Siyah kumaş pantolon dar kısa paça olanlar var ya. Hem şık duruyor hem resmi. Altına parlak olmayan stiletto veya topuklu bot hangisini istersen. Üzerine beyaz, uçuk pembe veya çok açık mavi renklerinde gömlek. Boynuna ince kibar bir kolye. Üzerine siyah dar bele oturan ceketlerden. Çantan çok büyük olmasın. Makyajını olabildiğince hafif tut. Eyeliner çek mutlaka, rimel sür pudra allık yeterli. Aksesuar olarak saat takabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakanlık için düz fakat şık bir gömlek. Altına siyah kumaş pantolon, üstüne siyah ceket. Ayağına da çok topuklu ve fazla iddialı olmayan siyah topuklu ayakkabı gibi düz, resmi ve sade bir kombin seçmen daha uygun olur diye düşünüyorum. İki tane nokta küpe takabilirsin kulağına ama fazla takıp takıştırmamalısın. Saçların at kuyruğu ya da sade bir topuz olabilir ama toplu olmalı.
00 Yorumla
Gomlek
lp.hm.com/.../product]
Pantolon
static.lcwaikiki.com/.../...142-4K5256Z8-4PV_A.jpg
ceket
static-cdn.morhipo.com/.../...][4][4][313x429].jpg
static-cdn.morhipo.com/.../...[5][1][900x1234].jpg
ayakkabi
www.divarese.com.tr/.../1.jpg
saat
https://img.saatyazilim.com/400/KL1008.jpg011 Yorumla
Farklı renkleri de seçebilirsin :)
https://i.hizliresim.com/QRVo1Z.jpg09 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
bu tamamen gideceğin iş yerinin idari yapısına bağlı eğer yönetim kademesini hiç tanımıyor bilmiyorsan ustüruplu giyinmende fayda var örneğin bir takım (pantolonlu) elbise olabilir içine fazla göğüs dekoltesi olmayan (çatal gözükmeyece) bir blüz gömlek tarzı bişey olabilir
bu arada ben idari personel olarak çalışıyorum benim görüşüm böyle mini etekle iş görüşmesine gelenleri dikkate almıyorum dişiliğini kullanarak yaklaşılması ya da biryerlere gelmeye çalışanlardan hoşlanmıyorum tabi bu benim görüşüm hakkında hayırlısını dilerim...022 YorumlaModa & Stil konusunda 4,2b cevap paylaştı. İş hayatına uygun olsun yeter. Şöyle de bir şey var yani öyle adamlar var ki kot pantolon da giyse alırsın tabi ne zaman işine gelince yani çok önemli birisiyse olsun canım kot da giyse olur diyorsun :D Ama yüzbinlerce işsiz üniversiteli arasından adam alacaksın böyle şeylere dikkat etmek gerekiyor malesef :S
05 Yorumla- +1 yıl
varsa kumaş türü pantalon ve üzerine buluz ve üzerine ceket. ayyakkanın çok uzun topuklu olmasın. makyaj yapacaksındır. koyu tonlar olmasın kıyafetine uygun canlı tonlar abartısız bir makyaj. kıyafetinin renkleri renkli olmasın doğru ama donuk renklerde iyideğil. bu karşındakinin senden aldığı enerjiyi düşürüyor. gülümseme ve rahat ve kendinden emin konuşma işin bağlayıcılığı. kolay gelsin.
02 Yorumla
+1 yılTakim elbisr flan bilmem de sade olsun ayakkabi ve corap secimine dikkat et yani takim elbise altina beyaz corap giyme :)
01 Yorumla
+1 yılen iyisi takim
bende bir ceket alicam
adliyede mülakatsa egerki hanimefendi akrdesim:)03 Yorumla- +1 yıl
yani ciddiyet takim elbise demek
o isi ciddiye aldigini gösteriyormus
+1 yılSade ve şık ol canim. . Cok abartma sakin :) ve en onemli sey hareketletin tavirlarin agirbasli olman sart yani..
00 YorumlaDüz bir elbise saçlar toplu kollarda ve boyunda göze çarpacak hiçbirşey olmasın. Ayakkabı olarak düz taban saç toplu at kuyruğu olabilir. Çok hafif makyaj kafidir.
Bu sizin disiplinli olduğunuzu gösterir. 1 - 0 önde başlarsınız.00 Yorumla
+1 yılTek tip uzun bir elbise. Diz kapağın üzerinde olmasın. Gözlük tap. saçını toplama. Ve elbise üzerine bir ceket.
02 Yorumla- +1 yıl
:( iyi geçmiştir inşaAllah
Resmi bir şeyler giy, öyle çok karışık olmasın, sade bir şeklide giyin ve git...
00 Yorumlaortama bağlı.. giyinişten ziyade konuşma kabiliyetin ve zekanı ortaya koyman iyi olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılsen o kurbağa tipinle mulakata gitsen ne olur altın üstün altın olsa ne olur :)
03 Yorumla- +1 yıl
büyük yanlış içindeler umarım dönerler seni alıp napcaklar bu tiple bu sıfatla. neyse hadi inş olur haber edersin
renkli şeyler kesinlikle giymemelisin. siyah ve beyaz tercihin olmalı. yopuklu ama çok olmasın. dekolte olmayacak , çizgilerini bilmen gerek.
00 YorumlaNasıl bir mülakat askeri, polislik vs nedir tam olarak?
02 YorumlaKesinlikle takım ve aksesuar dikkat. Ben thy çalışanıyım mülakatlar da dikkat edilecek şeylerşn başında gelir. Düzgün ve uyumlu aksesuar tercih edin.
02 Yorumla
+1 yılRessmi giyinmeye calis tabi devlet kurumunda ise mulakat
00 Yorumlane cok spor ne de cok klasık sade olsun pantolon gomle mesela ama topuklu gıyme
00 Yorumlaben takım elbise giymiştim yani resmi giyinmek en iyisi bence.
00 Yorumla
+1 yılMülakat kamu kurumu için mi özelde mi?
04 Yorumla- +1 yıl
O halde renkli giyilmiyor ve kesinlikle giyme. Arada sırıtırsın çünkü.
Siyah bir takım al. İstersen diz altı etekli bir takım olsun, isterse pantolonlu. Pantalon daha iyi oluyor ama. Bu arada çok dar olmasın takım. İçine beyaz bir gömlek giy. Ayakkabın siyah olsun, çok topuklu olmsın ve yürürken fazla ses çıkarmasın bence. Çünkü hoş görünmüyor ben yapan gördüm. Platform giyen bile vardı mesela, hiç olmamıştı ;) onun dışında bence hiç takı takma. Makyajın sade olsun, sacını da sade yap. Mesela düz fön ya da sacın ucuna hafif dalga. Bu şekilde her şeyi doğru yapmış olursun ve umarım sen de seçilirsin ;) - +1 yıl
Kamu diyorsan somon uygun değil bence. Çünkü gri bile giyen çok az oluyor. Herkes siyah ceket pantalon ya da ceket etek giyiyor. Yani ben uyarayım da gerisi sana kalmış
Moda & Stil konusunda 64b cevap paylaştı. Kesinlikle Kumas olsun
04 YorumlaModa & Stil konusunda 324 cevap paylaştı. ciddi giyin siyah elbise olsun
00 YorumlaNasil bir mulakat degisir
00 Yorumla
+1 yılkalın çerçeveli gözlük tak çok ciddi gösterir
014 Yorumla- +1 yıl
o zaman takma parlak siyah deri giy boydan boya :D
- +1 yıl
ya da kırmızı deri giy :D çok fetiş olur kesin kabul edilirsin :D
- +1 yıl
ben giyerim ama bana yakışmazki :D hatunun üstünde daha bir cezbedici olur :D
- +1 yıl
yok bacı kendimi hayal ettimde çok itici görünüyom içinde :(
- +1 yıl
sana giydiriyoduk bacı ben nerden çıktım yaa :(
- +1 yıl
tamam bacı bende giymiyim kırmızı deri sende giyme :(
- +1 yıl
:D:D
Puantiyeli pijama :D:D
021 Yorumla
+1 yılsadeliğe önem ver ama şık olsun
02 Yorumla- +1 yıl
en iyisi bu bence
+1 yılAlan ve is konumu nedir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılkatiplik mulakatanimai gideceksin benm gibi:)
01 Yorumla - Moda & Stil konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılgiyinme derken
mülakatta giyinmeye mi bakıyorlar00 Yorumla
+1 yılKatiplik için mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Ne için olduğunu yazmadan neyin peşindesin?
Hangi adliye :)
00 Yorumla
+1 yılNe mulakati
02 Yorumla- +1 yıl
Hii ne isi peki
Bikini giy
011 Yorumla- Moda & Stil konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılelbise giy git
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl ıstıyorsan valla
Siyah takım
00 Yorumlaneyin mülakatıı
00 Yorumlamini giyin hacı
00 Yorumla
+1 yılKafana göre takil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?