Evlenmeden önce nasil. giyindigini bilmiyormuydu ben. de bu olayı anlamıyorum. evlenmeden önce konuşmalar insanlar. herşeyi sonradan sorun olmaz zaten giyiyomusundur. sen büyümenin bi manası. yok. aslinda
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani aynen öyle benim babam karışmaz ne giydigime evlendikten önce buda karismiyordu ama evlenince değişiyor işte huy.
Sen bunları soyle. ben bu düzenini bozaman. bunu bilerek. evlendi de evlenmeden önce boyle. giyinmesem. haklisin ama. bekarken de giyiyordum de insallh biyeriniz görünmemiştir kazada
O kadar da belli etmeyelim yani o kadar kişiye rezil olduk ama gerçekten biz clupte tanıştık gayet açık giyinen bir insandım evlendikten sonra açık giyme mini etek giyme ye döndü olay
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Esim bana bikini giyme dememe rağmen aqua parkta bikini giydim yılanlı şeyden kayarken bota takılıp yırtıldı laf söylüyor baya?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evlenmeden önce nasil. giyindigini bilmiyormuydu ben. de bu olayı anlamıyorum. evlenmeden önce konuşmalar insanlar. herşeyi sonradan sorun olmaz zaten giyiyomusundur. sen büyümenin bi manası. yok. aslinda
Yani aynen öyle benim babam karışmaz ne giydigime evlendikten önce buda karismiyordu ama evlenince değişiyor işte huy.
Sen bunları soyle. ben bu düzenini bozaman. bunu bilerek. evlendi de evlenmeden önce boyle. giyinmesem. haklisin ama. bekarken de giyiyordum de insallh biyeriniz görünmemiştir kazada
Mayo giymiş olsan da yırtılırdı demi?
Desene açıkta kaldı ciciler
Ayn valla neysek u küçük de çok afiş olmadik
Gören görmüştür yine de 😄
Hâlâ bir eşin olduğuna sükret
Yani böyle bir durumda bosanak ise bosanalim daha iyi bence
Boşsun, çok boş..
Neyse sitedeki yardımsever mavililerimiz doldurur :))
İyi eğlenceler
Aqua parkta montla mı kayacaktın. Yırtılmışsa da herkesin başına gelebilir
Yani bende öyle düşünüyorum 4 günlük tatile geldik rezil oluyor tatilimiz ufacık olaydan
Aqua Parka gelmeyi kabul etmeyecekti en baştan madem
bir yerin meydana çıkmadıysa sorun yok :))
Sadece gogusum gözüktü oda 4 5 dk o kadar
adam kızmakta haklı
Milletin gözü bayram etmiştir 😂
Aqua Park mayolu girdin cibil ciktin yane
Normal mayo da olsa yırtılacaktı
Görmüşlerdir her yerini haklı olmaz olur mu
@XxSertaçılıcalıxx nediyonya
Evet
@XxSertaçılıcalıxx tamam sensin
Selam niye karısıyo sana bisey demionmu
Yani evlendik ten sonra karışmaya başladı bende mecbur alıştım
Niye alısıyon ya bisey sorcm
6buyur
O kadar da belli etmeyelim yani o kadar kişiye rezil olduk ama gerçekten biz clupte tanıştık gayet açık giyinen bir insandım evlendikten sonra açık giyme mini etek giyme ye döndü olay
Noldu
adam haklı
Haklı bende bir şey demiyorum ama elimde değil
elinde olmayn ne
koca sözü dinlememk mi
bikiniyi giyip kaydıraktan kaymak mı
Ne diyorsun?
Kesin oyledjr 🤣🤣🤣🤣
senle tanısmayı isterdim
soru trolmu
Deryaaaa
Hakliii