Beğendiğiniz bir erkeğin ilgisini çekmek için dekolte açık giyiniyor musunuz?

Bunu yapmaya kalktığınızda/yaptığınızda kendinizi kashar hissediyor musunuz? İlişki beklentisi geleceğe dönük olan insanlar nasıl o kişiyi bulur? Mesela ben hiçbir erkeği tavlamaya çalışmıyorum. Uğraşmak istemiyorum. Bana instagramdan falan yürüyen erkekler olduğunda onlarla konuşuyorum ama o herifler de vasat oluyor. Benimle yazın tatile gitmek denize vs gitmek istediklerini söylüyorlar ben bunu güvenli bulmamakla beraber ailem de izin vermez. Babama anneme flörtümle/sevgilimle denize tatile gideceğim diyemem. 29 yaşına kadar da hiçbir erkeğe yürümediğim için tavlamaya çalışmadığım için bunu nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum. Tipim falan iyi ama hiç yürümedim bir erkeğe dekolte giyip ilgisini çekmek in frikik vs vermeye de başvurmadım. Yapmaya kalkıştım ama kendimi kasshar gibi hissettim yakıştırmadım yapmadım. Acaba doğru düzgün birinş bulmak için bunları mı yapmak gerekiyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de mesela cinsellik yaşamadığım için dekolte giymediğim için sevgilim olmuyor. Ben tesettürlü değilim. Ama göğüs dekoltesi giymem ya da kıçımda şort giymem. Bir erkekle konuşurken cıvıtmam böyle. Normal konuşurum. Bana soğuk, sert, ciddi diyorlar. Hemen yakınlaşmam böyle. Her konu hakkında konuşurum ama olayı cıvıklığa getirmem mesela yaşadığım şehirde millet 2 adımda bir sevgilisiyle öpüşüyor. Sarılıyor. Bana bunlar çok saçma geliyor içimden gelmez böyle şeyler yapmam da buldumcuk değilim ö
Beğendiğiniz bir erkeğin ilgisini çekmek için dekolte açık giyiniyor musunuz?