evet jartiyer nasıl giyilir veya hangi tip kadınlar giymelidir? balık etli kadınlara yakışırmı favori renkleriniz hangileridir? 75 60 80 tipli birine nasıl olur arkadaşım için soruyorum bilgi verirseniz sevinicem :D
Cevabın nedir?
+1 yıljartiyer nasıl giyilir, jartiyer balık etli kadınlara yakışır mı?
Öncellikle doğru jartiyer seçimi balık etli kadınlara da yakışır. Jartiyeri kişisel tercihine göre sol ya da sağ bacağına ya da her iki bacağına takabilirsin. Jartiyeri gündelik kıyafetinle giyeceksen altına mutlaka külot giymelisin.

jartiyer nasıl giyilir Jartiyer giyerken nelere dikkat etmelisin?
- Stripelar jartiyerin en sorunlu kısmıdır. Bu zorluğu aşmanın iki kolay yolu var; stripelar ayarlıdır, en uzun pozisyona getir, klipsi çorabınıza tuttur ve ardından stripeları gerektiği kadar ayarlayarak kısal. Diğer yöntem ise klipsleri jartiyeri giymeden önce çoraba tutturmak. Çoraplarını giyin, ardından jartiyerini giymeden klipslerini çoraba tuttur. Daha sonra ayağa kalkarak jartiyerini beline bağlayabilirsin.
- Dantelli çorap tercih edeceksen klipsleri dantelin en ince kısmına gelecek şekilde tutturman daha doğru olacaktır.
- Genel anlamda jartiyer seçiminizi geniş yüzeyli veya büstiyerli jartiyerlerden yana yapmanı öneririm. Büstiyerler korse gibi toparlayıcı özelliğe sahip olduğu için seni olduğundan zayıf gösterecektir. Büstiyer ile beraber kullandığın jartiyer için istediğin model çorap kullanabilirsin.
jartiyer nasil giyilir 30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHangi tip kadın giymelidir mi? Her tip kadın isterse giyebilir. 90 kilo bir kadın da giyebilir 40 kilo bir kadın da giyebilir. Yeter ki giymek istesin. İstemezse de giymesin.
20 Yorumla
+1 yılHer kıyafet gibi her kadına yakışmayabilir. Ama genel olarak kadını çekici gösterir. Nasıl giyinir derken, sanırım kobini soruyorsun? :)
Erkek gözüyle dar ve mini etekte daha hoş göründüğünü söyleyebilirim. Eğer derin yırtmaçlı bir elbisen varsa ona da uygun gider.
Bunun dışında senin ten rengin önemli renk seçiminde. Ama tavsiyem çok koyu renkler ya da çok şekil içeren desenler olmasın. Jartiyer gizemli bir hazineyi saklayan tül gibidir. Koyu renk veya çok şekilli desenler o gizemi bozuyor.
Tabi benim düşüncelerim bunlar.13 Yorumla
Soran+1 yılsag ol yorumun icin uzunca yazmissin :)
- +1 yıl
Rica ederim. Voltaire'nin dediği gibi kısa yazacak kadar bol vaktim yoktu. :)
Yok Voltaire'nin sözünü jartiyer için kurduğunu sanmıyorum. Aklımdakileri yazdım sadece. :)
Soran+1 yıl:) tesekkurler
+1 yılsandalyenn üstüe oturmalısın önce en ideali oturaraK giyilir. daha sonra oturudğun yerden gaz çıkarma bu önemli jartiyer yırtılabilir.
önce sağ bacağını jartiyerin sağ bacak için ayrılan yerinden enine doğru jartiyere sokmalısın daha sonra dengeni bozmadan jartiyerin sol bacak için ayrılan kısmına sol bacağını usulca narince bırakmalısın
her iki bacak jartiyere girdikten sonra ayağa kalkık jartiyerin kalan kısmını popona doğru çekmelisin işte başardın canım42 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler o senin süper oluşun :)
Renk sıkıntı yaratmaz önemli olan süslemek
1. Güzel bir saç modeli (tercihen dağınık)
2. Ruj seçimi
3 Topuklu kesinlikle olmalı. ama teyze topuklusu değil platform taban az parmak dekoltesi olacak.
4. hoş bir parfüm.
5. Gerdana takılacak şık ve sade bir kolye ışıltıyı yaymak için ;)
Saygılar.03 Yorumla
Soran+1 yılsaygilar :)
Soran+1 yılsag ol :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
128Cevap
Her boya ve her ölçüye göre jartiyerler mevcut, zaten onlar çorap ile külot bağlantılı oluyor. Bildiğimiz sutyen ölçülerine göre jartiyerler var. senin giyeceğin 75 beden B cup olabilir ancak fazlalık olarak dantel işleme birde çorap mevcut. Bence kendi karakterine göre jartiyer almalısın; beyaz doğallığı, siyah zevk ve asaleti, pembe saf ve içtenliği kırmızı ise aşk ve tutkuyu temsil eder.
13 Yorumla
Soran+1 yılbilgiler icin saq ol :D
Soran+1 yıl:))
+1 yılbalık etli fiziğe sahip bayanlarda giymeli. çok çekici durur. itici duracağını sanmam balık etli bayanlarda
en zarif ve şık duran renkler her zaman beyaz ve siyahtir.75 .60 .80 beden ölçülerine sahip bir bayana çok yakışır.
harika ve çok çekici. zarif. kadınsılığın ve çekiciiliğin en güzel kıyafetlerinden biri19 Yorumla
Soran+1 yılayy cok tesekkur ederim yorumun icin cok cok cok ic acici sozler gercekten :D burada insan birbirini tanimayinca istedigi soruyu sorup kilosunu fizigini rahatlikla yazabiliyo yorumun icin saq ol
- +1 yıl
Rica ederim :) mutlu olman çok güzel. için son derece rahat olsun. dilediğini giyin arkadaşım. güzel ve şık olmak hakkın senin.
Soran+1 yılevet ama burada her seyi yeterince konusamiyosun yasim ufak evliyim ve insan soyleyemiyo ustune cokgeliyolar. tesekkur ederim her kadin guzeldir aslinda
- +1 yıl
her kadın güzeldir. af edersin aklımdan asla güzelliğinize diyecek sözüm yok tüm kadınlar için.
önemli olan ssiz burada bu konu ile ilgili tavsiye almasanız bile kadın olmanın tüm ayrıcalıklarını dilediiniz gibi zevkle yaşamalısınız.
Soran+1 yılaynen kadin olmak cok guzel. aslinda erkeklerin boyle ayricaliklari yok onlar sadece bakarlar beyenir veya begenmez hic bilemezsin bunu iste bu cok. kotu jartiyeri giysen yakisti desede icini nasil bileceksin degisiksiniz siz erkekler ya :( ;D
- +1 yıl
haklısın her erkek farklıdır. sizleri sadece hayaının bir parçası olarak gören bir çok erkek olması doğal. ama eşinin güzel çekici ve şık diyinen zarif bir bayan olduğunun farkın da olan bir çok erkekte var elbette
ama sen eşin tarafından beğenilmek ve iltifat dolu sözler duymak istiyorsun
kadınlığını en güzel şekilde yaşamak , hissetmek arzu ettiğin gibi giyinmek istiyorsun ve hakkın senin
Soran+1 yılgercekten icimi okuyosun ya cok sag ol yordum senide
- +1 yıl
Rica ederim. yorulmadım. yeterki sizin hislerinize karşılık verdi isem sizde mutlu iseniz yeterli bana.
