bızler sızın kendınıze baktıgınız gıbı bakmıyoruz aslında, yanılıyorsunuz çok zaman..cok egretı bır durumda yok burada.. ebnzer bır durum bendede var kucukken vısne agacından dustum alnımda dıkıs ızı var bellı belırsız.. benı bundan dolayı begenmeyecek tenesırlerde yatsın, sızde boyle dusunun kafi... ki sızde bunu kapatabılecek saclar varken gereksız bır kasılma bu..illa taktınız kafaya dıyelım orayı bıraz saclarla destekleyın.. ilk iletısımde bellı olmasın.. bır florte basladıgınızda goreceksınız onun hıcbır etkısı olmayacak
01 Yorumla- +1 yıl
eskiden kahkül kestirmiştim zaten ama saklamak da hiç hoşuma gitmiyor... söylediklerinde haklısın, teşekkür ederim yorumun için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüreğin güzel olsun yeter. ve aynı şekilde sen de karşına benzer biri çıktığında aynı şekilde hisset.
00 Yorumla
Aslında güzel yüzün var gözlüğünü başka modelle değiştirsen, saçalrına kölge yaptırsan ve seksi giysen ve kapatıcı kullanırsan çok güzel görünürsün.
Bence sen estetik merkezlerini araştır, orda izleri lazerle tedavi yaparlar.013 Yorumla- +1 yıl
İlgin için çoook teşekkür ederim canım ama ben o işlerin yıllardır altını üstüne getirdim zaten :)) alttaki yorumlarda da bahsetmiştim :) gözlüğü her zaman kullanmıyorum zaten arada. ama öyle doğal olmaz ki dediğin gibi :(
- +1 yıl
Gözlük ben de alıcam, ama seçimimi daha çok gözükmeyen şeffaf gözlükden yana kullanıcam.
Senin yara izine gelince, ben bunu erkekler nasıl düşünür bilemiyorum, ama senin acından söyledim rahatsız olmayasın diye. Malum kapatıcı zarar cild için. Ama sen yüzünü değil, sadece izi korrektor yani kapatıcı kalemle kapata bilirsin. Tabi ki, bu geçicidir, ama bildiğim kadarıyla koldakı kesik izlerini bile lazerle tedavi edip iyileştiriyorlar. Ben senin için yarın bakarım. Yüz çok hassas. Ben bunu bilirim. Bende de gözümün altında var. Oluştuğu an doktora gittim, dikiş atalım dedi. Bense mantık olarak yağtırmadım ve kendinden sağaldı. İz var, ama dikiş koydurmadığım için zamanında dikiş izleri yok. Bende ilk başlarda çok üzülmüşdüm, ama kendimi toparladım. Ve unutmaya çalıştım. Şimdi ayda bir kez bakarım yüzüme:) ama lazer var - +1 yıl
izine mi lazer yaptırdın?
- +1 yıl
Hayır yaptırmadım, sadece cildimi yenilemesi için bakım uyguladım. Sonra da çekildi. Belli değil zaten. O kadar. Sende de reng farkı olduğu için belli oluyor. Ama istersen ben araştırayım senin için yani. Baka bilirim. Lazerle koldakı izleri tedvi yapıyorlar, neden sendekinde olmasın? Gerçi korekktor kalemle kapata bilirsin ama bu senin piskolojini rahat etmez. Ben yinede araştırıp atacam sana. Seni takip ediyorum
- +1 yıl
ya ilgin için gerçekten çok teşekkür ederim çok sağ ol :) o dediğin kalemi nerden alabilirim? yani kozmetikçilerde var mıdır? normal kapatıcı kalem mi
- +1 yıl
Kosmetik mağazaya git ve sor. De ki, bana kapatıcı kalem verin. Yani fondotön gibi ten rengleri de oluyor kuyudan açığa. 3 rengde oluyor. Verecekler. Sadece oraya uygulayacan. Bunun dışında cildin temiz kalacak. Yani ize göre cildinin tamamını kapatmana gerek yok. Benim özelime mesaj olarak e-mail at. Sana bende o kalemlerden var fotosunu çekip gönereyim istersen. Bazen istenmeyen sivilce çıknca üzerini kalemle kaplarım, kurutur. Gerek yok diyorsan, kosmetik mağazalrdan sor.
Ama şuna emin ol yüzün güzel. bir de seksi olan vayy canına:) - +1 yıl
:D canım mesaj atmayı denedim atamadım ama sanırım biliyorum o kapatıcı kalemleri, gittiğimde alıcam bir tane :) sence seksi olmak çok mu önemli? :)
- +1 yıl
nasıl 4-5 aya tamamlarsın anlamadım:)
- +1 yıl
hıı anladım :) ben de tavsiyelerine dikkat edicem bundan sonra
+1 yılBenim bir arkadaşımın sevgilisinin çenesinde kocaman bir ameliyat izi var ver çocuk bunu umursamıyor. Bence önemli olan karakter. Zaten gerçekten seven birisi böyle şeylere takılmaz
05 Yorumla- +1 yıl
erkekler öyle ama ya hiç umursamıyorlar :) onlar kadar rahat düşünmeyi isterdim :) ama taktı mı takıyor insan ya :)
- +1 yıl
verdiğin linki açamadim ama inan bana böyle şeyleri dert etmeye değmez. Kardeşim küçükken alnını yarmıştı onda da kocaman iz oluşmuştu ama şimdi belli bile olmuyo. Zamanla çok az belli oluyo. Deriyi yenileyen sabunlar falan var onları kullanabilirsin veya ona benzer şeyler. Tamamen geçmesede daha az belli olur ve sakın üzülme böyle şeyler için. Daha kötü olanları da var. Mesela yüzünün yarısı yanmış olan insanlar. Yinede haline şükretmeli insan bence :)
- +1 yıl
öyle tabi ben her zaman şükrediyorum ama insan mutlaka kendinde bir kusur bulur ya hani benimkisi de böyle bir şey işte :) bu arada linkteki boşluğu silip bir de öyle dene istersen, http den sonra
- +1 yıl
bence o kadar dert etmene gerek yok :)
- +1 yıl
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
+1 yılBunu önemseyen bir erkek olurda hayatına girerse, girdiği gibi elinin tersi ile hayatının dışına itiver.Fiziksel izler önemli değildir, önemli olan karakteriksel kötü izlerdir.Maalesef dediğin doğru, pis ve şekilci bir toplumda yaşıyoruz, ama şunu bilmelisin ki o şekilci tipler bir süre sonra gerçekten itici olup sana da eğreti gelebiliyor.
Çok sempatik ve sevimli bir yüzün var, o nedenle o iz inan hiç de dikkate alınacak bir iz değil.Düşünme, kafana takma.11 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim :) söylediklerinizi dikkate alacağım bundan sonra...
Seni seven, yüzüne baktığında o izi algılamaz. Sadece ilk görüşte garipseyebilir o kadar.
Ve hatta senden ayrıldığında o izi senin güzelliğinin bir parçası sayar. Benim sevgilimin şurasında da iz vardı, ne güzeldi diye düşünür...
İnsan beyni ne garip değil mi?
Seni sen olduğun için sevecek birini aramıyorsan, ne yap et git o izi kaybettir...01 Yorumla- +1 yıl
ama ben çok yanlış anlaşıldım ya :( ben izim var erkekler bana bakar mı demek istemedim ama herkes öyle cevaplar veriyor. tabi ki de beni ben olduğum için seven insana bakarım. ama benimkisi sadece bir soruydu, hem sadece erkek arkadaş değil başka erkekler de yani genel olarak ne düşünülüyor bunu sormak istedim. izim için beni istemeyenin canı cehenneme :)
- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılbir söz vardır bilirsin her güzelin bir kusuru vardır yeter ki aklında sorun olmasın yani niyetinde o yüzden o kusurun kadı kızında bile olur sen benim profil resmime bak bakalım bendeki kusuru fark edebilecek misin takma kafana arkadaşım seni seven öyle sevsin ne dert edersin unutma şuanda hastanede hasta olup derdinin dermanını arayan var daha önceleri dünyada olup toprak altında yatan var
07 Yorumla- +1 yıl
ama konuya ordan girersek işin içinden çıkamayız :/ ben tabi ki de halime şükrediyorum kolu bacağı olmayan insanlar var, merak etme ben bunları hep düşünüyorum zaten isyan falan da etmiyorum. ama takıntı diyelim işte yani olmasını istemezdim...
- +1 yıl
ama buda biraz isyana girmez mi arkadaşım etme dert boş ver seni alan öyle alsın ama konu işte tam oraya giriyor öyle değil mi güzel insan
- +1 yıl
ya ben hepinizin söylediklerine katılıyorum ama bir kız inceliğinde düşünemezsiniz yani farklı bir şey bu :)
- +1 yıl
ki bence hoş birisin alırlar seni merak etme gülüşün yeter senin iyi kalpli birine benziyorsun resminden anladığım kadarı ile
- +1 yıl
biliri arkadaşım bilirim ki senin halini ben sende daha iyi bilirim bak benim profil fotomdaki resmime ne demek istediğimi anlarsın ben ne edeyim o zaman senin durumun benim durumumdan basit
- +1 yıl
yuh o ne demek öyle ya merak etme alırlar seni çok kırıcısın :(
- +1 yıl
ya bak şimdi hemen alındı ya üzülme özür
senin öncelikle yüreğinin güzelliği taaaaa buradan hissediliyor hepimizin eksiklikleri olabilir bence sen bu durumu çözebilirsin belliki senin ruhsal durumunu ve sosyal durumunu etkileyecek kadar etkili , sana tavsiyem bunu basit bir şekilde küçük bir estetik operasyon veya lazer fraksiyonel co2 denilen lazer yöntemi ile aşabilirsin ve bu mutsuzluk kaynağını ortadan kaldırabilirsin sen dünyanın sorununu samimiyetle paylaştığın için en güzel kızısın bence
01 Yorumla- +1 yıl
2 sene önce gitmiştim estetik doktoruna ama doktor tedavi yapsak da kesin sonuç alamayabiliriz en iyi ihtimal biraz daha iyi bir görünüm sağlarız demişti, ama o yapacağı işlem yüzünden 6 ay güneşe çıkmayacaktım falan o gözüm kesmemişti ama bu yaz tekrar başka bir doktora gideceğim istanbulda. bakalım, tamamen yok etmek gibi bir şey söz konusu değil ama hiç değilse deneyebiliriz. ama benim amacım da zaten ne yok etmek ne de saklamaya çalışmak, izimle barışık olmak istiyorum, onun için çabalıyorum :) bu arada söyledikleriniz için çok teşekkür ederim...
ya suratı bebybı feys olan bırı yarın bırgun bısı olupta suratına bısı olursa nolcak? benım kız arkadasımdad var dıkıs ısı arada takılıyom reıs yuzunde faca ızı kalbınde kımın ısmı :D felan guluyoz sevmeyede engel degıl.s
01 Yorumla- +1 yıl
ya tabi ki orası öyle, ben isyan etmiyorum zaten buna da şükür ama biraz ayrıntı düşünüyorum galiba o yüzden kafama takılmıştı ama arkadaşlar sağolsun çok güzel şeyler yazdı yani bazı şeyleri fark etmemi sağladılar bundan sonra çok takacağımı sanmıyorum. sorum da biraz yanlış anlaşıldı galiba ben biri beni bu halimle sever mi diye sormamıştım:/
Öyle surat mı olur lan frankenstein gibi :) hayatta bakmam tiksinirim.
Şaka şaka bu kadar takma kafana dış görünüş ilk bakışta önemlidir adam olan zaten böyle şeyleri takmaz hayırdır ne oldu geçmiş olsun.022 Yorumla- +1 yıl
Ya o ilk yazdığını gördüm ya gidip camdan atlayacaktım :P
Sağ ol, 6 yaşındayken trafik kazası geçirdim. Yine de şükürler olsun ucuz atlattım ama kız milletiyiz işte taktı mı takıyoruz :) - +1 yıl
Bir dakika bekler misin resmin tamamını koyucam o zaman görücem ben sizi :) dikkat çekiyor ya :(
- +1 yıl
Ya ben bu gece kaydoldum bilerek gizli yapmadım soruyu yanlışlıkla oldu :D şimdilik atıyım dedim burada yorum yapanlar baksın sonra silerim diye ama geri fotoğrafı nasıl sileceğimi bulamadım o yüzden yükleyemiyorum :(
- +1 yıl
Yükleme o zaman silinmiyormuş hızlıresim den bende baktım şimdi.
https://hizliresim.com/help.php#hi-3 - +1 yıl
Evet yüklememek en mantıklısı...
- +1 yıl
ordan kaldırabilirim sonuçta :) daha önce niye aklıma gelmediyse :D
- +1 yıl
ya daha yeni gördüm yazdığını çoook teşekkür ederim :) ilkokuldayken chucky diye dalga geçiyordu hep sınıftki oğlanlar ben de hep ağlardım sen şimdi böyle deyince aklıma o geldi :)
- +1 yıl
:D hiç biriyle görüşmüyorum ya adlarını dahi hatırlamıyorum, ama beni üzdükleriyle kaldılar :D valla herkes sağolsun ilgilenip bir şeyler yazıyor herkese cevap yazmak istiyorum ama arada kaçırıyorum tabi :)
- +1 yıl
ya ondan değil de hani ilk sorum ya sürekli bildirim geliyor ben de merak ediyorum bakıyorum :) bilgisayar da genelde açık oluyor
- +1 yıl
ya gerçekten bak fikirlerim değişti ama ne diyim yazmayın mı diyim :)
- +1 yıl
:D teşekkür ederim :)
Canım eğer çok rahatsızlık duyuyorsan kahkül kestirebilirsin kullanabilirsen.Sorduğun soruyla pek alakası yok ama yardımcı olur diye düşündüm.Seni seven dikiş izinle sevsin. :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ergenlik dönemindeyken hep kahküllü gezdim zaten, o zamanlar çok takıyordum...
Ama ben yara izimi gizlemek istemiyorum onunla barışık olmaya çalışıyorum.Gizlemek bir çözüm değil maalesef...
Ruh halini tahmin edebiliyorum az cok ama sacma düsünüyorsun;
Birincisi göze batmiyor bile.
İkincisi yara izi olmasi sorun degil.
Ücüncüsü bu yüzden seni istemeyen birini sen niye isteyesin zaten.01 Yorumla- +1 yıl
Yaaaaa göze batmıyor tabii :) batıyor işte ya :) Keşke resmin tamamını koysaydım. Resmi koyup sorudan geri kaldırabiliyor muyum?
Öncelikle gizli olarak sormadığın içinn medeni cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum :D kafaya takacak bir durum söz konusu değil, zatenn dikkat çekecek kadar kötü bir iz yok.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
bir insanın dıs görünüşüne asık oluruz ama bu zamanla sevgiye döner cunku insanın içini öğrenmeye baslarız. bu yuzden ask anlık sevgi ise süreklidir. bence cok dert etmemelisin senin içini bilen birisi senin dısındaki değişimleri dikkate almaz asla.
02 Yorumla- +1 yıl
inşallah öyle olur sağ ol yorumun için :)
+1 yılSiz demeseniz resimde fark etmicektim bile :D ama tabi yakından nasıl görünür onu bilmem. Gönül kimi sevdiyse dünya güzeli odur derler. Klasik olcak ama seni seven öyle sevsin. Hiç dert değil :D
10 YorumlaHuyun güzelse sorun olmaz. Bu "hayatımın aşkı, hayatımın kadını" lafları hep huylardan çıkma. Güzellik gelip geçici
01 Yorumla- +1 yıl
öyle de işte... :(
ben ufak tefek izleri pek takmam da...üzgünüm ama eğer bu yaşa kadar teklif almadıysan demekki çoğunluk takıyordur..
014 Yorumla- +1 yıl
Soruda öyle bir şey yazmış mıyım?
- +1 yıl
http den sonraki boşluğu silip bir daha deneyebilirsin
- +1 yıl
iyi de ben kapatmak istemiyorum ki :) ona kalırsa kahkül kestirir tamamen kapatırım ama...
- +1 yıl
of ya çok kırıcısın
- +1 yıl
:((
- +1 yıl
yok şakasına yaptım ben onu tabi ki öyle düşünebilirsin, en doğal hakkın. benim güzelim diye bir iddaam yok zaten :)
Çok tatlı lan.Bir kızın suratında bir lekesi, izi filan varsa çok masum kılar bu onu çok tatlı olur kıyamam ya :D
05 Yorumla- +1 yıl
benim ki nasıl duruyor bir baksana :)
- +1 yıl
Erkeklerde daha farklı duruyor ama sanki bir hikayesi varmış gibi olurdu:)
- +1 yıl
değişiksiniz ha insan niye suratında bir iz olsun ister ki :) birkaç kişi daha yazmış böyle
+1 yılcanını sıkma kusur değildir.bir erkek için itici değildir.7 cm çok değil.izi vardır bence kötü görünmez.
04 Yorumla- +1 yıl
fotoğraf yükledim bakabilirsin...
- +1 yıl
çok güzelsin çok hoş sun.yara izi belli olsada güzelliğinden ve gülüşünden belli olmuyor.yara izinden çok güzelliğin ve hoş güzel bakışların dikkat çekiyor
- +1 yıl
çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim : )
+1 yılBumu iz dedigin ya bende bişi sandım :) Hiç bişey olmaz görüntüyü bozmuyo merak etme kusur olarakta gören adamdan hayır gelmez sana boşver.
019 Yorumla- +1 yıl
Hepiniz doğruları söylüyorsunuz çok teşekkür ederim iyi ki sormuşum soruyu :)
- +1 yıl
Vallahi açık söylim resmi görmeyince aklıma büyük bir yara geldi açık konuşucaktım ben etkilenirim benim için önemli olur ne yalan söylim dicektimde baktımda hiç bişi yok ya yani yakın arkadaşım olsan dalga konusu bulmaya çalışsam dalga bile geçemem o kadar basit yani :)
- +1 yıl
Peki şöyle düşün, birisiyle konuşuyorsun ve o kişi sana değilde alnına bakıyor, dikiş izini inceliyor. Gözlerine bakmıyor, bu hoşuna gider mi? :)
- +1 yıl
İlk defa görüyosam eğer bendede bir merak uyandırırdı şahsen bende bakardım alnına takılırdım, sormak isterdim nasıl oldu diye merak ederdim :) Benim sevgilimde olcak şahsen anlatana kadar durmadan bakardım sorardım ki anlatsın ben merak ederim sonuçta canı yanmış bilmek isterim. Benimde sol kaşımda 4 5 cm lik dikiş izi var seninkinden daha kötüde kaş kapatıyo gözükmüyo pek de erkeğim işte dikiştir yaradır pek umursamıyonuz siz :D
- +1 yıl
Resiim koyup sorudan geri kaldırabiliyor muyum?
- +1 yıl
Burdan kaldıramazsında Resmi attıgın sitede linki kopyaladıgın yer varya orası açıksa resmi silmen içinde bir link verirler sana onu kopyala o adrese git silebilirsin. Umarım kapamadın.
- +1 yıl
yeni resim yükledim 5 tane link çıktı ama silme linki yok? :(
- +1 yıl
Olması lazımdı ya hizliresim.com'da benmi yanlış hatırlıyorum.
- +1 yıl
Yokmuş ben araştırdım...
- +1 yıl
Ks den sildirebilirsin belki dicemde bu kadar önemli mi ki
- +1 yıl
Değil işte ben de vazgeçtim :)
- +1 yıl
He tamam o zaman sorun yok :)
- +1 yıl
Yanlış anlamada ne güzel yüzün varmış senin ya bırak yara izini falan takıyomusun hala bide :)
- +1 yıl
:) çok teşekkür ederim...
- +1 yıl
Rica ederim doğruyu söyledim sadece :) Çok merak ettim yaşın 25 ten yüksekmi?
- +1 yıl
19 :)
- +1 yıl
Hee yaşında 25-29 yazıyoda çok şaşırdıydım :D
- +1 yıl
öylesine seçmiştim onu ya şimdi de değiştiremiyorum :D ya da değiştirebiliyor muyum? :D
- +1 yıl
Malesef :)
+1 yılSevgilimin gozunun altinda cocukluktan kalma dikiş izi var biraz kucuk sukur hicte sorun degil yarali kuşum o benim :D kimsede sorun etmez oyle bişey diye dusunuyorum takma kafana :)
03 Yorumla- +1 yıl
ne kadar pozitifsin keşke senin gibi olsam :) cevabın için teşekkür ederim fikir almak iyi oluyor :) bu geceden sonra daha az takacağım galiba... :)
- +1 yıl
Pozitif olmak iyidir sense oyle ol saglikli daha uzun sure yasarsin :)) oo sevindim bak senin adina hem o da senin farkin cogu kiside yok sonucta :)
- +1 yıl
çok haklısın :) teşekkür ederim bu arada yorumun için...
önemli olan yüzdeki yara izi değil önemlı olan kalp izidir
ben yüreği güzel olan seçerim yözü güzel olanı değil
yöz geçicidir ama yürek ömürlüktür merak etme seni yüreğinle seven çıkar karşına eğer yözdeki ciziğe takıldıysa bırak gitsin
boş ver02 Yorumla- +1 yıl
doğru diyorsun...
