Dikkat ederseniz kalçalar olsun, bacaklar olsun, basenler. Hepsi yanlış aşılanmış sebzeler gibi. Yanlış anlaşılmasın, kesinlikle aşağılama yok. Ama biraz da yediğinize içtiğinize dikkat edin, önünüze her geleni yemeyin şişmeyin...
Cevabın nedir?
yaaa siz ne beyinsiz insanlarsınız yaa? Türk kızları kısa ya erkekleri de az gerizekalı ona ne çözüm bulacaz? her gün rus görüyorum bale hocamız bile rus du yavrum hiç düşündüğünüz gibi değil her ırkın güzeli çirkini var onlarda da öyle çok abartıyorsunuz insan elinde olmayanı ister hep at gibi uzun boylu sevgilin olur bu sefer de ufak tefek bir sevgilim olsa dersin doyumsuz abazasınız 5 e 10 kalassınız bu kızlar size fazla bile tipinize bakın siz hiç aynaya bakıyor musunuz? O ruslarda size öldüydü demi sınırı gecene kadar kullanırlar sizi sonra yüzünüze bakmazlar yarım akıllılar 164 boyunda 49 kiloyum kendi içimde gayet güzel bir kızım ve mutluyum !!!
33 Yorumla
En İyi Cevaplar
1.71 52 kiloyum ama gerci gocmenim bende turk degilim haklisin galiba. uzun bacak genis omuz ince bel yapi olarakta boyleyim
07 Yorumla- +1 yıl
''türk değilim ben göçmenim'' mi
- +1 yıl
bende 1.72 boyundayım Allaha şükür güzelim de ve TÜRKÜM.
+1 yılTürk kızları diye genelleme yapmak yerine Türkiye örneğinden bakmalısınız. Hatta bunun içinde kaynakça vermeniz gerekir ;
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_height
Türkiye dünya ortalamaları seviyesinde ama elbette bir Norveç değil. Eleştirilerinizin tamamı TÜrk erkekleri için de geçerli. Erkek/Kadın boy oranı diye endeks var ve bu sizi kısmen haklı çıkartıyor. Bu oran Türkiye'de kadınların aleyhine. Bunun sosyolojik ve ekonomik nedenlerini hepimiz zaten biliyoruz.
Kadınları ve kızları eleştirmek yerine toplumsal eşitliğe yönelmeliyiz.20 Yorumla
3-4 gün önce Şile denizine gittim. 20-25 yaş arası kadınlar bikini giymişler çok hoşda bikinileri hoş sadece. Giyenlere bakma fırsatım olmadı. Yanlardan etler sallanıyor , hatunun yanında onun gibi yağ tulumu herifler :D Yemek kültüründen midir bilmiyorumda çok yiyor bizim hatunlar :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
21Cevap
+1 yılhakikatten coştunuz siz erkekler olarak deminde seninkine benzeyen bir soru gördüm ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum bir düşün bu ülkede kocası tarafından öldürülen kadınlar 13 yaşında 70 yaşındaki adama verilen kızlar sokak ortasında tecavüze uğrayan hatunlar erkeklerin aşağılamasına boyun eğenler türk değil mi yok öyle aslanım artık geçti siz hayatımızın her alanında bizi ezdiniz tecavüz ettiniz dövdünüz aşağıladınız feminist değilim ama kendimide yedirtmem sen kimsin ki söyle, benden değerli değilsin beni de türk kızlarını da ezemezsin orada dur bakalım HADDİNİ BİL !!
30 Yorumla
+1 yılsenin türk kızlarını eleştirmek içn ne gibi lüksün var. türk kızlarını beğenmiyorsan ayarlarsın kendine bir ecnebi onla takılırsın türk kızlarını eleştirdiğine göre sen mükemmelsin galiba. ecnebi bulursun türk kızlarına da bakmazsın ben bir türk kızı olarak gurur duyuyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
ozamn kendine bir rus kızı bulursun ne olursa olosun bir türk kızını eleştirmek sana düşmez. ilerde evlenceğin kişi fiziği son derce bozuk birisi olursa ya? sonradan pişman olcağın şeyler söyleme
- +1 yıl
rus erkekler bir harika :))
+1 yılsen böyle dersen onlarda türk erkeklerini söverler böle böle uzar muhabbete bak ya ırkçılıktır abi bu bir nevi turk kızları nıye böyle guzel tatlı fızıklerı duzgun olan suruyle turk kızı var 2. si kısa boy da çekicidir ınsanı kısa boylu diye yargılayamassın Allah vergisi bişey bu
20 Yorumla
+1 yılSanki bana tum turk erkekleri manken. Arkadaslar kızlarımız da iyi erkeklerimiz de. Artik su dis gorunus kavramindan siyrilalim biraz. Bu kadar sığ ve çiğ olmayalım
510 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, sadece farkındalık için yazdım bunu simdi cikip bir sığ arkadas iyi kiz düşürursun demesin
- +1 yıl
Ben 145im cok dedin :D
- +1 yıl
Bunlar diye isaret sifati kullandigin icin seni anlayamamis olmam senden kaynakli bir problem ;)
- +1 yıl
Laf bile sokamiyorum sana ya iste yazdığımı anlayabilsen :D sonra gelmis boya laf ediyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence genelleme yapma :) bence türkiyede hamur isi olmasaydi sanirim cogu fizikler güzel olucakti... misal ege bölgesi zeytin yagli cok tüketdigi icin fizikleride düzgün... ic anadolu insani biraz enine gidiyor :) misal ben 173 54 kiloyum :) düzgün fizigim dikkatde etmiyorum :) birazda genlerle alakali sanirsam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk kadının oldum olası selvi boyu yoktur ruslar gibi keza erkekler için de öyle. genetik bir durum. bunun yanında ise türklerden de çok almanya Hollanda ve daha birçok ülkedeki bayanların kilo problemlerinin daha fazla olduğunu düşünüyorum. türkiyenin fast fooda yönelimi daha geç oldu. bunun zararlarından birisi keşke spora da yönelimimiz geç olsa da güç olmasa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce insanlarla dalğa gecemezsin. Allah her insanı farklı yaratlr. Eger bur insan kendine bakmıyorsa, kilosuna dikkat etmiyorsa, en önemli sağlığını düşünmüyorsa o ayrı. Ve hatırlatayım Türk erkekleri de uzuun boylu değil. Orta boy erkeklerde 170 civarı. Ben 164 boyundayım ve memnunum. Ve sevgilim de rus. Onun yanında bir sürü rus kızları olmasına rağmen o beni seçdi, rus kızları değil.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe o 182 boyu olmasına rağmen beni uzun görüyor, kendisini kısa. Ona göre ben uzunum. Diyorki kız dediğin kısa olur. Uzun boylu kız sevmiyor.
Cevap sahibi+1 yılHayır içime oturmamış. Niye otursunki canım? Boy kısa ama benim fiziğim kusursuz. Ve en önemli sevgilim var, beni böyle seviyor. Ben yıllarca rusiyada yaşadım. Rusyadakı kızlar abartıldığı kadar güzel değil. Aslında sen ülkenin kızlarını böyle kötüleyemezsin. Aslında bu beni ilgilendirmiyor. Hic türkiye genim vatanım değil, ben yabancıyım. Hiç gelmedim bile türkiyeye. Sadece ben türk insanlarını çok aeverim. Yemin ederim bir ortama girdiğimde türk insanlarında konu açıldığlnda bu zamana kadar kötü şey söylemedim. Kötü olan şeyi bile iyiledim.
Cevap sahibi+1 yılCanın sağ olsun :)
Turk erkekleri bizi elestiricene kendine baksin malum gobek kasi yerine bira gobekleri var hepsinin ya da asma balkonmu desem :D bilemedim ki simdi. dd
23 Yorumla
+1 yılGayette iyi fizikleri bir amerikaya git bakalim ordakiler nasil kafayi bozmussunuz siz
22 Yorumla- +1 yıl
Isine geldiyi gibi yorumluyorsun
+1 yılvalla TÜRKÜM bundan gurur duyuyorum uzunum ve fiziğim iyi
33 Yorumla- +1 yıl
mükemmelsin mükemmel :D
- +1 yıl
178
Kökenim Boşnak ama Türk'üm sonuçta. Boyum da 172. Saçlar sarı gözler yeşil. Yani olabiliyor öyle Türkler, dert etmeyin :D
00 YorumlaBakımsızlar çünkü..
Bakımlı olmaktan anladıkları duş almaktan ibaret..01 Yorumlaeleştirdiğin o kızlar sana pas verse düz duvara tırmanırsın bilirim bu tipleri :D :D
31 YorumlaBence türk yemeklerinden kaynaklanıyo. Hamur işi ve yağ çok olduğundan
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılsen nesin bilader brad bitt misin. bıcok mılletın kızlarından guzel bızım kızlarımız.
