah isle bacim yapma allah korkun varsa vucudnu millete teshir etme
Soran+1 yılZaten azabin ne oldugnu bilsen bunuda yazamazdin
Ben mayo 2 defa giydimde, bikini giymedim...
010 Yorumla
Soran+1 yılAradaki fark sadece gobek kapali galiba demi
Soran+1 yılAyy alemsin yyaaaa :-) :-) :-) :-) :-) :-) eee bundan sonraa ne yapmayi dusunuosn
Soran+1 yılHaa sen spor amaclimi giriyordun
Soran+1 yılAnladim yanlizz bacak kasi yapmada ne yaparsan yap
Soran+1 yılşu an boy kilo olculerin nasil
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla giyinmedim ve giyinmem !
16 Yorumla
Soran+1 yılSebep yaz lutfen
Cevap sahibi+1 yıldoğudayım çünkü. ve öyle bir ortamım olmadı olsada giymemde zaten ayıplıktan değil veyata giyenleride kınamam ama bikini felan giymem kendime yakıştırmam
Soran+1 yılYani dini acidan degil
Cevap sahibi+1 yılaynen dini açıdan zaten yeterince günahkarız..
Soran+1 yılAnadolu kizi cok baska yaa
Cevap sahibi+1 yılnasıl anlmadım?
+1 yılGiyiyorum giyerim de.
145 Yorumla
Soran+1 yılİlk giyindiginde utanmismiydin
- +1 yıl
İlk giydiğimde bebektim hatırlayamıyorum.
Soran+1 yılPeki bikniylee gezerken yuzlece erkegin gozleri uzerinde oldugunu bilmek nasil bir duygu cok merak ediyoru
- +1 yıl
Tek ben giymediğim için sorun olmuyo. Hem orada a. görmüş gibi bakan barzo tipler yok.
Soran+1 yılPlajlardami yok. Yapmaa allah askinaa sen nerde yasiosun
- +1 yıl
Hayır yok. Halk plajlarında takılmıyorum ben kusura bakma da yani.
Soran+1 yılOtellerde ayni bugne kadar 27 otele gittm hepsi ayn bana olmayan ornek ver
- +1 yıl
Antalya ve İzmir. Otellerin kendine ayırdığı özel deniz kısımlarında barzolar yok.
Soran+1 yılYapmaa allah askinaankendini kandiosun ben izmirdeyim izmirde gitmedigim otel kalmadi bak soynana bakarlar sen ic camasir gibi biseykee gezeceksin bakmayacaklar oylemii yapmaa lutfen realist ol
- +1 yıl
Realistim emin ol. Ne oralarda barzoların siyah gözlük altından kesmelerine, ne de laf atmalarına maruz kalmıyorum. Farkındaysan "otellerin kendine ayırdığı plaj kısmına " dedim. Bakana hiç rastlamadım. Benim günahım bana, bakanın günahı kendine.
Soran+1 yılİste sorun bu senn gnahn sana degil bakmasina neden oldugun tum insanlarin goz zinasna sebep oluosun onca insanin gnahi senin boynunaa ben soyunayim onlar bakmasin demezsin galiba
- +1 yıl
Gormek istemeyen plaja inmesin o zaman banane.
Soran+1 yıltamam iste sen soyun kimse bakmasin edebiylee girecek olanlarda sen varsin diye gelmesn
- +1 yıl
Edeple denize nasil girilir? Kıyafetle falan mi?
Soran+1 yılErkekler icin diyorum
- +1 yıl
Edeple denize girmek isteyen de gitsin halk plajina
Soran+1 yıltamam edepsiz oldugunu kabul etmen yeter
- +1 yıl
Kabul etmiyorum.
Soran+1 yılAllah askina ya muslumanim deme ya da diyorsan neyi emrediyorsa onu yap bir muslumanligin gereklilklerini tam olarak yapmamak varbbirda asla yasakladigi seyleri inadina yapmak var sen inadina yapip allaha sirk kosuyosun aklini basna al tovbe et
- +1 yıl
Allaha şirk kosmakla ne alakasi var? Ben kimi onun yerine koymuşum? Cahil cahil konuşma. İsteyen istediğini yapar. Madem sen çok edeplisin gitme plaja. Sen günaha girme diye kendimizi mi kısıtlayalım? Günaha girmek istemiyosan da o yol kenarlarında tırcılarla beraber gir denizine.
Soran+1 yılYok abi anlamak istemeyenee yapacak bisey yok ne olur burada zaman gecirecegine biraz nette arastir bakalim ne diyo din
- +1 yıl
Farkındayım. Ama benim gunahim sanane. Dedigim gibi goz zinasina girmek istemiyosan da git tırcılarla gir.
Soran+1 yılİste halaa anlamafin bunu ben muslumansam senin gunahina bananee diyemem boylee bir luksum yok
- +1 yıl
Milletin günahlarına karışın diye bir sure mi var?
Soran+1 yılYanlisini gordugun muslumann hak yoluna katkin yoksa ayni yoldasin diyor. Ama ben kmee anlatiyorumki kurmussn bir kere yazik vallaa yazik biseyler alacagina burnunun dikinegidiyon
- +1 yıl
Sanane arkadaşım benim gunahimla ilgilenme vebali benim. Ona bakarsan erkekler de sort giyerek günaha giriyolar. Cunku diz üstü giymek namahrem :P
Soran+1 yılEvet erkeklerde ayni sekilde aksini iddaa eden kim bak son kez yazip gidiyorum muslumanim diyen allahtan korkarim diyen ama allahn ayetlerle emrettigi znayla ayni kefeye koydugu seyi yapiyorsa kendni teraziye alip bir tartsin
- +1 yıl
Seni ilgiledirmez diyorum susuyorum
Soran+1 yılDuvara anlatsam dilee gelirdi inan
- +1 yıl
Git duvara anlatmayi dene o zaman
Soran+1 yılİlk defa dogru bisey yazdin
- +1 yıl
Sabahtan beri söylediğim hersey doğru.
Soran+1 yılYavv kardesim bak kisa net bisey soyluyorum bana ozgurluk kimse bakmasin yanacak benim deme bak kurana inaniyorsan allah ayetlerle mahremini acan kadini zina yapanmkadinla ayni kefeye koyuyor ve ustelik kimsenn helali olamaz diyor bunn ustunee ne diyebilirsin ayet diyorum bak otesi yok sen eger ayte ragmen giyerim diyorsa allaha isyan ediyorsun demektir daha bana ne diye bilirsin yavvv haa bukadar oldugnu bilmiyordum saygi duyayim musluman degilm de saygi duyayim ama baska bisey deme
- +1 yıl
Ya bak sananee ya gunahimdan sananeee seni germesin. Giyiyorum hep giyicem de tamam.
Soran+1 yılCenabi allah islah etsin yuregine birazcik allah korkusu dussun su mubarek gunler yuzu suyu hurmetine ar edep haya nasip etsin baska ne deyim musluman muslumana banane diyemez diyorum halaa saanane diyo allah akil ihsan etsin
- +1 yıl
Git kendi aklinla ugras he he.
Soran+1 yılElhamdullillah ki ugrasacak aklim var:-) sende kirpik uzat
- +1 yıl
Kirpigi kendim uzatmiyorum Allah vergisi :P
Soran+1 yılHaaaa allahin varligindan hhaberin var yani sana o allah sadece o kirpigi verdigi icin ne yaptin bir dusunsene allah icn ne yaptin atma ama durust ol
- +1 yıl
Allah icim senden daha fazla sey yapmis bile olabilirim bilip bilmeden konusma bence.
Soran+1 yılBende sordum yapmadin demedimki yaa sen sarhosmusun :-) :-) :-) yazdiklarimi bir oku yav
- +1 yıl
Dalga gecer gibi söylediğinin farkindayim
Inancimi yargilamak sana dusmez. Benim ibadetim inancim kendime.
Soran+1 yılAlemsin yaaaaa ibadet neysede inancini merak ediyorum inancinin neyi yasakliyorsa yap sonrada inancliyim diye gecin:-) :-) :-) :-)
- +1 yıl
Hem inancliyim hem de bikini giyiniyorum tamam mi
Soran+1 yıl:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç giymedim ama giyebilirim de bilmiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden giymedin simdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılhiç tatile gitmedim çünkü.
Soran+1 yılYani gidersem iyerim diyosun
Vardır tabii vücudu güzel değildir onun için.
10 Yorumla
+1 yılGiymedim giymemde
318 Yorumla
Soran+1 yılNedeni ne peki
- +1 yıl
Bircok nedeni var , en buyuk neden dinimin yasaklari
- +1 yıl
Kimseye bisey kanitlamak zorunda degilim !
Benim vucudumu sadece eşim gorsun begensin yeter , digerlerine neyi kanitliycam?
Soran+1 yılThe end
- +1 yıl
?
Kizlar eksilemis yine :)
Soran+1 yılEeeekiskanilmayacak kadin degilsin yani:-) :-) :-) :-) :-) birakda onu yapsinlar
- +1 yıl
Keyifleri bilir :)
Soran+1 yılCok merak ettim rumuz neyi anlatiyor
- +1 yıl
Yaslı gece anlami
Soran+1 yılNeden yasli gece ozel degilse
- +1 yıl
Eskidendi gecti gitti , simdi sadece rumuzda kaldi.
Bisey ifade etmiyor benim icin artik
Soran+1 yılAma degistir o zaman yaa seni cok huznlu gosterio
- +1 yıl
Xperim cook ama silemem hesabimi :) silmeden de degismiyor :)
Soran+1 yıl:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) haklisin dilersen eger canım sikilinca selam vermek isterim sana ara sira hasbihal ederiz ozelden beklerim
- +1 yıl
İstersen yazabilisin tabiki , benim ozel msjim kapali durumda ama , profilnde gizli bende sana yazamam :)
Ama burdan yazabilirsin :)
Soran+1 yılSimdi diger seceneginden soru aciyorum leylimatem ne demek diye o kisi benim sonrada mesaj atarsiniz
Soran+1 yıl
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar