Mevlana'nın giyim tarzına oldukça benziyor. Biz kaç yılındayız? Ya da kaçıncı yüzyıldayız?
Günümüz tesettür giyim modasını nasıl buluyorsunuz?
Mevlana'nın giyim tarzına oldukça benziyor. Biz kaç yılındayız? Ya da kaçıncı yüzyıldayız?

Benim gördüğüm tesettür modası daha çok buna benziyor. Zaten genç kızlara aşırı bol giyinmek yakışmıyor. 20 yaşındaki kız 30 gösteriyor bol giyinince.
Buda çok sexy ama
Valla benim gördüklerim hep Mevlana gibi giyiniyolar.
Senin şansın yok
@Serdarcihan ne demek istedin?
Mevlana gibi dedin ya güzel giyinene denk gelmedin yani
@Serdarcihan valla gördüklerim hep öyleler cidden de mevlananın kıyafetlerine çok benziyo giydikleri şeylet
Dar giyen yok mu yani neresi o şehir
Bunlar tesettür değil yozlasma
Bir şeyin layığıyla hakkıyla yapamayacaksan hiç yapmayacaksın. Günümüzdeki kapalılar layığıyla falan yapmıyor açılın islam sizden kurtulsun.
attigin ilk iki fotonun suandaki giyimle alakasi yok
Valla düğün dernekte 1. Resimdeki gibi giyiniyolar günümğzde de bir çok kişi 2. Resimde ki gibi giyiniyor
ikinciyi bas baglama sekli olarak Şu an yapan pek kisi yok dicektim
Emin Erdoğan'a bak onun da buna benzer bağlama şekillleri var.
https://images.app.goo.gl/9RE2RfCrZw8tKYCL6
fotofaki kiz dolasimis fazlasiyla E. Erdogan ise esarbin altina esarba benzer bone tarzi bisey takiyor sanirim
Cevap
12Cevap
kimsenin ne giydiğine karışamam, ama çoğu moda ikonu gibi , kapitalist dünyaya ayak uydurmaya çalışan, popüler olma amacı içinde olan, süslemeyi ibadet zanneden, instarsgramda takipçi kasan tipler, yüksek egolu tipler... görmeyi hazetmiyorum açıkçası...
Bazıları kötü giyiniyor ama güzel giyinenlerde var.🌺
Tesetturun modasi olmaz bu modada tesettur olmaz bunlar turban tesettur kapatmaktir bunlar açıktan daha açik sadece saclar kapali ama her erkegin dikkati nerdeyse kapalilarda artik fantazi oldu turban... tesettur ise allahin emri dir turbanli cok tesetturlu az malesef
Bence saygılı olman gerekir. İnsanlar istediği gibi giyinebilirler.
Ben zaten saygılıyım da giyim bu mu olmalı yani
Saygılı değilsin ama. Öyleyim diyorsun öyle olmadığın, bu mu olmalı? sözünden net anlaşılıyor. İnsanlar sana sormayacak nasıl giyineceğini. Mini etek, fileli çoraplar giyen kadını biz nasıl buraya koyupta, ''giyim bu mu olmalı''? Demiyorsak sende dememelisin.
Yukardaki resimlerle tesettür böyle olmamalı diyorum
İsteyen istediği gibi giyinir diyorum bende, sen mi tesettür defilesi yapıyorsun? Nasıl giyinecekler peki?
Tesettürü sevmiyorum.
Sevmeyebilirsin. Ama eleştiremezsin ''bu ne ya, ne biçim bir giyim tarzı bu'' diyemezsin insanlar senin sevdiğin gibi giyinmek mecburiyetinde değiller. Herkes özgür istediği gibi giyiniyor, kimse kimseye karışmıyor.
topuklu götü*kaldırıp seksi görünmek için giyilir, maşallah sondaki hanfendi tam yaşıyor dinini.
Nette tüm tesettürlüler böyle yaz google'a
Tesettür bir moda değildir.
Rabbim'in emri. Açıkçası tesettürün manasını bildiklerini düşünmüyorum.
Bazilari cok abartı
Resmen din ici N değil güzellik için gigiyorlar
Tesettür bu olmasa gerek ya Allah'ın ayetlerinde sıkıntı var ya sizde.
oldukça yakıştıranlar da oluyor çok kötü görünenler de
Tesettür modasını görmezden geliyorum..
Ben bunlara tesettürlü demem.
çok abartılı olanlar var.
Üstü mekke altı tekke
Adamsın kardeşşş
Çok hoş, keşke ben de kapanabilsem diyorum..
Sen olsan hangisini giymeyi tercih edersin
iğrençlik tiksiniyorum
Güzel ama kiz , çünkü bende öyleyim.😂
Saçmalık ötesi samimiyetsiz
Önemsemiyorum.
güzele benziyor :)
Leş görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar