Kendimi bildim bileli açık giyinen bir insanım ve dekolte vermeyi fazlasıyla seviyorum. Peki erkekler benim gibi biriyle ciddi ilişki düşünür mü? Hemcinslerim ise bu konuda tecrübeleri varsa bırakabilir 🤗

Kendimi bildim bileli açık giyinen bir insanım ve dekolte vermeyi fazlasıyla seviyorum. Peki erkekler benim gibi biriyle ciddi ilişki düşünür mü? Hemcinslerim ise bu konuda tecrübeleri varsa bırakabilir 🤗

Her insanın kendine göre bir tarzı beğenisi vardır seni tanıyan sonradan itirazda etmemeli zaten, kıyafet yüzünden bir kişinin önüne geçmesi de saçma bir durum eğer yakışıyorsa o elbisenin içinde kendini mutlu hissediyorsan gerisinin çok bir önemi yok ayrıca dekolte elbiseye zerafet katar..
İlla tesettüre gerek yok. Vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyse dekoltesi de olmasa (yani pantolon ve üstüne düzgün bir şey) yine yeterli ama bu paylaştığıniz tipte bir kadını istemezdim.
Bu giyim tarzı biraz se*si kaçmış, bunun dışında kendi tecrübem rahat/açık giyinen kişiler çoğunlukla saf ve temiz kalpli oluyorlar.
Kültürlü, anlaşabildiğim biriyse düşünürdüm.
böyle bir kadınla bir erkeğin işi çok zor olur. ya çok umursamaz olması lazım ya da çok geniş. evet dekolte vs yakışabiliyor ama sevgilisi için çok zor bir ilişki olur
Cevap
47Cevap
Acik giyinmenin mantigi nedir ki kendim oyle istiyorum cevabi cok sacma bir kadin vucudunu on plana cikartiyordur... ben sexsiyim kelimeninin fiziki anlamidir... kimse kendini kandirmasin acik gorunmek istiyorsan evde istedigini giy gorun disarda herkeze gostermektense ( millet bakmasin da cok sacma ortada olmayan birseyi kimse gormez ortadaysa amac bellidir)
Erkeklere göre kapalı kız çok namuslu oluyor mal oldukları için gidin köyden kız alın o zaman sizi aldatsin sonra mallar
Canım sister ❤️
dekolte verilmez dekolte bir kıyafetin açık kalan bölümüne denir
ha ne verilir frikik ver gol olsun
Hayır şahsen ben evlenmem evlenmeyi düşünemem İslama uygun bir şekilde tesettürlü olmalı evleneceğim kişi
Abazanın umrunda olmaz Aksine hoşuna bile gider. Ama kaliteli hiçbir erkek istemez. Objeleşmiş biriyle çıkmaz Merak etme düşük sınıf erkek çok
Önemli olan bakan gözlerde merak etme ne kapalılar var açıklardan beter o yüzden sorun etmem yani.
Olabilir. Teşhiri seven erkeklerde var. Karıma kız arkadasıma baksın diyen.. Bulursun bi yeşhirci olur senin iş..
Girilir neden girilmesin, bwnde severim acik giyinmeyi namusuzluk deyil ya geliselim artik
👏👏👏
Yüreğine sağlık 😊👍
Toplumun zihniyeti farklı olunca çamur atmak kolay onlar için...
Bu arada benden sana gelene karşılık verir misin lütfen... Şimdiden teşekkürler 😊👍
Egosundan geçilmez zaten ciddi düşünme kısmına gelene kadar ayrılırım kıskançlıktan 😊
Bu tür bir insanı kullanmam
Ben huru bile kullanmam
Ama duygusal anlamda bir bağda kurmam
Düşünülür ama bir yerde sorun olabilir, fikir ayrılığına düşülmesi ihtimali muhtemel.
sen adamı katil edersin onun için gerek yok senle işim olmaz
ne var bunda ayrıca şık güzel duruyor , arap kltürü gibi yaşamayın avrupalı medeni olun
Yerini ve kendini bildiği sürece sıkıntı yok
Soyle hic es dostun olmadigi bi sehirde yasayip ozgur hareket etmek isterdim. Esiminde istedigi gibi giyinmesini
Nerede nasıl giyinmesi gerektiğini biliyorsa sorun yok
Zevk senin. Nasıl mutluysan öyle davran bence.
Engelli biriyle ilişki düşünür müsün bilemem ama ben düşünürdüm seninle
Tamamen kafa yapısı ile ilgili şahsen beni azdırıyor dekolte. Senin gibi biriyle birlikte olma şansı Erkek rahat olmalı
Bence o kadar açık ve dekolteli ise her zaman ben kabul etmem ama bazen vs çok abartilmicaksa olada bilir zor bi soru biraz bence
Tabi ki düşünürüm, ne alaka?
Hatta tam tersi kapalı tiplerle anlaşamam ve pek güvenemem
Dekolteden ve açıklıktan vazgeçecekse evet derim gibi
Böyle foto atilirmi ayaklarına hayranım resmen sevgilim olsa katil olurum herlade 😃
Hayır maalesef seksten başka bir şey düşünemiyoruz açık saçık kadınlara karşı
ben yeterince açığım sadece bakarlar :)
😂❤️
Yes takılsın istediği gibi ama bana da karışmasın
Kesinlikle hayır. Allah başıma vermesin
Fazla yormaya gerek yok, bu sen değilsin şeker
Çok açık biriyle olmaz
güzel kardeşim degilse bence istemez
eet neden olmasın?
Ben görmekten rahatsız oluyorum
beim için sorun olmaz
Çevre yapima uygun degil kesinlikle nayir
Sadece becerir atarim..
Onu da yapma ne alaka şimdi bu görüş
Kişiliği olmayan kadin dişiliğini kullanmaya calisir bunu herkes bilir onun için kullan at demek çıplak kadin başka biseye yaramaz
Çok bağnazca bir düşünce. Kariyer de yaparım giyimimle alakası nedir bunun? Yok kişiliği olmayan bilmem ne. Fiziğini seviyorum neden saklayayım?
Fiziğimi*
Ahlak edep yoksa mezarda çürüyecek zaten fizik ne..
Düşünen var. Hep açık giyinecekte değil.
evet
Kendileri ok dese bile aileleri onaylamaz
görseldeki bir tık abartı yalnız.
Tabiki hayır
Neden peki
Benim tarzım değil. İnsanlarıda değiştiremem o yüzden olmaz
Düşünürüm
Yok kardeş
evet düşünürüm
Bu sen misin
dusunmez
Ayar çekerizzzzz