Soran+1 yılcok sag ol ya ozelden yazarmisin konusalim
Jartiyer seven ve isteyen her tip kadının giyebileceği bir fantazi iç giyimdir. 3 ana parçadan oluşur bustiyer çorap ve askılıklar. Jartiyerin bustiyer kısmında genelde ip veya çoklu zımbalar bulunur bunlari kapattıktan sonra jartiyer iplerini ayağınıza giydiğiniz çoraplara sabitleyerek hazırlanmış olursunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücut ölçülerin jartiyer için ideal nasıl giyilir diye bir kavram yok aslında..
herhangi bir iç çamaşırdan bir farki yok...
kuzenimin iç giyim dükkanı vardı. ondan alır kız arkadaşlarıma hediye ederdim. :))))
bence hemen denemelisin çok yakışacağına eminim13 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim yorumun icin :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
iyi. geceler
Soran+1 yılsizede :)
+1 yılBen giyiroum kısa boyluyum 157 boyum var 50 kiloyum insanı öok sevsi gösteriyor kırmızı rengi öneririm ama bulunmuyor malesef siyah olabilir.
71 Yorumla- +1 yıl
İç çamaşırı ne oluyor jartiyerinle
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar, Kadında ince bacak çekici mi? ↗
Vücudu zayıf
Kalçasi küçücük
Baseni sıfır
Bacakları incecik
Tıpkı buradaki kadın gibisinde
Acayip lezzetli olur jartiyer takımı
Bu ölçüler ve yaş senin mi doğru söyle 😃00 YorumlaJartiyer büstiyer gibi kadın kıyafetleri kadının kadın gibi hissetmesinive ilişkinin rengini arttırmak için vardır. Her kadına yakışabileceğini düşünüyorum. Size de bu fiziki şartlarla çok yakışaağına ve partnerinize özel hissettireceğinize eminim
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler sag ol yorumun icin :)
+1 yılTen rengi önemlidir sarışın ise kesinlikle siyah giymeli beyaz tenli ise kırmızı giyinmeli esmer ise beyaz orkide rengi giymeli basenleri olmaali göğüsler dik ve yuvarlak olmalı dediğin ölçüler uyumlu
00 Yorumla- 00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Burda yazacağina netten baksaydın. Madem bilgi amaçlı soru.
Birde arkadaşım için soruyorum demeyin komik oluyor zaten gizlisin sorsan ne olurki.00 YorumlaHer kadın giyebilir. Erkeklerin ilgisini çeken model bence iç çamaşırı olmadan ince çorap-jartiyer kombini daha çok.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın. Hangi renk sana hitap ediyor?
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantazi urunu ten rengine gore degisir yakisan renk bacaklari normal kalinlikta olmali bayanin ne cok kalin ne cok ince kalcalariysa normal onlari ortaya çıkartan bir yapisi var cunki
013 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yılpeki bir erkek icin sence giyen biri on plandami olur arka plandami?
Cevap sahibi+1 yılbenim icin 2. Sinif insan olur ama bu kisiye gore degisir erkek cinselligi on planda tutuyosa fantazi kuran bir yapisi varsa basinin ustundedir ama benim gibi dusunuyosa kendine bir partner degil hayat boyu yaninda arkasinda her zaman her yerinde olcak birini ariosa bu insanlar icin 2. Hatta 3. Sinif kisilikten oteye gecemez
Soran+1 yılhmm anladim gorusun icin sag ol ama bence her erkek begenir yani onun icin giymistir ona ozen gostermistir tabi bu senin gorusun saygi duyarim :)
Cevap sahibi+1 yılbenim icin yaptigi herseyden mutluluk duyarim tabi ama bu zamanada bagli benle cikiyorsa aklima daha once ciktiklarinada yapti mi die soru takilir fakat evliysem hosuma gider tabi
Soran+1 yılgercekten cok seviyeli konusuyosunuz arkadasim evli zaten ve esi icin giymek istiyo bunu duyduguma sevindim yani evli bir erkek karisini oyle gormekten mutluluk duyacaktir
Cevap sahibi+1 yılOle gormekten mutluluk duymak degilde solemek istedigim kendi icin hazirlanmis olmasi mutlu edecektir ona ozel bir an cunki o sadece ona yapilan onun ozel olduğunu hissetmesini saglicak bisey kendisi icin ozel bisey yapildigini bilmek erkekleri genelde mutlu etmistir en azindan beni :-)
Soran+1 yılhmmm anliyorum sizde evlisiniz sanirim :)
Cevap sahibi+1 yılHayir evli degilim daha yasimin uygun oldugunu dusunmuyorum evlilik icin :-) profildeki yas aralığında degilim ona aldanmayin ismimi yazmadim resmimi koymadim yasimi nie yazayim dedim :-)
Soran+1 yılen iyisini yapmissiniz :D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :-)
Soran+1 yılrica ederim :)
+1 yılBismillah de önce sağ ayağını sok bellerini iyice içeri koy kip kip olsun
55 Yorumla- +1 yıl
@Tefix53 aklımız aynı çalısıyo :d
- +1 yıl
Kip kelimesini bayburtlularda duydum sen nerelisin? :))
- +1 yıl
@zümrüdüankakuşu Rizeliyim bende annemden duydum :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşın içinmiş hıı tabi tabi :) normal giyeceksin işte be çok basit zaten al rahat yaparsın. yapamazsan da youtube'a yaz, videolu anlatımı mutlaka vardır :)
17 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D
Cevap sahibi+1 yılHaha zevkli hatunsun ama inkar edemem :D
Soran+1 yılo neden :)
Cevap sahibi+1 yılJartiyer giymek isteyen kiz sonuna kadar zevklidir :) kimisi var kulotlu corap bile giyemez sen en iyisini istiyorsun :) siyah mutlaka al. Alternatif olarak beyaz ve kirmizi da alabilirsin :)
Soran+1 yıltamam :D :)
Cevap sahibi+1 yılBu karar utangac olma bir de :D
Soran+1 yıltamam ::D
Balık etliyim, üzerime cuk diye oturuyor. Zayıfken pek yakışmıyordu bir kaç kilo aldım, üstümde daha albenili duruyor. Genelde beyaz siyah tercihim. Vücut ölçüleri ideal, giyebilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılsag ol canim tesekkur ederim siyah her zaman iyidir
Balık etli kadınlar da giyebilir tabi. Hatta bazılarında daha güzel duruyor. Ten rengi de önemli ama kırmızının cazibesi her zaman başkadır.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kazagin üzerine giyip, disarda kalan yerleri pantolonun içine sokuyorsun.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce kafadan geçireceksin. Sonra kendiliğinden oturuyor zaten vücuda
00 YorumlaJartiyer valla çıta gibi kadınlara hiç yakışmıyor balık etlilere iyi gidiyor 😂
00 Yorumla
+1 yılGiymeyi mi düşünüyorsun ;) hem nasıl giyilir ne demek hiç çorap giymedin mi
00 YorumlaKilolu insanlara jartiyer asla olmaz, zayıflara güzel durur ama
00 Yorumla
+1 yıleğer arkadaşın kısa boylu ise hiç bulaşmasın gerçekten hiç yakışmıyor
00 Yorumlajartiyer giyen kaldımı bu devirde ya, yıl oldu 2015
daha albenili şeyler var jartiyer neymiş 50 liralık o* gibi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım 80 küçük baya yakışmama ihtimali yüksek ama genede sen bilirsin :)
30 Yorumla
+1 yılSoruya baya erkek cevap vermiş sanki her gün jartiyer giyiyorlar😄
10 YorumlaModa & Stil konusunda 922 cevap paylaştı. Balık etli birisi kesinlikle giymemeli çok komik duruyor siyah tercih edilmeli
00 YorumlaUzun bacak, ince bel unsurları olduğunda daha hos gozukuyor
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun boylu kadına yakışır kısalarda durmuyor bu ve benim kadında sevdiğim bir görüntü onca kadında gördüm ama kısa kadın işi değil uzunlar giymeli
10 Yorumla
+1 yılbır kac tane model varsa arkdasın gıysın gorelım yorum yapalım :=)
10 Yorumlanasıl giyilir bilmem ama giyen kadını direk tanrısal yapıyor. en çok siyah severim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. ya bu arkadaş ayakları bayatladı artık. sonuçta sen soruyorsun. herkes bu cevaplardan senin faydalanacağını biliyor.
00 Yorumla
+1 yılbak şimdi yavrucum. o jartiyerin uçlarını kukunun dudaklarına tutturuyorsun. ve hem seksi oluyorsun hemde kendin azıyorsun :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen giymedim ama giymeyi biliyorum videosunu izledim asadadad :D once jartiyerin kulodunu giycen sonra korse ya da sutyen giycen sonra coraplari nazik bir sekilde bacagina gecircen jartiyerin ucundaki klipslerle tutturcan sonra seks
00 Yorumla
+1 yıl75 60 80 mi o ARKDAŞINIZA söyleyin jartiyer giyeceğine ara sıra yemek yesin.
015 Yorumla
Soran+1 yılyemek yemesin :D zaten balik etli 51 kilo 1.64 boyu var daha ne yesin senin kolunu mu yesin :D
- +1 yıl
yavrum neresi balık etli 75 diye göğüs 80 diye kalçamı olur allasen :)
Soran+1 yıloluyo iste yaaa gordunmude konusuyon uff:D
- +1 yıl
göster len. balık etli görmesek bize yutturacak kıskanıyormusun acaba sen o kızı senden zayıf diye :D
Soran+1 yılhahayt guleyim de bosa gitmesin :D o kizda kimmis ulen hepsi benim :D kiz miz yok :D
- +1 yıl
sazanım benim :) öperler ;)
Soran+1 yılaayyy ya :(
- +1 yıl
yaaa :) cin olmadan şeytan çarpılmaz ;)
Soran+1 yılya hicte bile canim asil ben carparim seni :D
- +1 yıl
ahahahha tabi tabi :)
Soran+1 yıltabikiiii :D
- +1 yıl
yavrum gece gece sen hayırdır yaa :)
Soran+1 yılvay be tamam :(
- +1 yıl
çokda narin yahu :) tamam tamam bişi demedik :)
Soran+1 yıldedin ama :(
jartiyer jartiyer takım olarak alınmalıdır yoksa.. sıkıntı yasanıyo o konuda , + fileli... ten siyah...
05 Yorumla
Soran+1 yılheralde yani takim :)
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılArkadaşicin soruyorsun ha.
Zaten bu yorumuda yapan ben degil arkadasim.10 Yorumlakendıne guvenı olmayan kadınlar gıymesın guvenıyorsan kendıne gıy. altta jartıyer saçlar fıskiye yani aptallık olur
00 YorumlaDemode tatlim. Ama Seksi. Yakiscagini sanmiyorum ama etkilersin. Baska seyler giyerekte etkileyebilirsin tabi
00 Yorumla
+1 yılhay jartiyerine senin sdasdsdasd adasd milletin derdine bak * biz nelerle uğraşıyoruz bide şuna bak ya asdasdasd
00 Yorumlajartiyerin makbulü iç çamaşırın altına giyileni ve seks esnasında çıkarılmayanıdır :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D anlasildi
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir filmde görmüştüm kırmızıydı kadının ki sende kırmızı alabilirsin :D
07 Yorumla
Soran+1 yılarkadasim diyorum ya herkez benmisim qibi konusuyo bu kadar fena olamazsiniz :D
- +1 yıl
Hangi kişi olduğunun bir önemi var mı? Rastgele yazdık.
Soran+1 yıltamam kizmaaa bende bise demedim ki. s
- +1 yıl
Kzmyrm ki ya şapşiriq. d. d
Soran+1 yılkizdin valla :D yalan atma :)
- +1 yıl
Sert konuşurum ben öyle soğuk bir yapım var :)) üzdüysem sorry :))
Soran+1 yılonemli. degil :D
+1 yılmaşallah bütün vucut üstte toplanmış sen giymesende olur
00 YorumlaKadınlardan çok erkekler anlatmaya calısmış sanki kendileri giyiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen katiliyorum size
Gizli Üye(30-35)+1 yılzayıf kadınlara daha çok yakışır. bu ara gögüs boyutun harika.
00 Yorumla
+1 yılSiya ya da Beyaz giyebilir. Balık etl, Kadında Daha seksi duruyor.
10 YorumlaAsiri kilo varsa yakismaz cok zayiflarada yakışmıyor orta kiloda olmasi lazim tamamen kendi görüsum
00 YorumlaAhahahahh :D kopcalarini bağla üstüne gecelik giy tamam iste yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılshop mağazada arkadaşlarla takılırken dikaktimizi çekti bakıyorduk kolumu geçirdim jartiyere yırtıldı hemen. parasını ödedim. fiyatı kazık laan.
06 Yorumla
Soran+1 yılsenin ne isin var magazadaki jartiyerle :D ne kadardi fiyati
Cevap sahibi+1 yılkendime boxer bakıyordum. onlarıda hemen yanında görünce biraz kurcaladım 55 lira :D
Soran+1 yıliyiymis fiyati ya iyi olmus sana herseye karisma bida :D
Cevap sahibi+1 yılkarışmam. elim dondu dokunurken. bacaklarınız donmuyormu onu giyerken :D
Soran+1 yılya ne meraklisin arkadas ya :D yok donmuyor cok rahat oluyo tamam mi :D
Cevap sahibi+1 yılne bağırıyon belki sevgilime alcam. :D peki kaşıntı yapıyormu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılJartiyer nasıl giyilir diye soru mu sorulur ya :))) alemsini z si kadın lar :)
00 Yorumla
+1 yılHep arkadaş içindir zaten 😂 hadi canım jartiyer giymeyi bilmiyor musun. 😳
00 YorumlaBilmiyorum önceden giymedim alkdnljkçdadadçmakdçald :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışana da yakışıyor be bu meret :)) bir erkeğe bişey yaptırmak istiyorsan giy jartiyer ve topuklu ayakkabılarını söyle Viyana'yi kuşatsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Ne giyerse giysinde fark etmezki ben çıplak severim her daim
00 Yorumla
+1 yılarkadasinin vucut olculeri fena degil ama ;soyle b\'raz daha yesin cnm:)
05 Yorumla
Soran+1 yılboyle iyi :)
- +1 yıl
:) boy kac
- +1 yıl
canim jartiyerin rengi deonemlidir tabi fakat kalitesi cok daha baskindir mesela dantelli pembe bir jartiyer beni cok tahrik eder :)
Soran+1 yıl1.62
- +1 yıl
altina mutlaka jartiyerle uyumlu bir topuklu giysin arkadasin ben olsam eririm gorunce:)
favori renkler kırmızı beyaz herkese yakışır bedenine göre alırsa neden yakışmasın ki :)
10 YorumlaNormal bir şey değil mi? Sanırım çorabı tutturmak mesele
00 YorumlaSarışın kadınlara siyahını çok yakıştırıyorum eserlere de kırmızıyı
00 Yorumlatopuklu ayakkabılarını da ihmal etme :D
25 Yorumla
Soran+1 yılsag ol canim benim aklimda :)
Soran+1 yılben giycem :)
Soran+1 yılne soktum canim millet fesat :D
+1 yılHet kadına yakışır aöa fiziğe göre renk ve model seçilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyine geldi mi o ben değil bir arkadaş...
51 Yorumla
Soran+1 yıl:) malesef oyle oldu
- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri