Aşırı dekolteye neden ihtiyaç duyulduğuna bakmak gerek. Ben kendini geçmişte ve şimdi ifade dememiş ve özellikleri sınırlı kişilerin kendilerini ifade etme yolu olaral görüyorum. Böyle bir kadın erkek için cinsellik çağrıştırmaktam başka bir işe de yaramaz
Artık Türk toplumu çamaşırın, kıyafetin boyutu ile uğrașmamalı. Giymek isteyen de giymesine izin vermek isteyen de toplum baskısından çekiniyor. Toplum bireyleri bedenine bakmadan belli bir kalıba sokmak istiyor.
Diğer bir konu ise kıskançlık. Toplumumuzdaki erkekler sevmeyi sahip olmak zanneder. Sevdiği, değer verdiği kişiyi tapulu malı olarak görür. Onun da bir birey olduğunu, özel hayatı, özel alanı olduğunu görmezden gelerek, onun üzerinde tahakküm kurmak ister. Onun hayatını kendi kriterlerine göre dizayn etmek ister. Bunun adını da kıskançlık koyar ve sevginin göstergesi olarak görürler. Kıskançlığın özünde de karşısındakini kaybetme korkusu yatar. Bunun nedeni de karşındakine güvensizlikten ziyade kendine olan güvensizliktir. Kendinin başkalarıyla kıyaslanmasından, onlardan daha alt seviyede görülmekten korkarlar. Dolayısıyla kendine güvenemeyen insan karşısındakine de güvenemez. Güvenemediğin insanı da sevdiğini iddia etmek çelişki doğurur.
Özet olarak kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşamalı. Herkesin yaşayacağı tek bir hayatı var çünkü. Burada önemli olan kendi hayatımımızı mı yoksa başkalarının hayatını mı yaşayacağız sorusuna ne cevap vereceğiz?
Kapalı giyinen sevgilim olmadı ki hiç hepsinin maşallahı vardı, öyle şeyleri dert etmiyorum 😂😂 ama Kuşadası'nda yaşıyorum burda herkes açık giyindiği için sorun olmuyor dikkat çekmiyor ama alışkın olmayan bir ortamda dikkat etmesini söylerim içimdeki kıskanç erkeği dışarı çıkarırım sjsjsj 😂😂
Çok açık olsun istemem. Bir kıskançlık sınırım var. Kısıtlamakta istemem tabi kendine yakışanı her zaman giymesini isteyebilir. Sevgilimi ve ya eşimi süzmelerini istemem.
Olamazdım çünkü seven kıskanır ve kıskançlıktan kanser olma riski en üst düzeyde olduğu için olamazdı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
"Tabiki kendi kararı" "istediğini giyebilir" gibi yorumlarda bulunmak şahsım için kaldırılabilecek bir şey değil. Herkes de özgür, fikirlerini istediği gibi söyleyebilir anlayışına dayanaraktan söylüyorum ki benden uzak dursun.
Herkesin algısı kadınları cinsel obje olarak görüyo ve bu çok saçma. Evet beraber olurum önemli olan bunu bilerek insanları tahrik etmeye çalışmamasıdır.