Ten rengimin ve göz rengimin değişmesini istiyorum. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz?

Esmer, kara gözlü biriyim işte. 1.65 boyum var. 45 kiloyum.

Hatlarım çok güzel, bunu kabul ediyorum. mesela burnum, dudaklarım, yüz şeklim, ya da göz şeklim. ama bütünen kendimi hiç beğenmiyorum.

Parça parça güzel olsam da, bütünen çirkin olduğumu düşünüyorum.

Ve kesinlikle renklerin insanları değiştirdiğini düşünüyorum.

İnsanların görüpte "ne güzel kız" dediği sarışınların esmer tenli siyah gözlü olduğunu hayal ettiğimde daha çirkin buluyorum...

Her neyse.

Psikoloğa gittim ve tedavi olmak istedim fakat gittiğim bir çok doktor bana psikolojik bir rahatsızlığım olmadığını söyledi.

İnsanın kendisini çirkin bulması bence rahatsızlık, ama çirkin bir insanın çirkin olduğunu düşünmesi bunu kabul etmesi bence büyük bir adım.

Arkadaşlar gerçekten çok kötüyüm, şunları yazarken ağlıyorum. Öyle değişmek istiyorum ki, ben de güzel olayım. Bem beyaz bi tenim, sevdiklerimin göz bebeklerimi rahatlıkla görebileceği renkli gözlerimin olmasını istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Neden hiç kimse ne istediğimi önemseyip yardım etmeye çalışmıyor,ve eleştiriyor beni?

Gerçekten arkadaşım olmasanız da, gerçek bir arkadaş olup yardım etmek bu kadar mı zor?
Ten rengimin ve göz rengimin değişmesini istiyorum. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz?