Hayır. Herkes kendını degıstırme cabasında. Toplumun psikojisi bozuldu. Goz rengi bile degistirmek istiyoruz artık. Burnumu yaptırmak ısterdım onceden artık ondan da vazgeçtim. Genel olarak sosyal medya, olusturulan guzellık algısı kımsenın kendısını oldugunu gibi begenmemesıne sebep olmaya basladı
Evet değişebiliyor ama eskisi kadar sağlıklı ve dayanıklı olmuyor. Görsün gözlerim yeter başka istemem bişey. Göz rengini hava atma, kıskandırma, birilerini çatlatma veya karşı cinsi etkileme olarak kullanmayı düşünen düşük kültür seviyesine sahip insanların ilgisini çekebilir.
Hayır istemezdim göz rengimden memnunum çok güzel gözlere sahibim zaten hem bu işlemi ben pek sağlıklı bulmuyorum kör kalma ihtimali bile varmış bir yerde okumuştum hem lens var ondan önce bence çok gereksiz ameliyat iyi geçmese nolcak gözlerinden olcaksın oda var
Kan kırmızısı yapmak istiyorum. <3 :) Nasıl olurdu acaba. :) Ama ameliyat ile göz rengi değiştirmeyi ilk defa duydum. Böyle bir şeyin riski nedir bilemedim.
Elbette istemezdim gerçi gözüm mavi fakat olmasa da değiştirmek istemezdim herkesin kendi gözünden ayrı bi güzelliği var herkesin kendine özgü bi havası var neden değiştirip diğerleriyle aynı olmak istesin ki
En İyi Cevaplar