Saçlarımı sürekli siyaha boyuyorum fakat 2 haftada akıyor, kullandığınız ya da önerebileceğiniz en uzun süreli siyah boya hangisidir?En kalıcı siyah saç boyası
Selam, Kalıcı ve uzun süreli boya arıyorsan eğer şüphesiz bu konuda benim de daha önce denemiş olduğum bir marka olan Pure Color' dır. Dilersen ürün hakkındaki özelliklere senin için değinmek istiyorum. Aklında hiç şüphe olmasın, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
İlk kalıcı jel boya: Pure Color
Piyasada o kadar çok boya markası var ki, hangisi güvenilir ve kaliteli pek emin olamıyoruz denemeden. Boyanın içeriği saçlarımız için çok önem arz ediyor o yüzden ve her boyayı kullanmadan önce tereddüt durumu yaşayabiliyoruz. Bu durumu yaşamayıp, gözün kapalı güvenebileceğin sayılı markalardan biri de Pure Color' dır. İçerdiği ürünler bile saçlarını güvenle emanet edebileceğini gösteriyor. Bu yüzden oldukça kalitelidir diyebilirim.
En Kalıcı Siyah Saç Boyası 1.4 Pure Color Siyah Üzüm Reçeli
Saç boyadıktan sonra bazen birkaç hafta geçmesine rağmen renginde solmalar olabiliyor fakat Pure Color üzerinden haftalar geçmesine rağmen renginde solma gibi durumlar söz konusu olmuyor. Tıpkı ilk günkü gibi sağlıklı, ışıltılı ve canlı görünen saçların hep seninle oluyor. Bu yüzden de renk kalıcılığı konusunda içini rahat tutabilirsin.
Pure Color Beyazlara Elveda Deyin!
Elbette, %100 beyaz kapama garantisi veriyor sana. Saçlarımda beyaz yok ama annemin saçları beyazladığı için o da tercih etmek istedi ve gerçekten de yüzde yüze kadar bir beyazlık sağladı. Kendim görmemiş olsam inanmazdım normalde çünkü beyaz rengi kapatmak zordur ama Pure Color bu konuda oldukça iyi bir ürün. Onun için beyaz kapama konusunda tek geçerim.
Pure Color Saç Boyasıyla eşsiz parlaklık saçlarımda!
Pure Color saçlara renk verirken bakımını da yapıyor :) Boyama sonrası sertleşme, kuruma vs gibi sorunlar yaşamadım. Aksine saçlarım çok parlak ve bakımlı görünüyordu. İçeriğindeki aloe vera ve kaktüs özleri sayesinde saçları besliyor. Bakım kremindeki jojoba yağı sayesinde de saçlar neme doymuş oluyor
Selamlar 💜 seni "Schwarzkopf Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli" ile tanıştırmaya geldim :)
🌟En iyi saç boyası: Schwarzkopf Pure Color
🌟15 farklı renk çeşidi bulunuyor. Seçim yapman zor olabilir hepsi iştah açıcı, tatlı mı tatlı :) uygulandığında istediğin saç rengine sahip olabilirsin. Birbirinden güzel çikolatalı sufle, vișneli turta, bal badem.. gibi iştah açıcı isimleri ile hayranlık bırakıyor.
İçeriğinde "Aleo vera, kaktüs ve aquaxyl" özleriyle saçların gereken neme doyacak. "Jojoba yağı" içeren bakım kremi sayesinde saçlarınız parlak ve canlı bir görünüme sahip olacaktır. Aynı zamanda %100 beyaz kapama sağlıyor.
🌟 En iyi Siyah saç boyası: Schwarzkopf Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli
🌟İlk Kalıcı jel boya olan Pure Color inanılmaz şekilde boyadığın anda etkisini görebileceksin. Bende siyah saçlıyım ve kesinlikle bu ürünü kullandıktan sonra çevremdeki insanların, saçım hakkında yaptığı yorumlar beni Pure Color'a daha da aşık etti diyebilirim 😇 Akma, damlama herhangi bir sorun ile asla karşılaşmadım. Rahatsız edici boya kokusu kokar ya, hiç bir şekilde o koku asla yok. Tam tersine mis gibi seni rahatsız etmeyen hoş bir koku bırakıyor. Kesinlikle öneririm saçlarının seçme şansı olsaydı O'nu tercih ederdi #SaçınınTercihi 💙
En İyi Cevaplar