Moda & Stil Bu elbiseler güzel mi, kuzen düğününde giyilir mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ankette yanıtlar mısınız? Siyah Kırmızı Mavi Bu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kızlar sizce mavi mi kırmızı mi? Bu elbiseler güzel mi, kuzen düğününde giyilir mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aurore Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kırmızı olanı beğendim. Mavi elbiselideki gibi büyük bir küpeyle kombinleyebilirsin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mavi ve kırmızı arasında gidip geliyorum Yorumla
yesilkedim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sıradan giyilebilir takı ve sacla zenginleştir mavi hoş aralarinda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl saç ve taki gider Yorumla
men07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl siyahla kırmızı arasında kaldım son kararım siyah 0 1 Yorumla men07 +1 yıl güzel bir kolyen varsa bunun üstüne baya iyi gider bence Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kırmızı daha iyi. Diğerleri uzak akraba düğünleri için. Mavi ise hiçbir düğünde kesinlikle giyilmemeli 0 0 Yorumla
darknesssgirll Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ben kırmızı elbiseye düştüm 😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl saç ve taki gider sizce Yorumla
Роllуаииа Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kırmızı ya da maviyi tercih et 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Güzel mi peki Yorumla Роllуаииа +1 yıl Evet modelide kesimi de güzel. Sen taşıyabilirmisin Yorumla Soran +1 yıl Iste onu bilmiyorum sipariş edip bakacağım Yorumla Роllуаииа +1 yıl tamam umarım umduğun gibi olur kuzum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ❤ Yorumla Роllуаииа +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Tarza göre begendiysen niye giymeyesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir türlü karar veremiyorum en hoşuma giden buydu fiyatı da uygun hem. Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 324 cevap paylaştı. bunlar güzelde sana yakışcakmı? 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. En güzeli kırmızı bence giyilir 0 0 Yorumla
ʟεтнε Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İlk seçenek giyilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diğerleri giyilmez mi Yorumla
Cagla321 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bence siyah çok güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki diğerleri Yorumla Cagla321 +1 yıl Digerleride güzel ama siyah daha asil duruyor Yorumla
dertlikiz18 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Kirmizi guzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl saç ve taki gider Yorumla
ƘíηgAятнυя Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl gayet zevkliisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Sizin fikriniz nedir? Yorumla ƘíηgAятнυя +1 yıl aklım kırmızıda kaldı Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 888 cevap paylaştı. Fizik var mı böyle? 0 0 Yorumla
Uzaylizekiyeeeğ Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Basit 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Abartıya gerek yok bence ya Yorumla Uzaylizekiyeeeğ +1 yıl E peki. O zaman dalgali yarim toplu bir sac yaptır Yorumla Soran +1 yıl Yani bilmiyorum daha güzellerinin de fiyat çok. Aileme zorluk olsun istemiyorum çünkü birden fazla düğün olacak. Yorumla Uzaylizekiyeeeğ +1 yıl Bu ne kadar Yorumla Uzaylizekiyeeeğ +1 yıl Dolap, modacruz gibi sitelerden gayet uyguna alabilirsin. Abiye zaten omurde 1 defa giyiliyor. 2. el diye cekinme yani. Gelinlikler bile 2. el Yorumla Soran +1 yıl Bebe mavisi 70tl kırmızı olan 80 tl. Yorumla Soran +1 yıl Baktım ama olduğu gibi mi gelir güvenilir mi temiz mi bilemedim. Yorumla Soran +1 yıl Biraz göz gezdirdim hoşuma giden de yoktu. Yorumla Uzaylizekiyeeeğ +1 yıl S beden isen kendi abiyem vae 100 tl ye satiyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kisa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum sipariş edip bakacağım Yorumla Soran +1 yıl Kısa gibi duruyor da mankenin boyu uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kırmızı olanı beğendim. Mavi elbiselideki gibi büyük bir küpeyle kombinleyebilirsin.
Mavi ve kırmızı arasında gidip geliyorum
Sıradan giyilebilir takı ve sacla zenginleştir mavi hoş aralarinda
Nasıl saç ve taki gider
siyahla kırmızı arasında kaldım
son kararım siyah
güzel bir kolyen varsa bunun üstüne baya iyi gider bence
Kırmızı daha iyi. Diğerleri uzak akraba düğünleri için. Mavi ise hiçbir düğünde kesinlikle giyilmemeli
Ben kırmızı elbiseye düştüm 😍
Nasıl saç ve taki gider sizce
Kırmızı ya da maviyi tercih et
Güzel mi peki
Evet modelide kesimi de güzel. Sen taşıyabilirmisin
Iste onu bilmiyorum sipariş edip bakacağım
tamam umarım umduğun gibi olur kuzum
Teşekkür ederim ❤
Rica ederim 🙂
Tarza göre begendiysen niye giymeyesin
Bir türlü karar veremiyorum en hoşuma giden buydu fiyatı da uygun hem.
Köy dügünü icin ideal
bunlar güzelde sana yakışcakmı?
En güzeli kırmızı bence giyilir
İlk seçenek giyilir
Diğerleri giyilmez mi
Bence siyah çok güzel
Peki diğerleri
Digerleride güzel ama siyah daha asil duruyor
Kirmizi guzel
Nasıl saç ve taki gider
Siyah hep tercihim
Normal
Maviyi beğendim siyahta fena değil
gayet zevkliisin
Teşekkür ederim. Sizin fikriniz nedir?
aklım kırmızıda kaldı
Fizik var mı böyle?
Basit
Abartıya gerek yok bence ya
E peki. O zaman dalgali yarim toplu bir sac yaptır
Yani bilmiyorum daha güzellerinin de fiyat çok. Aileme zorluk olsun istemiyorum çünkü birden fazla düğün olacak.
Bu ne kadar
Dolap, modacruz gibi sitelerden gayet uyguna alabilirsin. Abiye zaten omurde 1 defa giyiliyor. 2. el diye cekinme yani. Gelinlikler bile 2. el
Bebe mavisi 70tl kırmızı olan 80 tl.
Baktım ama olduğu gibi mi gelir güvenilir mi temiz mi bilemedim.
Biraz göz gezdirdim hoşuma giden de yoktu.
S beden isen kendi abiyem vae 100 tl ye satiyorum
Kisa
Bilmiyorum sipariş edip bakacağım
Kısa gibi duruyor da mankenin boyu uzun
Anladim
Değil