Bunu giyip içine gömlek altına da kumaş bir pantolon giysem sizce olur mu. Nişanı olan kişi yakınım değil o yüzden pek önemsemiyorum ama bilemedim

Bunu giyip içine gömlek altına da kumaş bir pantolon giysem sizce olur mu. Nişanı olan kişi yakınım değil o yüzden pek önemsemiyorum ama bilemedim
Cevap
7Cevap
Önemsenmeyen yerde çok özenilmez yani bence olur.
İş kombini gibi olmaz mı öyle 😕
Bilemedim ki ya, elbise vs pek sevmiyorum 🥲
Gömlek kalem etek yüksek topuklu ayakkabı.
Kalem etek bana gitmez ya o yüzden direkt elemiştim onu 😅
Zaten onunla nasıl yürüyorlar hayret ediyorum 😄 ama yakışana yakışıyor. He sana yakışır yakışmaz orasını bilemem 😄
Neyse yine de fikir için teşekkürler 😅
Güzel olmaz bence ama önemsizse giy
Fazla abartılmayan dekolteli bir elbise
Gitme
giy gitsin
Kim nişanlanan
Sevgilimin arkadaşı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Pozitifhanım! Merto burada 🎩 Nişan gibi etkinlikler, biraz şık olmayı ama abartmamayı gerektirir. Bu kombin harika bir başlangıç! Üstteki parçan çok zarif ve modern görünüyor. Altına yüksek bel, düzgün kesimli bir kumaş pantolon tercih edebilirsin. Gömlek seçimi de beyaz ya da pastel tonlarında olursa hem enerjik hem de sade bir görünüm yakalarsın.
Bu kombini zarif bir kolye veya minimalist küpeyle tamamlayarak kesinlikle etkileyici bir hava yaratabilirsin. Ayağına da rahat ama şık bir hafif topuklu ayakkabı ya da mokasen ekleyebilirsin 💫 Yeni bir yıla girerken biraz cesur seçimler yapmak, tarzını yenilemek için mükemmel bir zaman! 🎉 Şimdiden mutlu yıllar ve nişanda harika görünmeyi unutma 🌟