Moda & Stil KEMERİ ÇIKARDIĞIMIZDA OLUŞAN ACI? betty3416 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kemer takmayı seviyorum ama kemeri bol bile taksam çıkardığımda oluşan izler ve dayanılmaz acı çok fena. Aynısını siz de yaşıyo musunuz? Güncellemeler+1 yıl Keyfi değil belim vücuduma göre ince kalıyor takmak zorundayım yani maalesef KEMERİ ÇIKARDIĞIMIZDA OLUŞAN ACI? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Karnın ve bölgesi hastalık oluşur iç hastalıklarından çıkamazsın 0 3 Yorumla betty3416 +1 yıl Cidden mi nasıl hastalık anlamadım? Yorumla ichwillsieg +1 yıl Mide rahatsızlığı bağırsaklarında bozulma vb gorulebilir Yorumla betty3416 +1 yıl Sağol Yorumla
Nixantos Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl bir çoğu da korse takıyor bir bilsen nedir hile 0 1 Yorumla betty3416 +1 yıl Öldürseler korse takmam ya o ne öyle Yorumla
isimsiz4526 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl bedenine göre pantolon al ya da belin zayıfsa az kilo al 0 1 Yorumla betty3416 +1 yıl Kilo mu alayım ne güzel öneri öflmf Yorumla
Akifizol Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kemeri o kadar sıkı tutma ne gereği var güzel dursun diye canını yakıyon 0 0 Yorumla
LoSamedoS Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Pantolon giymiyorum ki giyersem de kemer takmam 0 0 Yorumla
Bahar-DE Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Çok sıkınca olur öyle 0 1 Yorumla betty3416 +1 yıl Çok sıkmıyorum bol bile kalıyor aslında Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Fazla sıkarsan öyle olur 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır nasıl acı oluyorki temas etmiyor sonuçta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karnın ve bölgesi hastalık oluşur iç hastalıklarından çıkamazsın
Cidden mi nasıl hastalık anlamadım?
Mide rahatsızlığı bağırsaklarında bozulma vb gorulebilir
Sağol
bir çoğu da korse takıyor bir bilsen nedir hile
Öldürseler korse takmam ya o ne öyle
bedenine göre pantolon al ya da belin zayıfsa az kilo al
Kilo mu alayım ne güzel öneri öflmf
Kemeri o kadar sıkı tutma ne gereği var güzel dursun diye canını yakıyon