25 Yorumla- +1 yıl
mantık bu işte
- +1 yıl
ckings bunu diyen umarım bir brad pitt ediyordur :D
evet geneli 150-165 arası boyları babaları az mı boşalmış anlamadım..
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyenin annesi türk :D o yüzden bir şey demeyeceğim
Sen kizlarla kafayi bozmussun zorla degilya yabanciyla eversinler seni.
22 Yorumla- +1 yıl
Tüm rusları ve türkleri görmüş gibi konuşuyorsun dpbdoehspe oldu olacak türkler katil rusların hepsi masum de
Can simidi onlar. bizim kızlar boğulmaktan çok korktukları için öyle yiyolar şişiyolar
00 Yorumlamadem türk milletini beğenmiyon git başka ülkede yaşa herkesin vucudu kendine özeldir
11 Yorumla
+1 yılBütün gün oturup telefonla uğraşan nutella delisi kızlardan bahsediyorsan normal. ama şimdiki nesil oldukça bilinçli voleybol yüzme koşma alayını yapıyorlar İzmir Alsancaga gel fikrin değişir :)
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin boyu da ortalama altında değil mi zaten? Ortada üçgen peynir gibi dolaşan kısa ama kaslı erkekler görmüyor muyuz?
23 Yorumla- +1 yıl
Sen genelleme yapmışsın ya ben de yapayım dedim. Ben de kısa ve kilolu değilim zaten.
+1 yılTürk erkekleri de kısa. Ben de uzun değilim. Sıkıntı değil kısa kızlardan hoşlanıyorum. O kısa kızlar uzun adamlar istemezlerse sorun çözülecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan tamam armi bir akım başlattı da size iki beden büyük oluyor fazla siritiyor bu durum.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörüntü kirliliği
Yemeklerden kaynaklanıyor olsa gerek de yani her Türk kızı da aynı değil. Gayet güzel fiziği olanlar var. Genelleştirmen yanlış olmuş.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnende Türk canım biliyom dimi? Ne bu ya sürekli yargılamalar falan sana mı sorulcak?
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahahah valla çok fark etti. Lan yargılamak sana düşmez anladın mı
Cevap sahibi+1 yılTamam canım sen yine alt alta cümleler kurup kıyaslamaya geçip sıkıcan beni hadi Allah gününü hayretsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkiyeyi terket o zmn bizide gormek zornda kalmazsin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCok cahilsin keske olsen :-D
+1 yılBazende genetik oluyo değiştiremiyorlar. Bak kim kardashian a senelerde o götü eritemedi
00 Yorumlaİyiside var kötüsüde ama kötüsü çoğunlukta bence doğruyu söylemek gerekirse
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. ekonomik ve sosyal şartlar vücut sağlığına dikkat etmeyi 2. hatta 3. plana atıyor.
00 Yorumlabilemiyorum bizde çok karizmatik değiliz tencere kapak misali
30 YorumlaGerçek Türklerin zaten boyları çok uzun olmaz orta veya kısa olur o yüzden
00 YorumlaEvin Balkonlusu Kadının Göbeklisi :D Türk dediğin Böyle Olmalı :D
02 Yorumlabence erkeklerin belinden aşağı tekme atmak iyi bir fırsat :)
00 Yorumlakısa boylu olabşlirim ama fiziğim kötü değil
13 Yorumla
+1 yılgen havuzu denen birşey var ondan
00 Yorumla
+1 yıl181 64 kiloyum daha ne olsun
10 YorumlaBegendiremedik gitti arkadaş ya
10 Yorumla
+1 yılRus kızlar güzel değil. Onlar melek...
03 Yorumla- +1 yıl
Kızacaklar şimdi bak konuyu kapatak linç ederler bizi :)
- +1 yıl
Rus erkekler yakışıklı değil. Onlar adamın dibi
+1 yılSen bir Taksim'e gel hacı :-)
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum kardeşim ama güzelleri de var çok
00 YorumlaTürk yemekleri ve ÖMRÜ HAYATINDA SPOR YAPMAMAK
01 YorumlaGenelleme yapma
10 YorumlaGenelleme yapma :D
02 Yorumla
+1 yılEsekten dolayi
00 YorumlaKilom 48 ama neyse
01 Yorumla