Ne kadar yesem de alamıyorum, kabul ettim ben çubuk krakerim 😂 Çok zayıf, uzun biri nasıl giyinmeli? Kimisi bol, kimisi zayıflığı belli olsun diye dar giyiniyor. Sizce nasıl giymeli böyle biri?
Bende zayıfım.. Genelde tişört olarak kolları bol şeyler falan kapayabiliyor nasıl desem büzgülü mü nedir bilemedim :d. Alt olarak ise bol pantolonlar var ona ne deniyor bilmiyorum isim olarak ama onları giyebilirsin dar kotlar giymemeye çalış. Tulum benzeri şeylerde çok belli etmiyor. Ha birde desen olarak dikey çizgili değilde yatay çizgili şeyler giysen olduğundan daha iyi bir görünüm sağlarsın.
oha demek istiyorum bende ne kadar yesemde kilo alamiyorum zayif ve uzun boyluyum hatta bana ilkokuldan beri lakabım olarak çubuk kraker derler 😂😂 ne istiyorsan giy biz ince ve uzun oldugumuz icin ne giysek yakisir
Sende en çok poponun düzlüğünden şikayetçisindir. Zayıflığı belli eden yer popodur çünkü. Etek giymeni öneririm, popoyu tam kavramadığı için hoşlanmadığımız o görüntüyü kapatıyor.
Koyu renklerden kaçın bence renkli giyinirsen daha güzel durabilir eğerki zayıflığından şikayetçiysen gayet güzel duruyor bu arada şuanda üstündekilerde
İstediğin her şeyi giyebilirsin. Zayıf ya da kilolu çuval bile giyebilirsin. İnsanların düşünceleri önemsiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence çubuk kraker falan degilsin kilon gayet iyi ne al ne ver
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tam kalem etek gömlek giyecek kadınsın işte. En lezzetli ve arzulatici buldugum kadın tipi. Hele bir de sıfır basenli Küçücük fındık isırmalik kalçali incecik bacaklı isen