+1 yılÇok önemli bir şey değil, zaten sendeki de pek önemsenecek türden durmuyor. Dert etme bence
03 Yorumla- +1 yıl
ama direkt göze çarpıyor ya o canımı sıkıyor birazcık
- +1 yıl
İnsanın ilk temas kurduğu yer gözlerdir ve gözlerine yakın olması nedeniyle farkediliyordur. Sendeki iz fazla belli olmuyor ve çirkin gösterecek türden bir şey değil. Sıkma canını bunun için, gayet normal :)
- +1 yıl
:) sıkmamaya çalışacağım artık...
+1 yılLana Potter.
yara izi diyince korkunc bir sey beklıyordum.03 Yorumla- +1 yıl
bu daha iyi değil mi Hayriye Potter
- +1 yıl
Yok benimki daha havalı oldu.:) Yara izinde bir sorun yok
- +1 yıl
öyle mi :) teşekkür ederim yorumun için
O iz kapattırılamıyor mu hani itici gözüktüğünden değil sen üzülme diyerekten
03 Yorumla- +1 yıl
Estetikle mi? tamamen kapatılması mümkün değilmiş ama daha iyi bir görünüm sağlamak için bazı yöntemler var. ama şu an için ameliyat olmayı göze alamıyorum :( 6 ay güneşe çıkmayacakmışım vs. çok zor :(
- +1 yıl
Sağ ol canım öyle yapmaya çalışacağım :)
Canim belli bile degil ya takilma hic guzelsin guzel :)
01 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim:)
+1 yılsonucta seni beyenen kisi bu detaylara takilmayacaktir.. kafana takma
01 Yorumla- +1 yıl
öyle de işte insan takınca takıyor
Şahsen kişide önce, saygı, mantık, kültür vs ararım. Eğer sevdiysem benim için önemsizdir.
03 Yorumla- +1 yıl
Ama ilk başta bir beğeniyorsunuz ondan sonra tanımak istiyorsunuz, hani sevdiğin kişinin suratında sonradan böyle bir iz olsa dediğin gibi olur ama ilk defa gördüğün birinde mutlaka dikkat edersin buna :)
- +1 yıl
anlıyorum teşekkürler yorum için...
Benim de tam sag gozumun saginda 1 yasimdayken atilmis dikis izi var. erkek arkadasim icin bir problem teskil etmiyor. En onemlisi benim icin etmiyor. Begenen boyle begenmis. Sende takma bence
03 Yorumla- +1 yıl
canım benimki çok göze çarpıyordu ya o yüzden biraz takıyordum ama artık takmıycam :)
- +1 yıl
Iyy çok iğrenç hayatta bakmam böyle bir kıza tabiki bir kusur bu :))
02 Yorumla- +1 yıl
Oldukça Hoş duruyor Ben Beyendim
Gariptir Çekicide Geldi17 Yorumla- +1 yıl
çok ilginç ya :)
- +1 yıl
burdayım
- +1 yıl
gördüm de bunu sen kendin mi yaptın yani faça demişsin ya
- +1 yıl
geçmiş olsun
dikiş izi sonuçta önemli değil. kafana takmana gerek yok.
alnındaysa yara kahkul bırakarak kapatabilirsin. hem sanada özgüven olur.09 Yorumla- +1 yıl
Ergenlik dönemindeyken hep kahküllü gezdim zaten, o zamanlar çok takıyordum...
Ama ben yara izimi gizlemek istemiyorum onunla barışık olmaya çalışıyorum.Gizlemek bir çözüm değil maalesef :) - +1 yıl
Olmaya çalışıyorum diyelim ama ben işte erkeklerin yorumlarını merak ettim sonuçta zihninizi okuyamıyorum :)
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun yorumun için de teşekkür ederim bu arada bir şey sormak istiyorum ya herkes izi sordu nasıl diye, daha yeni üye oldum hiçbir şey bilmiyorum. link atamıyormuşum peki nasıl yükleyebilirim fotoğrafı buraya?
- +1 yıl
profil fotoğrafın olarak yükleyebilirsin
ya da https://hizliresim.com/ bu siteye yükleyip linkteki http kısmına boşluk bırakıranız link paylaşabilirsiniz - +1 yıl
Sağ ol zaten oraya yüklemiştim şimdi paylaştım bakabilirsiniz :)
- +1 yıl
orda saçım kapatmış ama dediğim gibi 7cm yani çok hoş durmuyor sonuçta :)
senin yuzunde dikis izi var bide yuzu dikis tutmayan suratsız orspları dusun onlar napsın... takma kafana guzelim kalbin guzel olsun yeterr.
03 Yorumla- +1 yıl
:) yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
bunu da şimdi görüyorum desem? ya ben daha olayını kavrayamadım bu sitenin :(
- Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılgayet hoş bir kızsın hiç kafana takma. gizli sormana falan da gerek yok burada insanlar salak salak cinsellikle alakalı sorular soruyor onlar utanmıyorsa sen hiç utanma.
01 Yorumla- +1 yıl
ben tam 24 saat önce kaydoldum yani daha çok çok yeniyim hiç bir şey bilmiyordum gerçekten bilerek gizli sormamıştım ama sonradan düzelttim zaten :) utandığımdan değil :) çok teşekkür ederim bu arada
yıl 2014 aylardan mayıs 23 sıcak bir ilk bahar gecesi şunu anlayın artık dış güzellik o kadarda önemli değil yüzünde yara varmış iz varmış çokta muhim değil mesele kalp güzelliği.
09 Yorumla- +1 yıl
Bunu kalpten söylediğine inanıyorum...Keşke herkes senin gibi güşünse :)
- +1 yıl
teşekkür ederim yorumun için :)
- +1 yıl
herkese tek tek cevap vermeye çalışıyorum ya anca :) tekrar teşekkürler...
- +1 yıl
ilgilenip yorum yaptığın için
+1 yılbenim de alnımda dikiş izim var ama karakteristik bir iz.. hoş yani.
00 Yorumla
+1 yılCok belli olmuyo ama orda var tabiiki..bi estetisyene falan danissan?
03 Yorumla- +1 yıl
3 yıl önce gitmiştim. tamamen geçmesi gibi bir durum söz konusu değil tabi ama doktor ameliyatla daha iyi bir hale getirebiliriz demişti ama onun da garantisi yok. o zaman ameliyat olmayı göze alamadım 6 ay güneş çıkmayacaktım vs. ama bu yaz tekrar başka bir doktora gitmeyi planlıyorum. ameliyatsız başka ne gibi işlemler yaparız diye. ama benim amacım geçirmeye veya saklamaya çalışmak değil, sonuçta yıllardır o da benimle beraber ve onunla barışık olmak istiyorum :)
- +1 yıl
Barisik olmak istemen hosuma gitti :) insaniz sonucta.. bu bir kusur degil.. fakat insan vucudunun mantigi su : hangi bolge hasara ugurarsa o bolgeye protein akisi yap ve eski haline getir.babamin doktor bir arkadasi anlatmisti.adamin sirtinda varmisti boyle bir ameliyat izi.adam doktor doktor gezmis.care bulamamis.bigun bir doktora gitmis.oda biraz aci verici olsada sunu uygulamis ; izin oldugu bolgeyi akupunktur igeneleriyle minik minik delmis. Daha sonrada fazla hareket.etme yüz ustu yat demis. Adamda sanirim 4 hafta sonra falan hic bir iz kalmamis.
- +1 yıl
hadi ya, ilk defa duydum bunu. estetik cerrahı mı yapmış?
+1 yılhiç ama hiç sorun değil. hatta bir samimiyet ve semptaiklik bile katar. hele bir de tatlı dilli yumuşak yüzlü biriysen... :)
00 Yorumla
+1 yılSeni seven her halinle sever ama kafana çok takıyorsan o tür yaraları izlerin tedaviside mümkün
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ama çok hafif bir iyileşme sağlıyor bunun için aylarca çile çekmeye değer mi bilemedim :(
Bir erkeğin yüzünde yara olması senin için önemli midir? Sende olan yarayı bir erkekte hayal et. Ne düşünürdün acaba. Bence önemlidir. İnsanlar insanları önce görünümüyle yargılar, bunu sen de belirtmişsin. Yara izi kurtulunamayacak birşey değildir.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynı senin gibi düşünüyorum işte. O dediğin şeyi kendime çok sordum. Ve hep aynı sonuca vardım. Keşke böyle olmasa ama insanın doğası bu önce dış görünüşe bakılıyor ve bu durum canımı sıkıyor...
- +1 yıl
Yok dikiş izinden tamamen kurtulmam mümkün değil, mutlaka bir iz kalırmış ama daha iyi göstermek için yöntemler var bakalım bu yaz doktora gitmeyi düşünüyorum :) evet çok takıyordum ama bundan sonra daha az düşünmeye çalışacağım bunu :)
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşkın gözü kör kulağı sağırdır saglık problem in yok niye dert ediyorsunki o izi hayatının pozitif yönlerini düşün ;)
01 Yorumla- +1 yıl
öyle yapıcam bundan sonra :)
Ben bakmam. Ama genel olarak bakılır. Resimde de okadar göze batıcı bir durumu yok yani kafana bile takma derim °,°
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
Bence Cok daha karizmatik duruyor, nedense yuzunde kesik cizik olanlar hep benim dikkatimi cekmistir, cok takma bence
06 Yorumla- +1 yıl
işte diğer insanların da dikkatini çekiyor böööyle dikiyorlar gözlerini çok rahatsız oluyorum :(
- +1 yıl
öyle yapmaya çalışıyorum ama takıntı işte napıyım inşallah zamanla geçer
- +1 yıl
İnsanlar hep kendinde kusur ararmış.Tamamen piskolojik bir durum.Şuram şöyle, buram böyle olsa vb vb vb. Seni seven her türlü sever takma kafana bence
05 Yorumla- +1 yıl
Ya ama bunu sorun yapmak için aramaya gerek yok ki her aynaya baktığımda gözüküyor ve çok sinirimi bozuyor :) İnsanların bakışları da rahatsız ediyor
- +1 yıl
inşallah öyle olur :)
- +1 yıl
kader...
yok belli olmuyo bile beyaz beyaz, ayrıca yüzdeki bu tarz yaralar erkekte kadında çekici bile
013 Yorumla- +1 yıl
ya herkes belli olmuyor diyor da fotoğrafta öyle gözüküyor sanırım yoksa normalde gayet belli oluyor
- +1 yıl
bazen, zaman zaman :)) herkes bana bakıyor muhtemelen ne oldu acaba falan diye düşünüyorlar ama yine de rahatsız oluyorum :(
- +1 yıl
öyle de neyse en azından benim yazdıklarımı okuyanlar birazcık daha dikkatli olurlar insanlara gözlerini dikmezler artık :)
- +1 yıl
bunu bilemem ki... izim var diye benimle arkadaş veya sevgili olmayanlar var mıdır bilmiyorum ama gelip bana söylemediler :) ama şu canımı sıkıyor mesela, bunu kızlar çok yapıyor. e hadi yeni tanıştığımızda bakıyorsun ne oldu diye merak edip ama daha sonraki konuşmalarda gözüme değil de alnıma bakması acayip sinir bozucu, inan o an o kişiyle konuşasım dahi gelmiyor.
