Moda & Stil Tayt içine nasıl iç giyim giyilmesi gereklidir? Furkan_Efee Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nasıl giyilmeli Güncellemeler+1 yıl Tercihiniz hangisi Güncellemeler+1 yıl Ne giyinmeli Tayt içine nasıl iç giyim giyilmesi gereklidir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cerennerec123 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl bikini bölgesi bazılarında iğrenç duruyor abartılı duruyor ve onlar genelde kokuşmuş oluyor o yüzden no tayt 3 1 Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Senin tercihin Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kimisi bilmediği için bir şey giymiyor galiba djdjs 1 1 Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Nasıl bilmiyor Yorumla
Lollipopstar Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Taytın içine nasıl iç çamaşırı giyileceğini bilmiyorsanız iç çamaşırı giymeyin 3 1 Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Sen biliyon mu Yorumla
tuqba55619 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Valla gördüğüm hiçbir kız düzgün giymiyor hepsi açmak peşinde yani az bence kalça altına kadar kapatlamarı daha hoş görünüyor 1 3 Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Kapatmak diyorsun ama çoğu kişi gittikçe bikini bölgesine kadar açıyor Yorumla tuqba55619 +1 yıl İşte yapmıyorlar sonra da herkes peşinden geliyor sanıyorlar açana ben bile bakıyom erkekler bakıyor diye açmayı birşey sanılıyor işte Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Sonra taciz ediliyoruz diyorlar. Açana bakılır bence Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Kalça yapısına tayt modeline rengine göre değişir mutlakaAma bir çok kız iç giyim izi belli olsun istemezlerDikişsiz lazer kesim çok ince boxer kullanabilirler 0 1 Yorumla Bugrakagan67 +1 yıl https://images.app.goo.gl/RhRTRs9AA9oKWd1f8 Yorumla
fgunes55 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Bence taytın altında çamaşır izi olmaması için tanga olmalı ipli 1 0 Yorumla
eliftaşş01 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tanga giymek 3 2 Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Düz mü dantelli mi Yorumla dadaş64 +1 yıl şu an var mı içinde Yorumla
Miyavcuk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kot giymek 2 37 Yorumla Furkan_Efee +1 yıl İçine Yorumla Miyavcuk +1 yıl Evet Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Kot iç giyim var mı görmedim de ben Yorumla Miyavcuk +1 yıl Normal kot giyiyoruz Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Üzerine bir de tayt mı Yorumla Miyavcuk +1 yıl Evet. Yorumla Furkan_Efee +1 yıl İlginç Yorumla Miyavcuk +1 yıl Ben öyle yapıyorum mesela Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Ciddimisin Yorumla Miyavcuk +1 yıl . Evet.😌😒 Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Bunu sevdim de nasıl rahat ediyon Yorumla Miyavcuk +1 yıl Ben rahatım şahsen Yorumla Furkan_Efee +1 yıl İç giyim giyormusun kotun altına Yorumla Miyavcuk +1 yıl Evet... Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Ne giyorsun model olarak Yorumla Miyavcuk +1 yıl Kot mu Yorumla Furkan_Efee +1 yıl İç giyim Yorumla Miyavcuk +1 yıl İç çamaşırı Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Model olarak ne tarz Yorumla Miyavcuk +1 yıl İç camasirinmi Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Tanga mı slip mi üçgen mi Yorumla Miyavcuk +1 yıl Tanga Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Hmm hangi renkleri seviyorsun Yorumla Miyavcuk +1 yıl Kırmızı Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Düz mü dantelli mi tercih edersin Yorumla Miyavcuk +1 yıl Amaç ne Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Merak diyeleyim Yorumla Miyavcuk +1 yıl Ne merakı bu Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Öylesine Yorumla Miyavcuk +1 yıl Peki Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Tayt giydiğin zaman yukarı çok çekermisin Yorumla Miyavcuk +1 yıl Evet çekerim Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Belli olmuyor mu o zaman özel yer Yorumla Miyavcuk +1 yıl Hayır Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Dikkat ediyorum diyorsun Yorumla Miyavcuk +1 yıl Evet... n Yorumla Furkan_Efee +1 yıl Rica etsem takip edermisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bikini bölgesi bazılarında iğrenç duruyor abartılı duruyor ve onlar genelde kokuşmuş oluyor o yüzden no tayt
Senin tercihin
Kimisi bilmediği için bir şey giymiyor galiba djdjs
Nasıl bilmiyor
Taytın içine nasıl iç çamaşırı giyileceğini bilmiyorsanız iç çamaşırı giymeyin
Sen biliyon mu
Valla gördüğüm hiçbir kız düzgün giymiyor hepsi açmak peşinde yani az bence kalça altına kadar kapatlamarı daha hoş görünüyor
Kapatmak diyorsun ama çoğu kişi gittikçe bikini bölgesine kadar açıyor
İşte yapmıyorlar sonra da herkes peşinden geliyor sanıyorlar açana ben bile bakıyom erkekler bakıyor diye açmayı birşey sanılıyor işte
Sonra taciz ediliyoruz diyorlar. Açana bakılır bence
Kalça yapısına tayt modeline rengine göre değişir mutlaka
Ama bir çok kız iç giyim izi belli olsun istemezler
Dikişsiz lazer kesim çok ince boxer kullanabilirler
https://images.app.goo.gl/RhRTRs9AA9oKWd1f8
Bence taytın altında çamaşır izi olmaması için tanga olmalı ipli
vucudunuz cırkınse gıymeyın yaa
bence kilotlu çorap giyilmeli
Tayt giymeyin iç çamaşırıyla gezin
Tanga giymek
Düz mü dantelli mi
şu an var mı içinde