Bayanlar öncelikle ben tam bir siyah saç tutkunuyum. Bundan bir ay önce Loreal Paris'in 1.0 ile boyadım lakin bir kaç yıkamada aktı ve yine koyu kestane rengine döndü. Ben oldukça koyu kömür karası dedikleri yani dark ve parlak bir boya almak istiyorum. Bana markasını ve numarasını belirterek yardımcı olursanız çok çok sevinirim. En kısa zamanda boyamak istiyorum. En kaliteli, koyu ve parlak siyah saç boyası hangi markada var? En kaliteli siyah saç boyası
En kaliteli, koyu ve parlak siyah saç boyası hangisi?
Siyah saç kaç yıl geçerse geçsin modasını asla kaybetmeyen bir saç rengidir. Siyahın asaleti ve büyüleyici gizemiyle bir bakana dönüp bir daha baktırmak hiç zor değil. :)
Siyah saçın parlaklığı nasıl korunur?
Siyah saçların daha parlak daha canlı ve daha ışıltılı görünebilmesi saf zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı gibi doğal yağlarla haftalık bakımlar yapılması gerekir. Normal şampuanlardan ziyade boyalı saçlar için tercih edilen şampuanlar siyah saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Göz kamaştıran parlak siyah saçlar için Elidor Esmer Parlaklık serisini deneyebilirsin. :)
Siyah saç tutkunlarına özel! Siyah saç kimlere yakışır?
Siyah saç rengi, en başta beyaz tenli kadınlar olmak üzere neredeyse her ten rengiyle uyum sağlar. Buğday ten rengine sahip kadınlara da fazlasıyla yakıştığı aşikar. Genellikle koyu göz rengine sahip kadınlar siyahı tercih eder. Fakat renkli gözlü kadınlara da bir o kadar yakışıyor, hem de istisnasız göz rengini daha fazla ortaya çıkarır.
Uzun süre kalıcı, zengin renkler ve içeriğindeki marula yağının eşsiz birleşimiyle kalite dediğimiz zaman Palette Deluxe en baş sırayı çekiyor. Ayrıca 40 zengin renk seçeneği sayesinde sevdiğiniz tüm tonları kolayca bulmanıza yardımcı oluyor.
Siyah saçlı biri olarak kullandığım saç boyası: Palette Deluxe 1-1 Gece Mavisi
Palette Deluxe 1-1 Gece Mavisi
Konu siyah saça geldiği zaman gönlümü fetheden bir diğer siyah tonu ise, mavi siyah yani gece mavisi saç rengi. Beyaz ten rengiyle eşsiz bir uyum sağlıyor. Palette Deluxe saç boyası içeriğindeki değerli Marula yağı ile saçlara hem derinlemesine bakım yapıyor, hem de boyanın saç tellerine verebileceği zararların önüne geçiyor. Yoğun renk pigmentleri sayesinde mükemmel beyaz kapatma özelliğine sahip. 8 haftaya kadar kalıcı ve akmayan formülüyle favorilerim arasında yerini aldı. Simsiyah ve göz kamaştıran ışıl ışıl saçlar için benim tercihim Palette Deluxe 1.1 saç boyası!
Siyah saç rengi modası hiç geçmeyen saç renkleri arasında yer alıyor. Oldukça doğal ve asil bir görünümü var. Yine de saç renginizi değiştirmekle ilgili bilmeniz gereken ilk şey şudur: ten renginize iltifat yakışıyor mu? Siyah saç rengi hem esmerlerde hem de beyaz tenlilerde çok iyi duran bir renk oluğu için çok şanslısınız :) Düzgün yapıldığında, siyah saç çekiciliğin tanımıdır diyebiliriz :)
Siyah saç rengi kimlere yakışır?
Siyah saç rengi kimlere yakışır?
Siyah saç, esmer tenli olanlarda harika görünüyor. Maceraperest hissediyorsanız, mavi alt tonu bulunan bir siyah saç boyasını tercih edebilirsiniz. Beyaz tenliler için önerim; siyahı denemeye kararlıysanız, cildin sarı görünmesini önlemek için kırmızı alt tonlardan kaçının. Yoğun siyahlar beyaz tenlilerde de harika duruyor, yüz güzelliğini ön plana çıkarıyor.
Bu sorunun cevabını rahatlıkla Palette Deluxe 1-0 siyah olarak verebilirim. En koyu siyah saç boyasını arayanlar için de çok iyi bir seçenek olabilir. Oldukça yoğun bir rengi var, üstelik içeriğinde bulunan değerli marula yağı sayesinde saçları yumuşacık yapıyor, besliyor, nemlendiriyor. Parlak siyah saç boyası arıyorsanız, göz alıcı parlaklığa hazır olun! Uzun süre kalıcı olmasıyla da mükemmel sonuç elde edebilirsiniz.
En iyi siyah saç boyası hangisi?
En iyi siyah saç boyası
En iyilerden bir önerim daha var :) Pure Color Siyah Üzüm Reçeli! Mavi alt tonuyla gizemli bir çekiciliğe hazır olun :) Parlak siyah saç boyası arayanlar yine bu seçeneği de değerlendirebilir. İlk kalıcı jel boya olması sebebiyle saçlara kolayca yedirilebiliyor, pratik bir şekilde uygulanıyor. Akma damlama gibi riskleri de yok :) Müthiş parlak saçlara kolayca sahip olabilirsiniz :) Üstelik formülündeki aloe vera, kaktüs ve jojoba özleri sayesinde saçlara derinlemesine bakım yapıyor.
2 paket garnier al rossmandan 9 liralık simsiyah olur ben boyadım ve saçlarım kızıldı kıpkızıldı altında kızıl parıltısı bile yok şu an ama 3-4 yıkama boyunca akıyo gibi oluyo renk bırakıyo yinede simsiyah dıruyo
Ben Palette Deluxe ile Kolestonu karıştırıyordum saçlarım mavi siyahken. Gayet kalıcı ve renk pigmentleri canlı boyalar. Saçını da siyah yapma, mavi siyah yap daha canlı ve ışıl ışıl durur.
Ne yaparsan yap sacina ama siyah ve hint kinasi yapma geri donusu cok zor resmen pismanim ne kadar yakissa da. Acmadan hic bir renk tutmuyor acinca yaniyor kirilinca uclari beyaz beyaz goze batiyor falan
En İyi Cevaplar