- +1 yıl
ama ben gerçekten yorumlarınızı merak ettiğim için sordum ve iyi ki sormuşum sen de dahil çok güzel yorumlar aldım, çok mutlu oldum... düşüncelerim değişti bak gerçekten
- +1 yıl
dimi onlar da olmasa...
- +1 yıl
haklısın...
+1 yılo yara için seni istemiyecek adamı sen de bozuk karakterli olduğu için isteme derim ben :)
01 Yorumla- +1 yıl
tabi kimse gelip bana böyle bir şey demez ama, doğru diyorsun uzak dursun benden en iyisi... :)
Yara hiç kötü görünmüyo ve çok küçük görünüosun belkide yaradan dolayı :)
01 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim yorumun için... :)
yok ya öyle şey mi olurmuş dürüst olmak gerekirse bana göre güzel bile gözüküyo
03 Yorumla- +1 yıl
erkeklerde güzel duruyor ama kızlarda değil ya :(
- +1 yıl
teşekkür ederim yorumun için... :)
eğer seviyosa kesinlikle öyle görmeZ. o izi takmaz çünkü önemli olan kalbinin güzelliğidir
02 Yorumla- +1 yıl
hepiniz doğruları söylüyorsunuz ya teşekkür ederim bu arada yorumun için :)
+1 yılMoralini bozma kardeşim Allah yardımcın olsun kalbini güzel tut gerisi gelir geçer
05 Yorumla- +1 yıl
Amin sağ ol :)
- +1 yıl
Bu arada şimdi gördüm de öyle rahatsız edici değil ki iz benim de var öyle çoğu kişi dikkat etmiyor bile
- +1 yıl
ben de bundan sonra çok takmayacağım galiba :)
- +1 yıl
Takma kardeşim
- +1 yıl
tamam :))
Moda & Stil konusunda 878 cevap paylaştı. Çok kötü durmuyo fena değilsin bişey olmaz merak etme ama o iz göz kapağının üstünde olsaydı ilgimi çekebilirdin :D
01 Yorumla- +1 yıl
soruyu yanlış okudun heralde. bu arada iyi ki ilgini çekmemişim
Gizli Üye(30-35)+1 yılne farkaderki hiç te kötü görüntü olmuyo benimde vücut ta ameliyat izleri var öyle kaldı sorun yok yani kafaya takmıyorum. ve sende kafana takma o izden zerre birşey olmaz.
06 Yorumla- +1 yıl
ama yüzde olunca direkt göze çarpıyor ya o yüzden biraz takıyordum
Cevap sahibi+1 yılhayır be boşuna kafana takıyosun tek derdin o olsun. haline şükret.
- +1 yıl
şükrediyorum zaten... bundan sonra da çok takacağımı zannetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılzaten takılacak birşey yok ortada boşa takmıssın kafana :) güzel hoş duruyo ayrı bir hava katmış :) haa bu arada fondoten felan varya bilirsin onu denedin mi
- +1 yıl
ya fondötenle sivilce kızarıklıklar falan çok iyi kapatılıyor ama dikiş izi kapatılmıyor yani sadece rengini dengeleyebilirsin ama iz kapanmayan bir şey. kapatmak istesem kahkül de kestiririm ama niyetim saklamaya çalışmak değil işte :)
- +1 yıl
Bende tipsizim sokağa çıkamıyorum, ne yapalım? Hayattan soğudum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzü tamamen yananları veya engellileri düşünsene. Onlar sorunsuz şekilde yaşıyor. Ki senin dikiş izin cok ufak bişe sıkıntı etmez kimse. Onu sıkıntı edecek erkeklede senin işin olmamalı.
07 Yorumla- +1 yıl
ben bunları hep düşünüyorum zaten, isyan da etmedim hiç bir zaman şükrediyorum halime tabi ki. ve fikirlerim gerçekten çok değişti artık takacağımı sanmıyorum ve aynen dediğin gibi bunu sıkıntı yapan zaten benden uzak dursun.
Cevap sahibi+1 yılsana +1 o zaman bundan sonra :D hayatta başarılar.
- +1 yıl
:D teşekkür ederim...
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç 25-29 diyorda foto baktım bek inanmadım D: meraktan sordum
- +1 yıl
:D öylesine seçmiştim onu 19
Cevap sahibi+1 yılÜni yok mu. Finallerin yok mu :D git uyusana burada ne işin var
- +1 yıl
+1 yılçok ayrıntı bişey bu bir önemi yok takıntı yapmışsın sen
03 Yorumla- +1 yıl
öyle valla bundan kurtulmaya çalışıyorum ben de
- +1 yıl
diğer taraflarından kendşne bak spor yap kendşne daha iyi bak o izde bir çeşit nazar boncuğu olur sana :D al bu da moralini yerine getirir
http ://onedio.com/haber/unluler-ve-bug-lari-301336
boşluğu da silersin artık :D - +1 yıl
:)) sağ ol gerçekten düşünüp bunu paylaştığın için... neler varmış meğer :)
Şu kalp var ya şu kalp o yüzündeki izi de örter her şeyini siler.Önemli olan her haliyle sevebilmek.
03 Yorumla- +1 yıl
ooo erkeklerden çok duygusal cevaplar geliyor ya cidden şaşırttınız beni, ben daha acımasız cevaplar bekliyordum :) yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
varmış gerçekten :)
Bence yüz ifaden çok tatlı, tatlılıgın altında iz belli olmuyor :)))
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim çok mutlu oldum
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. güzel güzeldir ayrıca seninki hiç sorun edilecek bir şey değilmiş
012 Yorumla- +1 yıl
Ben de alıştım artık ama insanların bakışlarından rahatsız oluyorum...
- +1 yıl
Ah bir anlayabilsem onu :)
- +1 yıl
Öyle valla napıyım düşünüp duruyorum bunu... İşsiz bakkal hesabı :)
- +1 yıl
Cevabın için teşekkür ederim ben de sizin düşüncelerinizi almak için sormuştum, ve çok güzel cevaplar aldım :)
- +1 yıl
Acımasız cevaplar bekliyordum ne yalan söyleyim şaşırttınız beni
- +1 yıl
Olsun ama sen de dahil bir nebze de olsa daha iyi hissetmemi sağladınız
Kız insanın başına herşey gelebilir kutulduğuna şükret seni seni beğenen her halinle beğenir
011 Yorumla- +1 yıl
Öyle zaten şükürler olsun bununla kurtuldum başıma daha kötü şeyler de gelebilirdi ama inan çok değişik bir psikolojideyim. Yani nasıl anlatsam biriyle göz göze geldiğimde direkt izimi incelemesi falan hiç hoşuma gitmiyor :(
- +1 yıl
Aynen, empati yapın. Bırakın alın gibi çok göz önünde olan bir yeri kimse vücudunda hiç bir noktaya 1 dikiş dahi atılsın istemez...
- +1 yıl
Benden sana tavsiye madem bu kadar takıyosun üzülüyosun yalnış anlarmısın bilmiyorum ama bir estetik cerrah ile görüştünmü bazı yaralar (skar) tedavi ediliyo yara izi minumum a indiriliyor skar revizyon ile inan yarası vs daha kötü durumda olanlar var misal avucumdaki ikiş izi belirsiz duruyo çok yakından bakınca belli oluyo
- +1 yıl
Yok canım neden yanlış anlayayım :) Annecim sağolsun benim çok üzüldüğümü biliyordu ben Ankara'nın en iyi plastik cerrahına götürdü. Doktor dedi ki, evet işlem yapabiliriz ama şöyle düşün kağıdın üstüne bir şey çizdin sonra sildin o iz ordadn gider mi? ne kadar silersen sil kalır. Yani ne yaparsak yapalım o iz orda kalacak. Dediği işlemle ancak izimi hafifletebilirdik ama o da çok zahmetli bir işlemdi, mesela 6 ay güneşe çıkmayacaktım falan. O gün istemedim ama bu yaz da İstanbul'da başka bir cerraha gideceğiz bakalım... :)
- +1 yıl
Git tabi canım tek doktorla sınırlı kalma bildiğğm kadarıyla iz geçmese bile enaza indiriliyo belki dahada iyi olursun bende 6yaşında yaramazlık sonucumu pek hatırlamıyorum avucum kesilmişti dikiş atıldı az bir şey inan bende kafaya takmıştım bir ara sonra dedim elim tutuyo herhangibir sorun yok dert etmek anlamsızdı halimize şükürler olsun
- +1 yıl
Ah canım ya keşke benim de avucumun içinde olsaydı :) bak en azından önünde benim gibi bir örnek var, şimdi o iz umurunda mı? :)
- +1 yıl
sağ ol canım ederim...
- +1 yıl
çok incesin ya gerçekten çok teşekkür ederim, olsun etmiş kadar oldun :*
gönüller bir olduktan sonra bunu sorun edecek insan yoktur heralde :)
04 Yorumla- +1 yıl
vardır da onlar da benden uzak dursun artık napalım :)
- +1 yıl
teşekkür ederim...
Seven insan için farketmez seni seven her halinle sever zaten
01 Yorumla- +1 yıl
:) yorum için teşekkür ederim
çok kötü durmuyosa sorun olmaz ablacım zaten sen bı sekıl kapatıyosundur onu makyajla falan :)
04 Yorumla- +1 yıl
Evet kızlar makyajla yüzlerindeki izleri çok güzel kapatıyorlar ama onlar sivilce izi veya kızarıklık gibi şeyler. Dikiş izi öyle kapatılcak bir şey değil düşünsene ne yapıyım fondötenle boşlukları mı doldurayım? :D Hem benim amacım makyajla kapatmak değil, onunla barışık olmak istiyorum:)
- +1 yıl
fotoğraf da koydum bu arada
- +1 yıl
fotoğrafta çok belli olmamış ama normalde gayet belli oluyor yani direkt oraya bakıyorlar ya anlıyorum :)
böyle bir soru bile sormamalıydın seni sevecek kişi inan bunu takmaz ayrıca resmine baktım çok ta hoşsun
03 Yorumla- +1 yıl
yok ya iyi ki sormuşum kendi kendimi yiyip duruyordum herkesten çok güzel yorumlar geldi valla mutlu oldum :) teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
şu hayatta öğrendiğim şeylerden biri sima ve çehre güzelliğinin altındaki sahte kalpler.o yüzden önemli değil hiç takma kafana
01 Yorumla- +1 yıl
empati yap bakalım bir erkeğin yüzünde yara izi olması kız için önemlimidir?
04 Yorumla- +1 yıl
benim için değil. ama ben kendimden bildiğim için, böyle düşünüyorum. çünkü sonuçta bunu kendi isteğinle yapmıyorsun. diğer kızlar nasıl düşünür bilmiyorum ama
- +1 yıl
çok kırıcısın
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler