gümüş alyans takıyordum. bugün çıkarttım iş yerindeki bir kaç erkek hoca hemen fark etti oo hocam yüzükler çıkmış ayrıldınız mı? sırada bekleyenler var haberimiz olsun falan diye dalga geçtiler.
önemli mi cidden bu kadar?
önemli mi cidden bu kadar?
Bazı erkeklerde yüzük konusunda çok cahil orta parmağa yüzük takiyorum ya da işaret parmağima evlimisiniz diye soruyorlar hyr nerden cikti diyincede eee yuzuk varda ondan allah aşkina once bir alyans hangi parmağa takilir hangi ele takilinca nişanli hangi ele takilinca evli olduğu anlasilir onu ögrenin cahillinizi belli etmeyin
insanlar nelere dikkat ediyorlar ya
bnde türkiyeye geldim parmağımda altım incecik annemin hediye ettiği yüzük var herkes sen nişanlımısın dedi oysaki yüzük orta parmağımdaydı hani nişan yüzüğüylle alakası bilee yok ama öyle işte yapcak bişey y canım :)
erkeklermı soruyor
ya evet ılgınc bır detay bu cunku herkez parmaga bakıyor ne varsa bu parmakta :)) bıkere benımde basıma geldı arkadaş hoşlandıgım kızda benden hoşlanıodu ama kızın yuzugu vardı ben görmedım ama yanımdakıler görmus dedılerkı olum o kız nısanlı görmuomusun :)) şoke oldum cunku okadar yakındık kı hıc böyle bırsey düşünmemiştim!
Tabiki de parmağında yüzük olana bakmak bize yakışmaz. Parmağında yüzük yoksa da içimizden geçenleri söylemekte özgür hissederiz ;)
Teşekkürler ;)
Cevap
86Cevap
bir simgedir lakin anlami buyuktur. 'Benim gonlumde bir prens var ben onunum ondan baskasina ne yar ne ser olurum ' bunu ifade eder. Ayrica is yerindekilerde amma karakteri bozuk insanlarmis be sirada bekleyen ne ben olsam orda seni de taniyor olsam yakasini toplardim sinirlendim ne salak uckur pesinde kisilikler var.
Parmağında alyansı olan bir bayana tipim olsa ve karşılıklı elektrik olsa dahi uzak durmaya çalışırdım çünkü empati yapıp bir erkek olarak kendimi o erkeğin yerine koyduğumda hiç başıma gelmesini istemediğim manzaralar ortaya çıksın istemezdim ve şunu da açıkça ifade edeyim bekar bir adam olarak 2 türlü bayandan uzak dururum 1. evli, nişanlı , parmağında alyans olanlar 2. Bakire kızlar geri kalanlarla her türlü atraksiyona girerim
Kesinlikle önemli ! Adamlarda da ne göz varmış maşallah günlük parmaklara mı bakıyolar hey ya
tabiiki onemli, yüzük bir sembol..
'' bana bakma benim yarim var''
kım aklında veya gonlunde bırı olan kıza yanasmak ısterki..
genelde laf atılmasın diye takıldı bilir çoğu erkek geçen metroda kankamla oturuyoruz çaprazımda dada bir bayan vardı yaşıtım çok göz göze geldik hatta ben baya bir süre gözlerimi kaçırmadım oda kaçırmadı arkadaşım bakma boşa evli dedi :) ama genelde laf atılmasın diye takılır erkeklerde takar bunu arada
Az sayıda da olsa '' -güzel kızmış.. acaba nasıl birisi? '' diye iyi niyetli düşünen yakışıklı erkeklere
''-ulan parmagında yüzük varmış tüh '' dedirtmemeleri adına bekar hanımlara yüzük takmalarını tavsiye etmiyorum :))
Tasmadır zaten alyans, ''sahibi var'' manası çıkarttırır... Haliyle önemi var tabii...
tasma , hm ok sorun yok
Bir düşün bakalım trip atıp, tutturabileceğin insana mı yazıyorsun... @birdüşünün
tasma ne demek ben ona vurgu yapmaya çalışıyorum
"Sahibi var, şehvet ile yaklaşmayınız" demektir... @birdüşünün
kelime anlamı olarak demiştim , tasma sözlük anlamı diye yazarsanız tarayıcınızdan daha net anlarsınız , benim çıkmam gerekiyor şimdi , kesinlikle trip içeren kelimeler kullanmadım :) iyi geceler
Bir bayandan hoslandigimda once parmaklarina bakarim alyans varsa yemgemizdir der basimi hemen ceviririm sayet yoksa guzel bir dille tanismaya calisirim :-)
ohaa parnagınımı takibb ediyolar nomıssızlar :D:D:D
valla kadının parmağında alyans olması iyidir diğer erkekler sahibi var diyerek uzak durur yani en azından yamazar ama erkekte olunca diğer kızlar hmm bu çocuk alyans taktıysa demekki var bunda bişeyler diyerek ona kendisini beğendirmeye çalışıyo
çok önemli, yüzüğü gören kaçıyor söyliyim.
herkes bakıyor önce parmakta yüzük var mı diye.
kısmetinizi kendi kendinize kapatıyosunuz farkında bile değilsiniz. net.
hadi ben kaçtım.
önemli tabi erkekler uzak durur ama kızlar için yüzklü erkek daha seçilesidir :) nasıl olsa test edilip onaylanmış başka bir kadın tarafından hazıra konmak isterler :D
valla bana göre yüzüğünü çıkması -eğer ki önemli bir gerekçesi yoksa- ayrılık sebebidir. o derece önemlidir yani
Önemli değildir.
Evlenmeden önce çiftlerde psikolojik tatmin yaratır sadece. Yeteri derecede güven ve sevgi varsa ona da gerek yoktur.
benim nisanlimda yuzuk konusunda cok hassasdir ne olursa olsun cikarmami istemiyor ozellikle disari ciktigm zmn
haklı tabı
Niye çıkartıyorsun ki? O yüzüğün parmağa takılma amacı nedir? Yani alyansı çiftler süs olsun diye mi kullanıyor?
Herşey zihniyette biter. Alyans takıpta gözü dört dönen dikkat çekmeye çalışan daha dogrusu karsı cinsini kendine cekmeye calısanda var en önemlisi sadakat.
kişisine göre değişir. karakter sahibi biriyse ikinci kez bakmaz bile onu gördükten sonra ama değilse yavşayacak olan her türlü yavşar
özellikle yüzüğe bakarım takılıysa sevdiği var demek takılı değilse veya yüzük parmağı dışındaysa yalnız demeye getiriyorum :)
önemli , ben kızın elinde yüzük varsa ilgilenmiyorum mesela
önmli alyans varsa yaklaşmam
tedbirli olöak lazm zaten alyanslı ama harbi bekarsada
bir elektrik oldgnda yaklaşr durumu anlar sonrasındada işi yoluna sokarım.
heralde böyle düşünüyorum.
çokmu hayal kurdum
Önemlidir. Bir simgedir çünkü.
Halk dilinde " Yüzüğü var demek ki sahipli "
bunun adı dalga geçmek değil aşağılamak. sırada neyi bekliyolar... ayıp ya... senin de hoşuna gitmiş peh
geçenlerde bir marketn önunden geçiyordm kasiyer kızı görünce içeri girdim bir içeck aldm tanışacktm baktm parmağında yüzük war wazgçtm. bnce son derece önemli birşey
Olay basit: yüzük varsa mesafe koyarız, yoksa rahatça asılırız. Tabi aramızda her iki durumda da asılabilen yavşaklar yok değil.
Bencede önemli, hoş bir kiz cikartmisti "hayirdir" dedim kiz farkında değilmiş yüzük kayip kaç saat ugrasti evde unutmuş sonra ortaya cikti.
Ben şahsen alyansa pek dikkat etmem. Bir kız benimle ilgileniyorsa alyansın önemi kalmaz.
Evet alyans, yüzük kesinlikle nişan falan yoksa takmak çok yanlış
bende gümüş takıyorum fakat bakacak olan insan her halükarda bakıyo öküz gibi yüzük pekte bişey değiştirmiyo bakacak olan insanlar için yani
Alyans gerçekten önemli bir aksesuardır birlikteliği olan çiftler için.. Alyans takmayan bayanların boş olduğu düşünülür genel olarak..
Bende dikkat ederim alyans ya da yuzuk tabiki onemlidir.
bende sahte altından bir nişan yüzüğü takıyorum gören nişanlı sanıyor :D (sevgilisi yok)
Bu sadece kız için geçerli değil ki erkekler içinde aynı durum söz konusu bir kız önce yüzüne sonra parmağına bakıyor :D
Ara sevgilini bu gerizekalıların burnunu beynini dağıtsın. :)
evet yüzük bir ilişkin oldugunu ve ciddi oldugunu belirten bir semboldur ama hanzoya denk gelirsen ister yüzük tak ister parmağına kelepçe hiç fark etmez yaza affetmez:)
Malesef artık yüzüğe falan bakmayanlar çok , bakan da baktıran da değer vermiyor demek ki
evet bakan yok
tabi ki önemlidir. yüzüğü çıkarırsan iş biter yani. kızlar da hassastır o konuda erkek 2 sn'liğine çıkarsa kıyameti koparır.
adam zaten konuşmaya niyetli oluyor da yüzük olunca kadın tersler diye yanaşmıyorlar
ama kadın çoktan niyetliyse yüzük bilezik fark etmez her haltı yapar
evet çok önemli.. önemli olduğunu da farketmişsin zaten.. şakayla karışık bir gerçek o
başım bağlı demek istiyor , çıkınca tabi dalgaya alınırsın :)
Ne kadar güzel olursa olsun parmağında yüzük olan bir bayana bakmam ayıptır
Önemli tabi kız için erkeksavar uygulamalı görmüşsün nişanlıma ya da eşime hayatta çıkarttırmam.
Bence Bekar Kızların Alyans Takması Kısmetini Elleriyle Kapatmasıdır..
Önemlidir. Tabi nişanlı ya da evlilere ilgi duyan tuhaf insanlar var.
Erkekte önemsemezler ama bir kadın evlimi değilmi diyerek önemseniyor
önemli tabi. kimileri var kızın ilk parmağına bakar sahibi var mı diye
Benim için önemli değil.
o benim için bir güven veya bağlılık sembolü değil sadece bir yüzük.. istersen gollum'a verebilirsin.
önemli değil. oyle olsaydı bu kadar evlı kadın bu kadar evlı erkek aldatıyor olmazdı...
vallaha çok doğru hatta daha ıyı açık kapı kızlık korkusu yok alan memnun veren memnun ama cok yanlış karaktersızlık buda gercek
Cok önemli şahsen alyans varsa ilgilenmem Allah sahibine bağışlasın der gecerim.
Bu gun anlam tasidigi gerekcesiyle gumus yuzugumu cikarttirdi arkadaslarim. Onemseniyor demekki :)
Sahibinin olup olmadıgını ögrendigimiz en kolay yol :)
Niye bilmiyorum ama benim hic aklima gelmiyo alyansa bakmak. Dikkatimi bile cekmiyo.
Detayı okumadım, başlıktaki sorunun cevabı olmazsa olmazdır.
Yooo okadarda önemli değil kalbinde kimsenin olmaması önemli bence asıl soru bu
Toplumsal olarak yüzügün bir anlamı var. Bence o anlamı korumak gerekiyor
Önemli tabi Sevgilin takmasa senin için önemsiz mi olur?
takınti bizde yanlışlıkla nişanlı veya evli olanlarla uğraşmayalım :))
yüzük olunca pek bulaşmıyor erkekler ama bazende daha çok çekici olabiliyor..
Bunu sakın basite alma hani erkek olarak asla yüzük takmış bir kıza bakmam hiçte ilgilenmem bu yüzden çok önemli çoğu erkek de benim gibi düşünür
Önemli. Kimisi Eşinden habersiz çıkarırsa kavga çıkar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar